|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: czuje sie szaro i smutno-STYLISTA poszukiwany :)
Hm... według mnie, to może najpierw zrób coś z fryzurką. Osobiście polecam, aby fryzjerka podcięła ci tył główki
, oczywiście włosów i postawiła je żelem. w sumie na codzień byś musiała używac odrobinki, ale to już chyba nie o to chodzi. Wydaje mi się, że cień do powiek będzie pasował ci najlepiej jaśniutki niebieski, fajny błyszczyk się przyda . A co do ubioru... jeżeli nie przeszadza ci spódniczka, trochę dłuższa od miniówki (jak sama mówisz masz zgrabne nogi), to załóż. Chyba, że się źle czujesz, to nie. Spróbuj ponosić rzeczy w niebieskim kolorze, albo najlepiej zielonym. Jeżeli chcesz, to możesz skontaktować się ze mną na mój numer GG: 5403265.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wlosów, to masz "letni" odcien, nie wiem w jakie odcienie powinnas farbowac, moze zostaw naturalny, dziewczyny musza Ci doradzic farbe, ja sie niestety na tym nie znam
![]() Pozdrawiam
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
kurcze
dzieki wielkie za wszystkie informacje co do niebieskawych cieni do powiek, to probowalalm, ale jakos żle sie czuje.ale poprobuje moze innnych odcieni. Nigdy w zyciu nie pomyslalabym ze jestem "latem" Wydawalo mi sie ze raczej zima :/ musze dokladnie przerzec te palety barw, za ktore slicznie dziekuje. ![]() Jesli chodzi o wlosy, to zawsze mam krotka fryzurke, i poczochrana z tylu Czochram ja za pomoca takich specyfikow jak out of bed loreala, lub shock waves Welli Na tym zdjeciu bez make upu specjalnie nie robilam nic z włoskami. Bardzo dzikeuje i ściskam Was wszystkie. jak przyjdzie Wam jeszcze cosik ciekawego by mi doradzic to bede wdzieczna i dzwieczna
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Ja też radzę zrobić coś z włosami, ale nie obcinać, a wprost przeciwnie- zacząć zapuszczać
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to nie jest kwestia paru chwil, ale za to potem będziesz mogła wymodzić coś naprawdę fajnego.A co do ciuszków- styl wygodny, sportowy, nie musi od razu oznaczać grzecznej jednolitej koszulki+jeansy. Może przejrzyj majowe Avanti, znajdują się tam zdjęcia przeróżnych oryginalnych T-shirtów dostępnych w polskich sklepach. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytaj tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=okragla
i jeszcze tu http://www.wizaz.pl/?content=category&id=11 Przesylam tez fotki z kolorami cieni, które beda Ci pasowaly Tinker
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze cos, Cienie od inglota
Pierwsze zdjecie to szminka dla Ciebie
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
wieeeelkie dzieki
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
I tak jak Ci obiecalam, przesylam Ci cienie do powiek, numery zobatrzysz, jak je bedziesz zapisywala na Twój komputer
![]() Tinker
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o styl ubierania, to na pewno musisz wybierać takie ubrania ,w których się dobrze czujesz. Np. jesli przez całe życie chodziłaś w płaskim obuwiu, zmiana na szpilki oczywiście jest możliwa, ale chyba trudno tak z dnia na dzień polubić buty na obcasie, a wygodne adidasy wyrzucić w kąt szafy(osobiście uwielbiam szpilki i wcale nie uważam że są niewygodne )? I tak samo jest z innymi elementami ubioru. Poszperałam w swoich zasobach i znalazłam kilka zdjeć z bardziej lub mniej sportowymi ciuchami. Być może coś Cię zainspiruje, może jakiś kolor, dodatek...???Pomyślałam także, że dobrym pomysłem byłoby nie wymienianie od razu całej garderoby ,tylko stopniowe eleminowanie szarych ubrań. Na razie wybierz się na zakupy, poprzymierzaj różne ubrania, nie tylko takie jakie zawsze nosiłaś. Nie masz żadnej turkusowej bluzki?To może akurat ten kolor mógłby podkerślić twoją urodę? Jeszcze raz- poprzymierzaj, uśmiechnij sie do siebie w lustrze i może akurat odkryjesz coś nowego... Zgadzam się z Tobą, że niebieski kolor cieni do powiek to raczej nie jest dobry pomysł. Masz bardzo ładne oczy, a rzęsy są wręcz bossskie, i uważam, że w makijażu codziennym wystarczy Ci staranne wytuszowanie rzęs i ewentualnie lekkie wycieniowanie powieki cieniami w odcieniach beżu, brązu, złoto,szarość, brąz wpadający w śliwkę. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze kilka propozycji...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze trochę dodatków
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz makijaż na co dzień
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jesteś sliczna ( te oczy Powklejam pare fotek fryzurek ,zebyś zobaczyła w czym może Ci być dobrze (jestem za zapuszczaniem wlosow !! ) - mi osobiscie podobaja sie najbardziej dwie ostatnie ![]() pozdrawiam i wiecej wiary w siebie !! |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze makijaże
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteścnie NIESAMOWITE!!!!!!!
Bardzo Wam dziekuje za te zbiory, pomysly a szczegolnie za to, ze poswiecilyscie dla mnie czas!!! Nieczesto spotyka sie ludzi, ktorzy pomagaja komus bezinteresownie!!!! Całuski. Propozycje sa swietne i napewno poprawily mi humor!!! Teraz stopniowo zacznie sie wymiana garderoby i kosmetykow. ![]() Pozdrawiam Was bardzo bardzo mocno i jeszcze raz DZIEKUJE!!! |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
co Wy na to???
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
wiecie...to tak na poczatek
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie, to już coś! Widzę do tego zestawu jeszcze jakiś bardziej żywy, kolorowy dodatek- może polubisz apaszki?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
A CO POWIECIE NA TO??? wynalazlam gdzies w workach z ciuchami takie oto ubranka. Jasna spodniczka, co prawda kroj niemodny zapewne ale na dzisiejszy spacer nie mam innej. Do tego znalazlam cos jakby sukienke, ale w zwiazku z tym, ze jest przykrotka
pomyslalam ze moze byc jako tunika.Najgorszy problem mam z butami. Wiem, ze musze sobie kupic jakies wygodne sandaly albo klapeczki na malym obcasiku. A narazie te buty moga byc do tego stroju??? I mam jeszcze jedno pytanko, w zwiaku z tym, ze nie mam tyle kasiorki by kupowac sobie buty do kazdego stroju, jakie moge sobie kupic teraz na lato, jaki kolor bedzie najbardziej uniwersalny?? please
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Do takiej bluzki świetnie pasuje długi naszyjnik, np. perłowa muszla na rzemyku albo bursztyn. Biżuteria nadaje życiu smak
![]() ps. Pewnie zaraz zostanę za to zganiona, ale strasznie nie podoba mi się Twoja ikonka. Skąd pomysł na taką wredną minę?! Ale jeśli Tobie ona odpowiada, to spoko. Peace! Edytowane przez lalique Czas edycji: 2005-05-26 o 13:40 |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
hih moje proby makijazu w nowych kolorach
![]() ten roz jest raczej za cieply, wiec pewnie nie pasuje.Ale ciekawe czy w odpowiednich mijscach go nalozylam Moze jakies sugestie??pozdrowka
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze
chyba musze porzadek z brwiami zrobic
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
specjalnie dla LALIQUE zmieniam ikonke
![]() pozdrowka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

, oczywiście włosów i postawiła je żelem. w sumie na codzień byś musiała używac odrobinki, ale to już chyba nie o to chodzi. Wydaje mi się, że cień do powiek będzie pasował ci najlepiej jaśniutki niebieski, fajny błyszczyk się przyda 

)? I tak samo jest z innymi elementami ubioru. Poszperałam w swoich zasobach i znalazłam kilka zdjeć z bardziej lub mniej sportowymi ciuchami. Być może coś Cię zainspiruje, może jakiś kolor, dodatek...???