|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
witajcie, coraz mniej nas się udziela ale wiadomo szkoła, praca, uczelnia itd..
Witam nową dziewczynę na naszym wątku ![]() ![]() Ja dzisiaj tylko podstawa bo nie mam siły, kaszel nadal męczy
#4592 | |
Wtajemniczenie
|
Jelizawieta - witamy
![]() Czekoladowa - śliczne zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() Pamietacie mnie? ![]() Mialam mase na glowie - ten egzamin, zdany ![]() I moja Babcia ukochana miala zawal wiec wykonano u niej koronarografie. Juz jest w miare dobrze ale martwie sie bardzo bo to byl rozlegly zawal, niedokrwienie koniuszka serca a babcia swoje lata ma, plus nadcisnienie no i ogolnie slabe serduszko no ale trzymam sie mysli ze bedzie dobrze ![]() Wiec jak widzicie nie dbalam o siebie - tylko podstawa. Nadal nie czuje sie dobrze, mam obrzekniete gardlo ale juz nie goraczkuje wiec wybralam sie do rosmanna i kupilam 2 odzywki do wlosow i krem z mocznikiem. W planach mam: doglebne odzywienie wlosow bo sa jak siano przez antybiotyki wyskoczyly mi pryszcze - to niestety czeste, ale je zwalcze nawilzyc wysuszona skore twarzy i ciala wiecej pic bo jestem odwodniona i to bardzo troszke zaczac cwiczyc jak juz dojde do siebie - chce robic te 8 minutowki bo widze ze zaczyna mi sie robic celulit a syrenka sobie z nim nie radzi zadbac o paznokcie i skorki - bo sa krotki,e lamliwe a skorki sa bleeee znow regularnie zaczac pic skrzyp z pokrzywa Przede mna duzo pracy. A co do pensji na stazu to napisze w klubie ![]() I witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-10-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Piękności
![]() Tak szczerze, to średnio coś dziś zrobiłam, jakoś tak nie wiem co ze sobą zrobić ![]() ![]() ![]() Kurczę, Tż jutro ma fakultety i musi o 6:30 rano wstać biedaczek..I poszedł już, żeby się wyspać ehh..I piątkowy wieczór spędzam pod kocykiem, przed laptopem i TV razem z herbatkami -aktualnie czerwona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, to ja zaczynam nadrabianie ![]() ![]()
![]() |
#4595 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I kurcze tez mialam 3 mleczaka ale pod wplywem noszenia aparatu mi zaczal staly rosnac za nim, bo tez mialam miec zameczek ;/ teraz widze, ze dobrze ze nie mialam. Mi juz powoli przechodzi grypka. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2010-10-01 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Rozeznanie
|
Hej, dzięki za miłe przyjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Konto usunięte
|
Jeli- tez bym chetnie troche schudla, bo najpierw zrzucilam 20 kg a potem wrocilo 5, wiec niby roznica nie wielka ale od tego sie zaczyna ;/
Idz do superpharmu i poczytaj etykietki, ktore tabletki ze skrzypem co maja i ile i porownaj ceny. Niektore juz maja pokrzywe, inne maja polowe dawki ale cene 1/3 tych drugich wiec bardziej sie oplaca dwa opakowanie tanszych i po dwie tabletki brac niz jedne z duza dawka. Niektore maja nawet po 15 zl roznicy w cenie a to samo w sobie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
magne - a czemuż jak kleopatra?
![]() Kitka ![]() ![]() Coldplay - no właśnie , czytałam gdzieś, że tak powinno wyglądać idealne mycie i tak mnie to zastanawiało ![]() hanamici - ja również codziennie, jak już to wcześniej wspomniałam..Haha, dziękuję za pocieszenie! ![]() ![]() Oj, to ciesz się, bo remonty są strasznie męczące...I nie dziwię się Twojej mamie , że jest niepocieszona! jennifer777 - mogłabyś podać przepis na te plastry? Bo bardzo ciekawie brzmi ![]() Czekoladowa1 - nie lubię Cię już noooo ! I wszystkich co mają tak cudownie gładziutkie buźki ! ![]() ![]() Shadii - ależ ani mi się waż tak mówić! Twoim największym atutem jest naturalne piękno a tym przewyższysz wszystkie które tylko na tej uczelni spotkasz , ot co ! ![]() Jelizawieta - Witaj ![]() Talullah - a jakbyśmy mogły zapomnieć?! ![]() ![]() ![]() ![]() candycotton - no dokładnie, jak to ktoś kiedyś powiedział 'gej to najlepszy przyjaciel kobiety' i to musi być prawda! Pogadasz na każdy temat, wesprze, wysłucha, doradzi (również w zakupach i makijażu i dbaniu o siebie.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze spamowanie: - pokrzywa do picia x2 - czerwona herbata Włosy: - nafta kosmetyczna z A+E na na całe włosy + z pokrzywą na skalp na całą noc ( eksperyment ) Twarz: - krem nawilżający od derm. - filtr 50 - wieczorny peeling mikrofibrą - ten sam krem co rano będzie: - retinoid - peeling rąk + grubo Bambino na noc z rękawiczkami - peeling ust + grubo Bambino na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem do stóp x2 - krem do rąk co jakiś czas - delikatne piłowanie paznokietków A i zrobiłam dziś ten makijaż i powiem Wam skromnie, że wyszedł ślicznie ![]() ![]() ![]() ![]() !! Aaa i jeszcze mam ogromną prośbę - jutro jadę z Tż'em do tego kina(ten prezent na Dzień Chłopaka ode mnie ) i chcę wyglądać ślicznie i jeszcze nie wiem oczywiście co założę ![]() Ale na weekend lubię poszaleć i zrobić coś pięknego na tych oczkach ![]() ![]() Macie może jakieś propozycje, co by fajnie wyglądało? Zdjęcia są w albumie, także urodę macie tam ukazaną ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-01 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Konto usunięte
|
Aless- wlasnie to chyba jest to, ze nie ma napicia z rodzaju ja-Hi-men, ty- sluzaca, nic sobie nie musimy udowadniac i nie ma stresu, ze gdzies jest jego zazdrosna dziewczyna czy moj zazdrosny chlopak. Ci moi kumple raczej sie niczym nie odznaczaja, w sumie o kosmetykach nie gadamy za bardzo, ale mozemy tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Rozeznanie
|
Alessandra ja jestem od ładnych kilku lat wierna "smokey eyes" na większe wyjścia
![]() ![]() ![]() Kurcze dziewczyny, możecie mnie ![]() ![]() ![]() No i właśnie popijam sobię herbatkę zieloną o smaku malinek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
Jeli- jakie filtry, SPF?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Rozeznanie
|
Candy- sama nie mam pojęcia, często czytam (między innymi tutaj) że dziewczyny używają filtrów tzn kremów z filtrami. Czy to są takie kremy jak latem używa się na słońce? Kurde aż mi głupio, że jestem 100lat za murzynami w tej kwestii.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Konto usunięte
|
Tak, kremy nawilzajace na dzien maja filtr okolo 15, to jest filtr sloneczny taki jak latem. Slonce swieci caly rok, zima tez bardzo mocno wbrew pozorom, dlatego kremy na zimno tez maja SPF. To spowalnia starzenie sie skory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem z czego wy dziewczyny się odchudzacie?
#4606 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam za miłe komplementy, ale chyba troszkę przesadzacie
![]() ![]() Talullah gratulacje kochana ![]() Jelizawieta witaj ![]() Lecę już spać, dobranoc ![]()
#4607 |
Marcelover ♥♥♥
|
ramoncia jak to z czego
![]() ![]() edit: tzn ja się odchudzam z "sadełka" ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-10-01 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Rozeznanie
|
ramoncia- mam ponad 80kg na kręgosłupie- więc naprawdę jest z czego
![]() candy- śliczne dzięki za wytłumaczenie ![]() ![]() buahhot-no to genialnie, nie ma to jak towarzystwo w odchudzaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Możemy się wspierać w diecie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
candycotton - no i super! Fajnie jest mieć kogoś takiego
![]() ![]() ![]() Jelizawieta - dziękuję za odp. ![]() ![]() ![]() ![]() A co do filtrów - pisałam już tu obszernie na ich temat specjalnie dla jednej z Wizażanek ![]() ![]() A co do kremów - przede wszystkim musi być dobrany do rodzaju i potrzeb skóry ![]() Czekoladowa - Kochana, a ja trądzikową - zamieniamy się? ![]() ![]() ![]() Ajj jak ja uwielbiam moją buźkę po mikrofibrze , taka gładziutka, peelingi się umywają ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Jelizawieta - znalazłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4611 |
Rozeznanie
|
Alessandra dziękuję Kochana
![]() ![]() A co do "przyjaciolek" to ostatnio dowiedzialam sie jaka mialam super przyjaciolke. zawsze na mnie mogla liczyc-ja na nią nigdy, w zeszla sobote robilam urodziny no i zaprosilam ją i koleżanki z uczelni (z tym że studiuję w dolnym śląsku więc miały kawałek do mnie a ja zamieszkuje górny śląsk)-stawiły sie wszystkie- a ona mieszka ode mnie kilka bloków no i dostałam sms w dzień imprezy że ona jest chora a w ogóle w niedziele musi jechać na uczelnie i nie może przyjechać. Takze dopiero teraz poznałam kto jest moim prawdziwym przyjacielem a kto tylko tandetną imitacją. Buahhot- Dukana też przerabiałam ale jakoś na wielkanoc w tym roku no a że w wielkanoc dużo dobrego to nie umiałam się oprzeć, ale muszę stwierdzić, że dietka działała na mnie super, fakt że w pierwszej fazie tak w 6dniu już miałam dośc serków naturalnych i w ogóle ale takie misz-masze sobie wyrabiałam że dawałam rade ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jelizawieta Czas edycji: 2010-10-02 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() myślę, że jeśli będziesz aktywna fizycznie to szybko zrzucisz zbędne kg ![]() ![]() bo ja miałam czasami tak że mogłam jeść na zmianę słodkie-słone ![]() ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-10-02 o 00:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Rozeznanie
|
Rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę stwierdzić, że -"sa pomalowane paznokcie-jest radosc" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alekssandra i czekoladowa1 śliczne zdjęcia ![]() Tallulah Gratulacje ![]() ![]() A tak wogóle to obiecałaś fotki Misshy ![]() ![]() Jelizawieta Witam nową dzieczyne na wątku ![]()
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czekoladowa1 śliczna jesteś. ![]() Jelizawieta cześć. ![]() ![]() Talullah gratuluję. ![]() _Alessandra moja mama bardzo rzadko się maluję, a jeśli nawet to tylko niebieski cień i tusz..., więc i tak masz fajnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
wróciłam z tej cudnej, gorącej greckiej wyspy, a tu taki szok pogodowy! Zaraz biegnę się rozpakować, potem was trochę poczytam i jezcze w ten weekend wrzucę kilka fotek, dawno już obiecanych ![]() ![]() ![]()
#4617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1łyzke żelatyny 1łyzke mleka mieszasz mleko z zelatyną, na 10 minut to miktofalówki i starym pedzelkiem do podkładu, lub jakims innym niepotrzebnym nakladasz na nos i brode, czekasz 10 minut i odrywasz( odrywa sie jak maseczka peel-off ![]()
![]() |
#4618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do geja, to znam jednego i jest bardzo fajny, ale on nie mówi o tym i w ogóle. nie widziałam go nigdy w towarzystwie swojego "chłopaka". ja, jak chcę ładnie mieć oczy zrobione, maluję się, jak na studniówkę xD bo to ładne, skromne i proste jest ^^ przy kąciku oka koło nosa biały, po środku szary i na końcu czarny i rozmywam, znaczy rozcieram pędzelkiem, żeby był kolor przechodzący. ej, dziewczyny, nie umiem zrobić tak, jak wy, że cytuję kilka wypowiedzi w jednej notce. bez sensu - jaka ja nieogarnięta... RZUCAM PALENIE! definitywnie! koniec i kropka. mam nadzieję, że wytrzymam, bo kurde - może sobie wymyślam, ale czasem mnie pobolewa prawa strona klatki piersiowej i w ogóle... znaczy, ja myślę, że to od przemęczenia, ale jak mam tą torbiel na jajniku i w ogóle to boję się, że coś się pogorszy, a ostatnio zaczęłam więcej palić, a chcę żyć długo i zdrowo. Jelizawieta witaj ![]() głupio wyszło z Twoją "przyjaciółką", może czas na poważną rozmowę? chyba nejlepiej jest powiedzieć sobie o swoich uczuciach w twarz, że tak powiem. ostatnio codziennie pielęgnuję się tak samo: prysznic mycie głowy odżywka balsam do ciała krem do stóp co jakiś czas krem do rąk non-stop pomadka nivea classic nie mam za bardzo czasu na jakieś dodatkowe rzeczy, ale mam zamiar dziś zrobić maseczkę na twarz, pomalować paznokcie od nóg i nałożyć odżywkę na paznokcie. miłego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę powiedzieć Wam Dzień Dobry
![]() ![]() Wstałam ok. 2 h temu , wysprzątałam już łazienkę, zjadłam duże śniadanko i wypiłam kawę, wzięłam prysznic, umyłam głowę (x2 po nafcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogarnęłam tak wzrokiem szybciutko Wasze wpisy i tak: Jelizawieta - nie ma za co, jak tylko się przyda, to będę zadowolona ![]() angelwithoutsoul - dziękuję kochana ![]() ![]() angelinmyheart - moja na co dzień, to tylko lekko muśnie się podkładem rozświetlającym ale i to nie zawsze + róż + tusz + błyszczyk( to ostatnie musi być zawsze ![]() ![]() xhankax - witamy po powrocie ! ![]() ![]() jennifer777 - aaa to ten przepis, dziękuję bardzo ![]() ![]() hanamici - dziękuję za odp. ![]() ![]() Dzisiejsze spamowanie: będzie: - dwie pokrzywy do picia Włosy: - myte x2 - mgiełka Radical będzie: - spray termoochronny - pianka na objętość - lakier na objętość - idealne prostowanie Twarz: będzie: - peeling mikrofibrą - maseczka oczyszczająca - maseczka mleczno-żelatynowa ( ![]() - krem nawilżający od derm. - filtr 30 - idealny, staranny makijaż oczu i buźki - pomadka ochronna na usta + błyszczykowanie ( rzadko używam czegoś do ust oprócz pielęgnacyjnych kosmetyków, także to jest coś ![]() - a wieczorem to się jeszcze zobaczy jak coś to dopiszę ![]() Ciało: - masaż Syrenką - balsamowanie - krem do stóp i rąk - 'odstawię się' - chodzi o ubiór ![]() ![]() - wieczorem się jeszcze zobaczy, jak coś to dopiszę ![]() Udanej soboty Kochane !! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() hanamici- tez mam problem z tymi cytatami w jednym poscie ![]() ![]() ![]() ![]() angelinmyheart wiem co to znaczy pracowac i studiowac zaocznie, praca od pn-pt od 8-18 a w weekendy szkola w piatek od15-20, w sob od10-18 a w niedziele na szczescie luzik bo od 10-15. No ale trzeba liczyc dojazd i w ogole.... A ze spamowania to dzisiaj juz jestem po prysznicu, odzywka bez splukiwania na wloskach, kremik na buzce, zaraz sie wybalsamuje i posmaruje kremem stopki. Taka dziś piękna pogoda, że szkoda siedzieć w domku. Zgarniam koleżanki i wybywamy pohasać na dworku dopóki deszczu nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.