|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Pojawię się dziś na spotkaniu ale spóżniona takolo 20
neistety ale do 19 pracuję. Mam porostu straszny meksyk w pracy i dużo spraw na mojej glowie ...http://zw.com.pl/artykul/223827.html .... to bylo moi szefowie ;( w piatek pogrzeb ;( ... 4 miesioace tmu miał ślub za 4 miał zostać ojcem ... ehhh ;(((((( jakoś do mnie to jeszcze nie dociera ;( próbuję ogarnąć te posty ale jakoś nie mogę dojść do tego GDZIE TO SPOTKANIE? hmmm najwyżej napiszę do Markosa.. bo na UW trafię. Buziaki for all
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
#4052 |
|
Przyczajenie
|
Siostrzyczka Chanvasa to mój mały skarb - Noureen, wczoraj skończyła 1 rok i 3 miesiące
![]() Piękna panna a jej braciszek to śliczny kawalerAżurek - Mamy wspaniałe dzieciaczki
|
|
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się, śliczne dzieci, bardzo czekałam na zdjęcie, żeby już go zobaczyć, a teraz wyruszam na zakupy, bo chcę wysłać paczkę, łatwiej kupować dla kogoś, kogo się widzi
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
O kolejna rodzinka się odnalazła
to takie miłe dzwoniłam przed chwilą do Daniela - spotkanie trwa straszny tam szum i gwar chyba dobrze sie bawia w tej Warszawie
|
#4055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pzdr.
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście trudno odpowiedzieć sobie na pytanie "dlaczego???"
nie otwiera mi sie link Agi ale domyślam sie że to jakaś starszna tragedia
|
#4057 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie.
Anastazji i Animatorowi w dniu imienin, skladam najsrdeczniejsze życzenia. Zdjecja są piękne. ![]() ![]()
|
|
|
|
#4058 |
|
Rozeznanie
|
ech
i żona w ciąży... biedna...![]() na allegro nowe aukcje także rozsyłać linki do znajomych ![]() Ula, jestem pod wrażeniem Twojej pracy-super te aukcje wystawiasz |
|
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
MAMA piękne te nasze dzieciaczki
![]() Dostałam rozliczenie, dziękuję. Chcialabym sie dowiedziec w jakim terminie najlepiej wplacac pieniadze na dziecko - bo dla nas to obojetne, a moze dla siostry lepiej jak wie jaka dysponuje kwota np. na poczatku roku kalendarzowego?! Pozdrawiam cala ferajne
|
#4060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poniżej wklejam parę zdjęć z aukcji na zachętę ![]() dziś wysłałam nasionka priorytetem. cebula, pomidory, kapusta itp.a teraz leży i patrzy na mnie z wyrzutem wielka paka. ![]() stąd ponawiam pytanie. wczoraj zważyłam to co już jest, na wadze łazienkowej sąsiadów, w dodatku niedokładnej, ale będzie ok 15 kg (może mniej, ale nie wiem). czyli weszło by jeszcze ok.5 kg. MAMA dosyła 1kg, schreck niecałe pół kilo, mukashana domino - ale to leciutkie. i kto jeszcze coś dosyła...? i ile? Anastazja? bezsenność? ktoś inny? przypomnijcie się szybciutko, bo ja mam lukę w pamięci...
|
|
#4061 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, chciałem pochwalić się zdjęciami Menyaniego jakie nasza szkoła wczoraj otrzymała
.Menyani przed domem w mundurku naszej szkoły: http://nortonsp3.fotosik.pl/albumy/380855.html |
|
|
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Wczoraj lekko spóżniona dotarłam na spotkanko ) Za dużo nas nie było ale i tak było bardzo miło Przy okazji dostało mi się,że znikłam z wizażu i mało się udzielam :P Niestety ale kupa problemów i kompletny brak czasu ( ale postaram się nadrobić. Na spotkanu było milusio, pogadaliśmy troszke, pośmialiśmy się Szkoda tylko,e tak mało osób ... ale mam nadzieję, że koljnym razem spotkamy się duuuuuużo większą grupą Buziaki miłego dnia ja zmykam do pracy ehh
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
Witam poranną porą - ledwo komputer odpaliłem, włączyłem net, wdepłem na Youtube - i pierwszy polecany filmik to:
http://www.youtube.com/watch?v=kyplef2Hi6Y ok, wracam do siorbania kawki i klikatorstwa... Pozdrawiam
|
|
#4064 |
|
Raczkowanie
|
Ulisia, mam prośbę, wejdź na nasz czat.
dzięki |
|
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
jestem, facet!
ale mam mało czasu... ![]() edit: dobra, jeszcze 5 min i zmykam, najwyżej będę wieczorkiem...
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-28 o 10:06 |
|
|
|
#4066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dpo tego za dużo masła ![]() Ulisia gdybym podczas porządków w szafie coś znalazła to mogę przesłać na aukcje ?? Oczywiście fotki wszystkie porobię
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
no nic nie opowiadaja o tym spotkaniu Warszawskim
![]() siostra dzisiaj jest w Lusace, moze będą nowe paczki tam na poczcie czakały? od suzi na pewno
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
oj moja do Caciousa powinna też dojść
to się teraz będę do wieczora stresować
|
|
|
|
#4069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm ja spóżniona przyszłam ... spotkanko milusie towarzystwo milusie, żyliśmy wyjazdem Gosi ) a z ciekawostek Aga żona Markosa wylała Latte na Markosa UPS <Markos nie zabijaj> szkoda ze tego nie widzialam;pp
|
|
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
Ja widziałam i było śmiesznie, bo wg wszelkich praw fizyki, to ta kawa powinna wylać się na Daniela, ale Aga odtrąciła ręką kawę...na swojego męża...
|
|
|
|
#4071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale się uśmiałam z tej opowieści o kawie...
|
|
#4072 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie (głównie do osób z Warszawy) może znacie dobrego chirurga / onkologa / plastyka (niekoniecznie w jednym) właśnie się dowiedziałam że mi włukniaki w piersi ostro podrosły i muszę wyciąć, a że mam skłonność co bliznowców to chciałabym to zrobić u dobrego chirurga, poza tym potrzebuję poprostu konsultacji, bo nie sztuka dać się pociąć... Trochę się boję czy na pewno to ruszać
Jak macie jakieś doświadczenia i zaufanych lekarzy to będę bardzo wdzięczna bo w Płocku to kiepsko z tym jest...ok 2-3 kg do paczki mogę jeszcze przyjąć! Przysyłajcie jak coś macie ![]() Buziaki
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrowienia dla wszystkich.Schreck fajny ten film na youtubie,moi chłopcy zagraliby z tamtymi,oni też są fanatykami piłki nożnej.Nawet założyli swoją własna ligę.
|
|
|
|
#4074 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzis na zakupach. Kupiłam budynie i nasionka pomidorów, ogórków, cebuli, marchewki, bo nie mam zielonego pojęcia, co się w Zambii przyjmuje... A o pomidorach i cebuli pamiętałam z forum
Jak ktoś jest zainteresowany, to w Lidlu do bodajże niedzieli jest promocja na budynie (0,19 zł) i nasionka (0,69 zł) ![]() Pzdr! P.s. Chyba powinnam się wybrać na kolejne spotkanie w Wawie.
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
ulisia1 jak już wspominałem na czacie, chciałbym przekazać na licytację takie laleczki, tylko czy byłby ktoś nimi zainteresowany?
http://mariam.fotosik.pl/albumy/381538.html |
|
|
|
#4076 |
|
Rozeznanie
|
norton - są prześliczne!
ale ile chcemy uzyskać za te lalki...? bo drogo to się nie sprzedadzą... za dużo jest ich na allegro, tylko nieliczne się sprzedają...
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
ja napewno będę licytować !!!! Cudne są !
Właśnie maluję obrazki może też się nadadzą do licytacji
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Norto laleczki są suer
to chyba nie twoja kolekcja z dzieciństwa? ![]() Agula doczekać sie nie mogę twoich obrazków, tez kiedyś cos tam malowałam wychodziło różnie ale jaki relaks myślę że pomału zacznie sie szał zakupów przedświatecznych potem dzień dziecka to wszystko sie posprzedaje
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko do Warszawiaków
Przyjeżdżam do Warszawy na sobotę i niedzielę (jaka szkoda, że ominęło mnie środowe spotkanie) i ponieważ to dopiero mój drugi pobyt w stolicy - czy moglibyście polecić mi jakieś fajne miejsce? Np jakiś lokal gdzie można by się wybrać na romantyczną sobotnią kolację, może być jakieś eleganckie miejsce (oczywiście bez przesady) ?Byłabym bardzo wdzięczna za jakiś rady. Nie śmiem proponować nikomu spotkania, bo wiem, że dopiero co się widzieliście, a każdy ma pewnie sporo roboty - ale jakby ktoś przypadkiem nie miał co robić w sobotę albo niedzielę (ale tylko do 15) to miło byłoby gdzieś się spotkać (przyjeżdżam z moim chłopakiem Łukaszem) Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! |
|
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Nela w takim razie udanego wyjazdu i pieknej pogody!
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

neistety ale do 19 pracuję. Mam porostu straszny meksyk w pracy i dużo spraw na mojej glowie ...

chyba dobrze sie bawia w tej Warszawie 

www.adopcjaserca.pl