|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Konto usunięte
|
Dot.: smak spermy
Podchodzę do tego jak do picia wódki - nie muszę trzymać w ustach, mlaskać czy delektować się, bo to żaden delikates po prostu. Ale przy szybkim połykaniu ten dziwny smak jest do przejścia. Lubię sprawiać mu w ten sposób przyjemność, po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
A czy całujecie potem facetów? Próbowałyście? I co oni na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Raczkowanie
|
Całuję tak samo jak on całuje mnie po minetce. I nie wiem co on na to bo to wychodzi jakoś tak .........normalnie, naturalnie.
Wkurzyłabym się jakby nie chciał mnie pocałować.
![]() |
#1234 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo znaczna procentowo grupa kobiet, z którymi rozmawiałem, wyrażała zainteresowanie seksem oralnym, czyli pobudzaniem ich organów płciowych przez męża lub kochanka wargami i językiem. Jednocześnie kobiety te oznajmiały, że ich partnerom „nie za bardzo się to podoba”, a to z dwu powodów: albo twierdzili, że kładzenie głowy pomiędzy nogami kobiety poniża godność mężczyzny, albo, że nie odpowiada im smak wydzieliny z pochwy. Kiedy jednak rozmawiałem na temat owej niechęci z samymi mężczyznami, przekonywałem się, że jeden z głównych powodów, dla którego niewielu pośród nich angażuje się w seks oralny, polega na tym, że (podobnie jak kobiety wobec fellatio) panowie również nie mają pewności, jak należy to odpowiednio robić. Jeden z kolejnych rozdziałów książki poświęciłem seksowi oralnemu, a zatem nie będziesz mógł skarżyć się, że nie wiesz, jak się do niego zabrać. Jeśli zaś chodzi o godność, to jedyną godnością, o jaką powinieneś zabiegać w łóżku, jest godność wspólnie dzielonych rozkoszy, a niewiele doznań seksualnych kobiety oceniają jako wspanialsze od pobudzenia językiem ukochanego. Jeśli natomiast chodzi o ów smak, trzeba trochę czasu, aby przyzwyczaić się do aromatu nektarów seksu, skoro jednak oczekujesz od partnerki, że będzie połykała Twoje nasienie, to czemu ona nie miałaby oczekiwać, że będziesz spijał soki z jej pochwy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PS: to ten Masterton od horrorów?
![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- moj sie nie daje, ja po minetce tez nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Bo właśnie ananasy mają COŚ wpływającego na ten a nie inny płyn, a np mięso - zakwasza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Raczkowanie
|
A mój TŻ, prawie wcale nie je słodyczy (jak można nie lubić słodyczy!? oO), na szczęście już ogranicza palenie i picie, więc smak jest coraz bardziej do zaakceptowania, aczkolwiek szału nie ma, wiem jaką mu przyjemność sprawia połykanie więc po prostu to robię, bo fajnie widzieć na twarzy partnera zadowoloną minę.
A co do całowania, ja nie mam oporów po minetce się całować, bo po prost nie brzydzę się siebie, on ma trochę opory po lodzie do buziaków, bo jak twierdzi jest to pedalski.. ale jest coraz lepiej, jeszcze trochę czasu i pracy a całkowicie pozbędziemy się jego oporów ![]()
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za twierdzenie że coś jest "pedalskie".. sorry ale u mnie za to jest jedna kara - wylotka z sypialni i z mojego życia. Z homofobami nic wspólnego mieć nie chcę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Raczkowanie
|
Źle to ujęłam, mi też to sprawia frajdę i przyjemność, bo jest to podniecające, nie uznaję robienia czegoś wbrew sobie tylko żeby tej drugiej stronie było dobrze. Mu się to podoba, mi też więc jest ok
![]() A odnośnie tego "pedalstwa", mój facet lubi sobie tak pogadać, całowanie po lodziku jest "pedalskie", ale wibrator to sobie daję w tyłek wsadzać xd On po prostu dużo gada, a dalekie to jest od tego co myśli
![]() |
#1245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-10-13 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Konto usunięte
|
dziwne, ale P. pali, pije i odzywia się raczej niezdrowo, ale smak jego spermy jest... słodkawy... także są wyjątki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic nie pisałam o osobach chorych na homofobię, ani tym bardziej o tym że są nienormalne, że należy ich zamykać w łagrach, leczyć i zabronić rozmnażania. To wszystko Twoje słowa, InkluzjaOstateczna. Tym bardziej jestem pewna że nie użyłam nigdy obraźliwego słowa "katol". Nie jestem ochrzczona, nie mam nic wspólnego z żadną religią, ale nie będę nigdy obrażać członków żadnej wspólnoty wyznaniowej. Owszem - dziwi mnie, śmieszy i przestrasza hipokryzja dużej części katolików. Jest ich w naszym kraju mityczne 90%, czyli pewnie też spora część Wizażanek - a co można wyczytać na forum, chociażby właśnie w dziale seks? Seks przedmałżeński, antykoncepcja, oral, anal, łykanie spermy, bdsm.... spowiadają się z tego czy nie? Ale nigdy nie postawiłam znaku równości katolik=homofob i nie ubliżam nikomu. To Ty, InkluzjaOstateczna rozpętujesz burze w szklance wody metodą kiepskich dziennikarzy: "Panie pośle Pipsiński, poseł Cipciński powiedział, że jest Pan idiotą. Co pan na to?" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1248 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Raczkowanie
|
Czasami połykam ale jeśli nie mam na to ochoty to musi dojść hmm na brzuszek i to swój
![]() ![]() a później jakoś on odrazu po połknięciu nie chce się za bardzo całować więc się troszkę przekomarzamy i mamy z tego powodu ubaw ![]() więc czasem warto się "poświęcić" ![]()
![]() |
#1250 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
„Consuming large amounts of pineapple juice raises the acid levels in the body, in addition to the sugar levels. The body will use only what it needs within the pineapple juice, and then much of it will be excreted as waste through sweating, urinating, and other normal bodily functions.” źródło: http://www.pineapplejuice.com/pineapple-juice-semen-myth.html „Yes, sperm needs for his development frustose (not like most other cells glucose) thus if you eat lots of fruits your sperm tastes "better". This is the result of increasing fructose levels in the blood also lead to a higher concentration the ejaculate.” źródło: http://www.quora.com/Science/Does-pineapple-make-your-sperm-taste-good
![]() |
![]() |
#1251 |
Zadomowienie
|
no mam to samo ta konsystencja(moze dla tego ze nie lubie kislu budynniu itp.) jest dla mnie odrazajaca wrecz... nawet jak tz konczy na brzuchu czy gdzies indziej to musi to zetrzec ze mnie najpierw ....bo nie dotkne no...
smak ma mniej tragiczny niz moj ex.. ale fakt z ta temeratura tez mam problem.
![]() |
![]() |
#1252 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Raczkowanie
|
Również nie uważam żeby śmierdziała. Owszem, zapach jest dość charakterystyczny ale dla mnie jest to właśnie zapach sexu
![]()
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.hornandmore.pl/produkty/zapachy_26.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Mój sam chce się całować, nie ma problemu.
![]() |
#1257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Używając takich perfum teraz lub ewentualnie w przyszłości byłby to w czystej postaci masochizm.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krew, sperma, ślina i pot.. ciekawe na ile realistycznie odtworzono te aromaty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakoś ciężko mi uwierzyć żeby zapach był realistyczny - choć za tą cenę oczekiwałabym tego.
![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.