|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Bettix- piszesz, że potem 3xtydzień 20 powtórzeń, ale to 3 serie po 20 powt. czy po prostu 20 powt.?
![]() Aniu- a ile trwa program treningowy w tym ABS? czy tam nie ma tak jak w a6w, że masz 42 dni? i sorki za pyt., jeśli gdzieś pisałaś, ale czy ty skończyłaś szóstkę? ![]() ![]() Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Rozeznanie
|
20 dzień.Faktycznie mięśnie się ładnie wyrobiły,nie męczy mnie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
37 dzień a6w zaliczony
![]() Aniołku, w sobotę skończę szósteczkę, a potem będę robiła 3x w tygodniu 3 serie po 20 powtórzeń ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Bettix- ja mam jeszcze 8dni treningu, ale to dlatego, że się w liczeniu machnęłam i niechcący mi się chyba przedłużyło
![]() ale uznajmy, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() Czytałam właśnie, że dla utrzymania efektu trzeba robić tak, jak zamierzasz, ale zobaczymy jak to będzie ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie, niestety. Zkończyłam na 23 dniach. Niespodziewanie dostałam się na kurs grafiki komputerowej przyjeżdżałam do domu po 23 i jedyną rzeczą o jakiej marzyłam to było położenie się do łóżka. Próbowałam przełożyć ją na rano, ale córka mi nie pozwalała ![]() Ale ćwicząć 3 razy w tygodniu w dni, kiedy nie mam kursu jestem pełna nadziei, że skończę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja rezygnuję z A6W. Program jest monotonny a poza tym coś pobolewa mnie po nim kręgosłup. Stanowczo wolę robić workouty na brzuch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
hej witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
38 dzień zaliczony
![]() Od jutra 24 powtórzeń, a za 4 dni koniec. Strasznie szybko to zleciało ![]() Aniołku, no nieźle musiałaś namieszać z tym liczeniem, bo byłaś przede mną ![]() Ja wykreślam plan na kartce ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Gagatek, życzę więc powodzenia ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
A dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Bettix nie wiem jak to zrobiłam, ale właśnie jestem za Tobą a treningiem
![]() ![]() ![]() Czy jestem zadowolona? Jasne, że tak! Po pierwsze z wizualnych efektów i ubytków w centymetrach i chyba nawet wagi <wbrew wszelkim opiniom sceptyków a6w> choć poza szóstką miałam też inne formy aktywności ruchowej i to może tego skutek raczej. Po drugie zadowolona jestem, że dałam radę ![]() ![]() A Twoje efekty? No i mężulka, bo może na facetów działa to jeszcze inaczej ![]() Pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Gagatek, moim zdaniem a6w wcale nie jest ciężkie do wykonania, wszystko zależy od nastawienia.
Będąc na wycieczce we Lwowie nie było zbytnio warunków do ćwiczeń, pokoik był tak mały, że podczas ćwiczeń stykaliśmy się łokciami, ale i tak je wykonaliśmy ![]() Tobie raz się już udało ukończyć a6w ![]() ![]() Aniołku, wczoraj zaliczyliśmy 39 dzień ![]() Tak jak pisałam wcześniej po 18 dniach szóstki nie widziałam efektów u siebie, ale teraz widzę ![]() Przez pierwsze 2 tygodnie a6w dodatkowo biegaliśmy po 8km. Później z biegania zrezygnowaliśmy i robiliśmy tylko szóstkę. Jeśli chodzi o wagę do do tej pory spadło mi -2,65kg, ale nie na wadze najbardziej mi zależy lecz na tym, że brzuszek jest bardziej płaski i zdecydowanie ładniejszy ![]() U mojego męża waga spadła -6,70kg. Tylko, że On nie jadł pieczywa, ziemniaków itd. I po 8 h w pracy popołudniami stawiał nam wędzarnię na działce, więc tam miał dodatkowe ćwiczenia ![]() Osobiście uważam, że to zbyt duży spadek wagowy jak na 39 dni i od dzisiaj mąż wrócił do chlebka ![]() Miłego świętowania życzę ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-06-03 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
23 dzień i 16 powtórzeń,uff dzisiaj było ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Gosia 14, czyli masz już z górki
![]() 40 dzień zaliczony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Bettix75;19758987]Gagatek, moim zdaniem a6w wcale nie jest ciężkie do wykonania, wszystko zależy od nastawienia.
Będąc na wycieczce we Lwowie nie było zbytnio warunków do ćwiczeń, pokoik był tak mały, że podczas ćwiczeń stykaliśmy się łokciami, ale i tak je wykonaliśmy ![]() Tobie raz się już udało ukończyć a6w ![]() ![]() No mam nadzieje ze mi sie uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
![]() ![]() Tym razem mam zamiar dotrwać do końca. Należę do tych niecierpliwych, w związku z tym pytanie do Was: po jakim czasie widać pierwsze efekty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaczynam od poniedziałku a moze od niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ja robiłam plan a ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Bettix- to widzę, że macie dobrą motywację, bo od tego zależą efekty
![]() ![]() Ty dzisiaj kończysz? ![]() ![]() ![]() Buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Aniołku, wczoraj wieczorem miałam robić ostatni dzień i NIE ZROBIŁAM
![]() Zrobiłam z 11-godzinnym opóźnieniem, czyli dzisiaj rano. Wczoraj nie miałam czasu i to nie jest wymówka... Musiałam pojechać do siostry po siostrzenicę, bo groziło im zalanie. A potem była taka nerwówka, że robienie szóstki było by śmieszne. Niestety siostrę dzisiejszej nocy zalało ![]() 06.06.2010r A6W ukończone ![]() Pomijając wczorajszy dzień, całą szóstkę wykonałam rzetelnie. Myślę, że te 11 godzin różnicy nie będą miały destrukcyjnego wpływu na sylwetkę. Oczywiście będę robiła ćwiczonka dla podtrzymania efektu. W sobotę kupiłam strój kąpielowy i chociaż mam 35 lat, to jest to najbardziej skąpy strój jaki miałam w życiu ![]() ![]() Z całego serducha życzę Ci powodzenia ![]() ![]() Kiedy dokładnie kończysz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
Bettix- ja właśnie wczoraj też nie zrobiłam... Co prawda z powodu równie aktywnego- bo byłam na siatce do późna a potem od razu na imprezkę potańczyć, ale nie zrobiłam- fakt faktem
![]() Współczuję tego doświadczenia z wielką wodą! Powiem Ci, że mnie się to w głowie nie mieści, potęga tego żywiołu ![]() I tak jak mówisz- na pewno te 11 godz poślizgu nie zrobi mniejszego efektu u Ciebie ![]() Dumna jestem z Ciebie!! No i żżera mnie ciekawość, jak ten strój na Tobie wygląda... ![]() ![]() Ściskam ![]() ps. jak pozostałe nasze pogromczynie tłuszczowych fałdków, ania i reszta gagatków? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Aniołku, wysłałam Ci zaproszenie
![]() Hmm... teraz sobie pooglądać możesz jaki brzuchol miałam w tamtym roku i co udało mi się z niego zrobić ![]() ![]() Siostrzenica jeszcze u mnie zostanie jakiś czas, bo pomimo, że woda na Wisłoce opada, to u siostry zrobił się tzw. basen. Teren na którym mieszka jest niżej i woda nie ma już gdzie spłynąć. Jak Wisłoka wróci do koryta, to przekopią wał i spuszczą wodę z tego terenu. Niestety to trochę potrwa ![]() Czekam na ogłoszenie nowiny o zakończeniu szósteczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
robię kolejne podejście
![]() nie ma chyba lepszego momentu na to, żeby zacząć ćwiczyć - siedzę na zwolnieniu i prawie cały dzień nic nie robię, więc przydałoby się troche ruchu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Bettix- chyba już doszłam do tego jak zaakceptować Twoje zaproszenie, ale nie wiem gdzie Cię mogę pooglądać...
![]() Bo jeszcze na wizazu się tak nie orientuję... Pomóż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
Aniołku, kliknij w moje piękne żabie oczy
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Rozeznanie
|
Witam i ja drugie podejscie zaczynam
osobiscie jestem fanka ABS bo jest wiele bardzej urozmaicone ale A6W tez zaczne a ABS na tylek bede robic Jeju zeby tylko sie udalo juz nie chodzi tyle o te efekty ale o fakt ze cos zaczynam i chciala bym skaczyc
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Aga3331, jak miło Cię widzieć, chociaż ledwo Cię poznałam
![]() Napewno Ci się uda, z tego co pamiętam raz już zrobiłaś, co nie? Trzymam kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Bettix- dzięki za pomoc
![]() ![]() Powiem Ci, że nóżki to masz super, brzuch też, a efekty pomiędzy 1wszą i 3fotką widać ewidentnie. Ogólnie dupeczka z Ciebie niezła, aż dziwię się, że się pocisz dla lepszych efektów ![]() Ale może masz tak jak ja- ja to kocham, ja tym żyję, choć wcale nie chcę schudnąć czy coś. Bo obiegowa opinia często taka, że jak ktoś biega, to chce coś zrzucić ![]() Ja mam jeszcze 3dni szóstki. Buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Aniołku, ha ha ha
![]() ![]() Nóżki mam po mamusi ![]() ![]() ![]() A Ty tylko 3 dni do finiszu masz ![]() ![]() Aga, depresjo a kysz!!! ![]() Teraz będzie już tylko lepiej. Lato na horyzoncie, będzie więcej słoneczka, to i humorek się polepszy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzień 8, efektów na razie brak, no może poza tym, że jednak jest trochę łatwiej wykonywać te ćwiczenia ![]() Na razie sukcesywnie do przodu, chociaż pogoda nie sprzyja, a w mieszkaniu na poddaszu jak w piekarniku... Ale bikini wiszące w szafie motywuje! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.