Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ???
Często 917 35,11%
Powyżej 10 236 9,04%
5-10 razy 132 5,05%
2-4 razy 237 9,07%
1 raz 211 8,08%
Nigdy 879 33,65%
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-23, 21:36   #1081
agusia5144
Raczkowanie

Dot.: smak spermy

Często połykam. Smak troche gorzki ale i tak to lubię
agusia5144 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 09:13   #1082
mimochodem
Raczkowanie

Dot.: smak spermy

mysle ze kobieta jest kwasna bo to wynika z innej budowy narządów płciowych. Facet teoretycznie jest tam 'suchy', kobieta natomiast nawet jak sie umyje to jest nieco 'wilgotna'. Śluz przez nią wydzielany pełni między innymi funkcję ochronną, ma zabijać bakterie, może dlatego jest wlasnie kwaśny? Nie wiem, wiem, że ja jestem trochę 'kwaśnawa' a moge sie zdrowo odżywiać, jeść przez kilka miesiecy mase warzyw i owoców, prawie nie czuć różnicy

talia: 64->60
biodra: 90->85
udo: 52->49

mimochodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 19:33   #1083
madzixx1991
Przyczajenie

Dot.: Sperma w ustach ?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość

jakoś panowie nie kwapia sie do pocałunku po sexie oralnym
Widocznie na takich trafiasz...
Mój chłopak zawsze po mnie namiętnie całuje w ramach podziękowania za to,że mogło mu dzięki mnie byc przyjemnie
madzixx1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 20:16   #1084
v-x-n
Wtajemniczenie

Mnie się zdarzyło z jednym partnerem i muszę powiedzieć, że sprawiało mi to niemałą przyjemność.. Zawsze się zarzekałam, że nie, nigdy nie dam facetowi skończyć w ustach, a tu proszę - nie dość, że jakoś spontanicznie się na to zdecydowałam, to jeszcze zaskoczyły mnie wrażenia, później bardzo chętnie godziłam się na finał w ustach, chyba nawet bardziej mnie to podniecało niż jego . Akurat tamten facet prowadził bardzo zdrowy tryb życia: uważał na to, co je, nie palił, regularnie ćwiczył i tak dalej, jego sperma miała wręcz przyjemny smak i żadnego zapachu. Tak więc dziewczyny, może czas na zmianę diety waszych facetów? Co do całowania po.. nie zdarzyło mi się, żeby któryś z moich partnerów brzydził się mnie pocałować po miłości francuskiej, tak samo ja nie mam problemów z całowaniem faceta, który mi robił dobrze.
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 22:31   #1085
antosia2808
Raczkowanie

Nigdy nie miałam spermy w ustach i w sumie się cieszę bo jakoś nie jestem do 'kończenia w ustach partnerki' przekonana;p poza tym mój Tż nigdy nie nalegał i sam mówił ze woli w inny sposób kończyć
antosia2808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 23:23   #1086
niunia136
Raczkowanie

Ja mialam nie raz i nawet polykałam Nie jest to nic strasznego nawet mi smakuje bo moj mężczyzna nie pije alkoholu nie pali i dużo sie ruszaStwarza to miedzy nami taka więź i jest to bardzo intymne

kochasz go i co dalej?
-będę z nim szczęśliwa
-nawet za 10 lat?
-za 10, 20, 50 a nawet za 100, już zawsze

Ta miłość od dawna wpisana jest
gdzieś w serc naszych treść
. `

niunia136 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 18:08   #1087
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

chcialabym tak jak wy kurde...moj tz nie pije, nie pali, uprawia sport, jada mnostwo owocow i czekolady, a ja jednak ciagle czuje zapach amoniaku. Nie wiem, moze to trauma, bo raz mialam niespodziewajke i niestety skonczylo sie to w kibelku.... teraz mam ciagle odruch wymiotny. a staram sie przemoc, czasem biore troche na palec i wacham, czy cos...nic nie pomaga bardzo kocham mojego tz i chcialabym go kiedys zaskoczyc...

ktos mial podobnie i podolal?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 19:54   #1088
niunia136
Raczkowanie

mi na początku pachnialo to chlorem ale teraz jak mam to w ustach to szybciutko połykam i jest dobrze Może spróbój i Ty

kochasz go i co dalej?
-będę z nim szczęśliwa
-nawet za 10 lat?
-za 10, 20, 50 a nawet za 100, już zawsze

Ta miłość od dawna wpisana jest
gdzieś w serc naszych treść
. `

niunia136 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 20:53   #1089
Maxiorrrrr
BAN stały

Ale macie problem jakby nie było prezerwatyw smakowych przeznaczonych do tego, nie musicie niczego połykać
Maxiorrrrr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 22:10   #1090
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

akurat przez gumke to juz w ogole sobie nie wyobrazam. :/
Stary 2010-11-12, 23:06   #1091
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
akurat przez gumke to juz w ogole sobie nie wyobrazam. :/
No to są olejki jadalne, syropy, kremy czekoladowe, bite śmietany w spreju, a jak to też nie to musisz zmemlać na surowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 13:53   #1092
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia136 Pokaż wiadomość
mi na początku pachnialo to chlorem ale teraz jak mam to w ustach to szybciutko połykam i jest dobrze Może spróbój i Ty
ale po co połykać,czy musi być jakies ciśnienie w tej sprawie?
chcesz to połykaj,ale nie namawiaj innych.wystarczy,że skończy NEBULI w ustach i potem to wypluje,proste

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-11-13 o 15:37
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-13, 14:40   #1093
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
chcesz to połykaj,ale nie namawiaj innych.wystarczy,że skończy NEBULI w ustach i potem to wypluje,proste
Ale ja namawiam ? coś ci sie pokręciło
Stary 2010-11-13, 15:37   #1094
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maxiorrrrr Pokaż wiadomość
Ale ja namawiam ? coś ci sie pokręciło
pomyłka w cytowaniu postu.zmieniłam
Stary 2010-11-13, 16:55   #1095
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
pomyłka w cytowaniu postu.zmieniłam
spoko\luz, sie wystraszyłem że mam już zaniki pamięci heh kamień z serca
Stary 2010-11-13, 22:12   #1096
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia136 Pokaż wiadomość
Ja mialam nie raz i nawet polykałam Nie jest to nic strasznego nawet mi smakuje bo moj mężczyzna nie pije alkoholu nie pali i dużo sie ruszaStwarza to miedzy nami taka więź i jest to bardzo intymne
z tym smakiem i zapachem spermy to nie do końca jest tak jak piszesz...tj. z własnego doświadczenia wiem, ze dwóch panów ćwiczących mniej więcej tyle samo, jedzących bardzo zdrowo, nie pijących, nie palących- może mieć zupełnie różne smaki np. jeden będzie smakował okropnie gorzko i czuć będzie intensywnie jego nasienie, a drugi- bedzie miał nasienie bezsmakowe albo lekko słonawe i nie pachnące...zdarza się, pewnie ma w tym udział ta wredna genetyka

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
chcialabym tak jak wy kurde...moj tz nie pije, nie pali, uprawia sport, jada mnostwo owocow i czekolady, a ja jednak ciagle czuje zapach amoniaku. Nie wiem, moze to trauma, bo raz mialam niespodziewajke i niestety skonczylo sie to w kibelku.... teraz mam ciagle odruch wymiotny. a staram sie przemoc, czasem biore troche na palec i wacham, czy cos...nic nie pomaga bardzo kocham mojego tz i chcialabym go kiedys zaskoczyc...

ktos mial podobnie i podolal?
ej Kochana..źle się do tego zabierasz- od wąchania i brania na palec to jest co najwyżej nutella
możesz wziąć bez obrzydzenia penis do buzi?
No to połóż się kiedyś na brzegu łóżka, głową w dół i poproś żeby ci partner włożył do buzi penisa...jak będzie miał wytrysk- to trafi prosto do gardła, z pominięciem twoich kubków smakowych- nie poczujesz nic a jemu, tak jak chcesz- sprawisz tym na pewno wielką przyjemność
powodzenia

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Maxiorrrrr Pokaż wiadomość
Ale macie problem jakby nie było prezerwatyw smakowych przeznaczonych do tego, nie musicie niczego połykać
bleeee Maxior jesteś okropny nie no...oral w prezerwatywie...gorsze niz jedzenie flaków
nie polecam nikomu (ale moze dlatego, ze mi prezerwatywy strasznie śmierdzą- nawet te zapachowe)
Oral to oral trzeba zrobić z miłością i uwielbieniem dla penisa, a nie w gumie

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-13, 22:23   #1097
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
bleeee Maxior jesteś okropny nie no...oral w prezerwatywie...gorsze niz jedzenie flaków
nie polecam nikomu (ale moze dlatego, ze mi prezerwatywy strasznie śmierdzą- nawet te zapachowe)
Ojej no wszystkie opcje trzeba przedstawić, a niektórzy flaki jedzą
Stary 2010-11-14, 14:14   #1098
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
z tym smakiem i zapachem spermy to nie do końca jest tak jak piszesz...tj. z własnego doświadczenia wiem, ze dwóch panów ćwiczących mniej więcej tyle samo, jedzących bardzo zdrowo, nie pijących, nie palących- może mieć zupełnie różne smaki np. jeden będzie smakował okropnie gorzko i czuć będzie intensywnie jego nasienie, a drugi- bedzie miał nasienie bezsmakowe albo lekko słonawe i nie pachnące...zdarza się, pewnie ma w tym udział ta wredna genetyka

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

ej Kochana..źle się do tego zabierasz- od wąchania i brania na palec to jest co najwyżej nutella
możesz wziąć bez obrzydzenia penis do buzi?
No to połóż się kiedyś na brzegu łóżka, głową w dół i poproś żeby ci partner włożył do buzi penisa...jak będzie miał wytrysk- to trafi prosto do gardła, z pominięciem twoich kubków smakowych- nie poczujesz nic a jemu, tak jak chcesz- sprawisz tym na pewno wielką przyjemność
powodzenia

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

nie ma to jak obrzydzić porcję "flaków",a zachwalać spermę.
po co ja sie pytam,czy nie można wypluć?
czy to objaw miłości?

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-11-14 o 14:16
Stary 2010-11-14, 17:36   #1099
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
czy to objaw miłości?
Fuj, wypluwać... Po co się brudzić?
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-14, 17:42   #1100
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
czy to objaw miłości?
ee ale wypluwanie to już zupełnie bezsensu jest. smak i tak się czuje i to dłużej a poza tym to jakieś takie niemiłe to już lepiej zakończyć wcześniej jako komuś smak przeszkadza
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 22:41   #1101
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
ee ale wypluwanie to już zupełnie bezsensu jest. smak i tak się czuje i to dłużej a poza tym to jakieś takie niemiłe to już lepiej zakończyć wcześniej jako komuś smak przeszkadza
dokładnie, dlatego jak już mieć w ustach, to lepiej przełknąć niż wypluć, szczególnie jeśli zrobisz "głębokie gadło"-wtedy smaku nie poczujesz, a jak chciałabyś wypluwać to wróci ci, więc i tam zasmakujesz

a flaki...no wolę jednak nasienie TŻa

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 23:31   #1102
Katixx
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie, dlatego jak już mieć w ustach, to lepiej przełknąć niż wypluć, szczególnie jeśli zrobisz "głębokie gadło"-wtedy smaku nie poczujesz, a jak chciałabyś wypluwać to wróci ci, więc i tam zasmakujesz

a flaki...no wolę jednak nasienie TŻa
no faceci to chcieliby pewnie zeby kazda laska miala takie poejscie

Powiem Wam, ze mnie sperma i penisy jakos nie brzydza, ale po przeczytaniu paru postow jakos mnie odrzucilo... te porowania polykania spermy do picia zupy . Jesli nie chcialabym tego robic to nie robilabym tego i tyle a nie zmuszac sie az do odruchow wymiotnych, to obrzydliwe. To ma byc przyjemnosc a nie katowanie. A Wasi tż tez jacys dziwni... jak widza łzy w waszych oczach jak macie usta pelne spermy to sami powinni zrozumiec, ze tego nie lubicie i konczyc gdzie indziej.

ja mialam w ustach sperme jednego faceta, jego nasienie jest calkowicie bezzapachowe i bezsmakowe. Obadalam ją juz wczesniej poprzez wąchanie i zlizywanie z palca, ciała i wiedzialam, ze jest okej.
Wczesniej "obadywalam" tez w podobny sposob innego, ale nie przeszedl prob i jego nasienie bylo niedobre i nie zyczylam sobie zeby konczyl w ustach wiec tego nie robil.
Loda w gumce robilam, nie widze w tym absolutnie NIC obrzydliwego. Lepsze sa gumki bezsmakowe do tego bo zapachowe maja jeszcze bardziej chemiczny posmak.

aha. jeszcze cos - jakby mnie facet nie chcial po oralu pocalowac to bylby ostatni raz milosci francuskiej, ale na szczescie nie spotkalam sie z takim czyms

Edytowane przez Katixx
Czas edycji: 2010-11-15 o 23:33
Katixx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 23:44   #1103
Maxiorrrrr
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katixx Pokaż wiadomość
jak widza łzy w waszych oczach jak macie usta pelne spermy to sami powinni zrozumiec, ze tego nie lubicie i konczyc gdzie indziej.
to dobre jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 04:38   #1104
Gwiazdaa
Rozeznanie

Lubię to i nie mam żadnego problemu z połykaniem.
To strasznie kręci mojego Tż i mnie też
Smak zależy od tego co chłopak je itp. chociaż ostatnio miał taki słodziutki smak xD a twierdził,że żadnych owoców nie jadł... więc nie wiem
Stary 2010-11-16, 08:21   #1105
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katixx Pokaż wiadomość
no faceci to chcieliby pewnie zeby kazda laska miala takie poejscie

Powiem Wam, ze mnie sperma i penisy jakos nie brzydza, ale po przeczytaniu paru postow jakos mnie odrzucilo... te porowania polykania spermy do picia zupy . Jesli nie chcialabym tego robic to nie robilabym tego i tyle a nie zmuszac sie az do odruchow wymiotnych, to obrzydliwe. To ma byc przyjemnosc a nie katowanie. A Wasi tż tez jacys dziwni... jak widza łzy w waszych oczach jak macie usta pelne spermy to sami powinni zrozumiec, ze tego nie lubicie i konczyc gdzie indziej.

ja mialam w ustach sperme jednego faceta, jego nasienie jest calkowicie bezzapachowe i bezsmakowe. Obadalam ją juz wczesniej poprzez wąchanie i zlizywanie z palca, ciała i wiedzialam, ze jest okej.
Wczesniej "obadywalam" tez w podobny sposob innego, ale nie przeszedl prob i jego nasienie bylo niedobre i nie zyczylam sobie zeby konczyl w ustach wiec tego nie robil.
Loda w gumce robilam, nie widze w tym absolutnie NIC obrzydliwego. Lepsze sa gumki bezsmakowe do tego bo zapachowe maja jeszcze bardziej chemiczny posmak.

aha. jeszcze cos - jakby mnie facet nie chcial po oralu pocalowac to bylby ostatni raz milosci francuskiej, ale na szczescie nie spotkalam sie z takim czyms
mam podobne odczucia.
poza tym można wyrobić sobie technike wypluwania i wcale nie trzeba tego połykać.
dla mnie spermama ochydny smak,więc nawet się nie zmuszam.nigdy nie robie nic wbrew sobie i to się mojemu TZ-owi podoba.
przyjemność ma być obustronna.

edit- głębokie gardło? nigdy ponoć lepszy efekt jest zasysania żołędzia.
Stary 2010-11-16, 20:06   #1106
kalincia
BAN stały

Cytat:

Oj,mój się kwapi. I twierdzi, że to dla niego podniecające.
A ja lubię. Może dlatego, że jego poprzednia partnerka nie chciała, aby on konczył w niej lub w łóżku. I on wychodził z niej, jak miał mieć wytrysk, i trzymając się za członka, szedł do łazienki. Takie obyczaje w naszym seksie trwały, ku mojemu zdziwieniu, aż, kiedy wyszedł ze mnie przed finałem,ja nie wytrzymałam, wzięłam go w usta i tam skończył. On poczuł się jak w niebie, a ja też, że pozbył się tego głupiego zwyczaju. Czułam się szczęśliwa. Potem też tak bywało. Nie zawsze, ale to mi daje taką przyjemność, że on jest szczęśliwy. Lubię smak jego nasienia, to też jest on, a przecież jego kocham.
mogę go smakować. Przeciaż on też smakuje mnie...
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 21:09   #1107
agusia327
Raczkowanie

Nigdy nie łykałam i póki co nie ciągnie mnie do tego
Stary 2010-11-19, 20:15   #1108
boger31
Przyczajenie

Cytat:
Cytat:Napisane przez TmargoT

Oj,mój się kwapi. I twierdzi, że to dla niego podniecające.
<brawo> dokładnie jest tak, jak mówisz...

Cytat:
Nigdy nie miałam spermy w ustach i w sumie się cieszę bo jakoś nie jestem do 'kończenia w ustach partnerki' przekonana;p poza tym mój Tż nigdy nie nalegał i sam mówił ze woli w inny sposób kończyć
- dorośniesz...to porozmawiamy

Cytat:
agusia327 Dot.: Sperma w ustach ?
Nigdy nie łykałam i póki co nie ciągnie mnie do tego
jak wyżej.

Cytat:
boger31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-19, 20:31   #1109
Ewelinka_00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez boger31 Pokaż wiadomość
A co ma wiek do "kończenia w ustach"?
Ewelinka_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-19, 21:01   #1110
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boger31 Pokaż wiadomość
<brawo> dokładnie jest tak, jak mówisz...

jak wyżej.

co ma wiek do preferencji?
ja jestem dorosła i nie podoba mi się taka praktyka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości