|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sperma w ustach ?
Cytat:
jak może podniecac połykanie spermy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
BAN stały
|
Część kobiet to podnieca. Nie ma potrzeby byś waliła głową w mur tylko dlatego, że masz inne zdanie.
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- A żywe roztocza, które połykasz codziennie Cię nie przerażają ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wale w mur czytajac,że ona to zrobi dla niego choć ją to brzydzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
Mialam sperme w ustach 2 razy w zyciu, bylo to bardzo podniecajace ale zeby sie na to zdobyc musze byc baaardzo napalona wtedy bardzo mnie podnieca nawet jej zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dla swojego faceta byłabym w stanie skończyć w ustach, jeżeli jemu ma sprawić to frajdę to czemu nie? poza tym połykanie spermy dla mnie także jest jakąś formą całkowitego oddania, całkowitej bliskości
![]() |
![]() |
#1176 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
" Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: "Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki." Chłopak, pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu nbierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej -słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda."
![]() |
![]() |
#1177 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
BAN stały
|
Wasi faceci brzydzą sie własnej spermy?
Jak wasz TŻ wytrysnie wam sperme na usta, to potem dajecie mu namiętnego buziaka w usta? Podnieca wasz taka sytuacja czy uważacie to za mało męskie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
amor vincit omnia
|
mój zawsze daje mi buziaka 'po wszytskim' i nie jest to dla niego problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
BAN stały
|
Jakoś tak głupio jest nie podziękować za dobrze wykonaną robote.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nigdy spermy w ustach nie miałam i jak na razie nie jestem na to gotowa, a z facetem jestem 2 lata. Może keidyś. Dla mnie to musi byc z kims wyjatkowym, dlatego 2 lata bycia razem to dla mnie za malo by to zrobic. Oczywiscie kocham mojego partnera, ale potrzebuje, byc z nim dluzej, zeby to zrobic.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-05-01 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
sypiasz ze swoim partnerem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
BAN stały
|
Candy_lips - A jakby twój TŻ pierwszy na twoich oczach przekłną swoją sperme, to byś sie wtedy przełamała?
Dziewczyny się krępują połknać sperme swojego faceta, bo boją sie ze ich TŻ nie będzie potem miał do nich szacunku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Nie zrozumiałaś. Sypiam z nim i go kocham , ale z połykiem to raczej dla mnie wyższy stopien wtajemniczenia, więc jestem w stanie zrobić to dopeiro, gdy bede dluzej z partnerem. Na razie nie jestem gotowa na to, wiec nie mam zamiaru się zmuszać, a facet kocha, więc rozumie. Nic na sile. Nie podwodniak. Mi nie chodzi o to, że brzydze sie spermy, ale 2 lata zwiazku to moim zdaniem za krotko na to, po takim czasie lub niewiele dluzszym zwiazki czesto sie rozpadaja, a nie chce potem sytuacji, ze potem mam nastepnego partnera i juz tylu facetom to robilam. Wole to zrobic jak juz bedziemy dluzej razem np bedziemy razem mieszkac, bedziemy juz wiecej planowac wspolna przyszlosc. Cos dziwnego, ze nie jestem gotowa ? Mam sie zmuszac ? Nie, dziekuje. Duzo dziewczyn tego nie robi, ale to nie znaczy, ze nie kochaja partnerow. Po prostu chce by taka pieszczota wystapila dopeiro, gdy naprawde zwiazek bedzie dluzszy i powazniejszy, a nie dopiero gdy trwa 2 lata. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-05-01 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
amor vincit omnia
|
po prostu powiedziałaś, że go kochasz, ale nie jest on dla Ciebie wyjątkowy. to trochę smutne gdy kobieta tak mówi. nie musisz się do niczego zmuszać, pewnie. ale to przykre gdy o partnerze mówi się, że to nie jest wyjątkowa osoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
wiem o co chodzi, zle sie wyrazilam, juz niewazne
![]() tak to prawda, nie ma co sie zmuszac, mozna w lozku tez inaczej sie realizowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1188 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Nie, kobiet to nie podnieca, myślę że jeśli już to mają ją w ustach po to żeby facetowi sprawić większą frajdę
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |
BAN stały
|
Cytat:
O ananasach też słyszałem. Jakby mojej partnerce nie odpowiadał się mój smak, to dla niej i pocześci dla siebie zmienił bym diete. A jakby nadal jej nieodpowiadał, to po prostu zrezygnowalibyśćmy z tego. Nie ma jakiegoś musu, że koniecznie musze skonczyć w jej ustach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1192 |
BAN stały
|
A nie próbowałaś swojego TŻ namówić na ananasy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Zadomowienie
|
miałam wielokrotnie, a raczej przy każdym seksie, bo kończy w moich ustach bądź na twarzy. Zawsze połykam, chyba, że jesteśmy pod prysznicem, wtedy dyskretnie wypluwam. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której wypluwałabym w chusteczkę.. bo byłoby mi przykro, gdyby on szedł myć buzię po minetce. Uwielbiam to i nie widzę w tym nic złego, o ile nie dostanie się do nosa lub oka
![]() Smak jest różny, nie jest to słodki soczek, ale podnieca mnie to bardzo. Zdarza nam się po tym całować ... a jeśli chodzi w drugą stronę.. jak robi mi minetkę i ma mokrą buzię to nie wyciera w chusteczkę tylko się całujemy co jest również podniecające. Seks to seks..
Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. ![]() Edytowane przez shineE Czas edycji: 2011-05-06 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
No widzisz, a jednak
![]() Każdy ma jakieś swoje powody!!!
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
W ustach miałam wiele razy (praktycznie zawsze podczas samego oralnego seksu), parę razy zdarzyło mi się wypluć (jak nie była najświeższa
![]() ![]() ![]() Ale coraz rzadziej tak do końca go zadowalam ustami, częściej już przechodzimy w trakcie do regularnego seksu ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Ale jak TŻ mnie pieści oralnie, to musi się wytrzeć choć trochę - jego bródka wszystko zbiera i potem mnie moczy ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2011-05-09 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
A ja się nie zgadzam. Ja do tej pory nigdy nie połknęłam i nie czuję się z tego powodu gorsza, i tak kocham partnera i go akceptuje i byłbny chyba idiota gdyby sądził inaczej - bo nie połykam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W związku wystarczy się dogadać i zrozumieć. Każdemu obcemu nic do gadania.
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2011-05-09 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-06
|
nagranie oddania spermy w labolatorium
Do niedawna był to jednak temat tabu, a samo pojawienie się słów takich jak np. sperma, nagranie oddania spermy, powodowało, że na twarzach większości ludzi pojawiał się rumieniec wstydu. Dziś kwestie życia seksualnego bez żenady poruszane są w debacie publicznej. Zobacz nagranie oddania spermy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Spróbowałam pierwszy raz dwa tygodnie temu, i teraz w ten weekend. Nasze współżycie i aktywność w pieszczotach z mojej strony zaczęły się na początku lutego tego roku. W międzyczasie TŻ raz proponował połykanie, ale nie byłam gotowa. 2 tygodnie temu odważyłam się i uważam, że źle nie było a dało mu to jakąś przyjemność. Określam, że od czasu do czasu mogę sobie na to pozwolić, ale nie za każdym razem -smak szałowy nie jest :P ale czuję z partnerem wtedy maksymalną bliskość ;*
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.