![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ulubione SOUNDTRACKi
Ścieżka dżwiękowa do filmu: Sucker Punch.
Jeżeli ktoś lubi mocniejsze dźwięki - to jak najbardziej polecam ![]()
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio zachwycam się soundtrackiem z Les Amours Imaginaires
![]()
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
wymienię tylko te ścieżki dźwiękowe które przypadły mi do gustu w całości (mnóstwo jest pojedynczych utworów które mnie zachwyciły ale rzadko całe płyty są w stanie mnie zainteresować):
zawsze wszędzie i absolutny numer jeden - ścieżka dźwiękowa z filmu Szkoła Uwodzenia(lub Cruel Intentions co uważam za zdecydowanie lepszy tytuł, polska wersja to niewypał) dalej już kolejność przypadkowa: Władca Pierścieni - wszystkie części - wbija w fotel po prostu Amelia - niezwykły klimat Cała saga Zmierzchu - filmy swoją drogą ale muzyka była naprawdę świetna i praktycznie same dobre utwory na wszystkich płytach (a przy okazji panny Stewart chwilowo zachwycam się utworem Florence do Królewny Śnieżki i Łowcy - Breath of life, niezwykły - ciekawa jestem całości ale wolę najpierw iść na film) Gladiator i sporo innych ale już niekonieczne na zasadzie całych płyt jeżeli chodzi o serial to zwycięża dla mnie Grey's Anatomy (plus bardzo zbliżony muzycznie Private Practice) ubóstwiam też utwór z jednego z odcinków House (leciał w pokładzie kiedy House skakał z hotelowego balkonu do basenu) >> http://www.youtube.com/watch?v=YMQnW...feature=fvwrel o tutaj, jedna z najlepszych scen jakie w karierze widziałam i muzyka niezwykła
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2012-05-29 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Konto usunięte
|
Dla mnie wszystko (tak, wszystko) co skomponowal Thomas Newman - jest niesamowity! A w dniu w ktorym dostanie Oskara (otrzymal do tej pory az 11 nominacji), umre ze szczescia
![]() ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-06 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.