![]() |
#2281 |
Konto usunięte
|
Dot.: Solarium :/
te laski sie spaliły na śmierć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
to tylko film w rzeczywistosci to malo prawdopodobna sytuacja ze solarium by sie tak zablokowalo
![]() ![]() nigdy nie spotkalam sie z pustka w solarium ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2283 |
Konto usunięte
|
tak to tylko film...
![]() ale na mój głupi móżdżek działają takie filmy ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- tak to tylko film... ![]() ale na mój głupi móżdżek działają takie filmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
To frgment filmu "Oszukać przeznaczenie", a w tym filmie każdy ginie w "dziwny" sposób. Jednakże powiem wam, że ten film tak mi zadziałał na psychikę, że kilka razy gdy leżałam w solarium przypominała się mi ta scena
![]()
![]() |
#2285 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje waszej pomocy !
![]() Nigdy nie byłam na solarium. Jednak pod koniec stycznia mam studniówkę a jestem blada prawie jak ściana. Więc pomyślałam, że jak raz się opalę w solarium to skóra aż tak nie ucierpi ![]() W związku z tym moje pytanie: kiedy powinnam zacząć chodzić do solarium, aby na czas się opalić i ile takich wizyt by sie przydało no i na ile minut na początek? ![]() ![]()
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2010-12-11 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo za pomoc vanessa1781
![]()
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
Na początku stycznia mam studniówkę i postanowiłam, że przejdę się kilka razem na solarium. Byłam już pare razy na solarium, ale zdarzało mi się to bardzo rzadko raz, dwa razy na cały rok
![]() ![]()
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba zachować umiar
![]() Mnie dziwi fakt że osoby chodzace na solarium sa tępione ale te które piją jeden drink za drugim na imprezach (niekóre imprezują nawet co kilka dni ![]() nie są aż tak krytykowane jak te w Tym watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
tragedie solaryjne sa bardziej widoczne golym okiem niz efekty palenia czy picia zwlaszcza u mlodych osob
![]() porownanie zerowe ![]() ![]() i zeby bylo jasne jestem niepalaca ![]()
![]() |
![]() |
#2292 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich
![]() ![]() - ile średnio kosztuje minuta w solarium -jakie kremy najlepiej stosować przed i po -czy można robić peelingi ( czy po tym nie stracę opalenizny) - jakie lampy czy coś tam są najlepsze -czy skóra opala sie równomiernie ( pachy, wewnętrzna strona ud ,łydek i ramion) a tak w ogóle to nie wiem co mam robić jak będę już w "tym" pomieszczeniu kiedy się położyć na to "łóżko", ile mam czasu na rozebranie się i nasmarowanie balsamem czy czymś za odp. z góry dziękuję ![]() Edytowane przez hah xd Czas edycji: 2010-12-30 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
A jak jest z tatuażem na solaium? ja mam ale jednak chciałabym żeby solarium mi zaszkodziło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Serio?
![]() Z tatuażem można chodzić na solarium, tylko jakiś czas po jego wykonaniu. I to nie zaszkodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ja do opalania przeważnie nic nie stosuje, a jak już to przyspieszacz z Kolastyny a po - balsam nawilżający jaki aktualnie mam w domu - peeling jak najbardziej raz w tygodniu - ja opalam się równomiernie, jednak zawsze najbrdziej mam opalone nogi i brzuch, a najmniej dekolt i ręce, gdy będziesz leżąłą na łóżku nie trzymaj rąk blisko przy ciele bo nie opalisz się pod pachami, natomiast na stojącym są u góry rączki do trzymania się rękami - wówczas pod pachami się ładnie opalisz - co do lamp to się nie znam, bo nie jestem stałym bywalcem solarium, tylko okazyjnie parę razy w roku, a to to co masz robić na miejscu powinni ci pokazać ludzie z obsługi, gdzie się włącza, wyłącza-w razie czego, nadmuchy itd. Ja zawsze chodzę na solarium które włącza się samemu, więc czasu mam tyle ile chcę, pomału się rozbieram, a potem czekam pod nawiewem żeby się trochę schłodzić i się ubieram.
![]() |
![]() |
#2296 |
Przyczajenie
|
vanessa1781 dziękuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
jak solarium wpływa na leki przeciwgrzybiczne? głupia poszłam na solarium (pierwszy raz, pięć minut) podczas brania mycosystu.
Ostatnią tabletkę wzięłam wczoraj i dzisiaj znowu idę na solarium... studniówka tuż tuż :O Czy okularki odbijają się bardzo na twarzy? Zazwyczaj się nie maluję i nie chcę znowu zaczynać by maskować blade kółeczka wokół oczu ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
troche to nieodpowiedzialne, okulary tez nie sa bez powodu, ale fakt odznaczaja sie troche(raz wygladałam jak panda, ja sciagam je pod koniec opalania na 2-3minuty
![]() |
![]() |
#2299 |
Przyczajenie
|
Hehe ... ja na solarium chodze co 2 dni na jakies 10-12 minut. Nie otwieraj po prostu oczu - po prostu sobie je lekko naswietlilas. Jak spojrzysz w slonce i spuscisz wzrok to tez zobaczysz plamki ,kolorowe...swiecace . Powiem szczerze ze po solarium jeszcze tak nie mialam,jedynie po sloncu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
no i trzeba brać pod uwagę że taki preparat musi mieć styczność z powierzchnią łóżka ok 15 minut a z tego co wiem to pani "psika" i zaraz ściera ręcznikiem papierowym i wchodzi następna klientka....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda mi to na tanoreksję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Inna sprawa, czy ekipa solarium nie rozcieńcza preparatu wodą, ale to już inna bajka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny !
![]() Stwierdziłam , że nie ma ŻADNEGO sensu zakładać nowego wątku , a mam pytanie co do pieprzyków. Na początku wątku któraś wspomniała o zaklejaniu pieprzyków . I tu rodzi się pytanie . Mam na plecach 3 takie większe które pasowało by zakleić . Ale jakie to mają być plasterki ? Można powycinać ze zwykłych plastrów takie kółka i ponaklejać ? ![]() Czy są może jakieś specjalne ? ![]() Dziś byłam pierwszy raz w solarium na 5min. I powiem Wam , że widac efekty ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2306 |
Przyczajenie
|
Przyłączam się do pytania powyżej.
Jestem blada, mam pieprzyki (te większe chcę zakleić, czymś... może plastrem- a raczej wyciętymi kwadracikami) i zamierzam chociaż raz udać się do solarium. ![]() tylko się boję lekko, z powodu mojej cery, ale... może się odważę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja miałam wczoraj swój "pierwszy raz". 5 minutek
![]() Bardzo przyjemnie ;D cieplutko ![]() ![]() Tylko takie pytanie... dlaczego opalił mi się tylko brzuch? ;( lekko... nie rozumiem za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Raczkowanie
|
![]()
Właśnie się wykąpałam i doznałam szoku
![]() ![]() Pupcia czerwona mało sie nie zapali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to wszystko po pierwszym razie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Raczkowanie
|
Heh moja skóra szybko łapie
![]() W sobotę pójdę znowu i niedługo będę jak czekoladka :P Do wesela juz niedaleko ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam dziewuszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.