|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Witam wszystkich
![]() Ja tylko chciałem Was prosić o modlitwę w intencji mojego ciężko chorego szwagra
|
#2252 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To pojedzie nas już z Rzeszowa cztery osoby. Czy jest jeszcze ktoś chętny ? I jeszcze malutka prośba do kogoś zmotoryzowanego z Warszawy. Czy ktoś byłby tak miły i odebrał nas z Dworca Centralnego .... ![]() Cytat:
Witamy serdecznie kolejną mamę ![]() Cytat:
![]() To w takim razie ta legitymacja będzie musiała być koniecznie zalaminowana. Bo w przeciwnym razie, jak otworzysz portfel to inni nie tylko zobaczą twoją kartę członkowską, ale i poczują
|
|||
|
|
|
#2253 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do Metra Marymont najprościej dostać się tramwajem 17. Wsiadacie pod wiaduktem obok Dworca Centralnego (w kierunku Żoliborza), wysiadacie na przystanku Metro Marymont. Cytat:
Pytanie, jak ta trawa zareaguje na wysoką temperaturę? Trzeba by sprawdzić :)
|
|
#2254 |
|
Przyczajenie
|
a ja witam ponownie ale już jako mama Bernadetty
|
|
|
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
New_Rock napisał:Popieram kandydaturę siostry Józefy
![]() Tylko nie wiem, czy nie musiałaby spytać zakonu o zgodę?... A wtedy oprócz prezesa honorowego jest jeszcze prezes faktyczny, czy już nie? Oczywiście. Musi być faktyczny prezes i zarząd. Honorowy może być także prezes albo członek stowarzyszenia to jest tytuł, którym kogoś się wyróżnia i jednocześnie ten ktoś nadaje stowarzyszeniu prestiżu. New_Rock napisał:A będziemy mieli legitymacje członkowskie? Czy już ktoś wpadł wcześniej na pomysł, żeby nam je zrobili Afrykańczycy, czy to ja na to dziś wpadłem? Bo nie wiem ![]() Podobno trawa da się zalaminować przy takich małych powierzchniach jak np. prawo jazdy taka wycinanka nie może być gruba no i nie może nic wystawać . Ale może lepiej zeskanować i laminować zdjęcie takiej wycinanki pita777 - będę pamiętać ciejosek witam i gratuluję
Edytowane przez basiaczek11 Czas edycji: 2008-09-27 o 17:26 Powód: dopisek |
|
|
|
#2256 |
|
Rozeznanie
|
Zeskanowane to żaden bajer, takiej nie chcę :P
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko chciałam ułatwić Ale Ok można laminować trawę Dla chcącego... itp
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było
![]() Ostatnio wypytywałam Was o to jak wysyła się paczkę 2 kilową i rzeczywiście po bardzo szczegółowych instrukcjach udało mi się ją wysłać. Mam pytanko, jak mogę się dowiedzieć czy moja paczka dotarła? No i drugie, przymierzam się do paczki 20 kilowej. Czy mogę wysłać w niej też rzeczy dla całej rodziny naszego Charliego? |
|
|
|
#2259 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Luba,dziękuję za miłe słowa, ale jest tu wiele osób lepiej nadających się do tej funkcji. Cały czas uważam, że najlepszą kandydatką jest MAMA - przecież tak naprawdę, choć bez oficjalnej funkcji, to prezesuje nam tu cały czas i bardzo dobrze się w tej roli sprawdza Cytat:
i gratuluję dziecka z Nortonem Jeśli chodzi o inne organizacje, to ze swojej strony mogę polecić Fundację WATOTO ( www.dzieciafryki.org ) , z którą mam osobiste doświadczenia. Są dobrze zorganizowani i prężnie działają, dbając o kontakty z osobami ich wspierającymi i udzielają wszelkich możliwych informacji dotyczących dzieci i całej działalności.A tak poza tym, to widzę że jesteś z Warszawy. Może wybierzesz się na spotkanie? Zapraszamy ![]() ciejosek - Tobie równierz gratuluję córci ![]() yustyna777- O której godzinie będziecie w Warszawie (na Dw.Centralnym) i ile będzie Was osób? |
||
|
|
|
#2260 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ty się nie wykręcaj, wychodź z tego basenu, zakładaj garnitur i będziesz Prezes ;) Of course jeśli Aga nie zechce :)
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
baaaardzo dziękuję za kciuki
a wyniki jutro także jeszcze stres mnie trochę trzyma...ech, nic to, biorę się za aktualizację podpisu
|
|
|
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko wieczorem na chwilę puszczę bo obiecałam rodzinie jajecznicę z kurkami na kolację
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Rozeznanie
|
Kochani.
Wczoraj napisałam dłuuuuuugi post ale się nie wysłał, więc próbuję jeszcze raz. Norton- cieszę się bardzo, że wszystko doszło. Mam nadzieję, że to sprzedacie i będą pieniążki na misje. Pita i MamaPity- bardzo Wam współczuję. Oczywiście nie zapomnę pomodlić się o zdrowie. Jestem pewna, że będzie dobrze. Dostałam duuuuużo fajnych rzeczy od mojej sąsiadki dla naszych dzieciaczków. Myślałam , że przyłączę się do paczki Joli, ale chyba razem z moimi rzeczami będzie tego ze 20 kg. Będę wysyłać więc sama. Moja sąsiadka dała mi nowe piórniki z wyposażeniem, maskotki, dmuchane, plastikowe zabawki, bańki mydlane, segregatorki z karteczkami, notesiki, ołówki, długopisy, puzzle, pianinko na baterie i dużo ubranek. Ja też mam sporo ubrań, okulary, zegarki. Wszystko pójdzie do dyspozycji Siostry więc wiele dzieci skorzysta. I żeby nie było, że nic nie robię |
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że post pod postem.
Mama- masz zapchaną skrzynkę i nie mogę się z tobą skontaktować Jestem na czacie przez kilka minut- wejdz jeśli możesz. PILNE! |
|
|
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
Tereska te bombki są piękne czy można je gdzieś kupić??? |
|
|
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
Będą na Allegro dla naszych dzieciaczków............. .............. jeśli ktoś zechce je wystawić!!!!!!
|
|
|
|
#2267 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie nas cztery osoby. Gdybyś nas z tamtąd zabrał to byłybyśmy pewne, że nie dojedziemy do Choszczówki na 23.00 ![]() Cytat:
I nie piszę tego, dlatego żeby nas odebrał z Centralnego ![]() ![]() ![]() Cytat:
Brak słów. To jest przepiękne. Prosze wystawcie to jak najszybciej na Allegro, zapłacę każde pieniądze... |
|||
|
|
|
#2268 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Pod postem w podpisie "Mój synek Lawrence" znajdziesz dwa jego zdjęcia jakie mam. Rok temu zostałem jego tatusiem, a po dwóch będzie miał Mamę . Lawrence Njobvu ma numer w kartotece 181, więc wysyłając paczki, listy, wpłaty nie zapominaj wpisać ten numer po imieniu i nazwisku. Mam nadzieję, że Seona przyśle Ci pozostałe informacje o nim, jeśli nie to wyślę Ci to co mam. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na forum lub na pirva.Cytat:
Teresko - to jest mój trzeci post, mam nadzieję, że się wreszcie wyśle. Napewno się sprzeda i będą pieniążki, a zarazem nowe zamówienia. W szkole koleżanki są zainteresowane torbami i biżuterią. Na co Teresko przeznaczymy pieniądze: na mleko dla niemowląt czy na arkę? |
||
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
Justyna777 będziesz miała konkurencje bo ja też chcę taką bombkę. New Rock całkowicie popieram pomysł legitymacji.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Norton;9164213]Witaj Ninoczka25 - cieszę się, że zgodziłaś się zostać adopcyjną Mamą mojego (teraz naszego) Lawrenca
. Pod postem w podpisie "Mój synek Lawrence" znajdziesz dwa jego zdjęcia jakie mam. Rok temu zostałem jego tatusiem, a po dwóch będzie miał Mamę . Lawrence Njobvu ma numer w kartotece 181, więc wysyłając paczki, listy, wpłaty nie zapominaj wpisać ten numer po imieniu i nazwisku. Mam nadzieję, że Seona przyśle Ci pozostałe informacje o nim, jeśli nie to wyślę Ci to co mam. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na forum lub na pirva.Norton tatuśku bardzo mi miło, ze razem będziemy się opiekować Lawrencem (jest uroczym chłopcem). Chciałam serdecznie wszystkich powitać jako nowy rodzic ))))Markos, myślałam nad tym aby przyjechać na spotkani wtedy mogłabym się jeszcze więcej dowiedzieć o misji i poznać pozostałych rodziców. Mozesz mi podać dokładne szczegóły spotkania bo szukałam tego na forum ale niestety nie znalazłam. Jak coś mam autko więc 3 osoby moge ze sobą zabarć. |
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Proszę pamiętajcie o nieobecnych. Do założenia stowarzyszenia wystarczy 15 osób. Super pomysł z legitymacjami EwikW, Jolka7, Animator, Ażurek rozumiem że robimy paczkę pod koniec października ? bardzo się cieszę ![]() Mikrejsza wszystko jest ok, to pewniak , jutro impreza ![]() pita, mamapity trzymam kciuki i dołączam się do modlitwy, tego nigdy za dużo. |
|
|
|
#2272 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Spotkanie rodziców adopcyjnych i przyjaciół misji Spotkanie w Warszawie - Choszczówka 11-12 października 2008 Instytut Pomocnic Maryi Jasnogórskiej Matki Kościoła, Choszczówka, 03-052 Warszawa, ul. Świerkowa 4, tel. 022 614 65 13 Dojazd własnym samochodem: w Warszawie są 3 ulice Świerkowe, więc w GPSie wybieramy tę w Choszczówce. Jadąc ulicą Modlińską od strony Żerania, miniesz centrum handlowe Selgros (po prawej), które wygląda jak ceglana twierdza. Ok. 300m za nią, na niedziałających jeszcze światłach, jest zjazd w prawo, w równoległą nową DWUKIERUNKOWĄ uliczkę, która biegnie równolegle do Modlińskiej jeszcze ok. 100-200 metrów, po czym odbija w ulicę Dębową. Ulicą Dębową trzeba jechać do końca, aż skończy się nawierzchnia. Jeszcze kawałek prosto w las, i w pierwszy skręt w prawo w lesie. Około 200 metrów dalej będzie Instytut." Cytat:
Ninoczka25 - może też udałoby Ci się podjechać o 13.00 pod Dw.Centralny, to zabrałabyś 1 osobę (a może jeszcze ktoś by się tam z nami umówił i skorzystał z podwózki) i wtedy nie musiałabyś szukać miejsca spotkania, tylko pojechałabyś za mną - wiem gdzie to jest, bo byłem na spotkaniu w zeszłym roku.
|
||
|
|
|
#2273 |
|
Przyczajenie
|
11 października będę wolna, ale dopiero ok godziny 16.00 więc jeżeli ktoś będzie jechał mniej więcej w tych godzinach to chętnie zabiorę go ze sobą. Markos może podaj mi swój numer na priv w razie jakbym miała problemy z dotarciem.
Pozdrawiam |
|
|
|
#2274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewik, Jolka, Ażurek Do kogo przywieźć to do wspólnej paczki?, bo ode mnie do Was wszędzie jest niedaleko
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy, może być u mnie, skrzynka odpowiednia już jest zastanawiałam się czy nie za duża. Widzę jednak, że chętnych sporo, no to zapełniamy. Planuję wysyłkę na ostatni tydzień października (finanse) ale jak się zapełni wcześniej, to wysyłka będzie przyspieszona. Cieszę się, bo będzie okazja poznania "sąsiadów".Proszę chętnych do zgłaszania ewentualnych ilości, pozdrawiam
|
|
|
|
#2276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skąd tyle wykrzykników? ![]() :conf used:Przykro mi się jakoś zrobiło po tym poście Nie wiem czemu. ![]() PS. Kochani w tym miesiącu z allegro dla misji wpłacono już prawie 400zł
|
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ulisia Ty się nie smuć! Dzielna Allegrowiczka jesteś - wiem bo zaglądam nawet próbuję licytować Tereska przecież na pewno nie przez złośliwość, tylko tak jakoś jej te wykrzykniki wyszły A bombki pójdą jak świeże bułeczki bo śliczne są
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
zdałam!!!!!
mam 75,6% ![]() ![]() ![]() jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję |
|
|
|
#2279 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje To jesteś lekarz taki ogólny czy od czegoś konkretnego?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Nie wiem czemu.
mam 75,6%