![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Napisz do nich - podobne sa np w Hopei i nie ma opcji, ze koncowka jest prosta...
Wyslij zdjecia - niech wysylaja dobre
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Też porównywałam z tymi z Hopei
![]() Swoją drogą...często u niego kupuję, ostatnio nawet srebro ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#964 |
Joanna d'Moder
|
A ja muszę się pożalić.Zrobiłam zakupy u elizaakcesoria.Dzisiaj minął 9 dzień od dokonania przelewu,a przesyłki dalej nie ma
![]() ![]() No to się wyżaliłam.Trochę mi lepiej,choć czuję się jak bym była na przymusowym koralikowym odwyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też na paczkę od nich czekałam dłuuugo :/ Dlatego się z Elizą 'rozstałam' i staram się tam nie zamawiać, bo to nie na moje nerwy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Joanna d'Moder
|
nie załamujcie mnie.Ja w niedzielę wyjeżdzam i nie będzie miał kto odebrać przesyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Joanno, co do 14 dni, to chyba można złożyć jakąś dyspozycję, żeby trzymali Twoją pocztę dłużej niż 2 tygodnie i nie zwracali...
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
ja na elizaakcesoria tez sie zawiodłam długi czas od wpłaty na konto9przez internet)_i dostarczenia przesyłki jakies 10 dni bez weekendu no i towar średni juz u nich nie zamawiam
a niby z torunia do bydgoszczy tak blisko.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Aniusia, może listonosz piechotą szedł z Torunia
![]() Libra, a jak bigle srebrne zamknięte u CJ ? Mam zamiar kupić ze względu na cenę (1,39 to chyba najtaniej gdzie widziałam), ale jak mają być miekkie to podziękuję ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
tez tak myślałam aż sprawdziłam kiedy przysłali e-maila ze przesyłka wysłana i date na stemplu pocztowym rozbieżność 7 dni więc to oni dali na poczte póżniej niz napisali a tego czyli kłamstwa nie lubimy..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Zakupy w AKCESORIAeduPl na 4+. Duże zakupy za 150zł, przesyłka przyszła jako paczka za 10,50zł bez 1 sznurka korali. sznurek korali przyszedł jako list polecony z gratisem
![]() Jedna uwaga, to brak woreczków strunowych tylko zwykłe torebeczki foliowe. Korale piękne, niektore ładniejsze nawet niz na zdjęciach.
![]() |
#973 |
Joanna d'Moder
|
Przyszła Eliza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupowałam te bigle i dla mnie są niestety dość miękkie ( a otwarte te tanie to już wogóle masakra :/)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Na o Eltaya przejechałam, niestety.
Te zamknięte chyba wezmę, bo zamknięte na uchu nie powinny sie odkszatłacać jak te otwarte, wrrr ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Zakupy od MarkurHurt. Towar zgodny z opisem. Kontakt super i telefoniczny i mailowy. sardonyks dobrany zgodnie z życzeniem
![]()
![]() |
#979 |
Joanna d'Moder
|
kamienie przy dziurkach nie są idealne,ale przekładka wszystko zakryje.Szpilki posrebrzane na pierwszy rzut oka są ok.,zobaczę jak z ich twardością.Inne elementy posrebrzane i srebrne-ok.
Rozczarowałam się kwarcem dymnym beczułką,maleństwo które kosztowało więcej niż kule 14 mm innych minerałów,ale na pewno coś da się wyczarować ![]() Sznury agatu botswany i jaspisu chińskiego ![]() Nie obyło się bez braków: -jedna kula jaspisu,ale w aukcji napisali,że sznur ma ok. 39 sztuk ![]() -5 kulek srebrnych 2mm-i to mnie martwi bo to srebro,które u mnie jest na wagę złota ![]() Podsumowując:Jeszcze tam zrobię zakupy,choć nie będę z nimi czekać do momentu aż wszystko mi się skończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Spoko u mnie było napisane ze w sznurze jest ok. 100 sztuk a dostałam 93.... ok 97 to jest do przyjęcia ale nie 7 kulek mniej :P zwłaszcza jeśli chodzi o granaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
A czy ktoś robił zakupy w sklepie "MARMON" czyli u wicherqa???
Jakie macie doświadczenia w kontaktach z tym allegrowiczem, bo zaczynam sie poważnie martwic o moja paczkę... Za pierwszym razem jak zrobiłam u niego zakupy wszystko było ok, paczka przyszła na następny dzień, a teraz przy drugiej paczce to jakaś masakra sie porobiła ![]() Zginęła też komuś paczka na poczcie? jakie są szanse ze ja otrzymam po taki długim już oczekiwaniu na nią?? Kurde a te półfabrykaty które zamówiłam tanie nie były..masakra!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
szanse, że otrzymasz tą konkretną paczkę oceniam na zerowe, natomiast jak już sprzedawca wyjaśni z pocztą [zalezy, kiedy złozył reklamację, zwykle w granicach miesiąca jest odpowiedź z poczty], to otrzymasz zwrot pieniędzy/zamówione przedmioty.
ja własnie czekam na rozpatrzenie reklamacji już ponad miesiąc.. dzisiejsza awanti na poczcie dała tyle, że baby mają mi w pon powiedzieć KIEDY [a nie czy] oddadzą mi pieniądze, czyli odszkodowanie - miesiąc i ani dnai dłużej, później reklamacja jest automatycznie uznana za zasadną... ehhh moja nienawiść do poczty się rozwija i ma sie dobrze... ![]()
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
dziewczyny kogo polecicie na allegro jeśli chodzi o srebro? tzn duzy wybór i tanio?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiałąm u nich i z tego co pamiętam zawsze wszytko było ok.... a wysłał Ci skan dowodu nadania?? Jak kiedyś miałam niejasność z paczkę u bostarbb ( chodzi o to,że nie doszła do rączek ale była zostawiona w skrzynce i już zgłupiałam czy przypadkiem jednak nadał jako zwykła a nie polecona) w ciągu kilku godzin piękną rozpiskę na której znalazłam i swoją paczkę ![]() Szczerze Ci współczuję tej sytuacji :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
kalait po raz kolejny zamowilam przesylke, ale teraz jestem zla. Pieniadze przelalam w srode a paczki nie dostalam do dzisiaj. W niedziele dopiero zas przyeszedl maila, ze paczka wysllana. CZyzby tyle dni od srody do nd wysylal? Najlepsze ze w akcesroia net czekalam dwa dni i przesylka byla juz w pt.
Wkurzaja mnie zakpuy na allegro, bo nie dosc ze placisz 6,50 za przesylke too nawet nie racza priorytetem wyslac ![]()
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
Jak zwykle jakieś przygody z CJ. Tym razem zamówiłam szpulę drutu (moja wina, chciałam sprawdzić) no i otwieram, a tu zamiast posrebrzanego jakiś oksydowany jest. Wkurzyłam się trochę, bo musiałabym w nowy inwestować, bo bez drutu jak bez ręki.. Zrobiłam zdjęcie z posrebrzanym biglem, żeby sam zobaczył różnicę,a a on:
Witam Prosimy odeslac nam ten drucik poniewaz jest Pani pierwsza osoba ktora zglasza reklamacje tego drutu, przedstawimy go dostawcy, oczywiscie odeslemy nowy drucik i pokryjemy koszt wysylki. Prosimy do paczki dolaczyc karteczke z krotko opisana sytuacja Pozdrawiamy No i skorzystałam sobie z okazji i jeszcze dobrałam parę rzeczy z darmową przesyłką, dzisiaj wysłałam drucik i pieniądze za te kilka rzeczy (i obowiązkowo karteczki z opisem za co pieniądze i co mi się stało z tym drutem, a raczej jak doszłam do tego, że nie nadaje się do użycia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#987 |
Rozeznanie
|
mam pytanie do Tych dziewczyn które kupowały półfabrykaty u CJ i Passart
mianowicie, czy szpilki i haczyki (posrebrzane) są takie same na twardość u tych sprzedawców? Czy może różnią się? Proszę o poradę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Ja z CJ też mam problemy. Łańcuszek regulacyjny jest taki słaby,że się rwie (otwierają się ogniwka). Napisałam maila, że nie mogę pozwolić sobie na sprzedanie czegoś z takim łańcuszkiem, bo się jeszcze porwie u klientki na szyi. Odpisał, że to łańcuszek regulacyjny, więc dodaje się go jako przedłużkę. Napisałam pacanowi, że wiem to i to nie zmienia faktu że on sie rwie. Zobaczymy co odpisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba się właśnie też u nich nacięłam na drut.... mówisz o posrebrzanym?? Kiedyś kupiłam od kogoś posrebrzany w szpuli - bo taniej wychodziło.... to go po porstu wyrzuciłam! Taki był ciemny :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
A ja kupowałam szpulę posrebrzanego 0,8 i jest jasny, tylko miękki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.