Misja w Zambii - część III - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 19:12   #3751
alicjazopola
Raczkowanie

GG do alicjazopola
Dot.: Misja w Zambii - część III

Jolu baardzoo dziękuję. Już jest wszystko OK. Mam list. Czekał na mnie po pracy w skrzynce. Ale stwierdzam, że jak zwykle miałam przeczucia, że coś będzie dla mnie i dlatego - zapytałam na Forum co i jak z listami. Hi ... a jeszcze do tego wcześniej przyśniła mi się- Zambia, Cathrenn. I cóż .... tak to działa.

Jolu dziekuję bardzo

Edytowane przez alicjazopola
Czas edycji: 2009-01-14 o 19:21
alicjazopola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 19:23   #3752
SiostraKelvinaEma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam...
mówiłam że nie powinnam nic mówić.

Oj Jola, Jola.. Jak to nie powinnas mowic? Chyba wlasnie oto chodzi, by sie dzielic myslami i starac sie dojsc do wsplnych rozwiazan..

Sluchajcie, czy ktos z Was probował poprosic jakas firme o zasponsorowanie, np wyslania wiekszej paczki? Bo ja wlasnie sie nad tym zastanawiam. Nie wiem co prawda jakie sa szanse na uzyskanie pomocy.. Ale mam kilka pomyslow.. Moze sie uda. Najpierw jednak chcialabym zapytac czy Wy bardziej doswiadczone Mamy i Tatowie ;-) Macie jakies doswiadczenie w tej kwestii.. ?

Co do forum.. to zaledwie kilka dni mnie nie bylo, a juz tyle postow sie nazbieralo. I przyznam, ze choc tutaj przewija sie duzo roznych informacji.. i mimo iz jestem stosunkowo świeza mama.. to podoba mi sie taka forma.. Dokladnie pamietam jak dlugo probowalam sie tu zalogowac- i jak sie wkurzalam.. kiedy przez tydzien nie moglam tego zrobic. Ale teraz codziennie zagladam na strone, czytam.. Czasami sie wypowiem.. Wystarczy przerzucic kilka stron.. i wszytsko odczytane.. Sama nie wiem, ale majac wszytsko w jednym miejscu.. jakos lepiej sie odnajduje.. Mysle, ze to kwestia przyzwyczajenia.. Bo to nowe forum tez jest sliczniutkie.. takie usystematyzowane.. Przejrzyste.. Ale pewnie jeszcze dluuugo.. beda dzialaly dwa, prawda?

Sciskam wszystkich cieplo!

SiostraKelvinaEma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 19:50   #3753
alicjazopola
Raczkowanie

GG do alicjazopola

Moi Drodzy,
swojego czasu wykonałam prezentację Dvix nt. Adopcji Serca – Misji. Prezentację wykonałam ze zdjęć Wam znanych. Są na niej nasze dzieci i ogólnie Misja (szpital, siostry, podopieczni, codzienność itp.) i muzyczka . Przy różnych okazjach puszczam ją znajomym, pożyczam i opowiadam o życiu w Afryce. Znalazłam kilka osób, które zadeklarowały swoją pomoc Misji. Wiem, że śledzą Forum. Dlatego proponuję, jeśli ktoś chciałby kopie płytki z prezentacją to chętnie wyślę. Może i Wy poruszycie choćby jedno serce. (prezentacja DviX - do odtwarzania na dvd, kinie domowym -czas ok. 8min za darmo) .

Edytowane przez alicjazopola
Czas edycji: 2009-01-14 o 20:37
alicjazopola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 22:38   #3754
MamaBernarda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basiaczek11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli mogę coś polecić to " W oczekiwaniu na dziecko", "Pierwszy rok życia dziecka" i "Drugi i trzeci rok życia dziecka" autorek Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway. Wychowałam na nich dwie córki a teraz krążą po ciężarnych koleżankach i świeżutkich mamusiach. Znalazlam tam odpowiedzi na "najdziwniejsze" pytania no i w najnowszych wydaniach są rozdziały dla tatusiów.
Chociaż teraz jest tyle tego na rynku, że napewno coś każda dla siebie znajdzie Fajnie tak poczytać, że się forumowa rodzinka zamierza rozrastać
Dokładnie tak, ta książka " W oczekiwaniu na dziecko" była moją Biblią w trakcie ciąży Pamiętajcie tylko żeby nie czytać jej od deski do deski tylko problemami, bo po co się straszyć jakimiś najgorszymi przypadkami

W kwestii formalnej chciałam zapytać jak wygląda zorganizowanie takiej 20kg paczki, bo właśnie się do tego przykładam, mam już trochę przeróżnych rzeczy i wydaje mi się że jednak z 10 kg może ktoś się dorzucić. Opowiedzcie tylko jak to wygląda tak od kuchni, proszę.
MamaBernarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-14, 23:06   #3755
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Hej,
wiem, że my generalnie jesteśmy od dzieci, ale wiem też że mamy dobre serducha;
znalazałm dziś taki post:

Kto poratuje? Pilne.
Częsc z Was wie, część jeszcze nie- prowadzę psio-kocią fundację.
Udzielam się głownie na miau ale tam juz nie mam śmiałosci prosić więc prosze tutaj.
Potrzebne jest interwencyjne wsparcie.
Zostałam na dziś bez pieniędzy zupełnie a nie kupione jeszcze jedzenie dla zwierzaków. Nie sądziłam, że nie przyjdzie dziś żadna darowizna na konto

Jeśli któraś moze i, przede wszytskim CHCE pomóc- bardzo bym prosiła.
Konto Fundacja ma w Pekao SA. Wystarczy dosłownie 10-20 złotych. Za to kupię podrobów i makaronu i zaraz nagotuję cały gar jedzenia.

www.fundacjafelis.pl

Dzięki wielkie dla wszystkich, którzy przejmą się tym postem.
Edytowane przez rambo
Czas edycji: Dzisiaj o 21:25. Powód: przywrócienie treści wiadomości

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303719

Ja akurat jeszcze przed pierwsza wypłata po kilkumiesięcznej przerwie w zarabianiu, ale może ktoś MOŻE..?

puśćcie proszę w eter..
Stary 2009-01-15, 06:43   #3756
basiaczek11
Raczkowanie

Wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że moja mama leży w szpitalu.
Coś z sercem. Mam z nią tylko kontakt telefoniczny bo mieszkamy tak daleko...
Proszę trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Adopcja Serca na facebooku:

Adopcja Serca

basiaczek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 08:47   #3757
PatrycjaMal
Raczkowanie

GG do PatrycjaMal

Cytat:
Dziewczyny, jeśli mogę coś polecić to " W oczekiwaniu na dziecko", "Pierwszy rok życia dziecka" i "Drugi i trzeci rok życia dziecka" autorek Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway.
Ja też polece te serie książek, daje wiele odpowiedzi na przeróżne pytania, trzeciego tytułu jeszcze nie mam bo mała ma dopiero 3 miesiące
Nie odwiedzałam forum pare dni a tu tyle do nadrabiania, jeszcze nie zalogowałam sie na nowym forum ale ja również jestem za pozostaniem tutaj taki jakiś sentyment mam i czuje się tu rodzinną atmosfere
Też czekam na list 290a mam nadzieje ze niedługo dojdzie
PatrycjaMal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:07   #3758
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Widzę, że wiele osób woli ten wątek od nowego forum. Nie będę się sprzeczać ani nikogo przekonywać, bo każdy ma własne zdanie i trzeba je uszanować Mam tylko mała prośbę - zaglądajcie na nowe forum i bierzcie aktywny udział w jego tworzeniu. Kto wie, może kiedyś się i Wy do niego przekonacie

Na razie zapraszam wszystkich do tego tematu (dostępny tylko dla zalogowanych!), aby napisać kilka słów o sobie.

http://forum.adopcjaserca.pl/viewtopic.php?f=16&t=28
Pyziulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:06   #3759
Nela85
Raczkowanie

Lokalizacja: Oslo, Pobierowo, Szczecin, Poznań - już sama nie wiem gdzie mieszkam ...
GG do Nela85 Send a message via Skype™ to Nela85

Witajcie Kochani

Strasznie długo mnie tu nie było. Chyba od połowy grudnia nie bardzo miałam jak tu zajrzeć, ale melduję, że wszystkie zaległości już nadrobione

Spóźnione życzenia noworoczne dla Was wszystkich (o bożonarodzeniowych już nie wspomnę, bo aż wstyd)

Może na początku odniosę się do wiadomości, która mnie najbardziej poruszyła. Pita777 i MamaPity - tak bardzo mi przykro. Nie potrafię tego wyrazić słowami. Nie miałam okazji poznać Was osobiście, ale wiem jacy wspaniali z Was ludzie. Oby starczyło Wam wiary i odwagi i by znów zaświeciło Wam słońce.

Nim dotarłam na forum ze wszech stron dotarły do mnie wieści o wywiadzie Gosi dla TVN24 - z 3 różnych źródeł ( ja w tym czasie byczyłam się w Egipcie ) Więc chyba nie ma możliwości żeby z pół Polski o nas nie usłyszało Gratuluję i strasznie się cieszę

Ja już się pochwalę że przyjęłam pierwszą szczepionkę, druga seria jak będę w Polsce w lutym. No i właśnie w związku z tym nasuwają mi się takie pytania.
Teraz nie ma łączności z Siostrą, nie wiadomo kiedy ją odzyskamy, więc proszę Was, a szczególnie Avę i Gosię o rady, co najlepiej zabrać ze sobą? Może wiecie o czymś czego Siostra szczególnie potrzebuje, coś o czymś ostatnio wspominała ? Ja w Polsce przed odlotem do Zambii będę tylko na tydzień, od 8 do 14 lutego - i wtedy już musiałabym dokonać wszelkich zakupów.

Mhm... Dziewczyny ale Wam fajnie z tymi bocianami. Ja też już bym tak strasznie chciała maleństwo... Ale z drugiej strony jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Najpierw ślub 6 czerwca No i zdecydować się w końcu - czy tu czy tam (tzn Norwegia czy Polska) bo strasznie biję się ostatnio z myślami. Docelowo na pewno Polska, tylko pytanie kiedy najlepiej wrócić
W każdym razie mam nadzieję że za jakiś rok do Was Mamy czekające na boćka dołączę.

Buziaki dla wszystkich
Nela85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:11   #3760
kajarabek
Raczkowanie

Basiaczek trzymam kciuki za mame, Alicja ta twoja prezentacja musi byc bardzo ciekawa, dlatego wysle ci zaraz na pw swoj adres. A teraz sie pochwale, moja Rose konczy dzis 5 lat. Wszystkiego dobrego słoneczko
kajarabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 12:04   #3761
blla
Raczkowanie

Alicja ja też bym bardzo chciała taką prezentację - myślę że warto oprócz firm, zainteresować taką prezentacją np szkoły - sama jestem nauczycielką i chętnie pokazałabym coś takiego uczniom.

Basiaczek będzie dobrze z mamą - trzymam ogromne kciuki!!!

Nela ale Ci zazdroszczę - oczywiście w pozytywnym znaczeniu!!! My z mężem też myślimy - ale raczej nie teraz. Może kiedyś się uda...

Mam do Was pytanie - czy wysyłaliście dzieciakom ich zdjęcia - tzn te które dostaliśmy od Siostry. Ja mam dzięki Avie kilka wspaniałych zdjęć uśmiechniętego Jeremiasza, jego cioci i kuzynek. I tak sobie myślę że może im wysłać. Co Wy na to?

Wszystkiego najlepszego dla Rose

Edytowane przez blla
Czas edycji: 2009-01-15 o 12:05
blla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 13:19   #3762
dodus_90
Raczkowanie

Witam Wszystkich dawno mnie tu nie bylo, ale przeczytalam juz wszystkie zalegle posty!!! Chcialabym wszystkim przekazac zyczenia noworoczne!! Szczesliwego Nowego Roku!! mam nadzieje, ze dla wszystkich bedzie lepszy niz poprzedni.
Musze sie pochwalic, ze niedawno wyslalam pierwsza paczke do mojej Josphine!! jestem bardzo szczesliwa i nie moge sie doczekac kiedy ja dostanie juz mysle o nastepnej, chyba dolaczam do paczkoholikow to jest naprawde bardzo wciagajace wyslalam tez pieniadz na materac i troche jedzenia, ciesze sie, ze moje malenstwo wrescie bedzie miala wygodne miejsce do spania pozdrawiam wszystkich serdecznie
PS czy jezeli w tytule przelewu wpisalam cala liste zakupow, powinnam ja tez przeslac do Avy??
dodus_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 15:42   #3763
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Basiaczku trzymam kciuki za Twoją mamę !

Oj, ja też już przywykłam do tego naszego forum a do pierwszej części wracam po kilka razy z sentymentu. Miło widzieć jak to jeden nieśmiały post MAMY zdziałał tyyyle dobrego.

Heeej, ja też chcę bociana
Boćku zajrzyj na wizaż

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 16:51   #3764
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alicjazopola Pokaż wiadomość
Moi Drodzy,
swojego czasu wykonałam prezentację Dvix nt. Adopcji Serca – Misji. Prezentację wykonałam ze zdjęć Wam znanych. Są na niej nasze dzieci i ogólnie Misja (szpital, siostry, podopieczni, codzienność itp.) i muzyczka . .
Faaaajnie by było wystawić na Allegro, ale gdzie zagineła Ulisia1??? Ulisia1 haaalllo, odezwij się? Jak tam aukcje? Będą jakieś?

Cytat:

Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez blla Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie - czy wysyłaliście dzieciakom ich zdjęcia - tzn te które dostaliśmy od Siostry. Ja mam dzięki Avie kilka wspaniałych zdjęć uśmiechniętego Jeremiasza, jego cioci i kuzynek. I tak sobie myślę że może im wysłać. Co Wy na to?
Ja wysłałam zdjęcie i list i w ostatnim liście dostałam podziękowanie Wyślij zdjęcia, bo Twoja Rodzina jest pewnie równie ciekawa jak Ty wglądasz

Cytat:
Napisane przez dodus_90 Pokaż wiadomość
PS czy jezeli w tytule przelewu wpisalam cala liste zakupow, powinnam ja tez przeslac do Avy??
To chyba już nie? Ja też wszystko zmieściłam w tytule więc nie wysyłałam do Avy już.

Ava a potrzebujesz takich danych?

Cytat:
W kwestii formalnej chciałam zapytać jak wygląda zorganizowanie takiej 20kg paczki, bo właśnie się do tego przykładam, mam już trochę przeróżnych rzeczy i wydaje mi się że jednak z 10 kg może ktoś się dorzucić. Opowiedzcie tylko jak to wygląda tak od kuchni, proszę.
MamaBernarda ja bym była chętan do dorzucenia się. Ale jak to wysłać to nie wiem Na stronie był kiedyś druk w aktualnościach wysyłamy dużą paczkę, ale teraz coś się nie otwiera

Na pewno trzeba duuuże pudło I dobrze jes obkleić. Wiem, że wczęśniej Dziewczyny obszywały to materiałem

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-01-15 o 16:56 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 18:12   #3765
SiostraKelvinaEma
Raczkowanie

E, ja to chya jestem niewidzialna ;P

;(
Stary 2009-01-15, 18:37   #3766
blla
Raczkowanie

Seonka wysłałam do Jeremiasza już 3 nasze zdjęcia, a teraz chcę zrobić jeszcze w śnieżnej scenerii A w pierwszym liście napisałam trochę o nas - ile mamy lat, co robimy itp. Opisałam trochę Polskę (takie zboczenie zawodowe nauczycielki geografii ) No i napisałam mnóstwo pytań - żeby chłopak nie zastanawiał się co nam napisać, tylko opowiadał na pytania

Przyłączam się do apelu Morii boćku zajrzyj na wizaż!!!!
Stary 2009-01-15, 19:00   #3767
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiostraKelvinaEma Pokaż wiadomość
Sluchajcie, czy ktos z Was probował poprosic jakas firme o zasponsorowanie, np wyslania wiekszej paczki? Bo ja wlasnie sie nad tym zastanawiam. Nie wiem co prawda jakie sa szanse na uzyskanie pomocy.. Ale mam kilka pomyslow.. Moze sie uda. Najpierw jednak chcialabym zapytac czy Wy bardziej doswiadczone Mamy i Tatowie ;-) Macie jakies doswiadczenie w tej kwestii.. ?
Chodzi Ci o ten sponsoring paczki? Chyba nikt poprostu nie potrafi Ci odpowiedzieć na to pytanie

Bo nie bardzo wiem jakby to miało wyglądać? Firma musi wpłacić gdzieś 200 zł na paczkę, np. na Twoje prywatne konto? Zgodzi się nato?

Jeśli się zgodzi to suuuuper, ja się do 20 kg paki chętnie dołożę Wtedy podajesz na PW tylko swój adres, my wysyłamy do Ciebie swoje paczki, każdy określa się ile ma kg a Ty robisz pakę i wysyłasz za pieniądze od Sponsora paczki.

Jak masz jakieś firmy na oku, które pokryją koszty wysyłki a może i same chcą np. zasponsorwać i wysłać np. ileś tam kg butów, ciuszków, przyborów szkolnych to byłby to suuuper pomysł!

Blla, Moria44 te niektóre bociany to naprawdę śa obiboki straszne. Nie wiem czy na piwo gdzieś chodzą, czy na inne bocianice bo trzeba na nie czasem czekać i czekać

Ślub
Pati
Lili
Stary 2009-01-15, 19:06   #3768
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Zapraszam serdecznie do odwiedzenia forum i pisania w poniższych tematach

http://forum.adopcjaserca.pl/viewtopic.php?f=16&t=28

http://forum.adopcjaserca.pl/viewtopic.php?f=18&t=10

http://forum.adopcjaserca.pl/viewtopic.php?f=18&t=9
Stary 2009-01-15, 19:14   #3769
MartaiMaciej
Raczkowanie

KTO ZNA CENĘ MATERACA ???? Raz pisało 100$, a raz 100 do 120 zł. Jest to dla mnie ważne, bo przelałam 40$ wg ceny którą znałam w danym momencie tj między 100 a 120 zł.
PYZIULKA jestem z siebie dumna udało mi się zamieścić zdjęcie Jessi.

Edytowane przez MartaiMaciej
Czas edycji: 2009-01-15 o 19:34
MartaiMaciej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 19:54   #3770
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaiMaciej Pokaż wiadomość
KTO ZNA CENĘ MATERACA ???? Raz pisało 100$, a raz 100 do 120 zł. Jest to dla mnie ważne, bo przelałam 40$ wg ceny którą znałam w danym momencie tj między 100 a 120 zł.
Tak, znalazłam post KateMwale i BeautyB , że materac kosztuje 100 zł.

Ale ja bym dała sobie rękę uciąć, że to 100 $

Czy ktoś na forum adopcji u Pyziulki mógłby w punktach łopatologicznie napisać jak wysyła się duuużą 20 kg pakę? Jak należy ją obkleić, co napisać itp. Żeby wszystko było w jednym dziale tam na forum?

Edit: Znalazłam post Siostry Józefy: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2944
Materac kosztował 250.000 kw, czyli chyba ok. 70 $ (liczę, że 1$=3600 kw). Ale niech ktoś to przeliczy, ja mam dyskalkulię

Edit 2: MAMA przeliczyła tak: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2955
materac 171 zł

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-01-15 o 20:01 Powód: dopisek
Stary 2009-01-15, 20:03   #3771
MartaiMaciej
Raczkowanie

Seonka nie obcinaj rączki, bo dłłługo Ci będzie potrzebna! Najważniejsze, że przel;ałam dobrą kwotę, bo się martwiłam, że Mała nie dostanie materaca. Jest Ok, tylko ten kto nic nie robi się nie myli, a Wy dziewczyny macie na głowie naprawdę bardzo, bardzo dużo. Bardzo dziękję i życzę zdrówka
Stary 2009-01-15, 20:22   #3772
MartaiMaciej
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Tak, znalazłam post KateMwale i BeautyB , że materac kosztuje 100 zł.

Ale ja bym dała sobie rękę uciąć, że to 100 $

Czy ktoś na forum adopcji u Pyziulki mógłby w punktach łopatologicznie napisać jak wysyła się duuużą 20 kg pakę? Jak należy ją obkleić, co napisać itp. Żeby wszystko było w jednym dziale tam na forum?

Edit: Znalazłam post Siostry Józefy: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2944
Materac kosztował 250.000 kw, czyli chyba ok. 70 $ (liczę, że 1$=3600 kw). Ale niech ktoś to przeliczy, ja mam dyskalkulię

Edit 2: MAMA przeliczyła tak: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2955
materac 171 zł
Po dodaniu 40 i 10 reszty z zakupów mnie wychodzi, że braknie około 2$ (dokładnie 2,07$) Pojadę jutro i przeleję 15$ żeby nic nie brakła. Chyba w Banku wywieszą moje zdjęcie i napiszą wstęp wzbroniony, jestem tam ostatnio prawie codziennie.

Byłam w Banku i przelałam 20$, więc jest razem na materac 60$ tj ponad 290000 kwacha. Teraz napewno wystarczy

Czas edycji: 2009-01-16 o 12:56
Stary 2009-01-15, 20:53   #3773
SiostraKelvinaEma
Raczkowanie

Seona dzieki Ci Dobra Kobieto, mialam przez moment wrazenie, ze pisze conajmniej jezykiem brajla

Ja sobie pomyslalam, ze wcale nie musze prosic o pieniadze.. ale sa duze firmy, wrecz ogromne.. ktore produkuja rozne fajne rzeczy.. I gdyby tak ktos zechcial podarowac karton bandazy byloby git! Biore sie za pisanie listow. Po niedzieli wezme sobie dyzur w pracy to spokojnie bede mogla napisac, wydrukowac

Trzymajcie kciuki!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 22:10   #3774
MartaiMaciej
Raczkowanie

Ja kupowałam bandaże i opatrunki w sklepie internetowym Bliżej Ciebie. Mają chyba najniższe ceny. To chyba Toruń, a produkują bandaże w Toruniu ( o ile się nie mylę) Tak toruńskie zakłady materiałów opatrunkowych. sklep@blizejciebie.pl

Czas edycji: 2009-01-15 o 22:14
Stary 2009-01-15, 22:25   #3775
Pyziulka
Rozeznanie

GG do Pyziulka

Cytat:
Napisane przez MartaiMaciej Pokaż wiadomość
Ja kupowałam bandaże i opatrunki w sklepie internetowym Bliżej Ciebie. Mają chyba najniższe ceny. To chyba Toruń, a produkują bandaże w Toruniu ( o ile się nie mylę) Tak toruńskie zakłady materiałów opatrunkowych. sklep@blizejciebie.pl
Potwierdzam - w Toruniu jest największy chyba zakład materiałów opatrunkowych - i zdecydowanie mają niskie ceny Nie wiem jednak czy będa skorzy do sponsoringu - moim koleżankom odmówiono jak robiłyśmy projekty socjalne :/
Stary 2009-01-16, 08:51   #3776
blla
Raczkowanie

Alicja
Oczywiście że dam znać
Stary 2009-01-16, 10:56   #3777
Judi21_84
Zakorzenienie

hej
Czytam Was i czytam a moja lista rzeczy które chę wysłać paczką wciaż rośnie

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 11:07   #3778
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

Witam Was serdecznie,

ja również bardzo chętnie się dołożę do dużej paczki, jeśli taka będzie kompletowana. Póki co wysyłałam pieniądze, ale paczka to paczka, zawsze chyba sprawi więcej radości.

Seona, czy możesz mi powiedzieć gdzie w Rzeszowie jest ten sklep Pepco (chyba coś namieszałam w pisowni), chciałabym tam się wybrać i zrobić zakupy dla Alice i Petera, bo niedługo wybieram się właśnie do mamy i będę w Twoich okolicach

Edytowane przez nicola2002
Czas edycji: 2009-01-16 o 11:09
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:00   #3779
ahamar
Raczkowanie

Widzę zalogowaną siostrę. Znaczy w Mpanshyi jest już naprawione?
ahamar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:02   #3780
s.Józefa
Raczkowanie

: jupi::j upi::ju pi:
Szczesc Boze!Kochani Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!Nareszczcie!
Lekarz wrocil z urlopu ,wylozyl sporo kasy i internet dziala!Wszystko bylo popalone.piorun uderzyl w wieze-,wiec kablowy internet dziala ale bezprzewodowy nie bedzie.
Polozna byla na dyzuze w pokoju gdzie bylo ich czworo,drzwi byly otwarte ...i stalo sie ,smierc na miejscu..pozostali przezyli szok. i my tez ...takiej burzy jeszcze w Mpanshyi nie bylo.
Kochani my siedzimy w rozliczeniach i nie jest latwo...juz 100 numerkow jest prawie gotowe i w przyszlym tygodniu albo poczta albo zrobimy scan....sama nie wiem bo chyba wszystkie skany nie dochodza ....AVA Z TYMI OSTATNIMI SCANAMI COS NIE WYSZLO ,NIEKTORE NIE DOSZLY...CZEKAM NA PORADE W TEJ SPRAWIE.
Kochani PARTY BOZONARODZENIOWE odbylo sie juz w Nowym Roku -oprocz tradycyjnych pysznosci meska czesc naszych dzieci miala ogromne pragnienie muzyki i pragnienie to sie spelnilo,zamowilysmy wieksze radio,maly silnik diesel byl i tancom nie bylo konca.
Dla Avy ogromna prosba o przeslanie jeszcze raz pytan o wyjasnienia itd. na moj yahoo adres mailowy.'Nele' tez prosze o kontakt bo to juz niedlugo i zobaczymy sie na zambijskiej ziemi-teraz jest deszczowa pora leje b.obficie.To tyle na teraz ,zagladne tu znowu wieczorem.Pozdrawiam!
s.Józefa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości