![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Solarium :/
Cytat:
![]() Ja nie wkleję, bo narazie nie ma się czym chwalić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
hehehe zapomnialam wam powiedziec ze moje solarium w mojej pipidówie opala na szaro
![]() dziekuje Malenka ![]()
![]() |
#603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja jak narazie nie mam czym się chwalić ![]()
![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny... moje dzisiejsze leżenie poszło na marne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Raczkowanie
|
a mi sie dzisiaj chciało smiac jak dziewczyna na ulicy zaczęła porównywać swoją opalenizne do mojej
![]()
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
ja dziś posiedziałam z kumpela nad jeziorkiem i co z tego mam ? udar
![]() jakies ostre to słonko dzis było ![]() jednak wole solar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj tez nie zauwazylam jakis skutkow opalania czyt. opalenizny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Zadomowienie
|
16 lat!
![]()
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
Taki wiek Różowiutka podała w profilu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() "Wystarczy by smar całkowicie pokrył Twoje dłonie, a natychmiast zaczyna Cię swędzieć nos" ![]() Edytowane przez Castalamare Czas edycji: 2011-02-24 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zadomowienie
|
Jeszcze coś wyjaśnię, nie chciałam nikogo urazić, ale nie mogłam sobie darować tej uwagi.
Znam zbyt wiele nastolatek, którym mama daje pieniądze nie tylko na solarium, ale i na testy ciążowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dla tych którzy pamiętali zawsze o mnie Będę pamiętała o Was nie zapomnę Dzięki za wsparcie i wszelką cierpliwość Tu w moim sercu ciągle kwitnie miłość Wybór przyjaciół na jakość nie na ilość Jeden za wszystkich czy radość czy męka Tym co odeszli na zawsze pamięć święta! K.C.P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
Madziu, a niech daje sobie co chce. Któraś z Wizażanek napisała, że ten awatar wszystkim się podoba - otóż nie wszystkim. Mnie nie.
Rodzicem nie jestem i nie zanosi się na to, bym nim w najbliższej przyszłości została, ale jak sama zauważyłaś jest demokracja, a ona daje prawo do wyrażania poglądów. I co z tego, że to jest forum, a nie rozmowa z rodzicami? Czy wobec nich należy zachowywać pozory skromności, a gdzie indziej dawać upust swoim emocjom? Bo burza hormonów, bo B. Spears jest "sexy" i takie są panienki w kolorowych pisemkach dla nastolatek, które nie poznały jeszcze zasad ortografii, ale za to dzięki zawartym w nich instruktażom zgłębiły tajniki miłości francuskiej i później ich dokonania uwiecznione przez kolegów w szkolnej toalecie można obejrzeć w Internecie? ![]() Może i jestem pruderyjna, ale jeśli zdjęcie kobiety w bieliźnie rozkładającej nogi na wizytówce nastolatki nie jest wyuzdane, to co jest takim? A Twój kiciuś jest uroczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Rozeznanie
|
przypominam że to jest temat o solarium
![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypomne tylko, ze opalenizna ksztaltuje sie przez 48 godzin od wystawienia skory na slonce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma PANI (bo w końcu mam tylko 17 lat... ![]() ![]() Jak ma PANI coś do poweidzenia, to zapraszam na PW, bo jak widać to jest temat o SOLARIUM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozrdawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kwestię obrazka poruszyła inna Wizażanka; ja odniosłam się do tego co napisała. Rozumiem jednak, że w Twoim mniemaniu za zgodne z tematem wątku uchodzą jedynie te posty, które wyrażają aprobatę. Błąd... Nie mam wzroku selektywnego; mam natomiast prawo do wyrażania poglądów jak Ty do wyboru avataru. A teraz coś ściśle związanego z SOLARIUM: Cytat:
Cytat:
Stosowanie okularów do ochrony oczu (!) w solarium jest KONIECZNE. Niewłaściwa ochrona albo jej brak może doprowadzić do TRWAŁEGO USZKODZENIA WZROKU. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Rozeznanie
|
cos mi się wydaje, że niedługo ten wątek zostanie zbojkotowany przez antyużytkowników solarium....
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, że nikt nie ma zamiaru bojkotować wątku - gdzieś w końcu musicie wymieniać swoje doświadczenia na temat opalania powiek, czy też metod ochrony sutków na solarium ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
NO pewnie ze niedoopuścimy aby tu nam zasmeicano watek tym ze komus sie nie podoba czyjsc avatarek to kazdego sprawa osobista!!!
![]() ![]() Nie poszlam dzis na solarke ale tylko polezalam na slonku z 40minut bo dluzej nie dalam rady ![]() ![]()
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie pomyślałam o tym, ponieważ w innym poście podważałaś wyniki badań naukowych, wskazujących na szkodliwość solarium. Poza tym do ochrony w kabinie nie nadają się pierwsze lepsze okulary. Promieniowanie UVA jest tam bardzo silne. Jeśli dysponujesz specjalistycznym oprzyrządowaniem - gratuluję ![]() Pytanie: A czym mogę zasłonić sutki?? a może bym sobię tylko ramiączka odpieła od biustonosza Odpowiedź brzmiała dokładnie: Naprawdę to od Ciebie zależy ![]() I dalej: Ja zasłaniam tymi "ochroniaczami" na oczy ![]() Wizażanka zapytała o sposób ochrony i uzyskała odpowiedź - ani słowa o filtrach czy plastrach ochronnych, ale za to budzący wątpliwości (ujmując to eufemistycznie) opis Twojego patentu. Cytat:
Nie mam nic przeciwko temu wątkowi, pod warunkiem, że nie będzie odpowiadał tylko na pytanie jak się skutecznie zjarać, ale jak to zrobić, by nie wyrządzić sobie krzywdy. Teraz nie daje takich odpowiedzi, wręcz przeciwnie... Czy wyobrażacie sobie wątek stworzony przez palaczy papierosów, w którym twierdzą, że ten nałóg wcale nie jest taki zły? Wbrew wynikom badań naukowych? Ja nie. Dlaczego dopuszczać do takiej sytuacji w przypadku solarium? Zagrożenie dla zdrowia jest podobne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.