|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() jeszcze ta http://www.coastalscents.com/cfwebst...ow-palette.cfm ehh, mysle jak to cudo kupic bo troche tej strony nie czaje, a TZ wole nie pytac bo sie wkurzy ze kase wydaje
|
|
#272 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
oo albo niech Tż Ci kupi
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-08-16 o 19:32 |
||
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe, kto to wymyślił, żeby z kawy zrobić peeling? Genialny człowiek
|
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te co mi wyslalas tez kusza, zaraz ja zobacze na yt![]() nieeee on mi nie kupi, wie ze nie mam kasy, czekaja nas wakacje, a ja chce zeby mi tam perfumy kupil na lotnisku,wiec o cieniach to sobie zpaomne, chcoiaz napomne mu dzisiaj jak bardzo chcehttp://blogg.veckorevyn.com/lindas-s...agens-make-up/ ![]() Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 19:40 |
||
|
|
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
chce perfumy, palete, i tusz i yyy 400zl potrzebuje
![]() boze, zabierzcie mi internet!
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też peeling kawowy uwielbiam. Ale ostatnio zrobiłam z takiej zwykłej tescowej kawy i nie pachniał tak ładnie, tylko czuć było, że to byle jaka kawa
![]() buahot, czy kupiłaś już jakąś odżywkę do tej keratyny? Normalnie jestem załamana, jak na złość pokończyły mi się wszystkie specyfiki do włosów, a nie chcę kupować nowych z powodu tego zabiegu keratynowego. No i myję włosy i suszę i mam jedno wielkie siano! Nie!!! Mam jeszze trochę waxa, jestem uratowana
|
|
#279 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
jak ona maluje rzesy ze sa, hmm tak długie? podoba mi sie makijaz "Todays look – When I find you, I’ll find me" makijaze ma cudne, albo ten zielony ahh xhankax nie, jeszcze nic nie kupiłam jeśli będę kupować to chyba kallos crema al latte ja znowu mam duzo do zuzycia zanim zrobię tą keratynę
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-08-16 o 19:47 |
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item1191313265_pal...al_scents.html mam, ceeeeeeeena nooooooooo czemu to takie drogiehahaha! patrzcie: http://allegro.pl/item1190389456_coa...hit_z_usa.html Zachęcam do zapoznania się z pozytywnymi opiniami na temat cieni marki Coastal Scents na portalu wizaz.pl: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...up-Palette.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-po-powiek.htm moze to jakas Wizazanka sprowadza ?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 19:55 |
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
ojj znam ból "potrzebuję ...zł"
okropne uczucie
|
#283 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powtarzam Tz ze puki nie jestesmy małzenstwem to mogłby sobie sprawic takie autko i chociaz z rok nim pojezdzic - ale nie on wolał wydac pieniadze na motor- scigacz- bleee... boje sie takim jezdzic ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ty mi wogole kogos przypominasz myslałam początkowo ze moze studiujesz na tej uczelni co ja, ale na profilu jestes z malopolski i masz 18 lat. Mam wrazenie ze twoja twarz juz gdzies widzialamCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#284 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie wiem czy bedzie jeszcze promocja pedzla z probkami, tak mam juz z glowy.Cytat:
![]() Cytat:
pracujesz tak jak w innym miejscu na caly etat, ew po 12h majac dzien czy 2 wiecej wolnego w tygodniu. wiadomo ze trzeba zrobic towar ale to ciuchy albo bizu a nie jakies ciezkie puszki czy soki wiec moim zdaniem lepiej o wiele.a te promocje bankiety i seriwsy to co to dokaldnie bo nie rozumiem, jestes w jakiejs agencji ktora Cie wysyla na rozne prace do roznych firm?.. co sie robi na bankietach?.. bo na promocji to chyba stoisz np z jogurtem i nalewasz probki tak? i takie fajne pieniadze z tego sa? ale pewnie pracujesz po 16h przez te 14 dni? bo jesli to jest takie wporzo to moze tez sie przekwalifikuje : p: tez bym chciala miec pol miesiaca wolengo za takie same pieniadze![]() masz dopiero 19 lat myslalam ze z 2pare co najmniej, wygladasz na starsza na nogach czesto nocki, no i poczatki ciezkie bo trzeba nosic po 10kuflow na jednej rece(na dwoch nie wolno), trzeba placic jak cos stluczesz lub jak ktos nie zaplaci rachunku(ucieknie) lub jak zle policzysz... wiec na poczatku duzo od wyplaty odchodzi... ale jak mowisz ze to klub na poziomie to pewnie bedzie latwiejCytat:
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że promocje jeszcze powinny być, bo odkąd pamiętam to była możliwość zakupienia pędzla z próbkami. Ale mogę się mylić
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brz ydal: ale jak go poznalam to przyjechal czym innym, zreszta ja nie zwracam uwagi na auto tylko na faceta. a tak w ogole to wiekszosc BMW nie jest sportowa i poza tym to tak naprawde bardzooo dobra marka, duzo potrafi przetrwac
|
|
#288 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
podniecali sie ze maja bmke bmke i co to ona nie jest a tak naprawde byly to jakies rzęchy 15 letnie dla mnie za cene bmw mozna dostac nowsze autko inne marki i równie dobre |
||
|
|
|
#289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
co więcej, ta lista potrzeb ciągle rośnie i rośnie Cytat:
![]() Zamierzam też trochę inaczej malować oko - muszę nauczyć się wyciągać tą kreskę czarną trochę do góry, bo kąciki oczu mam w dół i trzeba im pomóc w tym celu należy dopaść eyeliner w żelu z Inglota, który polecała Caate, a że akurat nie ma w moim mieście, to muszę spróbować znaleźć gdzie indziej... dużo muszę
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-08-16 o 20:27 |
|
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Caate - jesteś ode mnie tylko 2 lata starsza . Wyglądam przy Tobie jak trzynastolatka ![]() To ja już nie będę wspominała o mojej liście ' najpotrzebniejszych potrzeb' , listę 'mniej potrzebnych potrzeb' też posiadam Shadii - zgadzam się, henna na brwi i będzie cudnie Płukała może któraś z Was włosy w kawie?? ;> Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-08-16 o 20:32 |
|
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w kawie? co by to miało dać?
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- co do wieku, no niestety mloda jestem, wygladam staro, taka moja uroda, nawet bez makijazu ![]() - pracuje w 3agencjach reklamowych od ktorych dostaje umowe-zlecenie. na promocjach mam 10-12zl/h, bankiety 20-30zl/h, targi tak samo, promotor 11zl/h, servis 8-10zl/h. ostatnio bylam na targach gieldy papierow wartosciowych, czyli bylam na recepcji i rejesrowalam kazdego uczestnika tego wyderzenia do systemu i wydawalam materialy promocyjne. po zakonczneiu gieldy jest bankiet, czyli wszyscy idziemy do jakiegos klubu/restauracji i Ci uczestnicy maja sie zintegrowac,ubic interesy, a ja sobie siedze i sie usmiecham, przy wejsciu sprawdzam czy kazdy ma bilet wstepu. servis to skladnaie zamowien na produkty i wykladanie. i tak to wyglada ![]() - boje sie wlasnie tego ze sobie nie poradze z tymi tacami itp, ale jeszcze pracy nie dostalam wiec sie nie martwie ![]() TZ zgodzil sie na kupno paletki, bez prostestu sam szuakal gdzie w londynie jest ten sklep, ale nie oplaca sie, bo on na metro wyda z 7funtow, paletka kosztuje 25, a ja na allegro znalazlam za 145, wiec prawie na jedno wyjdzie, a on tylko czas zmarnuje. Szkoda i tak, bo tak to on by mi kupil, a tak to teraz nie mam jeszcze wyplaty
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#295 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
moj ulubiony tusz do rzęs to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-100-Black.htm
jest naprawde czarny czarny i pierwszy raz tusz tak pieknie maluje moje rzesy
|
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tusz wypatrzyłam na KWC ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...udowujacym.htm , ma dobre opinie, dziewczyny oceniają w komentarzach kolor jako głęboką czerń i jest tani, więc wypróbuję a za radę dziękuję, jeśli ten się nie sprawdzi, poszukam czegoś z Essence Buahhot, dziękuję również czy on jest trwały? Kupiłam raz na all to - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...sz-do-rzes.htm - było świetne, cudowne! Niestety nie ma już na all, nie wiecie, gdzie to można jeszcze dostać? Z tym żelem mogłam kupić każdy tusz, nie martwiąc się, czy będzie trwały czy nie... żel załatwiał wszystko. Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-08-16 o 21:02 |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nawet fajne masz te prace, tylko ja jak szukalam to stawialam na umowy o prace( chce miec pewne l4 na wypadek choroby, skladki mi juz na emerytre odchodza, urlop bez problemu itp) wiec moze u mnie tez cos takiego jest tylko nawet nie szukalam miejsc pracy.
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz ide się pluskać i coś porobie dla siebie
|
|||
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Jeśli tak, to dziękuję bardzo 

skóra jest później genialna 

?

czy on jest trwały?