Misja w Zambii - część III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-02, 11:00   #391
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Misja w Zambii - część III

Agu_siek i Tereska - Sto lat Sto Lat
pita777 - ja też jestem w wirze zaliczeń więc wiem co czujesz i całkowicie się z Tobą integruję

Wieści od Siostry rzeczywiście bardzo smutne ale nie możemy temu zapobiec, niestety...

gosiakk7 - podaj mi nr konta na priv, kilka grosików prześlę.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 14:27   #392
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

kurcze..
a ja dziś tylko na moment bo ostatnio na nic czasu nie mam.

ULISIA1 - czy doszły pieniążki bo sie martwię????
MAMA - mam ostatnio problemy z netem (skoczą sie 6go czerwca!) dlatego łyzki jeszcze nie trafiły na ebaya i WSTYD MI STRASZNIE

i ostatnie - na początku kwietnia wysyłałam z PL przesyłke listową za te 77 zł (do 2kg) w kopercie bbelkowej dla MAINALI PHIRI 245 i jej rodziny.
Nie moge znaleźc info czy dotarła??

na razie korzystam z netu gdzie popadnie na chwilę..
prosze - dajcie znać
Stary 2008-06-02, 17:46   #393
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Witajcie

bardzo przepraszam , ze nie dawałam znaków, ale mam strasznie duużo pracy.

kochani paczka z klockami poleciała do naszych dzieciaczków

mam pytanie do osób, które się dorzucały do kosztów jej wysyłki.

Zostało mi 60zł co zrobić z tymi pieniędzmi? czy mogę je wpłacić na konto Arki Noego?
Stary 2008-06-02, 20:13   #394
tereska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość

Zostało mi 60zł co zrobić z tymi pieniędzmi? czy mogę je wpłacić na konto Arki Noego?
Jeśli mogę się wypowiedzieć, to proponuję aby to co Ci zostało przeznaczyć na wysyłkę następnej paczki. Wiem, że jest kilka osób, które mają coś do wysłania /np. Kate Mwale czy Suzi/ mogłyby się dogadać i wysłać następną dużą paczkę. Te opłaty pocztowe są takie drogie- a tak to zawsze łatwiej.
To oczywiście tylko sugestia-zaakceptuję każdą Waszą decyzję. Myślę, że inni też sie wypowiedzą na ten temat.

Dziękuję najpiękniej za wszystkie życzenia urodzinowe.

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 22:53   #395
KateMwale
Raczkowanie

GG do KateMwale

Dziękuje tereska, że o nas pomyślałaś. Ja sobie radzę z przesyłkami, mam stałych "sponsorów paczkowo/listowych". Ale trzeba zapytać się suzi, ona wysyła co chwilę materiały dla arki, tabliczki mnożenia, alfabet. teraz dostała ubranka i słodycze, to by na pewno ją odciążyło, ale sama niech powie

KateMwale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 06:08   #396
suzi82
Rozeznanie

GG do suzi82

Cytat:
Napisane przez KateMwale Pokaż wiadomość
Ale trzeba zapytać się suzi, ona wysyła co chwilę materiały dla arki, tabliczki mnożenia, alfabet. teraz dostała ubranka i słodycze, to by na pewno ją odciążyło, ale sama niech powie
No to się wypowiadam. Po pierwsze wielkieeeeeeeeee buziaki że pamiętacie o suzi która ma reklamówkę ubrań ( a będzie ich więcej ), jeszcze moje koleżanki dokupiły troszkę budyni, buliony, będą maskotki !!!! (i to sporo) i chyba kolejna partia ubrań. Więc jeśli komuś chciałoby się robić dużą paczkę to ja bardzo chętnie. Ja nie dam rady. Już nawet nie mam czasu żeby ostatnio na czacie posiedzieć

suzi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 09:33   #397
mukashana
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mukashana

Cytat:
Napisane przez Animator Pokaż wiadomość
Drodzy forumowicze a szczególnie nauczyciele i katecheci Jeszcze raz przybliżam na forum pewne wydarzenie: 6 i 7 VI w Krakowie Łagiewnikach odbędzie się VII ogólnopolski Kongres Misyjny Dzieci, na którym będą też obecne dzieciaki z Zambii by sie podzielić z swoimi rówieśnikami z Polski swoją wiarą..

a ja spotkałam te dzieci wczoraj w Gdyni!!! Zrobiły wielkie oczy jak się z nimi przywitałam w chibemba Ja do nich "mulishani", a oni "cześć, Szczęść Boże" potem zaśpiewały mi piosenkę. Ludzie wokół nie wiedzieli co się dzieje A mój chłopak juz do końca wieczoru sie ze mnie nabijał,że jestem już myślami gdzie indziej No bo jestem. Ale mi się tęskno zrobiło
Stary 2008-06-03, 14:13   #398
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suzi82 Pokaż wiadomość
No to się wypowiadam. Po pierwsze wielkieeeeeeeeee buziaki że pamiętacie o suzi która ma reklamówkę ubrań ( a będzie ich więcej ), jeszcze moje koleżanki dokupiły troszkę budyni, buliony, będą maskotki !!!! (i to sporo) i chyba kolejna partia ubrań. Więc jeśli komuś chciałoby się robić dużą paczkę to ja bardzo chętnie. Ja nie dam rady. Już nawet nie mam czasu żeby ostatnio na czacie posiedzieć
Ja też mam sporo rzeczy,
hm..nie bardzo mam czas robić teraz dużą paczkę,ale chyba będzie trzeba bo niedługo do biura nie wejdę..ale cóż fundusze też maleńkie...
ostatnio wysyłałam leki do siostry i teraz....a tu wakacje za pasem.....

www.adopcjaserca.pl

Dla ciebie J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 14:36   #399
m@gd@len@
Zadomowienie

DlaCiebieJa
podaj na priva nr konta bo nigdzie znaleźć nie mogę to prześle Ci te pieniążki i juz będzie coś
Stary 2008-06-03, 18:21   #400
Nela85
Raczkowanie

Lokalizacja: Oslo, Pobierowo, Szczecin, Poznań - już sama nie wiem gdzie mieszkam ...
GG do Nela85 Send a message via Skype™ to Nela85

Witajcie.

Słuchajcie, ja może nie na temat - przepraszam, że zaśmiecam forum, ale może będziecie umieli pomóc. Chodzi o to, że szukam kogoś do pracy - a właściwie moi Rodzice szukają - do pensjonatu nad morzem, w Pobierowie. Chodzi o kelnerowanie, sprzątanie pokoi i pomoc w kuchni. Zakwaterowanie i wyżywienie zapewnione. Jeśli ktoś znałby kogoś kto szuka pracy na wakacje - jakąś pracowitą rzetelną osobę - proszę napiszcie na priva. Moją Mamę wystawiła taka Pani, która miała u nas pracować - a sezon tuż, tuż. I tak mi żal mojej Mamy bo się martwi, sama teraz wszystko przygotowuje, a ma biedna tyle na głowie ...
Byłabym wdzięczna za pomoc, a jeszcze jakby mi ktoś doradził gdzie, na jakim portalu najlepiej by było wystawić takie ogłoszenie - to wielkie dzięki.
Buziaki dla wszystkich
Nela85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 19:04   #401
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
DlaCiebieJa
podaj na priva nr konta bo nigdzie znaleźć nie mogę to prześle Ci te pieniążki i juz będzie coś

Oj to chyba nie mam wyjścia muszę tworzyć paczkę
Ok
Ogłaszam nabór do paczki....
Ktoś coś ma do wysyłki?
Moze jutro dam radę zwazyć ile tego mam to powiem ile jest wolnego miejsca.
Dzięki m@gd@len@ za pierwszą cegiełkę.

www.adopcjaserca.pl

Stary 2008-06-03, 21:36   #402
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

a ja własnie obejrzalam i łzy same lecą...
to maleństwo "wysysające" co sie da z mamy...

http://www.interia.tv/informacje/wia...4589,,,1120996

Stary 2008-06-03, 21:52   #403
Schreck
Raczkowanie

GG do Schreck Send a message via Skype™ to Schreck

witam wszystkich serdecznie,

trochę czasu minęło od mojego ostatniego znaku życia na forum i należy się aktualizacja. W sobotę widziałem się z Animatorem, zamieniliśmy parę miłych słów przy herbacie w towarzystwie jednego z działaczy Koła Przyjaciół Daru Pomorza. Co ciekawe ów pan kapitan kojarzył mojego tatę - wprawdzie jak przez mgłę, ale zawsze - popłynęło parę morskich opowieści. Oto pamiątkowe fotki -

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3b1fc81c6.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1709cb17e.html

Niedzielę za to przyszło mi spędzac w murach (a taka piękna pogoda była) - występowałem jako reprezentant firmy na zawodach fryzjerskich w Gdyni - było barwnie.

Dzięki wielkie dla Seony i jej nieocenionego instynktu - wczoraj zadzwoniła do Ambasady Zakonu w imieniu Adopcji Serca - okazało się, że list nawet nie dotarł i sekretariat co gorsza nie zna sprawy - nasza kochana Poczta akurat w tej kwestii nie mogła nie nawalic - dodatkowo dziś urządziła sobie strajk - jak nie urok to przemarsz mrówek - taki mój los - 10 lat temu dzięki strajkowi PKP o mały włos nie spóźniłem się na samolot do USA. Zadzwoniłem osobiście do Ambasady - potwierdziło się - osoba z którą rozmawiałem skojarzyła mnie z rozmowy w marcu i poprosiła o jak najszybsze, ponowne przesłanie listu, wyrażając przy tym zaniepokojenie, że żaden list nie dotarł wcześniej, chociaż go oczekiwano. Kasia ponownie wydrukowała go dziś i prywatną firmą kurierską został wysłany do Warszawy - teraz nawet mogę go śledzic online. Trzymajcie kciuki.

Również w niedzielę odwiedził mnie szef Nadbałtyckiego Centrum Kultury - Larry OK Ugwu - pogadaliśmy sobie przy herbacie - opowiedziałem o Adopcji Serca i pokazałem stronkę - obiecał zapoznac się z tematem. Udało mi się także skontaktowac Daniela z p. Larrym - jest on również szefem fundacji integracji kulturalnej - Jeden Świat w Sopocie - okazało się, że potrzebują speca od strony internetowej - nie mogłem przeoczyc takiej okazji umieszczenia tam Naszego człowieka - może uda się nam nawiązac jakąś nic porozumienia i zrobic coś wspólnie dla dzieciaków. Również trzymajcie kciuki.

Kocie pociechy rosną - to już trzecia aktualizacja albumu kociego żłobka -

http://schreck.fotosik.pl/albumy/438714.html

To na razie tyle póki co

Pozdrawiam...
ZACZNIJ MYŚLEĆ SAMODZIELNIE

Edytowane przez Schreck
Czas edycji: 2008-06-03 o 23:46 Powód: poprawki i takie tam...
Schreck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 22:57   #404
gosiakk7
Rozeznanie

Że tak zapytam nieśmiało - jaką firma kurierską poszło????
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 07:58   #405
Seona
Zakorzenienie

Słuchajcie MAMIE padł komp, cały system Poszło wszystko: meile, zdjęcia, listy, ksany itp Będzie odratowywać (tzn. informatyk), trzymajcie kciuki. Na razie wszystkie meile proszę kiedrować do mnie: seona@adopcjaserca.pl nie do MAMY Jeśli ktoś długoby nie dostawał odpowiedzi, niech pisze do mnie.

A teraz meil od Siostry:
" Szczesc Boze!
Droga Pani Ewo,pozdrawiam goraco.Slyszalam ze MAMY komputer niedomaga wiec przesylam informacje o nadejsciu baaaaaardzo ogromnych 2 paczek:
Jedna od Pani J. S. a druga od Pana P. G.,przyszlo tez pare kopert bombelkowych duzych i malych .w tych malych sa leki.Wypisze jutro od kogo przyszly.W tym tygodniu juz doslemy brakujace zdjecia i jeszcze nowe dzieci-informacje pojda tez poczta.Jutro caly dzien bede w Chimusanyi z klinika ARV i oczna ale mysle ze wieczorem uda mi sie cos napisac.Dziekuje za wszystko.
s.Jozefa "

Gosiakk7 podaj na PW nt konta, dorzucę się dla Twojego kolegi i Dla Ciebie J. na koszty, też, bo prawdopodbnie poraz pierwszy dorzucę się do wielkiej paczuchy Robiłam porządki i mam nowe nieużywane plecaki szkolne. Wypiorę je tylko i myślę, że się przydadzą. Są duże pakowne, zamki działają.

W poniedziałek ze Schreckiem robiliśmy akcję Zakon może to mało śmieszne, ale gdy Schreck dzwonił telefon odbierał jakiś Pan, a gdy ja dzwoniłam zawsze odbierała Pani A dzwoniliśmy pod ten sam numer Jedyna wspólna wiadomość od Państwa była taka, że żaden list nie dotarł

Neli85 już pisałam, że mam chętną koleżankę do pracy w pensjonacie A skoro ma pensjonat to ja bym chętnie tam na wakacje przyjchała A szczególnie miło Pobierowo kojarzy nasz webmaster Daniel

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 12:16   #406
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Neli85 A skoro ma pensjonat to ja bym chętnie tam na wakacje przyjchała

Ja też ja też
Fajnie że moja paczuszka dotarła
MAMA trzymam i mam nadzieję,ze wszystko sie odzyska.
A jakby co to Seona ja też narazie mogę pomóc przy mailach

www.adopcjaserca.pl

Stary 2008-06-04, 13:35   #407
KateMwale
Raczkowanie

GG do KateMwale

Nie wiem dokładnie kto z nas zajmuje się darowizną od Polfarmy dlatego pozwolę sobie wkleić maila od koordynatorów Fundacji Redemptoris Missio, która miała pośredniczyć w przekazaniu leków naszemu szpitalowi.

Hej,
sprawa leków utknęła w martwym punkcie posłałam dokumenty do tamtej firmy i cisza pisałam do adopcji serca - cisza. co jest grane? J.

Napisałam J. że Mamie padł komp. Może ktoś ma namiary na osobę z Polfarmy, która pośredniczyła w przekazie. Przypominam, że już niedługo Fundacja będzie nieczynna, ponieważ oni nie pracują w wakacje.

Stary 2008-06-04, 14:19   #408
mamapity
Raczkowanie

Witam wsztstkich serdecznie.

No nareszcie dotarła następna nasza paczka,dla dziewczynek bardzo się cieszę.
KateMawale-jak widzisz nasze doszly, jedna-22 maja,druga-3 czerwca.W drodze jest jeszcze jedna, mam nadzieję że szybko dojdzie i Tobie też życzę żeby i Twoja doszła

Schreck-zdjęcia super,miło zobaczyć Ciebie i Animatora razem. Kotki też piękne.

Edytowane przez mamapity
Czas edycji: 2008-06-04 o 20:41 Powód: dopisek
mamapity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 18:06   #409
KateMwale
Raczkowanie

GG do KateMwale

Dziękuje Mamapity też na to liczę. Na razie doszedł jeden list, drugi leci, a trzeci się szykuje

Stary 2008-06-04, 18:43   #410
mukashana
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mukashana

Cytat:
Nie wiem dokładnie kto z nas zajmuje się darowizną od Polfarmy dlatego pozwolę sobie wkleić maila od koordynatorów Fundacji Redemptoris Missio, która miała pośredniczyć w przekazaniu leków naszemu szpitalowi.

Hej,
sprawa leków utknęła w martwym punkcie posłałam dokumenty do tamtej firmy i cisza pisałam do adopcji serca - cisza. co jest grane? J.

o rany, chyba sie nie rozmyślą co? Ja póki co jeszcze zapasu leków nie zrobiłam, bo mam troszkę roboty ostatnio,ale miałam się za to zabrac w przyszłym tygodniu. Tylko kurczę musze najpierw zrobić rozeznanie co ile kosztuje, bo zupełnie nie wiem ile recept wypisać. z jednym lekiem byłoby prosciej.

pozdrowienia
Stary 2008-06-04, 20:18   #411
m@gd@len@
Zadomowienie

zaciskam kciuki z całej siły, że by komputer MAMY powrócił do sił. ah te maszyny , mam nadzieję, że uda sie odzyskać dane

widzę ze siostra bedzie w Chimusanyi, tam mieszka mój Teddy, jejka myslę jak on się tam miewa kwiatuszek mój mały. ciekawe czy Siostra go zobaczy

pozdrawiam wszystkich cieplutko
Stary 2008-06-04, 20:34   #412
KateMwale
Raczkowanie

GG do KateMwale

Nie ma się co bać. Sytuacja opanowana! MAMA odzyskała swoje dane z komputera (nie wiem, czy wszystkie, ale chyba tak, zresztą prawdziwa z niej business woman jest przygotowana na każdą ewentualność i materiały miała na płytach itp.) E-mail z namiarami na Polfarme odzyskany, jutro będzie tam dzwonić. Fundacja o wszystkim poinformowana, też czeka na informacje Uda się, leki już niedługo popłyną do Zambii

Stary 2008-06-04, 20:45   #413
tereska
Rozeznanie

Cytat:
Fundacja o wszystkim poinformowana, też czeka na informacje Uda się, leki już niedługo popłyną do Zambii

I za to Was dziewczyny i chłopaki uwielbiam!!!!! Tak trzymać.

Pozdrawiam wszystkich.

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 21:54   #414
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tereska Pokaż wiadomość
I za to Was dziewczyny i chłopaki uwielbiam!!!!! Tak trzymać.
Yeaahh

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 23:01   #415
gosiakk7
Rozeznanie

Słuchajcie...tak sobie pomyślałam - pomysł kompletnie od czapy ale ludzie w sumie są bardzo podatni na bodźce...nawet nieświadomi tego.

Kiedys była mowa o koncercie, o zaangażowaniu do tego jakiejś znanej osoby...a gdyby tak na mniejszą skalę na razie...nie koncert, a np. stworzyć na stronie galerię pt.: "popierają nas".
Idea jest taka, żeby powysyłać do różnych znanych osób (w Polsce, ale i nie tylko) informacje o nas, oraz poprosić o odesłanie (oczywiście jeśli będzie to zgodne z ich wolą) zdjęcia z autografem specjalnie dla adopcji serca.
Dużo znanych osób działa na rzecz dzieci Afryki...myślę, że nie będzie problemu żeby coś takiego dla nas zrobili,a to zwiększy zaufanie niedowiarków, a także może zwiększyć datki

Pomysł jak mówiłam od czapy - wpadł do głowy ot tak...i nawet nie wiem czy jest możliwy do zrealizowania, ale chciałam się podzielić

Co o tym myślicie?
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 07:54   #416
agu_siek
Raczkowanie

GG do agu_siek

Gosiak mysle ze to jest znakomity pomysł

Lęcę do pracy.. z gorączka :/ Pozdrawiam
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!”
agu_siek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 10:53   #417
Animator
Rozeznanie

GG do Animator

Cytat:
Witajcie

bardzo przepraszam , ze nie dawałam znaków, ale mam strasznie duużo pracy.

kochani paczka z klockami poleciała do naszych dzieciaczków

mam pytanie do osób, które się dorzucały do kosztów jej wysyłki.

Witaj Magda Oczywiście, (jeżeli chodzi o mnie), że na Arkę Noego. Pozdrowienia.

Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl
Animator jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-05, 22:18   #418
Markos
Raczkowanie

Witam wszystkich
Wszyscy mocno działacie Super
Ja trochę ostatnio znowu jestem zabiegany i brak mi czasu na wszystko, ale myślami jestem z Wami. Do zaległości w czytaniu forum też nie dopuszczam

gosiakk7 - dostałaś jakąś odpowiedź od Gosi z Radomia w sprawie spotkania?
Markos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-05, 22:28   #419
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Ja się melduję i oswiadczam że zebrałam jakieś 10-11 kg,to do 20 brakuje mi 8-9 kg.Ktoś coś ma?ktoś sie dorzuca?

Chciałabym jeszcze chwilę westchnąć w intencji górników z Jastrzębia i Agaty Mróz
[*]

jakaś taka przygnębiona chodzę....tak dziwnie....
A skoro traktuję Was jak rodzinę to chyba mogę powiedzieć co mam na sercu...
Przepraszam...

www.adopcjaserca.pl

Stary 2008-06-05, 23:10   #420
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiakk7 Pokaż wiadomość
np. stworzyć na stronie galerię pt.: "popierają nas".
Idea jest taka, żeby powysyłać do różnych znanych osób (w Polsce, ale i nie tylko) informacje o nas, oraz poprosić o odesłanie (oczywiście jeśli będzie to zgodne z ich wolą) zdjęcia z autografem specjalnie dla adopcji serca.
Pomysł super, ale czy takie gwiazdy zrobiłyby to charytatywnie? Żeby w zamian nic nie otrzymać?

Ostatnio zastanawiałam się, np. nad podróżami do Afryki aktorów Gosi Foremniak czy Artura Żmijewskiego. Czy oni z własnej inicjatywy tam jeżdżą (czy ktoś ich musiał poprosić o "firmowanie" akcji, a że szczytny cel to się zgodzili), ktoś opłacił przelot zakwaterowanie a następnie wywiady w gazetach i zwołanie konferencji itp

Wiem, że Gosiakk7 chodzi tylko o autograf I gdyby ktoś znany nam się podpisał i napisał "Okażcie Serce dla Afryki" to byłoby suuuper

Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
Ja się melduję i oswiadczam że zebrałam jakieś 10-11 kg,to do 20 brakuje mi 8-9 kg.Ktoś coś ma?ktoś sie dorzuca?

jakaś taka przygnębiona chodzę....tak dziwnie....
A skoro traktuję Was jak rodzinę to chyba mogę powiedzieć co mam na sercu...
Przepraszam...
Ja się dorzucę z tymi plecakami, i pieniędzmi - zwrotem za leki i opłatą na paczkę (tylko wypiorę na weekendzie, plecaki oczywiście, nie pieniądze)

Jola nie smutaj się

"Doszły koperty bąbelkowe:
J&J K.

E.D.

Ag.D.
Państwo M.-Siedlce"

Wyjaśnię od kogo Naku i Agusiek a pozostałe Osoby chyba z poza forum.

Pita777 i Mamopity paczka duża, która doszła przedwczoraj to od Was

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2008-06-05 o 23:14 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości