![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Więć dziewczyny głowy do góry , nie wszyscy faceci lubują się w arbuzach, ale tez w wisienkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!
Mój uważa że duże peirsi sa brzydkie, najpierw mu nie wierzyłam a teraz mysle ze może ma racje. Chyba najwazniejsze jest to żeby były jedrne. Ale mysle że to wszystko zalezy od gustu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
małe jest słodkie:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Tekst jakiejś baby na MTV - facet, który nie patrzy głównie na duże piersi, nie jest facetem.
Aż się we mne zagotowało ![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co ona sobie mysli ![]() ale my sie znamy na rzeczy i wiemy ze male jest piekne i prede wszystkim ze nam nic nie obwisnie nigdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
JA mam mały biust i kiedyś myślałam o silikonach.
![]() Ale teraz, jak patrze jak moje koleżanki ledwo kupują fajne tshirty, w których wyglądają jakby miały pęknąć, to się ciesze z moich. ![]() Bo w sumie na duże biusty są bardziej kobiece fasony bluzek, a ja takich nie lubię. Lubie młodzieżowe, śmieszne tshirciki. ![]() Poza tym jedna moja "koleżanka" zawsze mówiła, ze czuje się jak krowa nie wydojona. ![]() Także od jakiegoś czasu nie chce większych ![]() ![]() I nie ma to jak samoakceptacja i samouwielbienie. ![]()
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
(Najgorzej z tymi co o higiene zbytnio nie dbają ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Wkurza mnie to że mam mały biust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Ja mam małe cycki...
![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Dopisuje się
![]() różnica miedzy pod biustem a biustem wynosi u mnie ok 12 cm :P niewiem jaki to dokładnie rozmiar bo kupuje na "oko" :P
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
ciekawy wątek...
Ja również mam małe piersi, raz je lubię raz nie. Najgorsze przychodzi jak widze fajne bluzeczki na ramiączkach albo słodkie sukienki a ja nie mam czym wypełnić góry ![]() Wiem, wiem można założyć usztywniany biustonsz, ale ja nie cierpię takich. Wolę sportowe wzory, bawełniane niczym nie usztywniane. A do tego jakoś niezbyt przewiewnie w takich szytwnych podczas upałów. Chociaż coraz bardziej korci mnie żeby zakupić sobie ze dwa nowe ( bo mam gdzieś tam na dnie szuflady stare ) "sztywniaki" takie leciutko podszyte czymś. Tylko ze drażnią mnie te druty które wbijają się w mostek ![]() Mój TŻ takie usztywniane biustonosze nazywa pancernikami ![]() Mam nadzieję, że po ciąży troche mi podrosną ![]() Pozdrawiam wszystkie kobitki z małymi piersiątkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam nosze bluzki na ramiaczkach, wiazane na szyi i z glebokimi dekoldami, niczym sie nie przejmuje ![]() ![]() a w ogole to odkrylam nowa zalete malych bistow - pomyslcie o ile nam chlodniej w takie upaly ![]() i po domu chodze ostatnio bez stanika, tylko w "przykrotkiej" bluzeczce i w sumie jest mi chlodniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Ja też mam małe piersi.Generalnie to nie jest dla mnie problem ale czasami przychodzi taki "gorszy" dzień i wtedy myśle ,że mogłyby być większe
![]() ![]()
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
jedno mnie ciekawi... nie macie oporów przed noszeniem strojów kąpielowych? ja nie umiem, nie potrafie sie przełamać
![]() ![]()
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj czasem też miewam myśli, że ta babeczka w bikini obok ma większy biust i jest tym samym bardziej proporcjonalna mimo, że ma odstający brzuszek, wygląda lepiej. Ale niech mnie nic na to nie poradzę. Cycki mam jakie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prolemy robią się wtedy, kiedy moje sadełko wystaje poza linie moich sporotywch rozmiarów ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
ja równiez mam maly biust i czesto mam przez to doły....np. kiedy nie moge kupic bluzki itp. ktora wpadla mi w oko..bo wygladam w niej jak decha.
ogolnie chyba mogloby byc gorzej. chyba bede na tym watku stala bywalczynią ![]() pozdrawiam "malutkie"
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
![]()
To ja tez! Tez mam male cycuszki ehh.. Ale sama nei wiem juz jaki to rozmiar, tez zwykle kupuje na oko. Bo tak.. Raz mi pisze na metce A/70 raz B/70 a czasem tez jest 34/75 np. albo 36/75. Z tych ostatnich to juz sie kompletnie nie umiem wyznac. Co to to 34, 36. Wg mojego rozumowania to chyba odpowiada miseczce ale 34 to jaka? A? Chyba.. hmm. Wydaje mi sie tez, ze duzo zalezy od tego w jakim "stanie" sa piersi. Np. jak ja sie swiezo balsamem posmaruje to sa takei fajne takie drowe i jedrne
![]() Ja osobiscie chcialabym miec wieksze B, moze male C. O operacji tez myslalam, ale na razie mnie nie stać na to. Nie wiem, czy moj mezczyzna by sie zgodzil tez na to.. Heh i on tez mowi, ze mam sliczne piersi, ze nie mam sie czym przejmowac, ze przesadzam, ze jemu sie podobaja. "Lepiej sie piesci co sie w rece miesci". Ale jakos do konca w to nie wierze.. Teraz jakos pogodzilam sie z tym, ze mam maly biust. Kiedys bylo to dla mnie wiekszym problemem. Bralam jakis czas temu tez tabletki, z mysla ze co nieco podrosnie ![]() ![]() A jeszcze mi sie przypomnialo.. Poniewaz interesuje sie troche fotografia, to przegladalam sobie rozne zdjecia robione przez fotografów zarowno zwodowych, jak i amatorów. Pokazywalam je chlopakow (bylemu). A przedstawiały one glownie akty kobiece. No i zwrocil uwage na jedno zdjecie. Dziewczyny z takimi prawdziwymi pinezkami! Nic tam kompletnie nie miala, jak 10 latka. Tylko sutki byly juz takie kobiece. Powiedzial, ze mu sie podobaja, ze sa fajne. Zdziwilam sie wtedy, ze podobaja mu sie takei male piersi. Hmm.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
ja też mam małe piersi, ale wcale a wcale się tym nie przejmuję. Bo i po co ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Az sobie do podpisu dam
![]()
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
No wlasnie chcialabym sie nie martwic, nie rpzjemowac tym, ale jestem ZDESPEROWANA. nigdy wcześniej tak nie miałam, jak teraz. Nie wiem co sie ze mna stalo, samoakceptacja ponizej zera
![]() ![]()
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ja podchodzę sceptycznie, bo L-arginina to w końcu tylko aminokwas, a żeby aminokwasy mogły tu coś pomóc jeszcze nie słyszałam. Poczytam jeszcze wątki na plastycznej skoro tam coś jest na ten temat ![]()
![]() |
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się nad tym, ponieważ jest tutaj kombinacja L-Arginyny z L-Ornityną, a wiem ,ż specjalny preparat na polepszenie wyglądu piersi (kosztuje 700 zł) zawiera L-Ornitynę: http://www.allegro.pl/item111896094_..._ornityna.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Małe jest piękne!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te kostiumy są dla mnie beznzadziejne, bo mimo, że wypchane są gąbką, to w ogóle nie zbliżają piersi do siebie ![]() ![]() Dziewczynym, a używałyście może: Dax Cosmetics, Pump-Bust-Up Specjalistyczny koncentrat do powiększania i ujędrniania biustu ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Małe są lepsze a dlaczego ?
![]() w upały można pomykać bez stanika ![]() ![]() ![]() ![]() same zalety ![]()
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Eh też się dopiszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie mogło być gorzej ![]() ![]() ![]() edit: witam sąsiadke z krzeszowic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.