|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
ale tu sa nie wszytskie dzieci przeciez, np Jenipher tez nie ma. mam nadzieje, ze dostaniesz takie zdjecie swojej corci moze jeszcze nie odebraly prezentu albo zdjecia nie sa wyslane przez Siostre (bo mam cicha nadzieje, ze kazde dziecko z duzej warszawskiej paki zostalo sfotografowane )
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Głęboko w serduszku wierzę,że moja niunia też była szczęśliwa
) Ale nie ważne czyje dziecko czy moje czy nie ... ta radość na ich twarzach ... az i ja sie usmiecham z radochy
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
#2193 |
|
Rozeznanie
|
lajcik, no ;) muzycznie taki sobie i nie porywający
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
bo nie byłeś na ich koncercie na żywo... :p
ale to nie istotne...ważne ze ma sporą publikę :p dobra...nie dzielmy skóry na niedźwiedziu...poczekam na odpowiedź na mojego maila i wtedy zaczniemy rozmawiać na ten temat dalej... |
|
|
|
#2195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze wtedy Gosia udzieli mi wielu praktycznych rad![]() ps Gosia, ale bedziesz musiala duzo zdjec robic:P:P
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
gosia duzo zdjęć, filmów i notatek i najlepiej nie spać tylko przychodzić na forum i czat
![]() na skype i gg :P edit: rozesłałąm do rodziców ze 20 zdjęć
|
#2197 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
MAMA- wielkie, wielkie wieeeeeeeeeelkie dzięki za zdjęcia.
Teraz nie ma siły, która mogłaby mnie powstrzymać przed wysyłaniem paczek. |
|
|
|
#2199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze sie Siostra nie obrazi że im tyle prundu będę zabierać ![]() ehh żeby tylko te pól roku minęło jak najszybciej ![]() PS. ;> kto mnie próbuje przebić na aukcji chitengi??? nic z tego :p |
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
HEJ
![]() Śliczne zdjęcia ślicznych uśmiechniętych dzieciaków Mam nadzieję , że Mój Abraham tez się uśmiechnie jak dostanie paczuchę Gosia , super pomysł z 2TM 2,3 , myślę , że chłopaki z chęcio wezmą udział w takim koncercie No i dobry pomysł żeby Arkęod razu pod to podciąnąć , kiedyś sama byłam na takim koncercie , że najpierw grała Arka a póxniej właśnie 2TM 2,3
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
No mam nadzieję, że 2TM23 myśli tak samo jak my
![]() Jak tylko będę miała jakieś info od Nich to od razu sie podzielę...
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie nocne zdj na fotosiku
![]() link na str - zdjęcia tak sobie pomyslalam ze ktos moze sobie kupic taka chitenge do noszenia dziecka na plecach a jak go nie ma to niech wyśle do Zambii
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
a ja uciekam z pracy prosto do banku pieniążki przelać
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
To może się dowiem ileż ta koza kosztuje?
Bo też chciałam, ale niedouczona jestem w kwestii kosztów
|
|
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
wyczytałam gdzieś ( ale nie wiem gdzie ?!) że 40 zł
![]() Pozdrawiam Was cieplutko zmykam z tej pracusi
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
A ja znalazłam wśród tych zdjęć na fotosiku zdjęcia rodzeństwa Abrahama ( niestety Jego samego nie ma
Tzn. , że Oni tez mają jakiś rodziców adopcyjnych skoro są tam ich zdjęcia ???
" Ciało odchodzi, serce nie ma nóg... " ( Lud Tsonga ) " Jeżeli marzy tylko jeden człowiek Pozostanie to tylko marzeniem Jeżeli będziemy marzyć wszyscy razem Będzie to już początek nowej rzeczywistości... " : ) |
|
|
|
#2207 |
|
Wtajemniczenie
|
tak! tzn, ze masz tu gdzies rodzinke
![]()
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś to wszystko pozapisuje i uszereguje jak na razie robie porządek ze zdj później będzie wszystko wiadomo gosia ale z Arką Noego też pogadaj bo jak dzieci założyły taki zespół o tej nazwie i jeszcze jakieś zdj siostra przyśle to warto aby ta polska Arka ich polansowała, poparła i pomogła wybudować tę świetlico-jadalni-przedszkole
|
|
#2209 |
|
Rozeznanie
|
MAMA, wiem
Oczywiście z Arką Noego tez się skontaktuję ![]() A skoro o rodzinach mowa...czy ktoś zorientowany w liście zaadoptowanych dzieci może mi udzielić informacji, czy ktoś z rodzeństwa Dominika jest również pod opieką jakiegoś "naszego" rodzica? Dominik ma na nazwisko Zowa, jeśli to ułatwi sprawę przeszukania kartotek
|
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
aa bo ja myslalam, ze to sa imiona z formularza (tzn mialas napisane, ze tak ma na imie rodzenstwo).
|
#2211 |
|
Rozeznanie
|
hmm...to a propos mojego posta? Bo jeśli tak, to probuje rozszyfrować o co chodzi
![]() W ostatniej korespondencji mam podane imiona rodzeństwa Dominika...każdy ma dopisane "Zowa", więc wg. mnie to jest nazwisko chyba że powinnam pozbyć się europejskiego stylu myślenia...i rozumieć to inaczej
|
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
do Naku
![]() ale swoja droga to na fotosiku jest Melek Zowa: http://mama.fotosik.pl/search.php?PH...a5&search=Zowa Naku nazwiska się często powtarzają - tym sie nie sugeruj. poza tym rodzenstwo ma czasem różne nazwiska
zapuszczam i dbam o włosy ![]() nie farbuję od 20.12.2012 Edytowane przez jaroszania Czas edycji: 2007-12-01 o 15:56 |
|
|
|
#2214 |
|
Rozeznanie
|
Hmm...no to wychodzi na to, że tam Zowa to jak u nas Kowalski
bo Melek (ani Melekie jak też jest napisane na fotosiku) to żadne z rodzeństwa Dominika, wg. informacji które mam
|
|
|
|
#2215 |
|
Rozeznanie
|
Pogubiłam sie z tymi waszymi koligacjami nazwiskowo-rodzinnymi
![]() Ja mogę pomóc w rozszyfrowaniu rodziny jeśli mi trochę jaśniej i po kolei napiszecie.Jeśli są w 159 pierwszych numerach adopcji. Poprosze takie pytanie ,kto kogo szuka,imie nazwisko,i prawdopodobieństwo rodziny.Jeśli wiecie o czym napisałam, bo jak jest to w kilku postach to nie łapię kto kogo szuka. I tak mi się wydaje że ten .....to jest rodzina mojego synka,to ja najpierw muszę odnależć kto ma jakiego synka itd.... Więc poproszę jaśniej..... Kto chce,spróbuję coś poszukać,tylko po woli. |
|
|
|
#2216 |
|
Rozeznanie
|
Ja chcę, ja chcę
A więc - mój synek to Dominik Zowa (nr 102 jakby co )Napiszę Ci też imiona jego rodzeństwa: Susan, Brian, Paul, Christopher, Juliana, Steven i Iyane, oczywiście wszyscy Zowa ![]() Jeśli gdzieś zobaczysz takie dziecko w kartotece to będę wdzięczna za info
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
siostra ma 3 filmiki dla nas, w nocy (jak zwykle z resztą) nam je prześle a raczej Joli jak mi poda jakąs dużą skrzynke bo ona umie to wgrywać
i rano będzie do ogladania ![]() znaczy Jola wgrywać nie siostra ![]() zapraszam na aukcje perfum ![]() i dziekuję gosik.s
Edytowane przez _MAMA_ Czas edycji: 2007-12-01 o 20:40 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze jakie braciszek ma kontatkty zaraz sie okaze ze Arka Noego w czwartki wpada na kawkę
![]() Ja donoszę że niestety filmiki zbyt długie przyjdą na płytceale mam jeszcze 9 zdj ale to moze jutro ...
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiadomo czego dotyczą filmiki??
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

To jest potwierdzeniem na to, że warto .. warto pogamac .. choć dla jednego takiego uśmiechu
)

az i ja sie usmiecham z radochy

przyjdą na płytce