Klub posiadaczek małych biustów!!! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-25, 23:05   #181
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!

Cytat:
Napisane przez wiosna9
Mój misio, ale nie oddam
U mnie tak samo , wręcz mi kiedys powiedział, że duże piersi go obrzydzają , szczeżę mówiąc aż się zdziwiłam .

Więć dziewczyny głowy do góry , nie wszyscy faceci lubują się w arbuzach, ale tez w wisienkach .
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 10:36   #182
justynka87
Wtajemniczenie

GG do justynka87
Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!

Mój uważa że duże peirsi sa brzydkie, najpierw mu nie wierzyłam a teraz mysle ze może ma racje. Chyba najwazniejsze jest to żeby były jedrne. Ale mysle że to wszystko zalezy od gustu...
justynka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 10:39   #183
justynka87
Wtajemniczenie

GG do justynka87

małe jest słodkie:P
justynka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 16:17   #184
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Tekst jakiejś baby na MTV - facet, który nie patrzy głównie na duże piersi, nie jest facetem.

Aż się we mne zagotowało Żeby to nie był mój telewizor, już bym pieprz.nęła kapciem
Stary 2006-06-28, 16:41   #185
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anul3k
Tekst jakiejś baby na MTV - facet, który nie patrzy głównie na duże piersi, nie jest facetem.

Aż się we mne zagotowało Żeby to nie był mój telewizor, już bym pieprz.nęła kapciem
Zabijmy!!
co ona sobie mysli
ale my sie znamy na rzeczy i wiemy ze male jest piekne i prede wszystkim ze nam nic nie obwisnie nigdy
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 16:50   #186
BaByCaKe
Zadomowienie

JA mam mały biust i kiedyś myślałam o silikonach.
Ale teraz, jak patrze jak moje koleżanki ledwo kupują fajne tshirty, w których wyglądają jakby miały pęknąć, to się ciesze z moich.
Bo w sumie na duże biusty są bardziej kobiece fasony bluzek, a ja takich nie lubię. Lubie młodzieżowe, śmieszne tshirciki.

Poza tym jedna moja "koleżanka" zawsze mówiła, ze czuje się jak krowa nie wydojona.
Także od jakiegoś czasu nie chce większych , a na swój biust bardzo lubie.
I nie ma to jak samoakceptacja i samouwielbienie.
Stary 2006-06-28, 19:57   #187
wiosna9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez feVer87
Ja nawet jakbym miala TZ to bym sobie wkrecala,ze tylko tak mowi..bo wiadomo,ze sa istotniejsze kwestie niz wielkosc biusciku... ale... nioo wlasnie.. ale..nie wierzylabym,ze by byl usatysfakcjonowany..
Ja na poczatku tez nie wierzyłam, ale jednak tak jest. Lepsze sa małe jedrne i słdkie, czy duże i obwisłe...fuj!
(Najgorzej z tymi co o higiene zbytnio nie dbająjak dla mnie to musi byc masakra, odpażenia itp szczególnie w lecie, szczerze współczuje )
Stary 2006-06-28, 20:00   #188
gwiazdkaa
Raczkowanie

Wkurza mnie to że mam mały biust
gwiazdkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 20:47   #189
Madzia007
Zadomowienie

Ja mam małe cycki... Mogłyby być trochę większe, ale jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma
Stary 2006-06-29, 14:35   #190
AguŚ87
Zakorzenienie

Dopisuje się

różnica miedzy pod biustem a biustem wynosi u mnie ok 12 cm :P niewiem jaki to dokładnie rozmiar bo kupuje na "oko" :P
Stary 2006-06-29, 16:41   #191
lulum
Raczkowanie

GG do lulum

ciekawy wątek...
Ja również mam małe piersi, raz je lubię raz nie. Najgorsze przychodzi jak widze fajne bluzeczki na ramiączkach albo słodkie sukienki a ja nie mam czym wypełnić góry
Wiem, wiem można założyć usztywniany biustonsz, ale ja nie cierpię takich. Wolę sportowe wzory, bawełniane niczym nie usztywniane. A do tego jakoś niezbyt przewiewnie w takich szytwnych podczas upałów.
Chociaż coraz bardziej korci mnie żeby zakupić sobie ze dwa nowe ( bo mam gdzieś tam na dnie szuflady stare ) "sztywniaki" takie leciutko podszyte czymś. Tylko ze drażnią mnie te druty które wbijają się w mostek .
Mój TŻ takie usztywniane biustonosze nazywa pancernikami
Mam nadzieję, że po ciąży troche mi podrosną
Pozdrawiam wszystkie kobitki z małymi piersiątkami
lulum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 18:41   #192
m0n!k@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulum
Ja również mam małe piersi, raz je lubię raz nie. Najgorsze przychodzi jak widze fajne bluzeczki na ramiączkach albo słodkie sukienki a ja nie mam czym wypełnić góry
powiem Ci szczerze, ze w niektorych bluzkach lepiej wyglada maly biust niz duzy przynajmniej wg mnie
ja tam nosze bluzki na ramiaczkach, wiazane na szyi i z glebokimi dekoldami, niczym sie nie przejmuje a chlopcy tez czesto mi sie patrza na cycki

a w ogole to odkrylam nowa zalete malych bistow - pomyslcie o ile nam chlodniej w takie upaly
i po domu chodze ostatnio bez stanika, tylko w "przykrotkiej" bluzeczce i w sumie jest mi chlodniej
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 21:41   #193
AaniaA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0n!k@
ai po domu chodze ostatnio bez stanika, tylko w "przykrotkiej" bluzeczce i w sumie jest mi chlodniej
ja tez popylam bez staniczka .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 14:20   #194
AguSsSia
Raczkowanie

GG do AguSsSia

Ja też mam małe piersi.Generalnie to nie jest dla mnie problem ale czasami przychodzi taki "gorszy" dzień i wtedy myśle ,że mogłyby być większe

Stary 2006-06-30, 15:12   #195
Aneta(anecia)
Raczkowanie

jedno mnie ciekawi... nie macie oporów przed noszeniem strojów kąpielowych? ja nie umiem, nie potrafie sie przełamaći dlatego zawsze mam bluzke

"Nawet jeśli miłość niesie z sobą rozłąkę, samotność i smutek, to warta jest ceny, jaką trzeba za nią zapłacić."

Aneta(anecia) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 15:45   #196
lulum
Raczkowanie

GG do lulum

Cytat:
Napisane przez Aneta(anecia)
jedno mnie ciekawi... nie macie oporów przed noszeniem strojów kąpielowych? ja nie umiem, nie potrafie sie przełamaći dlatego zawsze mam bluzke
Jak już wspomniałam wczesniej raz lubię moje małe piersi raz nie. a co do stroju kąpielowego, zakupiłam ostatnio bikini, nie uszytywniana góra i jak dla mnie jest spoko. Mam też w szufladzie strój kapielowy z usztywniana górą, ale jak pływam w nim to mi stanik podchodzi do góry. Więc nie jest za wygodny. Bikini jest oki A jak się wyjdzie z wody to jako takie krągłości na górze są widoczne
Oj czasem też miewam myśli, że ta babeczka w bikini obok ma większy biust i jest tym samym bardziej proporcjonalna mimo, że ma odstający brzuszek, wygląda lepiej. Ale niech mnie nic na to nie poradzę. Cycki mam jakie mam
lulum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 17:16   #197
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci tak, przestalam się tym przejmować Jeszcze rok temu st$rasznie mnie to nurtowało, a teraz? Wracam z działku z spodenkach i staniczku, a co mi tam
Prolemy robią się wtedy, kiedy moje sadełko wystaje poza linie moich sporotywch rozmiarów
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 17:48   #198
bambo
Przyczajenie

ja równiez mam maly biust i czesto mam przez to doły....np. kiedy nie moge kupic bluzki itp. ktora wpadla mi w oko..bo wygladam w niej jak decha.
ogolnie chyba mogloby byc gorzej.
chyba bede na tym watku stala bywalczynią
pozdrawiam "malutkie"
Stary 2006-06-30, 18:17   #199
AalutkaA
Raczkowanie

Cool Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!

To ja tez! Tez mam male cycuszki ehh.. Ale sama nei wiem juz jaki to rozmiar, tez zwykle kupuje na oko. Bo tak.. Raz mi pisze na metce A/70 raz B/70 a czasem tez jest 34/75 np. albo 36/75. Z tych ostatnich to juz sie kompletnie nie umiem wyznac. Co to to 34, 36. Wg mojego rozumowania to chyba odpowiada miseczce ale 34 to jaka? A? Chyba.. hmm. Wydaje mi sie tez, ze duzo zalezy od tego w jakim "stanie" sa piersi. Np. jak ja sie swiezo balsamem posmaruje to sa takei fajne takie drowe i jedrne Jeszcze jak troszke sie opala to dopiero hoho (chociaz jetsem zwolenniczka jasnego koloru skóry, starsznei nie podoba mi sie jak widze takei przepalone platynowe blondynki z solarki wrr), chyba lekko musnieta sloncem skora jest bardziej sexy. A np. takei niezadbane traca na jakosci..
Ja osobiscie chcialabym miec wieksze B, moze male C. O operacji tez myslalam, ale na razie mnie nie stać na to. Nie wiem, czy moj mezczyzna by sie zgodzil tez na to.. Heh i on tez mowi, ze mam sliczne piersi, ze nie mam sie czym przejmowac, ze przesadzam, ze jemu sie podobaja. "Lepiej sie piesci co sie w rece miesci". Ale jakos do konca w to nie wierze..
Teraz jakos pogodzilam sie z tym, ze mam maly biust. Kiedys bylo to dla mnie wiekszym problemem.
Bralam jakis czas temu tez tabletki, z mysla ze co nieco podrosnie Hmm moze byla niewielka zmiana.. Od tego czasu (mimo, ze tabletek juz nie biore) wydaja mi sie byc bardziej pelne
A jeszcze mi sie przypomnialo.. Poniewaz interesuje sie troche fotografia, to przegladalam sobie rozne zdjecia robione przez fotografów zarowno zwodowych, jak i amatorów. Pokazywalam je chlopakow (bylemu). A przedstawiały one glownie akty kobiece. No i zwrocil uwage na jedno zdjecie. Dziewczyny z takimi prawdziwymi pinezkami! Nic tam kompletnie nie miala, jak 10 latka. Tylko sutki byly juz takie kobiece. Powiedzial, ze mu sie podobaja, ze sa fajne. Zdziwilam sie wtedy, ze podobaja mu sie takei male piersi. Hmm..
AalutkaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-30, 18:21   #200
agatkaz88
Zakorzenienie

ja też mam małe piersi, ale wcale a wcale się tym nie przejmuję. Bo i po co ?? I tak i tak tego nie zmienie ... a jeżeli facet patrzy na to jaki mam biust a nie na mnie jakoś całośc ...to nie jest poprostu mnie warty . Pozatym tak naprawdę to wielu facetów woli mniejsze piersi niż takie za duże . Wiec posiadaczki małych piersi nie przejmować się głowa do góry
Stary 2006-06-30, 18:27   #201
AalutkaA
Raczkowanie

Az sobie do podpisu dam
Stary 2006-06-30, 18:40   #202
Mysia_
Zadomowienie

No wlasnie chcialabym sie nie martwic, nie rpzjemowac tym, ale jestem ZDESPEROWANA. nigdy wcześniej tak nie miałam, jak teraz. Nie wiem co sie ze mna stalo, samoakceptacja ponizej zera nie wiem co mam robic, z dziewczynami n chirurgii plastycznej zastanawiamy się nad L-arginina. ktos slyszal o tym?
Stary 2006-06-30, 19:39   #203
mrufka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mysia_
No wlasnie chcialabym sie nie martwic, nie rpzjemowac tym, ale jestem ZDESPEROWANA. nigdy wcześniej tak nie miałam, jak teraz. Nie wiem co sie ze mna stalo, samoakceptacja ponizej zera nie wiem co mam robic, z dziewczynami n chirurgii plastycznej zastanawiamy się nad L-arginina. ktos slyszal o tym?
Mi się obiło, że jest i że komuś pomogło
Ale ja podchodzę sceptycznie, bo L-arginina to w końcu tylko aminokwas, a żeby aminokwasy mogły tu coś pomóc jeszcze nie słyszałam.
Poczytam jeszcze wątki na plastycznej skoro tam coś jest na ten temat

mrufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-30, 20:06   #204
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!

Cytat:
Napisane przez Mysia_
Także się zastanawiam nad kupnem tego cuda, tylko boję się,że przytyję w innych miejscach .

Zastanawiam się nad tym, ponieważ jest tutaj kombinacja L-Arginyny z L-Ornityną, a wiem ,ż specjalny preparat na polepszenie wyglądu piersi (kosztuje 700 zł) zawiera L-Ornitynę:

http://www.allegro.pl/item111896094_..._ornityna.html
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-01, 09:31   #205
agata631
Raczkowanie

GG do agata631

Małe jest piękne!!!!!
agata631 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-01, 10:39   #206
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez agata631
Małe jest piękne!!!!!
No jasne Coraz bardziej w to wierzę
Stary 2006-07-01, 13:52   #207
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie wczoraj przymierzałam w sklepie kostiumy kąpielowe i żaden na mnie nie pasuje. Mierzyłam kilka fasonów i jestem w każdym płaska
Te kostiumy są dla mnie beznzadziejne, bo mimo, że wypchane są gąbką, to w ogóle nie zbliżają piersi do siebie No nic...muszę do czarnego staniczka typu push-up dokupić jakieś czarne majteczki, które będą imitować strój kąpielowy...

Dziewczynym, a używałyście może:

Dax Cosmetics, Pump-Bust-Up Specjalistyczny koncentrat do powiększania i ujędrniania biustu ???
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-01, 14:48   #208
AguŚ87
Zakorzenienie

Małe są lepsze a dlaczego ?

w upały można pomykać bez stanika Możemy kupować sobie rózne bluzki ( te z dużymi biustami raczej nie mogą na siebie dostać ) nie przeszkadszają nam w sportach Nic nam się nie "wylewa" Na starosć nie mamy wisząsych pomarszczonych cycków

same zalety
Stary 2006-07-01, 15:15   #209
wiewiora1986
Raczkowanie

GG do wiewiora1986

Eh też się dopiszę...ja niestety nie jestem tak pozytywnie nastawiona do mojego malego biustu, ale co ja na to poradze Trzeba to zaakceptować i cieszyć się z tego co się ma, bo przecież zawsze mogło byc gorzej A co do noszenia strojów kompielowych to jak na razie nie moge sie przełamać, ale to ma równiez związek z dodatkowym tłuszczykiem.... Jakoś nigdy nie udało mi się zmobilizować i ćwiczyć regularnie....moze kiedyś mi się to uda
wiewiora1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-01, 15:47   #210
Aneta(anecia)
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiewiora1986
Eh też się dopiszę...ja niestety nie jestem tak pozytywnie nastawiona do mojego malego biustu, ale co ja na to poradze Trzeba to zaakceptować i cieszyć się z tego co się ma, bo przecież zawsze mogło byc gorzej A co do noszenia strojów kompielowych to jak na razie nie moge sie przełamać, ale to ma równiez związek z dodatkowym tłuszczykiem.... Jakoś nigdy nie udało mi się zmobilizować i ćwiczyć regularnie....moze kiedyś mi się to uda

no właśnie mogło być gorzej ech ja chyba rzeczywiście pójde do lekarza na badania hormonówprzecież ja w ogóle nie mam biustu on sie nie mieści nawet w kategori mały

edit: witam sąsiadke z krzeszowicja z chrzanówka

"Nawet jeśli miłość niesie z sobą rozłąkę, samotność i smutek, to warta jest ceny, jaką trzeba za nią zapłacić."

Aneta(anecia) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości