|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Dziewczyny macie może jakieś świeże info odnośnie paczek.....?
bo moja już prawie dwa miesiące idzie...... ![]() a poczta obiecywała dwa tygodnie............. ![]() jakby co - Ruth Lungu, 573 z góry dzięki jak będzie coś wiadomo |
|
|
|
#3812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnie informacje o paczkach na forum ukazały się 27.12.2008. Lista jest na forum Pyziulki w zakładce Informacje z Zambii. http://www.forum.adopcjaserca.pl/vie....php?f=28&t=21 Pewnie jak Siostra ma już internet będą wkrótce nowe wieści o paczkach. Cierpliwości
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to co zostanie niech Gosia przeleje na arkę czy jakiś inny cel
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez ava80
KALENDARZ Ava80 gosiakk seona jaroszarnia dodus_90 moria44 bzianka mamapity kajarabek kasiuniaa166 pita777 iwona g tereska szt.2 tesik basiaczek11 alicjazopola dla ciebie j karotka:d big nela85 Pyziulka, MartaiMaciej Animator agu_siek Patrycja Mal 2 szt nastusia 89 siostra Jozefa czyli 29 szt ![]() + muriel +MamaBernarda |
|
|
|
#3815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
+ MAMA Edytowane przez MartaiMaciej Czas edycji: 2009-01-18 o 22:37 |
|
|
|
|
#3816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poczekajmy na odpowiedź Gosi w sprawie zbierania pieniędzy ![]() A jeśli się zgodzi poda nr swojego konta i każdy chętny wyśle pieniądze na konto a na priv swój adres No Gosiu co Ty na to? A ja już nawet mam numer Twojego konta bo wysyłałam na paczkę dla siostry
Edytowane przez basiaczek11 Czas edycji: 2009-01-18 o 18:33 |
|
|
|
|
#3817 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Powiedz wszystkim ze pare duuuzych paczek przyszlo i pare duzych kopert.Prosze ostroznie z wysylaniem czekolad-szczury na poczcie wyjadaja-jedna wlasnie duza koperta z USA dotarla obgryziona,male czekoladki dokladnie wyjedzone co do jednej,zostal tylko list z zyczeniami bozonarodzeniowymi." parę dużych paczek może oznaczać że Twoje też ![]() info od kogo dostanę wkrótce ![]() Cytat:
na razie ŻADNYCH WPŁATza kalendarze NIGDZIE! szczegóły będą podane. na pewno ich nie przegapicie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3818 |
|
Rozeznanie
|
No to ja proponuję takie rozwiązanie logistyczne:
proszę wszystkich chętnych o priv z adresem, ja w odpowiedzi podam dane do przelewu. Podawać będę swoje konto, część pieniędzy pójdzie na druk, część na wysyłkę, resztę jednym przelewem wyślę do Siostry a potwierdzenie wrzucę tutaj W tytule przelewu proszę podać nick z wizażu z dopiskiem "kalendarz" |
|
|
|
#3819 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do Siostry Józefy - w październiku wysłałam 2 nowe wkłady do drukarki (czarny i kolor) i inne drobiazgi - czy dotarły szczęśliwie ?
pozdrawiam Alicja |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kalendarz !!! plizz nie zapomnijcie o mnie
|
#3822 |
|
Rozeznanie
|
Aga mam Cię na liście
![]() Nie zapomnimy
|
|
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
Dopiszcie mnie do listy oczekujących na kalendarz, ale mamy dzisiaj pogodę
w 3mieście - dobrze, że z biura nie muszę wychodzić...
|
|
#3824 |
|
Przyczajenie
|
Czy nie jest za późno na zamówienie kalendarza???
Dopiero wczoraj do Was dołączyłam,ale widzę,że duuuuużo się tu pozytywnego dzieje Super!!!! Jeśli da jeszcze radę to też się na kalendarz piszę! Pozdrawiam |
|
|
|
#3825 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich!
Alicjazopola czy mogę poprosić tez o prezentację CD o Zambii Seona - końcem stycznia chcę wysłać dużą 20 kg paczkę - pisałaś, że masz coś do wysłania, jeśli chcesz możesz się dołączyć - mam trochę wolnych kg. (Też jestem z Rzeszowa więc będzie łatwiej) Daj znać. Edytowane przez janka75 Czas edycji: 2009-01-19 o 11:09 |
|
|
|
#3826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, tak oczywiście - poproszę tylko o adres. Wyślij na pv |
|
|
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
KALENDARZ
Ava80 gosiakk seona jaroszarnia dodus_90 moria44 bzianka mamapity kajarabek kasiuniaa166 pita777 iwona g tereska szt.2 tesik basiaczek11 alicjazopola dla ciebie j karotka:d big nela85 Pyziulka, MartaiMaciej Animator agu_siek Patrycja Mal 2 szt nastusia 89 siostra Jozefa czyli 29 szt ![]() muriel MamaBernarda MAMA Schrek Yoshka sobótka (jeżeli mozna )czyli 35szt. pozdrawiam
|
|
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
Seona, dziękuję za info
|
|
|
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
Kalendarz
Ava80 gosiakk seona jaroszarnia dodus_90 moria44 bzianka mamapity kajarabek kasiuniaa166 pita777 iwona g tereska szt.2 tesik basiaczek11 alicjazopola dla ciebie j karotka:d big nela85 Pyziulka, MartaiMaciej Animator agu_siek Patrycja Mal 2 szt nastusia 89 siostra Jozefa czyli 29 szt ![]() muriel MamaBernarda MAMA Schrek Yoshka sobótka (jeżeli mozna )czyli 35szt nicola 2002 czyli 36
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
Janka75, a czy ja mogłabym też 2-3 kilo dorzucić?
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2009-01-19 o 16:11 |
|
|
|
#3831 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam że nic nie odpowiedziałam a propos paczki 20kg. Oczywiście przygotowuję ją i do końca miesiąca chciałabym wysłać.
Agamann jesteśmy z Tychów, więc nie będzie żadnego problemu żeby się dorzucić Co do wolnych kilogramów dam znać ( trochę mam zajęć związanych z pracą i się nie wyrabiam... )
|
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aha! Napisała do mnie Dziewczyna, mam nadzieję, że się ujawni na forum Podała mi namiary na strony innej adopcji serca prowadzonej przez Siostrę Ewę z Kenii. Prośba do Markosa: http://misjeinaczej.pl/index.php?opt...d=54&Itemid=61 http://www.jecadd.com/MissionsPossib...1&Language=POL Mógłbyś to umieścić w swoim poście na 1 stronie wątku? Jak wysyłam Rodzicom info o wstrzymanych adopcjach to podaję odnośnik do Twojej wiadomości z adresami innych adopcji serca Może ktoś chętny skorzysta i przyłączy się do tej misji A może misja w Kenii znajdzie tyyyylu zwolenników jak nasza z Zambii
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-01-19 o 17:26 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#3833 |
|
Przyczajenie
|
rozwydrzona - oczywiście możesz się dorzucić. Prześlę Ci mój tel. i adres na priv
Seona - Tobie też. Możemy umówić się u Ciebie w pracy tylko najlepiej na początku przyszłego tygodnia. |
|
|
|
#3834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Uprzejmie donoszę
, że nasza Bezsenność poszła rodzić Trzymajmy kciuki![]() Wklejam info z wątku ciążowego http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3487
|
|
|
|
#3836 |
|
Rozeznanie
|
hmm..Seonka - a na kiedy masz termin?
Możesz się przyznać czy nie bardzo..? ![]() Właśnie sprzedaję na allegro ciuszki po mojej małej i przeglądając te maleństwa w rozmiarze 56 i 52 po Natalii to mi sie buzia od tygodnia śmieje ![]() A teraz ponad 2 latka i pyskuje :PP
|
|
#3837 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam dzisiaj kolejne płytki z prezentacją do osób, które pisały do mnie w tej sprawie do niedzielnego wieczora. Powinny do Was dotrzeć do środy.
Gosiu, Ty jesteś w tej grupie. Przelałam kasę za kalendarz na podany nr konta |
|
|
|
#3838 |
|
Przyczajenie
|
Alicjo jak duża jest ta prezentacja? może można ja wrzucić gdzieś na serwer i każdy mógłby od razu ściągnąć?
jeśli jest do 20 Mb to jak mogę..... jeśli większa - może ktoś inny? |
|
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
|
|
|
|
#3840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli 37 (sorki MamaBernarda, że wkradłam się troszkę w nick )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

A to co zostanie niech Gosia przeleje na arkę czy jakiś inny cel

w 3mieście - dobrze, że z biura nie muszę wychodzić...

Jak wysyłam Rodzicom info o wstrzymanych adopcjach to podaję odnośnik do Twojej wiadomości z adresami innych adopcji serca
Trzymajmy kciuki