Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 18:27   #271
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ale z Ciebie szczęściara

Czy to jest do mnie? Jeśli tak, to dziękuję bardzo
tak do Ciebie

jeszcze ta
http://www.coastalscents.com/cfwebst...ow-palette.cfm

ehh, mysle jak to cudo kupic bo troche tej strony nie czaje, a TZ wole nie pytac bo sie wkurzy ze kase wydaje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 18:31   #272
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że uwielbiam peeling kawowy skóra jest później genialna
noo skóra jest cudna po nim

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tak do Ciebie

jeszcze ta

ehh, mysle jak to cudo kupic bo troche tej strony nie czaje, a TZ wole nie pytac bo sie wkurzy ze kase wydaje
a moze na allegro sprawdz palety? rozumiem ze chcesz taka duzą paletę? bo ciasteczko25 z yt uzywa palety sleek-ma chyba 12 kolorów cieni (ale są różne wersje palety)- i cienie są mocno napigmentowane np taka http://allegro.pl/item1186487455_pal...eni_promo.html
oo albo niech Tż Ci kupi

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-08-16 o 18:32
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 18:32   #273
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
co to jest?

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

a jak się nie ma mikrofalówki?
ja tez nie mam. podgrzewałam w metalowym kubku na kuchence. troche przypaliłam że kubek 2 dni sie moczył ale co tam

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 18:33   #274
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Wam, że uwielbiam peeling kawowy skóra jest później genialna
Ja też codziennie bym robiła, gdybym mogła ciekawe, kto to wymyślił, żeby z kawy zrobić peeling? Genialny człowiek

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 18:38   #275
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
noo skóra jest cudna po nim

a moze na allegro sprawdz palety? rozumiem ze chcesz taka duzą paletę? bo ciasteczko25 z yt uzywa palety sleek-ma chyba 12 kolorów cieni (ale są różne wersje palety)- i cienie są mocno napigmentowane np taka http://allegro.pl/item1186487455_pal...eni_promo.html
oo albo niech Tż Ci kupi
ladne sa, ale ja bym chciala duzo kolorow zeby kombinowac i miec wreszcie jakies normalne dobre cienie ale te co mi wyslalas tez kusza, zaraz ja zobacze na yt
nieeee on mi nie kupi, wie ze nie mam kasy, czekaja nas wakacje, a ja chce zeby mi tam perfumy kupil na lotnisku,wiec o cieniach to sobie zpaomne, chcoiaz napomne mu dzisiaj jak bardzo chce ja chce taki zeby mialy polysk, ze wygladaja na mokre i ta pierwsza paletka jest taka a druga juz nie wiem wlasnie. Na all jak wpisuje taka nazwwe to nic nie ma, sa inne podobne, ale ja bym chciala konkretnie te, ta dziewczyna robi nimi makijaze
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-s...agens-make-up/

Cytat:
Ja też codziennie bym robiła, gdybym mogła ciekawe, kto to wymyślił, żeby z kawy zrobić peeling? Genialny człowiek
no dokladnie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-08-16 o 18:40
Stary 2010-08-16, 18:42   #276
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
ladne sa, ale ja bym chciala duzo kolorow zeby kombinowac i miec wreszcie jakies normalne dobre cienie ale te co mi wyslalas tez kusza, zaraz ja zobacze na yt
nieeee on mi nie kupi, wie ze nie mam kasy, czekaja nas wakacje, a ja chce zeby mi tam perfumy kupil na lotnisku,wiec o cieniach to sobie zpaomne, chcoiaz napomne mu dzisiaj jak bardzo chce ja chce taki zeby mialy polysk, ze wygladaja na mokre i ta pierwsza paletka jest taka a druga juz nie wiem wlasnie. Na all jak wpisuje taka nazwwe to nic nie ma, sa inne podobne, ale ja bym chciala konkretnie te, ta dziewczyna robi nimi makijaze

no dokladnie
genialna jest ta dziewczyna a jakie oczyska sliczne

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 18:44   #277
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
genialna jest ta dziewczyna a jakie oczyska sliczne
chce perfumy, palete, i tusz i yyy 400zl potrzebuje
boze, zabierzcie mi internet! po co ja to ogladam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 18:44   #278
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Ja też peeling kawowy uwielbiam. Ale ostatnio zrobiłam z takiej zwykłej tescowej kawy i nie pachniał tak ładnie, tylko czuć było, że to byle jaka kawa

buahot, czy kupiłaś już jakąś odżywkę do tej keratyny? Normalnie jestem załamana, jak na złość pokończyły mi się wszystkie specyfiki do włosów, a nie chcę kupować nowych z powodu tego zabiegu keratynowego. No i myję włosy i suszę i mam jedno wielkie siano! Nie!!! Mam jeszze trochę waxa, jestem uratowana
Stary 2010-08-16, 18:45   #279
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

no dokladnie
o kurcze caate ta dziewczyna robi piekne makijaże jak ona maluje rzesy ze sa, hmm tak długie? podoba mi sie makijaz
"Todays look – When I find you, I’ll find me"

makijaze ma cudne, albo ten zielony ahh

xhankax nie, jeszcze nic nie kupiłam jeśli będę kupować to chyba kallos crema al latte ja znowu mam duzo do zuzycia zanim zrobię tą keratynę

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-08-16 o 18:47
Stary 2010-08-16, 18:49   #280
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o kurcze caate ta dziewczyna robi piekne makijaże jak ona maluje rzesy ze sa, hmm tak długie? podoba mi sie makijaz
"Todays look – When I find you, I’ll find me"

makijaze ma cudne, albo ten zielony ahh
wiem i wiem rowniez ze zasluga tego to kosmetyki i troch eobrobki zdjec, co nie znaczy ze istenije babka co sie zna na rzeczy i dzieki niej wiem czego chce, bo serio pomysly i talent to ona ma

http://allegro.pl/item1191313265_pal...al_scents.html

mam, ceeeeeeeena nooooooooo czemu to takie drogie ona ma wszystko takie drogie jak patrze

hahaha! patrzcie:
http://allegro.pl/item1190389456_coa...hit_z_usa.html

Zachęcam do zapoznania się z pozytywnymi opiniami
na temat cieni marki Coastal Scents na portalu wizaz.pl:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...up-Palette.htm

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-po-powiek.htm

moze to jakas Wizazanka sprowadza?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-08-16 o 18:55
Stary 2010-08-16, 18:56   #281
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Ja też peeling kawowy uwielbiam. Ale ostatnio zrobiłam z takiej zwykłej tescowej kawy i nie pachniał tak ładnie, tylko czuć było, że to byle jaka kawa

buahot, czy kupiłaś już jakąś odżywkę do tej keratyny? Normalnie jestem załamana, jak na złość pokończyły mi się wszystkie specyfiki do włosów, a nie chcę kupować nowych z powodu tego zabiegu keratynowego. No i myję włosy i suszę i mam jedno wielkie siano! Nie!!! Mam jeszze trochę waxa, jestem uratowana
pytanie nie do mnie, ale też będę robić keratynę, a więc ja kupiłam Glorię, ale planuję jeszcze Dolce Latte
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 18:58   #282
ImmortalLover
Zakorzenienie

ojj znam ból "potrzebuję ...zł" okropne uczucie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 18:59   #283
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

tez bym chciala jakies sportowe
mi by celicia nowa wystarczyla lub megane coupe
a TZ chce 350 lub 370z

:
nie jestem zbyt wymagajaca -ja bym chciała kuguara- nie jest drogi a fajny ma wyglad
powtarzam Tz ze puki nie jestesmy małzenstwem to mogłby sobie sprawic takie autko i chociaz z rok nim pojezdzic - ale nie on wolał wydac pieniadze na motor- scigacz- bleee... boje sie takim jezdzic
Cytat:
ja tez mam depilator, gole tez tylko nogi ale naprawde sporadycznie- kiedy robilam to regularnie -to nigdy nie mialam gładkich nóg (zawsze były jakieś małe króciutkie jasne włoski pojedyncze) a już nie mówię o tym że strasznie wrastały- a nie znam sposobu by nie wrastały używam maszynek, a depilatora jak coś mnie weźmie
usuwanie wrośnietych włosków to ulubione zajęcie mojego Tz - jest pod tym wzgledem taki sam jak ja- uwielbia wyciskac syfki itp
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
czekoladowa super włoski

zmija19
czytasz w moich myślach bo zastanawiałam się właśnie czy mam kształt twarzy chociaż troszku podobny do niej dziękuję za opinie

Ty mi wogole kogos przypominasz myslałam początkowo ze moze studiujesz na tej uczelni co ja, ale na profilu jestes z malopolski i masz 18 lat. Mam wrazenie ze twoja twarz juz gdzies widzialam
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
jejq moja mam nie raz próbowała się dodzwonić na te teleturnieje i za każdym razem gadało jej że linia zajęta, a jakie później rachunki dostawała
ja sie raz dodzwoniłam ale przez stres źle powiedziałam ale do wygrania była tylko 100zł ale szkoda ich, a drugim razem wysłałam sms na konkurs w telewizji i wygrałam płyte. wiec wszystko jest mozliwe
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
mi sie te sportowe tak podobaja ze szok, ale jak slysze ile to pali to mi sie odechciewa ja bym chciala zeby wygladalo sportowa a palilo malo,najlepiej na gazie, nawet nie musi miec przyspieszenia szczegolnego, dla mnie wazny jest wyglad
dla mnie tez ale np bmw w zyciu bym nie chciała i na chłopaka z bmw bym nawet nie spojrzała- kojarzy mi sie z takimi cwaniakami to auto
Cytat:
tak do Ciebie

jeszcze ta

ta paleta wyglada jak paleta z Manly. ja mam z Manly własnie 120 i jestem zadowolona choc na mokro jest najlepszy efekt- cienie trzymaja sie bardzo mocno
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:03   #284
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Party girl, a jak myślisz, czy to że napisałam maila do Pixie nie przez Allegro tylko bezpośrednio na adres mailowy ma jakiś wpływ na czas oczekiwania na odpowiedź?
nie mam pojecia, ale ja stwierdzilam ze zamowie bo nie wiem czy mi odpisze jutro czy za miesiac a ja chce juz sprobowac poza tym nie wiem czy bedzie jeszcze promocja pedzla z probkami, tak mam juz z glowy.
Cytat:
Pytanie nie do mnie, ale : łyżka żelatyny + łyżka mleka, podgrzać w mikrofalówce 10 s, nałożyć na twarz, poczekać aż zaschnie, odkleić

Wstawiłam foto do albumu na chwilę, żebyście mogły mnie zobaczyć, przepraszam za kolory - obecnie nie mam aparatu, a ten w tel nie jest, jak widać, najlepszy.
ale ladniutka tylko zrobilabym brazowa henne i wytuszowala mocno rzesy
Cytat:
nie martw sie ja tez

hah, no dla mnie teeZ tylko ja jednak bym chciala jakies przyspieszenie bo lubie jak wciska w fotel

pewnie ze sa centra, mam 15min autobusem od siebie, jednak w takim sklepie zarobie ok 1000-1200zl jak dobrze pojdzie. Przynajmniej w tych co bylam na rozmowie, praca 6dni w tyg po 8h, a tez musisz wykladac towar ktory przyjdzie i jak jest dostawac wszystkim sie zajac,czyli leca nadgodziny. Pojde do takiego jezeli do pazdziernika nic nie znajde, ale ze zwyklych promocji,bankietow czy serwiso pracujac max 14dni w miesiacu zarobie tyle samo lub nawet lepiej.
A Paparazzi bardzo chce, bo tam sa wysokie napiwki, wstep od 21lat (ja mam 19) wiec pracujesz juz na jakims poziomie i warunki sa normalne oraz ludzie, przynajmniej bylam tam pare razy na bankietach i jestem zakochana w atmosferze tej pracy i ludzi tam. w tym klubie kelnerka spokojnie na miesiac wyciagnie 1800zl, pracuja max 5x w tyg.
Bede sie uczyc zaocznie
w sklepach legalnie nie mozesz pracowac 5dni na tydz, prawo mowi o maksymalnym wymiarze pracy na tydz i jest to 40 h(5x8h) pracujesz tak jak w innym miejscu na caly etat, ew po 12h majac dzien czy 2 wiecej wolnego w tygodniu. wiadomo ze trzeba zrobic towar ale to ciuchy albo bizu a nie jakies ciezkie puszki czy soki wiec moim zdaniem lepiej o wiele.
a te promocje bankiety i seriwsy to co to dokaldnie bo nie rozumiem, jestes w jakiejs agencji ktora Cie wysyla na rozne prace do roznych firm?.. co sie robi na bankietach?.. bo na promocji to chyba stoisz np z jogurtem i nalewasz probki tak? i takie fajne pieniadze z tego sa? ale pewnie pracujesz po 16h przez te 14 dni? bo jesli to jest takie wporzo to moze tez sie przekwalifikuje: p: tez bym chciala miec pol miesiaca wolengo za takie same pieniadze

masz dopiero 19 lat myslalam ze z 2pare co najmniej, wygladasz na starsza a co do pracy kelnerki to mam kolezanki, no i praca tez ma minusy, ciagle na nogach, pajaczki i zylaki na nogach czesto nocki, no i poczatki ciezkie bo trzeba nosic po 10kuflow na jednej rece(na dwoch nie wolno), trzeba placic jak cos stluczesz lub jak ktos nie zaplaci rachunku(ucieknie) lub jak zle policzysz... wiec na poczatku duzo od wyplaty odchodzi... ale jak mowisz ze to klub na poziomie to pewnie bedzie latwiej
Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
ooo, ale zbieg okoliczności, dziś w Rossmanie, patrzyłam na to, ale stwierdziłam, ze nie potrzebne mi takie cudo. Zadowolona jesteś?
to cos ma jakis brusher - cos na wzor gabki- zbiera bakterie z pryszczy i syfkow i przenosi na inne partie twarzy, nei polecam dla skory z problemami
Stary 2010-08-16, 19:05   #285
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Myślę że promocje jeszcze powinny być, bo odkąd pamiętam to była możliwość zakupienia pędzla z próbkami. Ale mogę się mylić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 19:08   #286
buahhot
Marcelover ♥♥♥

party_girl7 mi sie nic nie dzieje na buzi od brushera, możliwe ze na skóre z większymi problemami nie jest dobry

Stary 2010-08-16, 19:09   #287
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
nie jestem zbyt wymagajaca -ja bym chciała kuguara- nie jest drogi a fajny ma wyglad
powtarzam Tz ze puki nie jestesmy małzenstwem to mogłby sobie sprawic takie autko i chociaz z rok nim pojezdzic - ale nie on wolał wydac pieniadze na motor- scigacz- bleee... boje sie takim jezdzic

usuwanie wrośnietych włosków to ulubione zajęcie mojego Tz - jest pod tym wzgledem taki sam jak ja- uwielbia wyciskac syfki itp

Ty mi wogole kogos przypominasz myslałam początkowo ze moze studiujesz na tej uczelni co ja, ale na profilu jestes z malopolski i masz 18 lat. Mam wrazenie ze twoja twarz juz gdzies widzialam

ja sie raz dodzwoniłam ale przez stres źle powiedziałam ale do wygrania była tylko 100zł ale szkoda ich, a drugim razem wysłałam sms na konkurs w telewizji i wygrałam płyte. wiec wszystko jest mozliwe

dla mnie tez ale np bmw w zyciu bym nie chciała i na chłopaka z bmw bym nawet nie spojrzała- kojarzy mi sie z takimi cwaniakami to auto

ta paleta wyglada jak paleta z Manly. ja mam z Manly własnie 120 i jestem zadowolona choc na mokro jest najlepszy efekt- cienie trzymaja sie bardzo mocno
yyy nie obrazaj mnie bo moj tz ma bmw:brz ydal: ale jak go poznalam to przyjechal czym innym, zreszta ja nie zwracam uwagi na auto tylko na faceta. a tak w ogole to wiekszosc BMW nie jest sportowa i poza tym to tak naprawde bardzooo dobra marka, duzo potrafi przetrwac
Stary 2010-08-16, 19:16   #288
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

masz dopiero 19 lat myslalam ze z 2pare co najmniej, wygladasz na starsza a co do pracy kelnerki to mam kolezanki, no i praca tez ma minusy, ciagle na nogach, pajaczki i zylaki na nogach czesto nocki, no i poczatki ciezkie bo trzeba nosic po 10kuflow na jednej rece(na dwoch nie wolno), trzeba placic jak cos stluczesz lub jak ktos nie zaplaci rachunku(ucieknie) lub jak zle policzysz... wiec na poczatku duzo od wyplaty odchodzi... ale jak mowisz ze to klub na poziomie to pewnie bedzie latwiej
tez myslałam ze caate jest starsza - na moje oko myslałam ze masz 25 lat

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
yyy nie obrazaj mnie bo moj tz ma bmw:brz ydal: ale jak go poznalam to przyjechal czym innym, zreszta ja nie zwracam uwagi na auto tylko na faceta. a tak w ogole to wiekszosc BMW nie jest sportowa i poza tym to tak naprawde bardzooo dobra marka, duzo potrafi przetrwac
nikogo nie chciałam obrażać , tez mam kolege ktory ma bmw i jest bardzo fajny. Nowiusienka bmw jest bardzo ładna i fajna- taka bym nie pogardziła, Mam uprzedzene poprostu takie bo jak byłam w liceum to duzo chlopaków jeździło bmkami i sie popisywało( zimny łokiec, muza na fula i pisk opon przy ruszaniu jak zobaczyli dziewczyne) i dla mnie to byli istni kretyni podniecali sie ze maja bmke bmke i co to ona nie jest a tak naprawde byly to jakies rzęchy 15 letnie
dla mnie za cene bmw mozna dostac nowsze autko inne marki i równie dobre
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:23   #289
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
ojj znam ból "potrzebuję ...zł" okropne uczucie
Ja też co więcej, ta lista potrzeb ciągle rośnie i rośnie
Cytat:
nie mam pojecia, ale ja stwierdzilam ze zamowie bo nie wiem czy mi odpisze jutro czy za miesiac a ja chce juz sprobowac poza tym nie wiem czy bedzie jeszcze promocja pedzla z probkami, tak mam juz z glowy.

(...)
Dzięki Hennę w sensie na brwi? Wiem, że muszę je przyciemnić, poluję w tym celu na paletkę z Essence, jeśli mi się spodobają takie ciemne brwi, to spróbuję z henną. A z rzęsami to ja nie wiem co zrobić, chyba tylko zmienić tusz
Zamierzam też trochę inaczej malować oko - muszę nauczyć się wyciągać tą kreskę czarną trochę do góry, bo kąciki oczu mam w dół i trzeba im pomóc w tym celu należy dopaść eyeliner w żelu z Inglota, który polecała Caate, a że akurat nie ma w moim mieście, to muszę spróbować znaleźć gdzie indziej... dużo muszę

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-08-16 o 19:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 19:30   #290
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
tez myslałam ze caate jest starsza - na moje oko myslałam ze masz 25 lat
Myślałam tak samo
Caate - jesteś ode mnie tylko 2 lata starsza . Wyglądam przy Tobie jak trzynastolatka

Cytat:
To ja już nie będę wspominała o mojej liście ' najpotrzebniejszych potrzeb' , listę 'mniej potrzebnych potrzeb' też posiadam

Shadii - zgadzam się, henna na brwi i będzie cudnie

Płukała może któraś z Was włosy w kawie?? ;>

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-08-16 o 19:32
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:38   #291
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Shadii - zgadzam się, henna na brwi i będzie cudnie

Płukała może któraś z Was włosy w kawie?? ;>

w kawie? co by to miało dać?

Stary 2010-08-16, 19:45   #292
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ta płukanka z kawy to chyba raczej dla szatynek?

Stary 2010-08-16, 19:47   #293
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

w sklepach legalnie nie mozesz pracowac 5dni na tydz, prawo mowi o maksymalnym wymiarze pracy na tydz i jest to 40 h(5x8h) pracujesz tak jak w innym miejscu na caly etat, ew po 12h majac dzien czy 2 wiecej wolnego w tygodniu. wiadomo ze trzeba zrobic towar ale to ciuchy albo bizu a nie jakies ciezkie puszki czy soki wiec moim zdaniem lepiej o wiele.
a te promocje bankiety i seriwsy to co to dokaldnie bo nie rozumiem, jestes w jakiejs agencji ktora Cie wysyla na rozne prace do roznych firm?.. co sie robi na bankietach?.. bo na promocji to chyba stoisz np z jogurtem i nalewasz probki tak? i takie fajne pieniadze z tego sa? ale pewnie pracujesz po 16h przez te 14 dni? bo jesli to jest takie wporzo to moze tez sie przekwalifikuje: p: tez bym chciala miec pol miesiaca wolengo za takie same pieniadze

to cos ma jakis brusher - cos na wzor gabki- zbiera bakterie z pryszczy i syfkow i przenosi na inne partie twarzy, nei polecam dla skory z problemami
- tak wiem, wg prawa, ale j amialam 3x tak aoferte pracy w roznych sklepach i podziekowalam. nie dalabym rade, wykladac towar, jest ciezki jak masz w kartonie z 20par spodni a nie ma ochroniarza na skkepie. boje sie takich rzeczy ze cos sie stanie i bedzie na mnie

- co do wieku, no niestety mloda jestem, wygladam staro, taka moja uroda, nawet bez makijazu

- pracuje w 3agencjach reklamowych od ktorych dostaje umowe-zlecenie. na promocjach mam 10-12zl/h, bankiety 20-30zl/h, targi tak samo, promotor 11zl/h, servis 8-10zl/h.
ostatnio bylam na targach gieldy papierow wartosciowych, czyli bylam na recepcji i rejesrowalam kazdego uczestnika tego wyderzenia do systemu i wydawalam materialy promocyjne. po zakonczneiu gieldy jest bankiet, czyli wszyscy idziemy do jakiegos klubu/restauracji i Ci uczestnicy maja sie zintegrowac,ubic interesy, a ja sobie siedze i sie usmiecham, przy wejsciu sprawdzam czy kazdy ma bilet wstepu. servis to skladnaie zamowien na produkty i wykladanie.
i tak to wyglada

- boje sie wlasnie tego ze sobie nie poradze z tymi tacami itp, ale jeszcze pracy nie dostalam wiec sie nie martwie

TZ zgodzil sie na kupno paletki, bez prostestu sam szuakal gdzie w londynie jest ten sklep, ale nie oplaca sie, bo on na metro wyda z 7funtow, paletka kosztuje 25, a ja na allegro znalazlam za 145, wiec prawie na jedno wyjdzie, a on tylko czas zmarnuje. Szkoda i tak, bo tak to on by mi kupil, a tak to teraz nie mam jeszcze wyplaty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 19:48   #294
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party_girl7 mi sie nic nie dzieje na buzi od brushera, możliwe ze na skóre z większymi problemami nie jest dobry
no ja mowilam o skorze tradzikowej
Cytat:

Dzięki Hennę w sensie na brwi? Wiem, że muszę je przyciemnić, poluję w tym celu na paletkę z Essence, jeśli mi się spodobają takie ciemne brwi, to spróbuję z henną. A z rzęsami to ja nie wiem co zrobić, chyba tylko zmienić tusz
Zamierzam też trochę inaczej malować oko - muszę nauczyć się wyciągać tą kreskę czarną trochę do góry, bo kąciki oczu mam w dół i trzeba im pomóc w tym celu należy dopaść eyeliner w żelu z Inglota, który polecała Caate, a że akurat nie ma w moim mieście, to muszę spróbować znaleźć gdzie indziej... dużo muszę
tak brwi henna ale braz nie czarny! ale faktycznie najpierw wyprobuj paletke, jak Ci sie spodoba to zrobisz sobie henne, a na rzesy jakis tusz extra black czy carbon, slyszalam ze ktorys z essence jest dobry ale nie pamietam ktory i sa tanie
Stary 2010-08-16, 19:53   #295
buahhot
Marcelover ♥♥♥

moj ulubiony tusz do rzęs to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-100-Black.htm
jest naprawde czarny czarny i pierwszy raz tusz tak pieknie maluje moje rzesy

Stary 2010-08-16, 19:56   #296
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja mowilam o skorze tradzikowej

tak brwi henna ale braz nie czarny! ale faktycznie najpierw wyprobuj paletke, jak Ci sie spodoba to zrobisz sobie henne, a na rzesy jakis tusz extra black czy carbon, slyszalam ze ktorys z essence jest dobry ale nie pamietam ktory i sa tanie
Czarna wiem, że nie, jestem blondynką, więc to byłaby przesada
A tusz wypatrzyłam na KWC ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...udowujacym.htm , ma dobre opinie, dziewczyny oceniają w komentarzach kolor jako głęboką czerń i jest tani, więc wypróbuję a za radę dziękuję, jeśli ten się nie sprawdzi, poszukam czegoś z Essence

Buahhot, dziękuję również czy on jest trwały?
Kupiłam raz na all to - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...sz-do-rzes.htm - było świetne, cudowne! Niestety nie ma już na all, nie wiecie, gdzie to można jeszcze dostać? Z tym żelem mogłam kupić każdy tusz, nie martwiąc się, czy będzie trwały czy nie... żel załatwiał wszystko.

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-08-16 o 20:02
Stary 2010-08-16, 20:00   #297
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
- tak wiem, wg prawa, ale j amialam 3x tak aoferte pracy w roznych sklepach i podziekowalam. nie dalabym rade, wykladac towar, jest ciezki jak masz w kartonie z 20par spodni a nie ma ochroniarza na skkepie. boje sie takich rzeczy ze cos sie stanie i bedzie na mnie

- co do wieku, no niestety mloda jestem, wygladam staro, taka moja uroda, nawet bez makijazu

- pracuje w 3agencjach reklamowych od ktorych dostaje umowe-zlecenie. na promocjach mam 10-12zl/h, bankiety 20-30zl/h, targi tak samo, promotor 11zl/h, servis 8-10zl/h.
ostatnio bylam na targach gieldy papierow wartosciowych, czyli bylam na recepcji i rejesrowalam kazdego uczestnika tego wyderzenia do systemu i wydawalam materialy promocyjne. po zakonczneiu gieldy jest bankiet, czyli wszyscy idziemy do jakiegos klubu/restauracji i Ci uczestnicy maja sie zintegrowac,ubic interesy, a ja sobie siedze i sie usmiecham, przy wejsciu sprawdzam czy kazdy ma bilet wstepu. servis to skladnaie zamowien na produkty i wykladanie.
i tak to wyglada

- boje sie wlasnie tego ze sobie nie poradze z tymi tacami itp, ale jeszcze pracy nie dostalam wiec sie nie martwie

TZ zgodzil sie na kupno paletki, bez prostestu sam szuakal gdzie w londynie jest ten sklep, ale nie oplaca sie, bo on na metro wyda z 7funtow, paletka kosztuje 25, a ja na allegro znalazlam za 145, wiec prawie na jedno wyjdzie, a on tylko czas zmarnuje. Szkoda i tak, bo tak to on by mi kupil, a tak to teraz nie mam jeszcze wyplaty
tak sie tylko wydaje, ja jestem malutka chudziutka ledwo co mnie widac i w sklepie wszytsko ogarnialam czasem bylam kilka godzin sama, nie mielismy ochroniarza, karton sie kopie albo ciagnie, nic nie trzeba dzwigac, a potem tylko wyciagasz z folii klipsujesz na wieszak i metkujesz, nic trudnego a tym bardziej ciezkiego

to nawet fajne masz te prace, tylko ja jak szukalam to stawialam na umowy o prace( chce miec pewne l4 na wypadek choroby, skladki mi juz na emerytre odchodza, urlop bez problemu itp) wiec moze u mnie tez cos takiego jest tylko nawet nie szukalam miejsc pracy.
Stary 2010-08-16, 20:01   #298
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

w kawie? co by to miało dać?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454611
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:01   #299
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Dobra, dodałam jeszcze jedną - lepszą fotę. Włosy myłam wczoraj, więc na wczorajszych zdjęciach nie wyglądały tak źle ;>. Za to dzisiaj - cała prawda o nich, widać jakie są oklapnięte i w ogóle się nie błyszczą .
Wrrr..
Kupiłam przed chwilą na all tą maskę do włosów - Gloria, mam tylko nadzieję że nie bedzie mocno obciążać włosów , a niedługo umawiam się do fryzjerki i w końcu pocieniuję jakoś te klapusy
E tam wcale nie są takie złe

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
caate no to ładnie , nie wiedziałam że moje włosy są puste Glowa pusta , włosy puste Powiedziała mi , że mam pourywane . Np. te na czubku głowy mają po kilka centymetrów i zamiast leżeć to one pokręcą się i hop do góry . Ehhh zazdrosze dziewczynom z prostymi włosami .
Ja słyszałam o połamanych włosach

Cytat:
Też się zdziwiłam, co najmniej 25 lat bym dała

Zaraz ide się pluskać i coś porobie dla siebie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:02   #300
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
moj ulubiony tusz do rzęs to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-100-Black.htm
jest naprawde czarny czarny i pierwszy raz tusz tak pieknie maluje moje rzesy
tez sie na niego czaje-uwielbiam MB! ale poki co mam max factora i jeden MB w zapasie wiec nie zapowiada sie na nowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości