Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ???
Często 917 35,11%
Powyżej 10 236 9,04%
5-10 razy 132 5,05%
2-4 razy 237 9,07%
1 raz 211 8,08%
Nigdy 879 33,65%
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 13:14   #1231
201803090921
Konto usunięte

Dot.: smak spermy

Podchodzę do tego jak do picia wódki - nie muszę trzymać w ustach, mlaskać czy delektować się, bo to żaden delikates po prostu. Ale przy szybkim połykaniu ten dziwny smak jest do przejścia. Lubię sprawiać mu w ten sposób przyjemność, po prostu
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 14:32   #1232
patiasym
Zakorzenienie

A czy całujecie potem facetów? Próbowałyście? I co oni na to?
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 14:40   #1233
iloveharibo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Całuję tak samo jak on całuje mnie po minetce. I nie wiem co on na to bo to wychodzi jakoś tak .........normalnie, naturalnie.

Wkurzyłabym się jakby nie chciał mnie pocałować.
Stary 2012-10-10, 14:46   #1234
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
ojjj pati moja droga, wiesz, czasem to zmuszam, żeby doszedł sobie w usta, na język/na twarz, i to ja go potem całuję
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 14:49   #1235
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iloveharibo Pokaż wiadomość
Całuję tak samo jak on całuje mnie po minetce. I nie wiem co on na to bo to wychodzi jakoś tak .........normalnie, naturalnie.

Wkurzyłabym się jakby nie chciał mnie pocałować.
Już kiedyś o tym pisałam, ale przytoczę raz jeszcze fragment z "Potęgi seksu" Mastertona:

Bardzo znaczna procentowo grupa kobiet, z którymi rozmawiałem, wyrażała zainteresowanie seksem oralnym, czyli pobudzaniem ich organów płciowych przez męża lub kochanka wargami i językiem. Jednocześnie kobiety te oznajmiały, że ich partnerom „nie za bardzo się to podoba”, a to z dwu powodów: albo twierdzili, że kładzenie głowy pomiędzy nogami kobiety poniża godność mężczyzny, albo, że nie odpowiada im smak wydzieliny z pochwy. Kiedy jednak rozmawiałem na temat owej niechęci z samymi mężczyznami, przekonywałem się, że jeden z głównych powodów, dla którego niewielu pośród nich angażuje się w seks oralny, polega na tym, że (podobnie jak kobiety wobec fellatio) panowie również nie mają pewności, jak należy to odpowiednio robić. Jeden z kolejnych rozdziałów książki poświęciłem seksowi oralnemu, a zatem nie będziesz mógł skarżyć się, że nie wiesz, jak się do niego zabrać. Jeśli zaś chodzi o godność, to jedyną godnością, o jaką powinieneś zabiegać w łóżku, jest godność wspólnie dzielonych rozkoszy, a niewiele doznań seksualnych kobiety oceniają jako wspanialsze od pobudzenia językiem ukochanego. Jeśli natomiast chodzi o ów smak, trzeba trochę czasu, aby przyzwyczaić się do aromatu nektarów seksu, skoro jednak oczekujesz od partnerki, że będzie połykała Twoje nasienie, to czemu ona nie miałaby oczekiwać, że będziesz spijał soki z jej pochwy?
Stary 2012-10-10, 16:42   #1236
iloveharibo
Raczkowanie

Cytat:
Już kiedyś o tym pisałam, ale przytoczę raz jeszcze fragment z "Potęgi seksu" Mastertona:

Bardzo znaczna procentowo grupa kobiet, z którymi rozmawiałem, wyrażała zainteresowanie seksem oralnym, czyli pobudzaniem ich organów płciowych przez męża lub kochanka wargami i językiem. Jednocześnie kobiety te oznajmiały, że ich partnerom „nie za bardzo się to podoba”, a to z dwu powodów: albo twierdzili, że kładzenie głowy pomiędzy nogami kobiety poniża godność mężczyzny, albo, że nie odpowiada im smak wydzieliny z pochwy. Kiedy jednak rozmawiałem na temat owej niechęci z samymi mężczyznami, przekonywałem się, że jeden z głównych powodów, dla którego niewielu pośród nich angażuje się w seks oralny, polega na tym, że (podobnie jak kobiety wobec fellatio) panowie również nie mają pewności, jak należy to odpowiednio robić. Jeden z kolejnych rozdziałów książki poświęciłem seksowi oralnemu, a zatem nie będziesz mógł skarżyć się, że nie wiesz, jak się do niego zabrać. Jeśli zaś chodzi o godność, to jedyną godnością, o jaką powinieneś zabiegać w łóżku, jest godność wspólnie dzielonych rozkoszy, a niewiele doznań seksualnych kobiety oceniają jako wspanialsze od pobudzenia językiem ukochanego. Jeśli natomiast chodzi o ów smak, trzeba trochę czasu, aby przyzwyczaić się do aromatu nektarów seksu, skoro jednak oczekujesz od partnerki, że będzie połykała Twoje nasienie, to czemu ona nie miałaby oczekiwać, że będziesz spijał soki z jej pochwy?
Amen.

PS: to ten Masterton od horrorów?
Stary 2012-10-10, 16:53   #1237
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Amen.

PS: to ten Masterton od horrorów?
Ten sam. Poradniki seksualne też pisze, człowiek renesansu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 18:17   #1238
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Całujecie. I mój nie narzeka
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 19:50   #1239
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:

Całuję tak samo jak on całuje mnie po minetce. W sumie zdziwiłabym się gdyby miał coś przeciwko
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 00:59   #1240
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem tylko skąd te ananasy, dlaczego nie np. gruszki, śliwki, cukierki "krówki" lub lody waniliowe? Ananasy są częścią mojego jadłospisu, ale codziennie nie jadam, ciekawe skąd się wziął ten pomysł?
nie mam zielonego pojecia... moze maja w sobie jakis skladnik, ktory mocno wplywa na zmiane smaku wydzielin? ja to tylko sprawdzilam empirycznie moj TZ je tez inne owoce, ale tylko po ananasie jest lepiej

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Cytat:
moj sie nie daje, ja po minetce tez nie tylko maly buziak, zadnego namietnego calowania
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 21:16   #1241
MychaMysia
Raczkowanie

Cytat:
Z tymi ananaskami to jakiś urban myth. Ktoś udowodnił związek przyczynowo-skutkowy? Były rzetelne badania? Bo słyszę to któryś raz, ale więcej w tym ploty niż nauki.
Ja udowodniłam sobie w praktyce, po około tyg picia soku ananasowego było smakiwicie

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Nie wiem tylko skąd te ananasy, dlaczego nie np. gruszki, śliwki, cukierki "krówki" lub lody waniliowe? Ananasy są częścią mojego jadłospisu, ale codziennie nie jadam, ciekawe skąd się wziął ten pomysł?
Bo właśnie ananasy mają COŚ wpływającego na ten a nie inny płyn, a np mięso - zakwasza...
MychaMysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 08:25   #1242
Lilth
Raczkowanie

A mój TŻ, prawie wcale nie je słodyczy (jak można nie lubić słodyczy!? oO), na szczęście już ogranicza palenie i picie, więc smak jest coraz bardziej do zaakceptowania, aczkolwiek szału nie ma, wiem jaką mu przyjemność sprawia połykanie więc po prostu to robię, bo fajnie widzieć na twarzy partnera zadowoloną minę.

A co do całowania, ja nie mam oporów po minetce się całować, bo po prost nie brzydzę się siebie, on ma trochę opory po lodzie do buziaków, bo jak twierdzi jest to pedalski.. ale jest coraz lepiej, jeszcze trochę czasu i pracy a całkowicie pozbędziemy się jego oporów
Stary 2012-10-12, 08:42   #1243
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilth Pokaż wiadomość
A mój TŻ, prawie wcale nie je słodyczy (jak można nie lubić słodyczy!? oO), na szczęście już ogranicza palenie i picie, więc smak jest coraz bardziej do zaakceptowania, aczkolwiek szału nie ma, wiem jaką mu przyjemność sprawia połykanie więc po prostu to robię, bo fajnie widzieć na twarzy partnera zadowoloną minę.

A co do całowania, ja nie mam oporów po minetce się całować, bo po prost nie brzydzę się siebie, on ma trochę opory po lodzie do buziaków, bo jak twierdzi jest to pedalski.. ale jest coraz lepiej, jeszcze trochę czasu i pracy a całkowicie pozbędziemy się jego oporów
Widzę że wiele z Was to robi żeby facet miał przyjemność. A czy któraś z Was sama czuje przy tym przyjemność? Bo ja nie robię tego wyłącznie dla faceta i nie dla smaku, bo delicje to to nie są, ale po prostu sam fakt połykania sprawia mi niesamowita frajdę.

A za twierdzenie że coś jest "pedalskie".. sorry ale u mnie za to jest jedna kara - wylotka z sypialni i z mojego życia. Z homofobami nic wspólnego mieć nie chcę.
Stary 2012-10-12, 08:51   #1244
Lilth
Raczkowanie

Źle to ujęłam, mi też to sprawia frajdę i przyjemność, bo jest to podniecające, nie uznaję robienia czegoś wbrew sobie tylko żeby tej drugiej stronie było dobrze. Mu się to podoba, mi też więc jest ok

A odnośnie tego "pedalstwa", mój facet lubi sobie tak pogadać, całowanie po lodziku jest "pedalskie", ale wibrator to sobie daję w tyłek wsadzać xd On po prostu dużo gada, a dalekie to jest od tego co myśli
Stary 2012-10-13, 13:21   #1245
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilth Pokaż wiadomość
A odnośnie tego "pedalstwa", mój facet lubi sobie tak pogadać, całowanie po lodziku jest "pedalskie", ale wibrator to sobie daję w tyłek wsadzać xd On po prostu dużo gada, a dalekie to jest od tego co myśli
Nieważne! Jeśli ktoś mówi, że coś jest "pedalskie" albo w ramach przekomarzania się nazwie swojego kumpla obelżywie "ciotą", to jest to osoba chora na homofobię. NIE-NOR-MAL-NA! Z którą patiasym nie chce mieć nic wspólnego! Homofobów należy zamykać w łagrach albo leczyć. Katoli zresztą też, bo każdy katol to homofob. A, no i oczywiście wszystkich homofobom i katolom wlepić dożywotni zakaz płodzenia i posiadania dzieci, bo jeszcze wychowają je na homofobów.

Edytowane przez InkluzjaOstateczna
Czas edycji: 2012-10-13 o 13:22
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 13:38   #1246
201607040946
Konto usunięte

dziwne, ale P. pali, pije i odzywia się raczej niezdrowo, ale smak jego spermy jest... słodkawy... także są wyjątki
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 16:04   #1247
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
Nieważne! Jeśli ktoś mówi, że coś jest "pedalskie" albo w ramach przekomarzania się nazwie swojego kumpla obelżywie "ciotą", to jest to osoba chora na homofobię. NIE-NOR-MAL-NA! Z którą patiasym nie chce mieć nic wspólnego! Homofobów należy zamykać w łagrach albo leczyć. Katoli zresztą też, bo każdy katol to homofob. A, no i oczywiście wszystkich homofobom i katolom wlepić dożywotni zakaz płodzenia i posiadania dzieci, bo jeszcze wychowają je na homofobów.
Znów Cię napadło.. sorry ale musiałam wyłączyć boldface przy cytacie. Już bardziej wierzę Lilth niż Tobie - że facet dużo gada, a dalekie to jest od tego co myśli. Sama znam gejów, którzy siebie nawzajem nazywają ciotami. Ale już nazywanie pewnych seksualnych zachowań "pedalskimi" jest zachowaniem nieładnym i nie boję się tego słowa - homofobicznym. Dlaczego? Bo w domyśle takich ludzi całowanie kobiety po lodzie wiążące się z poczuciem smaku własnej spermy lub jakiekolwiek pieszczoty odbytu jawią się jako "pedalskie", a więc nieczyste, ohydne, zarezerwowane dla gejów będących obywatelami niższej kategorii, bo ich praktyki seksualne są wręcz obrzydliwe. Stąd już krok do "zakazu pedałowania"....

Nic nie pisałam o osobach chorych na homofobię, ani tym bardziej o tym że są nienormalne, że należy ich zamykać w łagrach, leczyć i zabronić rozmnażania. To wszystko Twoje słowa, InkluzjaOstateczna. Tym bardziej jestem pewna że nie użyłam nigdy obraźliwego słowa "katol". Nie jestem ochrzczona, nie mam nic wspólnego z żadną religią, ale nie będę nigdy obrażać członków żadnej wspólnoty wyznaniowej. Owszem - dziwi mnie, śmieszy i przestrasza hipokryzja dużej części katolików. Jest ich w naszym kraju mityczne 90%, czyli pewnie też spora część Wizażanek - a co można wyczytać na forum, chociażby właśnie w dziale seks? Seks przedmałżeński, antykoncepcja, oral, anal, łykanie spermy, bdsm.... spowiadają się z tego czy nie? Ale nigdy nie postawiłam znaku równości katolik=homofob i nie ubliżam nikomu. To Ty, InkluzjaOstateczna rozpętujesz burze w szklance wody metodą kiepskich dziennikarzy: "Panie pośle Pipsiński, poseł Cipciński powiedział, że jest Pan idiotą. Co pan na to?" . Ale widać, że Cię to bawi, eeeh....
Stary 2012-10-13, 17:11   #1248
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez InkluzjaOstateczna Pokaż wiadomość
Zwoje ci się dziś przepaliły ? rozsądnie dotychczas pisałeś ,a tu taki kwiatek .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 17:31   #1249
apetyczna166
Raczkowanie

Czasami połykam ale jeśli nie mam na to ochoty to musi dojść hmm na brzuszek i to swój smak? dla mnie nie za specjalny ale lubie mu sprawiać przyjemność
a później jakoś on odrazu po połknięciu nie chce się za bardzo całować więc się troszkę przekomarzamy i mamy z tego powodu ubaw
więc czasem warto się "poświęcić"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 17:54   #1250
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Znalazłam takie informacje:
Consuming large amounts of pineapple juice raises the acid levels in the body, in addition to the sugar levels. The body will use only what it needs within the pineapple juice, and then much of it will be excreted as waste through sweating, urinating, and other normal bodily functions.
źródło: http://www.pineapplejuice.com/pineapple-juice-semen-myth.html

Yes, sperm needs for his development frustose (not like most other cells glucose) thus if you eat lots of fruits your sperm tastes "better". This is the result of increasing fructose levels in the blood also lead to a higher concentration the ejaculate.
źródło: http://www.quora.com/Science/Does-pineapple-make-your-sperm-taste-good
Stary 2012-10-18, 02:10   #1251
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
jakby ostygła to byłaby chyba jeszcze gorsza. Brrr
no mam to samo ta konsystencja(moze dla tego ze nie lubie kislu budynniu itp.) jest dla mnie odrazajaca wrecz... nawet jak tz konczy na brzuchu czy gdzies indziej to musi to zetrzec ze mnie najpierw ....bo nie dotkne no...
smak ma mniej tragiczny niz moj ex.. ale fakt z ta temeratura tez mam problem.

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 02:18   #1252
Nussbeisser
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Karolcia_Tomeczka Pokaż wiadomość
zapomnialam o zapachu! okropny!rozpoznam go wszedzie,hehehe
Ja nigdy nie wyczułam by śmierdziała
Nussbeisser jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 07:40   #1253
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nussbeisser Pokaż wiadomość
Zapach jest charakterystyczny, ale dla mnie nie jest wcale obrzydliwy. Mnie ten zapach podnieca, kojarzy mi się z seksem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 07:59   #1254
iloveharibo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nussbeisser Pokaż wiadomość
Również nie uważam żeby śmierdziała. Owszem, zapach jest dość charakterystyczny ale dla mnie jest to właśnie zapach sexu
Stary 2012-10-18, 10:17   #1255
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Również nie uważam żeby śmierdziała. Owszem, zapach jest dość charakterystyczny ale dla mnie jest to właśnie zapach sexu
Nie tylko dla Ciebie nawet perfumy o tym zapachu znalazłam
http://www.hornandmore.pl/produkty/zapachy_26.html
Stary 2012-10-18, 10:23   #1256
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Mój sam chce się całować, nie ma problemu.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-18, 11:13   #1257
iloveharibo
Raczkowanie

Cytat:
Nie tylko dla Ciebie nawet perfumy o tym zapachu znalazłam
http://www.hornandmore.pl/produkty/zapachy_26.html
Jeszcze kilka dni i nie będę potrzebować tego typu perfum

Używając takich perfum teraz lub ewentualnie w przyszłości byłby to w czystej postaci masochizm.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-18, 11:27   #1258
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze kilka dni i nie będę potrzebować tego typu perfum

Używając takich perfum teraz lub ewentualnie w przyszłości byłby to w czystej postaci masochizm.
Powiem Tobie to samo co Ty mi kiedyś na innym wątku napisałaś: nie szczuj

Krew, sperma, ślina i pot.. ciekawe na ile realistycznie odtworzono te aromaty?
Stary 2012-10-18, 11:40   #1259
iloveharibo
Raczkowanie

Cytat:
Powiem Tobie to samo co Ty mi kiedyś na innym wątku napisałaś: nie szczuj

Krew, sperma, ślina i pot.. ciekawe na ile realistycznie odtworzono te aromaty?
Przecież na brak przyjemności teraz nie narzekasz więc o jakim szczuciu mowa? hę?

Jakoś ciężko mi uwierzyć żeby zapach był realistyczny - choć za tą cenę oczekiwałabym tego.
Stary 2012-10-18, 11:45   #1260
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież na brak przyjemności teraz nie narzekasz więc o jakim szczuciu mowa? hę?
Jeszcze muszę trochę popracować, potem do domu dojść.. a tu by już się chciało.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości