Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 12:26   #2161
magne
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja właśnie oglądam D.E.B.S a co chcesz obejrzeć? Komedię, czy coś innego?
Problem w tym ,że nie wiem co Ostatnio oglądałam "the last song" i "salt" , a dziś hm.. coś wymyślę
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:27   #2162
ekomonika
Zakorzenienie

samaraNW - czytałam książkę...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:31   #2163
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Ja też czytałam książkę

A Salt jaki jest?? Chciałabym zobaczyć.
Stary 2010-08-31, 12:31   #2164
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
samaraNW - czytałam książkę...
poruszany temat mną wstrząsnął. nie wiedziałam,że takie rzeczy dzieją się we współczesnym świecie....

Salt dosyć typowy,jak inne z jolie. sobie ucieka i ją gonią ja obejrzałam szczególnie,żeby zobaczyć olbrychskiego. film jest ok,ale nic specjalnego.

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-08-31 o 12:33
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:34   #2165
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
poruszany temat mną wstrząsnął. nie wiedziałam,że takie rzeczy dzieją się we współczesnym świecie....
Jej, jak Waris opowiadała o obrzezaniu itp. to myślałam że się rozpłaczę... Co ona musiała przeżyć ? Straszna jest ta książka... Bibliotekarka nie chciała mi jej wypożyczyć, ale się uparłam
Stary 2010-08-31, 12:37   #2166
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dlaczego nie chciała ci wypożyczć?
Stary 2010-08-31, 12:51   #2167
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dlaczego nie chciała ci wypożyczć?
Bo wdg. niej za młoda jestem A "Wyznania Gejszy" to mi wypożyczyła bez problemu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 12:57   #2168
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja dzisiaj też bym cos sobie ciekawego obejżała.. ale nie wiem co.
Stary 2010-08-31, 13:03   #2169
bita smietana
Zakorzenienie

U mnie jutro rano fryzjer! Zaczynam się stresować Wiecie ak to jest, idzie sie na podcięcie końcówek, a wychodzi z nową fryzurą

I kupiłam mascarę multi action z essence, na kwc strasznie zachwalana, stosowała któraś? Jeszcze nie przetestowałam

Ja ostatnio oglądam Weeds- strasznie śmieszny serial. I czekam na nową gossip girl i 90210
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:20   #2170
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
U mnie jutro rano fryzjer! Zaczynam się stresować Wiecie ak to jest, idzie sie na podcięcie końcówek, a wychodzi z nową fryzurą

I kupiłam mascarę multi action z essence, na kwc strasznie zachwalana, stosowała któraś? Jeszcze nie przetestowałam

Ja ostatnio oglądam Weeds- strasznie śmieszny serial. I czekam na nową gossip girl i 90210
Kiedy będą te seriale? Też je uwielbiam

Znalazłam dziś resztki maski bananowej z avonu! Jakie mam cudowne włosy po niej Czemu ja wycofali
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:30   #2171
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judus
u mnie jest dokładnie ten sam problem, ale ja nigdy nie pomyślałam żeby te kolana w jakiś sposób wyszczuplić, a takie masaże i te "samospalające żele" może coś by tam zdziałały...
A o jakich masażach i żelach mówisz ? Bo bardzo chętnie chciałabym chociaż wizualnie to ulepszyć

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx
Jeju jakie pościsko wielkie:P
Ja słyszałam o keratynie, że pogrubia włosy. I chyba sobie zamówię na mazidłach...tylko nie wiem, czy mogę to sobie tak poprostu wsypać do odżywki?
A bo widzicie , ja tak wchodzę w połowie dnia, albo pod koniec, a chcę Wszystkim Wam odpisać i się robi takie pościsko Hmm keratyna mówisz? Trzeba poczytać a i jak dowiesz się więcej o tym jak tego się używa to napisz

Cytat:
Napisane przez Soph
myślałam, że fajnie spędzę ostatni dzień wakacji
a tu taka pogoda oO
witaj w klubie, u mnie to samo... błoto,deszcz,wiatr wrrrr !

Cytat:
Napisane przez magne
mam ochotę obejrzeć jakiś film , tylko nie wiem jaki . Może coś zaproponujecie ?
Ja ostatnio oglądałam z Tż'em "Byliśmy żołnierzami" i bardzo mi się spodobał, bo ja nie lubię typowo wojennych, że latają i się strzelają tylko, ale też o tym jak oni to wszystko przeżywają, jak sobie radzą ich rodziny i oni na wojnie i naprawdę bardzo wzruszający i dobitny film..- myśmy oglądali na YouTube
A i jeszcze oglądaliśmy też na YT "Ostatni pociąg do Auschwitz" - jak w tytule , cały film jest nagrany w tym pociągu jak ludzi wieźli, masakra, również taki mocny,,wzruszający,bardzo smutny i normalnie jak to oglądałam to miałam ochotę pozabijać tych wszystkich Niemców

A ja jutro na 8:30 muszę być w szkole Rozpoczęcie na 9 , ale nasza klasa przygotowuje w tym roku cały apel, i musimy być wcześniej , a do tego dzisiaj również musiałam tam iść, bo czytam całe przemówienie z przyjaciółką i próba była Na 12, fakt faktem ale taki miałam mocny sen , że...zaspałam Wstałam 11:20 i to był dosłownie sprint - pokój-łazienka-pokój łazienka, poraażka...Ani włosów nie umyłam, tylko związałam, szybki make-up, szybko coś założyć na siebie, ekspresowa kawa i lecieć szybko...I dzisiaj wykonałam jeden z większych grzechów w moim przypadku - nie nałożyłam filtra,bo już nie zdążyłam...

Piękności , ja wpadnę późnym wieczorkiem najprawdopodobniej tutaj, bo właśnie Tż przyszedł i muszę kończyć, bo dzisiaj wykorzystujemy totalnie ostatni dzień wolnego na maxa we dwoje

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 13:30   #2172
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Piekne

Ramoncia wszystkiego najlepszego

Ja wlasnie wrocilam z pracy i z zakupow, juz nawet kurczaczka zamarynowalam na obiad - poczekam na TZ o 17 bo nie lubie jesc sama.

Ale oczywiscie kupilam tez czekolade ktora juz caaala zjadlam chipsy i ciasto truskawkowe No trudno, raz sie zyje

Ale musze sie pochwalic ze dla zdrowia i urody zjadlam dzis sniadanie rano co rzadko robie - koktajl bananowy z musli

I glowa mnie troche pobolewa, cos sie nie moge wyspac ostatnio, ciagle senna jestem, to chyba ta pogoda

Chociaz ja lubie jesien bo sa o wiele ladniejsze ubrania
Juz mam w sumie skompletowana garderobe, jeszcze tylko dokupuje 3 sweterki i ewentualnie czarna kurtke, ale to niekoniecznie. Aaaa i potrzebuje jeszcze czerwony szalik na zime, ale taki gruuuby

Teraz bedzie:
- depilacja depilatorem nozek
- reszta czyli bikini maszynka
- prysznic z masazem syrenka
- peeling twarzy
- wlosy umyje szamponem czekoladowym
- potem naloze lorysa, potrzymam troche, nastepnie spryskam je serum keratynowym o ile je zrobie bo mi sie nie chce buteleczki wyparzac

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o szkołę, to mam tak napisała Magne - dbam o siebie maksymalnie, za to teraz, kiedy czasem cały dzień leniuchuję w domu, nic mi się nie chce i mam gdzieś, jak wyglądam
Tez tak mam Np teraz na tej psychiatrii to mysle rano co zalozyc bo tam sie nie nosi bialego mundurka a wczesniej to wkladalam co bylo pod reka bo i tak sie przebieralam od razu

Cytat:
Ja też czytałam książkę

Ja sie zawiodlam, spodziewalam sie ze bedzie lepszy. Takie typowe - gonia mnie, uciekam!!

Cytat:
Jej, jak Waris opowiadała o obrzezaniu itp. to myślałam że się rozpłaczę... Co ona musiała przeżyć ? Straszna jest ta książka... Bibliotekarka nie chciała mi jej wypożyczyć, ale się uparłam
Czytalam ksiazke ale juz dosc dawno, poruszyla mnie bardzo, niedawno ogladalam film i tez mnie poruszyl.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:34   #2173
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

tallulah,
robisz ten koktail bananowy sama?
Stary 2010-08-31, 13:39   #2174
bita smietana
Zakorzenienie

Ja mam filtrowe wątpliwości.

Dziewczyny, które nie mają b. suchej skóry, nie stosują kwasów itd- używacie SPF50?

Bo nie robię specjalnie nic ze skórą, ale filtry nakładam. Oczywiście w słoneczny dzień 50 to obowiązek, ale zastanawiam się, czy przy takiej pogodzie jak dzisiaj nie wystarczy 30. W końcu nie potrzebuję wielkiej ochrony..

Co myślicie? Mam straszny mętlik
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:42   #2175
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:

W takie dni odechciewa mi się dbania o siebie, też tak macie? A jak przyjdzie zima, to już w ogóle.
mi tez sie odechciewa, ale mnie mobilizujecie
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

dziewczyny mam dylemat, za dwa tygodnie mam urodziny i Tż chce żebym mu powiedziała co ma mi kupić no i zastanawiałam się nad prostownicą, ale moje włosy są strasznie podatne na zniszczenia pod wpływem temp, i zastanawiam się czy jest sens kupowania czegoś co pogorszy stan moich włosów? jak jej nie będę mieć to i włoski będą zdrowsze ...
szkoda włosów
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Tylko właśnie nie mam o czym, bo ja nie potrafię robić makijaży
jakiś haul może? albo ulubione kosmetyki

Cytat:

ja też czekam zwłaszcza na 90 210

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
..I dzisiaj wykonałam jeden z większych grzechów w moim przypadku - nie nałożyłam filtra,bo już nie zdążyłam...
ja też często zapominam a wiem że to błąd, widze po mojej mamie, tez to bagatelizowała i teraz jej takie plamki wychodza i dermatolog jej powiedział że to od braku filtrów
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Chociaz ja lubie jesien bo sa o wiele ladniejsze ubrania
Juz mam w sumie skompletowana garderobe, jeszcze tylko dokupuje 3 sweterki i ewentualnie czarna kurtke, ale to niekoniecznie. Aaaa i potrzebuje jeszcze czerwony szalik na zime, ale taki gruuuby
ee tam, niech idzie w bimbałki
ja muszę jeszcze spodnie kupić, legginsy, zastanawiam się na emu i td itd

u mnie leje cały dzień, w taką pogode to bym tylko siedziała z lapkiem pod kocem i nie ruszła się nigdzie
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:43   #2176
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
tallulah,
robisz ten koktail bananowy sama?
Tak, po prostu do wysokiego dzbanka ktory mialam w zestawie z blenderem wrzucam banana, dolewam mleko (ja akurat 1,5 %, max 2% bo ze wzgledow zdrowotnych nie moge 3,2 chociaz tak lubie bo ma pelniejszy smak) i dosypuje musli tropikalne, kilka sekund miksuje i gotowe

Czasem dorzucam brzoskwinie. Banan jest tuczacy - ja akurat nigdy nie bylam i nie jestem na diecie ale nawet te co sa to moga bo i tak sie go przez caly dzien spali.

Mi jest ciezko cos rano zjesc, to okropny blad nie jesc sniadan wiec zaczynam od czegos takiego do wypicia
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:50   #2177
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

spróbuję sobie, bo też mam taki blender.
tylko muszę kupić jakieś musli.
Stary 2010-08-31, 13:53   #2178
xHello Kittyx
Raczkowanie

Hej

Matko juz prawie 15 a ja nadal siedze w piżamie,nic jeszcze pozytecznego nie zrobiłam ; x
Dziewczyny jakie polacacie trwałe farby do wlosow?

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:55   #2179
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Tylko właśnie nie mam o czym, bo ja nie potrafię robić makijaży

może o swoich ulubionych kosmetykach ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 14:03   #2180
magne
Zadomowienie

Cytat:
Ja też czytałam książkę

Podoba mi się. Cały czas gonią Jolie ,ale ona im się wymyka w fajny , nieco nietypowy sposób.
Cytat:
Ja kiedyś czytałam książkę ,ale nie pamiętam tytułu o afrykance, która była obrzezana, później spalono wioskę, w której żyła ,wzięto ją do niewoli, zgwałcono, inne dziewczynki też..
Stary 2010-08-31, 14:05   #2181
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Wszystkiego najlepszego Ramoncia

Dziewczynki, wrzuce jakieś zdjęcia ze wczorajszych zakupów wieczorkiem, bo już wczoraj nie miałam siły, a teraz siedze w pracy

Cytat:
no to chyba zostanę tu sama, jak wszyskie wybędziecie do szkół
spokojnie, ja będę mam nadzieję, że wątek nie umrze jak dziewczyny zaczną szkołę

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar wyzbyć się lenistwa ,bo u mnie to wielki problem. Zawsze jak się zapiszę na jakieś zajęcia dodatkowe to nie chce mi się na nie chodzić ,bo wolę w domu poleżeć, ale w tym roku tak nie może być !
ehhh mam to samo.. kupiłam sobie kartę multisport w ramach której mam wszelkie kluby fitness, tańca, jogi, baseny itd. w pakiecie i cały sierpień nie byłam.. wrrr

Cytat:
mam ochotę obejrzeć jakiś film , tylko nie wiem jaki . Może coś zaproponujecie ?
polecam skoczyć do kina na incepcję - dobry film

Cytat:
Hej
Wiecie co, muszę się wam pochwalić Po genialnym peelingu cukrowym [ mojej własnej roboty, cukier i jogurt, krem nivea się nie sprawdził bo się trudno zmywa, lepszy jest jako maseczka ] i kremie nivea danego na 20 minut na policzki moja skóra stała się genialnie gładka, ma ładny kolor, bez widocznych wągrów [ to ostatnie dziadostwo to mój największy problem...] ! Takiej skóry nie miałam już daaawno
tak po prostu cukier i jogurt?? musze dzisiaj wypróbować!

Cytat:
Tak, po prostu do wysokiego dzbanka ktory mialam w zestawie z blenderem wrzucam banana, dolewam mleko (ja akurat 1,5 %, max 2% bo ze wzgledow zdrowotnych nie moge 3,2 chociaz tak lubie bo ma pelniejszy smak) i dosypuje musli tropikalne, kilka sekund miksuje i gotowe

Czasem dorzucam brzoskwinie. Banan jest tuczacy - ja akurat nigdy nie bylam i nie jestem na diecie ale nawet te co sa to moga bo i tak sie go przez caly dzien spali.

Mi jest ciezko cos rano zjesc, to okropny blad nie jesc sniadan wiec zaczynam od czegos takiego do wypicia
ale pyszności!! szkoda, że nie piję mleka
Stary 2010-08-31, 14:06   #2182
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

też sobie robię takie koktajle są bardzo łatwe i można kombinować z różnymi wariantami smakowymi np. banan, truskawki i jagody itp.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:07   #2183
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

ja stosowałam,
całkiem ok jest,
ale nie daje efektu sztucznych rzęs,
a takiego tuszu który go daje szukam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-08-31, 14:09   #2184
magne
Zadomowienie

Cytat:
też sobie robię takie koktajle są bardzo łatwe i można kombinować z różnymi wariantami smakowymi np. banan, truskawki i jagody itp.
ale kusicie

To chyba obejrzę tą incepcję dziś, ale niedlugo idę na siłownię, a później muszę się wypięlęgnować na jutro ,więc nie wiem czy zdążę.
Stary 2010-08-31, 14:09   #2185
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Hej

Matko juz prawie 15 a ja nadal siedze w piżamie,nic jeszcze pozytecznego nie zrobiłam ; x
Dziewczyny jakie polacacie trwałe farby do wlosow?
z L'oreal i Garniera
Stary 2010-08-31, 14:11   #2186
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja stosowałam,
całkiem ok jest,
ale nie daje efektu sztucznych rzęs,
a takiego tuszu który go daje szukam
ja mam efekt sztucznych jak pomaluję dolne rzęsy, bo są tak długie ,że dziwnie to wygląda, jakbym sobie dokleiła.
Stary 2010-08-31, 14:12   #2187
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
ja polecam kawę bananową
też miksujemy banana, ale z kawą i cynamonem,
później zalewamy ciepłym mlekiem i gotowe

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-08-31, 14:12   #2188
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Pół dnia mnie nie było a wy już tyle naprodukowałyście że hoho
Cytat:
Napisane przez Moniaszka Pokaż wiadomość
Później Was przeczytam, gaduły Eh dostałam dzisiaj @. I siedzę z tamponami, nigdy nie stosowałam i chciałabym spróbować ale się boję? brzydzę? (że palca w tą krew tam wsadzać, bleee) I tak chcę spróbować, a nie wiem jak się przemóc
ja na początku stosowałam te z aplikatorem i mogę powiedzieć że są dużo lepsze niż zwykłe. Są takie bardziej higieniczne, szczególnie podczas korzystania z publicznej toalety niestety są droższe niż te zwykłe i nie zawsze je kupuję...ale ogólnie polecam
Cytat:
no to chyba zostanę tu sama, jak wszyskie wybędziecie do szkół
ja też jeszcze miesiąc będę w domku, ale od października zaczynam 3 rok studiów i czeka mnie pisanie pracy dyplomowej, więc nie będę pewnie miała tyle czasu. Dodatkowo chcę poszukać jakiejś pracy, może korki będę znów dawać...zobaczy się jeszcze
Cytat:
spróbuję sobie, bo też mam taki blender.
tylko muszę kupić jakieś musli.
ja bym musiała blender kupić niestety się nie dorobiłam jeszcze i na razie mam tylko mikser zwykły ale jak już będę miała to wypróbuję to śniadanko bananowe, bo też nigdy nie mam ochoty nic ciężkiego jeść z rana

Zapomniałam napisać że na zakupach dzisiaj byłam kosmetycznych kupiłam serum do biustu eveline(bo się skończyło), maseczkę poprawiającą koloryt cery, masło kakaowe, peeling St.Ives morelowy i za namową wizażu krem nagietkowy babydream właśnie go wypróbowałam i zapach mi trochę nie odpowiada(jakoś źle mi się kojarzy ale jeszcze nie wiem z czym), konsystencja tłusta strasznie i boję się żeby mnie nie zapchał...mam nadzieję że nic takiego się nie stanie Teraz jak dotykam buźkę to mam taką bardzo mięciutką i jakby zmatowioną A myślałam że będę się świecić

Edytowane przez kwiatuszek10031989
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:20
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:14   #2189
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam efekt sztucznych jak pomaluję dolne rzęsy, bo są tak długie ,że dziwnie to wygląda, jakbym sobie dokleiła.
dolne tylko tak delikatnie maluję,
nie lubię za długich na dole mieć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-08-31, 14:15   #2190
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja polecam kawę bananową
też miksujemy banana, ale z kawą i cynamonem,
później zalewamy ciepłym mlekiem i gotowe
brzmi pysznie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości