Klub posiadaczek małych biustów!!! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-08, 20:31   #241
Apiska
Zakorzenienie

Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!

hehehe ja mam A i rozmiar 40 i co? Nic żyje dalej
Byłam ostatnio nad wodą i powiem Wam, ze podobał mi się mój biust, za to kumpela mówiła, że jej się wylewa :P
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-08, 20:35   #242
Madzia86
Raczkowanie

tak a ja noszę dokładniej 38/40 w zależności jaka firma.
Może nie jest to jakiś bardzo duży rozmiar ale bardzo nieproporcjonalny do mojego biustu Naprawde nie wiem gdzie mam brzuch a gdzie biust :-(
Madzia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-08, 20:37   #243
blueania
Zakorzenienie

ja tez mam maly biust (75 B) i wole miec mniejszy niz za duzy mojemu chlopakowi tez sie podoba moj biust,twierdzi,ze fajnie jak moze wziasc do reki co sjedrnego a i jak twierdzi TZ na starosc nie bede miala strasznych obwislych "wymion" heheheh co racja to racja
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-08, 20:39   #244
Madzia86
Raczkowanie

Apiska- gratuluję podejścia Ja jakoś tak nie mogę :/ nie wyobrażam sobie rozebrać sie przed facetem - koszmar.
A ile dokładnie masz w biuście? Bo ja marne 80
Stary 2006-07-08, 20:39   #245
Apiska
Zakorzenienie

o madzia dokładnie zależne od firmy, ale podobnie jka ty
Brzuch też keidy przrastał moje piersi, dlatego wzięłam się za niego, poiwedziałąm sobie: coś się musi zmienić, biust raczej nie urośnie, a brzuch może zniknać ?I tak też się stało
Również mam w biuście 80, a nad wodą byłam z dwoma kolega i szczerze? €olewałam to czy się patrzyli czy coś tam sobie myśleli czy nie Przyjechałam się poopalać, dobrze bawić i juz
Ślub

41/40
Stary 2006-07-08, 20:43   #246
Madzia86
Raczkowanie

Dobra jestes Ja już od jakiegoś czasu próbuję walczyć z moim brzuszkiem, ale niestety on nie chce sie zmniejszyć :/ A co gorsze przez moje mięśnie zrobił się jeszcze większy bo jest taki wypuchły.
Chcialam zacząć coś z tym robić, ale boje się że jak schudnę to też mi pójdzie z biustu.
Chciałabym mieć takie optymistyczne podejście jak i Ty.
Stary 2006-07-08, 21:34   #247
Moonlight
Wtajemniczenie

ja też mam mały biust kiedyś miałam kompleksy, ale teraz luzik w moim rozmiarze zawsze znajdę śliczny stanik nawet ostatnio wyszłam bez stanika, w samej bluzce i czułam się ok (wcześniej sobie tego nie wyobrażałam ) wolę mieć taki biuścik jak mam niż obwisłe wielkie piersi poza tym pasuje mi ten rozmiar do mojej figury i już

mam 18 lat i noszę małe B większe mi już raczej nie urosną bo moja mama jest całkiem płaska i nawet tego nędznego B mi zazdrości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-09, 09:34   #248
Madzia86
Raczkowanie

Przynajmniej jestes szczuplutka i masz tą miseczkę B Ja też bym chciała mieć chociaż B albo mieć taki biust jaki mam ale być szczuplutka :P
Ale pocieszam się tak, że jak mnie kiedyś facet pokocha to za to jaka jestem a nie za to, że mam fajny biust :P
Pozdrawiam
Stary 2006-07-09, 09:46   #249
Alatienka
Zadomowienie

Zapisuję się do klubu
Noszę miseczkę B, a jak dziś się mierzyłam to w biuście mam 87cm. W ogóle nawiasem mówiąc jestem jakoś dziwnie proporcjonalna: 87-67-87
Cała nadzieja w genach, bo moja mama swojego czasu miała 90-60-90.

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 09:56   #250
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia86
Dobra jestes Ja już od jakiegoś czasu próbuję walczyć z moim brzuszkiem, ale niestety on nie chce sie zmniejszyć :/ A co gorsze przez moje mięśnie zrobił się jeszcze większy bo jest taki wypuchły.
Chcialam zacząć coś z tym robić, ale boje się że jak schudnę to też mi pójdzie z biustu.
Chciałabym mieć takie optymistyczne podejście jak i Ty.
Widzisz ja takiej obawy nie mam, bo przecież miseczka A to jest nic, także nie ma co ubyć Ale pracuje nad nimi w jakiś sposób i mam nadzieje, że ciut urosną:P
Kupie tą jakąś herbatkę z estrogenem i zobaczymy..
Ślub

41/40
Stary 2006-07-09, 10:56   #251
Madzia86
Raczkowanie

oj oj śmiem wątpić, żeby te herbatki pomogły, ale zawsze trzeba mieć nadzieję Ja też kiedyś chciałam z tym walczyć, ale przeciez nic nie mogę zrobić.
A może by tak jakieś hormony brać?? :P
Nic tylko przejść na dietkę, zwalić to co potrzeba i modlić się, żeby tłuszczyk schodził od brzuszka w dół a nie od biustu :P

Alatienka - nic się nie przejmuj bo masz bardzo fajne wymiary !! Chyba dużo dziewczyn zazdrości Ci figurki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-09, 11:08   #252
Alatienka
Zadomowienie

Madzia86 - dziękuję Chciałabym żeby tak było Ciągle nad sobą pracuję. Ale moje nogi doprowadzają mnie do rozpaczy, wiem, że offtop, więc ujmę to krótko - mam ZA DUŻE nogi Żeby to z nóg przeszło w biust, oj to by było cudnie

Stary 2006-07-09, 12:53   #253
Madzia86
Raczkowanie

nie ma sprawy I nic sie nie martw Napewno masz super ciało ale wiem jak to jest - każdy ma jakieś kompleksy. Dla jednych możesz być ideałem ale za to sama sobie nie będziesz sie podobać, zawsze jest cos do zmienienia.
No cóż przerabiałam już to
A Ty naprawde nie masz co w sobie zmieniać bo jak dla mnie Twoje wymiary są ekstra!!!
Buziaczki
Stary 2006-07-09, 13:00   #254
Moonlight
Wtajemniczenie

nie ma co sie przejmować jakimś tam rozmiarem miseczek

a szczuplutka czy jestem... no dosyć, ale nie patyczek jestem tak "w sam raz" może jak bym przytyła to by w biust też mi poszło? słyszałam że jak się chudnie to najpierw właśnie spada biuścik... więc może jak sie tyje to najpierw w biust idzie?
Stary 2006-07-09, 13:11   #255
Alatienka
Zadomowienie

Madzia86 - Dowartościowałaś mnie Tego mi było trzeba
Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba, to fakt.

Moonlight (Ostatnie zdanie) Świat byłby piękny, gdyby tak było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-09, 13:26   #256
faa
Zakorzenienie

GG do faa

no to ja tez sie zapisuje w prwdzie nie nosze stanikow ale nosze takie krotkie topy wkleje fotke jakie ale ja dobrze sie z tym czuje w podstawowe to mi dokuczali ale teraz to juz mi to obojetnie mi sie tam podoba a jak sie komus nie podoba niech nie patrzy pozdrawiam
Załącznik 480461

https://www.instagram.com/izka_em/

Edytowane przez faa
Czas edycji: 2006-08-10 o 18:27
faa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 16:15   #257
natuska17
Zakorzenienie

dołączamy do Was
"my" czyli ja i moje dwie małe cytrynki

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 16:32   #258
Madzia86
Raczkowanie

faa - ooo jak ja bym chciała miec taki biust jak Ty!! Co Ty od niego chcesz?? przecież on nie jest mały!! Ty chyba małego biustu nie widziałaś :P
to jest mały biuścik http://photos1.blogger.com/img/110/2065/1024/234.jpg i ja coś takiego mam ale niestety nie ta fugurka ;( Więc naprawde nie masz co narzekać

Alatienka - bardzo mi milo, że moglam pomóc

Moonlight - skoro jesteś w sam raz to czym Ty się przejmujesz??
Jeżeli jestes proporcjonalna czyli szczupła figurka i biuścik maly to super to wygląda !! O wiele lepiej niż miseczka C i szczupła figura - przynajmniej facet zauważa Ciebie a nie Twój biust!!
I to czy biust rośnie jak się tyje to chyba zależy od organizmu - powiem Ci tak, że moja siostra ma to samo co ja czyli mały biuścik (80cm) ale za to dość grubiutka jest :/ i teraz jeszcze sobie przytyła i przy wzroście 165 waży jakieś 68 kilo a biuścik nadal A :/
Naprawde dziewczyny jezeli tylko jesteście wymiarowe to sie nie zamartwiajcie bo nie ma czym !!
Stary 2006-07-09, 16:36   #259
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Madzia86, Faa chyba tylko pokazała rodzaj topu ze zdjęcia znalezionego w necie Jeżeli się mylę, to mnie poprawcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-09, 16:39   #260
Madzia86
Raczkowanie

aaa fakt Sorki za szybko czytalam i tak niedokładnie :/
No każdemu może się zdażyć
Stary 2006-07-09, 18:06   #261
Królikowata
Raczkowanie

Madziu, jestem starsza od Ciebie tlyko roczek, a noszę 40/42, przy miseczce 80A Przy przym ani bioderek , ani talii , ani biustu . Za to pośladki w takim gabarycie, że zimę mogłabym przetrwać w stanie hibernacji . Jutro zaczynam trening rowerowy 0 może jak nogi dogonią tyłek, to się trochę wyrówna . 5h jeżdżenia dziennie przez 2-3 tygodnia . Zrzucę brzuszek, czy nie ?
Stary 2006-07-09, 18:33   #262
gasiorka
Przyczajenie

Ja mam właśnie cos takiego jak na zdjęciu w wypowiedzi Madzi 86. Jestem szczupła i niestety jak stanę przed lustrem to moje żebra wystają dalej niż biust. Bez push-upa ani rusz.
gasiorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 18:42   #263
Moonlight
Wtajemniczenie

skarby, ja sie nie przejmuje moim biuścikiem nieduży jest - to fakt ale mi to wystarczy jak mam gorszy dzień to chciałabym mieć większy. ale tak na codzień to jest ok.

a mam taki biuścik mniej więcej jak faa właśnie wkleiła focie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-09, 19:24   #264
wiosna9
Raczkowanie

Dzisiaj nad jeziorkiem widziałam gosciówę w bikini a biust duzy i niestety wygladało to obesnie, kobietki o dużym biuście nie powinny zakładac trójkącików, za to my "A" jak najbardziej!!!
Stary 2006-07-09, 19:29   #265
Madzia86
Raczkowanie

Królikowata - a nie boisz się, że jak zaczniesz taki trening to że biust się jeszcze bardziej pomniejszy?? w sumie to i tak mamy male, ale chyba mogą być jeszcze mniejsze Ja właśnie w obawie, że mi się zmniejszą nic nie robię ze swoją figurą :/ Wolę chyba być grubsza i mieć jakieś tam rysy biustu. Chociaż w sumie zawsze można sprobować ...

gasiorka - ciesz się, że to żebra wystają ci bardziej niż biust a nie tak jak u mnie brzuch :P Czasami naprawde sie zastanawiam gdzie mam biust a gdzie brzuszek hihi. Nawet mój facet tak samo kiedyś zażartował

Moonlight - jej jeżeli Ty naprawde masz taki biust jak na zdjęciu z tą białą bluzeczką to Ci bardzo zazdroszcze!! Ja jak ubiorę taką bluzeczkę to widze tylko same sutki hehe
Dzisiaj mam lepszy dzień więc się nie dołuję, ale czasami to potrafie płakać kilka dni :|
Stary 2006-07-09, 19:33   #266
Madzia86
Raczkowanie

wiosna9 - oj nie zgodzę sie z Tobą. Tzn tak nie do końca Ja mam biust A i ostatnio kupiłam sobie rożowy strój kąpielowy własnie w kształcie trójkątów taki wiązany na szyi i na plecach rozmiar oczywiśćie S. Ajj sliczny jest lekko usztywniany na górze, ale niestety ładnie wygląda tylko na wieszaku Jak go ubralam to się zalamalam bo ja nie dosyć, że mam mały biust (a raczej go nie mam :P) to jeszcze tak trochę na boki sie rozchodzi i w tym stroju wyglądałam obleśnie. Poprostu nie mialam co tam wsadzić! Chyba miseczki B powinny takie nosić bo to rozmiar nie za dużo, ani nie za mały Taki idealny jak dla mnie
Stary 2006-07-09, 19:52   #267
faa
Zakorzenienie

GG do faa

Cytat:
Napisane przez Madzia86
faa - ooo jak ja bym chciała miec taki biust jak Ty!! Co Ty od niego chcesz?? przecież on nie jest mały!! Ty chyba małego biustu nie widziałaś :P
to jest mały biuścik http://photos1.blogger.com/img/110/2065/1024/234.jpg i ja coś takiego mam ale niestety nie ta fugurka ;( Więc naprawde nie masz co narzekać
jcie bo nie ma czym !!
nie to nie moj to chyba z 10 razy mniejszy hehe tez bym taki chciala jak ten na focie

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 20:50   #268
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!

Cytat:
Napisane przez Madzia86
wiosna9 - oj nie zgodzę sie z Tobą. Tzn tak nie do końca Ja mam biust A i ostatnio kupiłam sobie rożowy strój kąpielowy własnie w kształcie trójkątów taki wiązany na szyi i na plecach rozmiar oczywiśćie S. Ajj sliczny jest lekko usztywniany na górze, ale niestety ładnie wygląda tylko na wieszaku Jak go ubralam to się zalamalam bo ja nie dosyć, że mam mały biust (a raczej go nie mam :P) to jeszcze tak trochę na boki sie rozchodzi i w tym stroju wyglądałam obleśnie. Poprostu nie mialam co tam wsadzić! Chyba miseczki B powinny takie nosić bo to rozmiar nie za dużo, ani nie za mały Taki idealny jak mnie

Madzia, ja także w strojach trójkącikach wyglądam strasznie, ponieważ moje piersiątka rozchodzą się na boki . Wić albo kupuje z usztywninymi miseczkami takie zwykłę na kształt stanika, albo góra stroju wygląda jak pasek, także w czymś takim wyglądam dobrze:
http://www.allegro.pl/item112494593_...onia_tg_i.html
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-09, 22:03   #269
Madzia86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paula07
Madzia, ja także w strojach trójkącikach wyglądam strasznie, ponieważ moje piersiątka rozchodzą się na boki . Wić albo kupuje z usztywninymi miseczkami takie zwykłę na kształt stanika, albo góra stroju wygląda jak pasek, także w czymś takim wyglądam dobrze:
http://www.allegro.pl/item112494593_...onia_tg_i.html
oj sliczny ten kostium Ja też musze tamten sprzedać i kupić sobie jakiś inny. Kupiłam sobie ostatnio staniczek ale zwykły taką bardotke i jak go ubieram to kocham swój biust :P hehe wiem,żę to dziwnie brzmi, ale w nim on jest taki fajny bo zebrany i nie ucieka na boki.Mógłby być zawsze taki bo wtedy coś niecoś widać
Stary 2006-07-10, 09:02   #270
Madzia86
Raczkowanie

Ja mam jeszcze takie pytanie do Was co oznacza, jak na staniku pisze 32/70 albo 34/75? Jakie to są rozmiary? jej wogóle sie na tym nie znam. Na mnie pasuje ten pierwszy rozmiar ale czasami jak ide do sklepu to pisze tylko A 75 albo B 70 i wtedy już głupieję :P Nigdy w sklepie nie przymierzam staników, wszystko kupuję "na oko" gdyż wolę się w domu załamać,że coś na mnie nie pasuje niż w sklepie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości