|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1382 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
Czekaliśmy na ciebie (ja tez mam męża i dzieci stosunkowo małe to cie rozumię)
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Przyczajenie
|
Będę wpadać napewno tak często jak mi się uda. Ropdzina powiększyła mi się, od wczoraj o LAZIYA MWANZA ur.6/2/01 w Mpanshya, suuper. Mam dwóch synów więc tym bardziej jest to dla mnie niespodzianką, że to dziewczynka.
![]() pa |
|
|
|
#1384 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochani
![]() Ja też dziś dostałam przesyłkę Wszystko byłoby super, tylko jakiś czas temu była taka informacja na forum: Cytat:
Logicznie jego Mamusia nie mogła go urodzić w styczniu 2000 roku, skoro 6 miesięcy wcześniej urodziła Jacksona. A może jest to możliwe ? Ja już się zakręciłam ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
co myslicie o wyslaniu zelkow misiow i plastelinie? beda wiedzialy jak cos z niej ulepic? a zelki to priorytetem wiec moze nic im sie nie stanie?
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta1 witaj, szkoda ze nie Aneta200
![]() tez mam męża i stosunkowo nieduze dzieci + 1 nastoletnie więc bardzo Cię rozumim , o Zambijskim synku nie zapominającMam news od br.Tymoteusza ![]() jutro w szkole bedzie radio i telewizja Katowice ![]() To chyba nie była tajemnica co ?
|
#1387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w formularzu jest faktycznie liczba podobna do 01 ale i do 07 więc może któryś z nich jest z lipca. Sama zobaczysz,a jeśli nie jesteś na miejscu a nie możesz sie doczekać daj na PW nr maila to ci jakoś dam skan choć nie wiem jak ![]() Ja bym stawiała że to są siódemki bo podobnie jest 1977 więc może nie rodziła co 6 m-cy ![]() A czemu mi czat nie działa?????????? |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą miałam dużą nadzieję, że to cena wywoławcza za wszystko, bo tak to się chyba nie bardzo opłaci. No chyba że ta pani coś by opuściła z ceny.Witaj Aneto. A ja dzisiaj nie mogłam się powstrzymać. Moje uzależnienie jest silniejsze ode mnie Znów nakupiłam ciuszków
|
|
|
|
|
#1389 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
To straszne!!! Jak Wy to wytrzymujecie!!! - tego męża To naprawdę musi być niełatweWitam Aneta i cieszę się, że jesteś Jeszcze przypomnienie dla Warszawiaków (i każdego, kto ma czas i ochotę) : Cytat:
|
|||
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Nela siostra mówiła o takich przypadkach że rodzice zapominają date urodzenia, akt urodzenia zgubia i podają za każdym razem inną datę
![]() ale u Cibie to za duża rozbieżność w tych latach :/
|
#1391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak będziesz jechał to zabierz mnie po drodze
|
||
|
|
|
#1393 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich a ANETE szczegolnie.
Wpadam na Forum tylko na chwile zeby przejrzec nowe posty bo na razie jestem zagoniony przez gosci z Ukrainy.W dodatku "okupuja"pokoj w ktorym jest komp. Chcialem tylko prosic zeby ktos kto ma syna w wieku mojego Morgana t.j 9 lat wszedl na czat w sobote w godz.10-12 lub w innych godzinach to ja sie dostosuje.Chodzi mi o odpowiedzi na pytania o rozmiary butow,odziezy,przesylek listow i paczek itp.bo byc moze dzieci w Zambii roznia sie w tym wieku od naszych.Pozdrawiam wszystkich Rodzicow i nasze wspaniale dzieciaki. |
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
witam serdecznie wszystkich.
wczoraj już nie miałam jak zajrzeć. ale dzis jestem i zaraz nadrobię zaległości listowe dla Daniela. wczoraj poszła pierwsza paczka dla Teddyego Mulwandy. pani na poczcie powiedziała że dojdzie na przyszły tydzień. poza tym pani zapytała że do kogo do Afryki ta paczka i ja jej opowiedziałam. paczka ważyła troszke mniej niż kg, ja przezornie wzięłam garść ołówków (żeby nie zmarnować ani grama ) i dorzucałam miejsce było i chciałam dokupić tych ołówków na poczcie a Pani sama od siebie dorzuciła jak to powiedziała. i mało tego umówiłam się z nią że pod koniec przyszłego tygodnia pójdę do niej na pocztę i ona przyniesie wszystko czego jej dzieci nie potrzebują a co moze sie przydać naszym dzieciaczkom powidziałam jej czego jeszcze potrzeba, to ona po znajomych popyta więc coś się uszykuje do duzej paki. a z moich dzisiejszych zakupów to takie cosik kupiłam sami oceńcie na czat zapraszamy
|
|
#1395 |
|
Przyczajenie
|
Witam
a kiedy będzie to spotkanie i gdzie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1396 |
|
Rozeznanie
|
na razie to na czacie
http://s1.polchat.pl/chat.php?room=misja+w+zambii |
|
|
|
#1397 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry,
Jestem nową osobą która dopiero co dowiedziała sie o tej akcji. Nigdy nie zdawałam sobie sprawy z tego że pomaganie może być tak łatwe. Bardzo chciałabym dostać także swojego dzieciaczka i umilić mu choć w małym stopniu jego życie ale nie za bardzo wiem co i gdzie to powinnam zrobić. Nie wiem także czy mój wiek (mam 17 lat) jest do tego odpowiedni. Mam mnóstwo pytań i nadzieję że ktoś spróbuje mi pomóc POzdrawiam :P |
|
|
|
#1398 |
|
Rozeznanie
|
dwa posty wyżej podałam czat wpadnij odpowiemy na każde pytanko,a wiek jak najbardziej odpowiedni
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj, ustawiłam Cie przeciez do kolejki, niedługo dostaniesz swojego dzieciaczka ![]() ale oczekiwanie na niego jest niezbędnym elementem ![]() pytaj o co chcesz, jak nie ja to kto inny odpowie, idź na czat, ja nie mogę
|
|
#1400 |
|
Przyczajenie
|
no bo własnie nie wiedzialam jak mam rozumiec Pani odpowiedź .. Będe czekała z niecierpliwością i mam nadzieje że uda mi się jakoś pomóc w działaniach organizowanych przez innych .. A jak dowiem się o tym czy mi go juz przydzielono?.. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
dostaniesz ode mnie e-mail
|
#1402 |
|
Przyczajenie
|
witajcie
![]() po kilku próbach udało się wkońcu zmniejszyć rozmiar zdjęcia i o to jest Francis Mulenga ur.04/08/98 Kashimbo Ma dwie siostry Justin,Brandina oraz 3 braci Lawrence , Hamfrey, Nicholas . Może ktoś z was jest rodzicem któregoś z rodzeństwa Francis ? ![]() Teraz pozostaje mi tylko jeszcze czekanie na zdjęcie małej Lidya Njobvu ur.28/08/06 Mukopola moeje "córeczki" Ona ma 4 rodzenstwa ,dwóch braci i dwie siostry : Fred'95, Namakao'97, Lenard'00 i Mutinta pozdrawiam wszystkich i życze dobrej nocy
|
|
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
Markos ja z chęcią się wybiorę ale raczej będziesz miał trochę daleko do Ostrowca żeby mnie podwieźć
ale skoro po Jolę masz jechać to może i ja się załapię![]() Tak wogóle to witam wszystkich bardzo serdecznie po dość długim milczeniu z mojej strony . Niestety choroba mnie zdziebko zmietła. Komp też przychorował na trzy dni, alem go uzdrowił i jest jak nowy (ja prawie też). Ostatnio też ni z tego ni z owego nauki mi się nagromadziło tyle, że pewnie jak zwykle się nie wyrobię i pójdę na uczelnie licząc na cud. co gorsza czeka mnie też egzamin kwalifikacyjny w pracy, który muszę zdać, abym sobie dalej mógł zbierać pył hutniczy. Się nagromadziło tego trochę. Dziś wreszcie udało mi się przeczytać zaległe strony forum. Szczególnie miło mi powitać nowych rodziców: dwie Anetki i Dziejusa )Widzę też, że paczki masowo idą, Nutka i Norton Wspaniała robota, po prostu mistrzostwo świata. Norton szaleje z promocją adopcji - wywiady, zdjęcia, autografy No i listy do was poprzychodziły - rysunki bomba. Cieszę się z Wami i zazdroszczęJa niestety dalej nic nie wiem o swojej Christine. Formularza z tego co się dowiedziałem też nie dostanę . Zaczynam sie martwić coraz bardziej, że pomocnicy Siostry nie mogą jej znaleźć, bo już jakiś czas temu mieli przekazać Siostrze informacje, ale dalej nic nie ma . Moja mama szczególnie to przeżywa - jak to babcia . Nie daje mi spokoju, codziennie kilka razy skrzynkę przeglądać mi każe, no i nie powiem, że od forum to już siłą ją muszę odciągać . Raz nawet na czacie była ale nic nie pisała - bo nie umie tak szybko pisać na klawiaturze. Mam nadzieję, że się znajdzie, czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek wieści o mojej Christine Lungu nr 141 (wiem wiem Siostra czyta forum - więc się Jej bardzo dystkretnie przypomniałem Nic mykam spać, bo rano do robótki. Pozdrowionka dla wszystkich
|
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrowienia dla mamy pity Ma pani świetnego syna - naprawdę!!!!!!!! |
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja pozdrawiam Mamę Piotrka i jak się to mówi jaka Matka taki syn, mozecie być z siebie dumni na wzajem
![]() Ja czekam niecierpliwe na smsa od Nortona w sprawie tego radia i telewizji a teraz poszukam art. w Dz. zachodnim bo miał wyjść z samego rana. dodam ze w dodatku Będzińskim znalzałam tylko to : http://www.dz.com.pl/index.php?archi...,20071109,TBED wydaje mi sie ze te dzieci w kamizelkach to szkoła Tymoteusza ![]() aby pobrać trzeba wysłać sms ale nigdzie nie pisze ile on kosztuje
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak to sie stalo, ze nagle te wszystkie wywiady i w ogole?
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno gazety dowiedziały się z internetu a radio i telewizja z gazet, br Tymoteusz to ma po prostu chyba na górze względy i tyle
![]() edit: a czy ja Wam mówiłam ze są jeszcze tylko 3 miejsca na liście ?
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
no to teraz odliczanie. 3, 2, 1 i koniec
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
wystawiłam kilka karteczek o tematyce świątecznej
![]() ale widze ze widzicie bo juz są oferty mojej wiernej klientki
|
#1410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to ciekawe o co chodzi ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

cieszę się że dołączyłam do "Waszej Rodziny".

Swoją drogą miałam dużą nadzieję, że to cena wywoławcza za wszystko, bo tak to się chyba nie bardzo opłaci. No chyba że ta pani coś by opuściła z ceny.
Jak Wy to wytrzymujecie!!!