Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 22:25   #751
karo955
Raczkowanie

Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?

To ja się też chętnie przyłączę. ;D
karo955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 09:07   #752
fauxlige
Raczkowanie

hej dziewczęta. to ja się też melduje.z aczynamy dzisiaj z moja przyjaciółką a jendocześnie współlokatorką cwićzyc. mamy zamiar wzajemnie się motywować i mamy nadzieje, ze bedę z tego jakieś efekty... zaczynałyśmy już raz w grudniu, jakiś tydzien robiłyśmy i faktcyznie były efekty. ale potem zjechałysmy do domu na świeta i koneic bo to świeta to okres i takie tam inne wytłumaczenia idą. także od dziś, start! na pełnych obrotach i oby z efektami.

Pozdrawiam.

1.Studiujemy
2.Szykujemy się do ślubu
3.Uczymy się chińskiego..

fauxlige jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 12:16   #753
Ycd
Raczkowanie

no to ok. Fajnie , że az tyle chętnych ... A więc zaczynamy kto jeszcze nie zaczął to znaczymy od dziś jesli chcecie. Hm możemy tak ustalić , że albo na gg będziemy pisać czy już wykonałyśmy czy coś , albo tutaj ... i Co o tym myślimy i oczywiście czy zauważamy jakieś rezultaty . Więc jak coś to mogę podać mój nr gg

A wiecie , że z czwartkiem bedzie problem ? bo to Wielki Czwartek i pączki mhmmm hehe Ale damy radę ... Więc jak coś to moje gg15816156 tam zapewne będzie sie lepiej gadać a przynajmniej szybciej . Jak chcecie zacząć razem ze mną od dziś to piszcie.
Ycd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 16:20   #754
Jachu92
Raczkowanie

ok, no to i ja się przyłączę

03.10.2010

Jachu92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 17:04   #755
Dziobaczka
Rozeznanie

kurczę ja też bym chciała, ale nei dam rady pewnie bo mam strasznie słaby brzuch, moze najpiew trochę porobić zwykłych brzuszków zeby sie wprawić?
Stary 2011-02-28, 17:37   #756
esti98
Raczkowanie

cześć dziewczyny...to ja sie tez dolaczam...pierwszy dzień za mna..uff
esti98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 19:14   #757
OliOli
Rozeznanie

Ja już też po
1/42
OliOli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-28, 19:39   #758
karo955
Raczkowanie

Ja również po.
Razem damy rade!
Stary 2011-02-28, 20:30   #759
inc0rrect
Zakorzenienie

Ja do połowy 3 tygodnia dotarłam, efekty były u mnie wyraźnie, bo nie miałam tkanki tłuszczowej na brzuchu więc mięśnie u mnie były widoczne po tych ćwiczeniach, ale one są po prostu NUDNE, ja to wspominam jako męczarnie w tym 3 tygodniu ćwiczyłam już ponad godzinę może pod koniec już nie trzymajcie za każdym razem 3 sekundy bo nie da rady sie wyrobic w czasie 45 min

ogólnie wiem że skuteczne ale ja już więcej tego nie ruszam, są mniej nudne sposoby a ćwiczenie i w tym czasie oglądanie tv mija się z celem, jak to dziewczyny na wątkach pisaly (jak ćwiczysz wzrok w sufit nigdzie indziej by to było skuteczne), także na a6w nie ma rady albo męczarnia albo znalezienie ciekawszych ćwiczen

zresztą ja także jestem zwolenniczką ćwiczenia brzucha 3 razy w tygodniu

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 20:32   #760
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez MaGiQ 77 Pokaż wiadomość
Ja też się dołączam! Do tej pory chodziłam sobie regularnie na fitness, ale brakowało mi właśnie solidnego treningu na mięśnie brzucha Zaczynam od jutra, W GRUPIE RAŹNIEJ
ja tak samo zawsze coś mi przeszkadzało, nie kończyłam całego cyklu ćwiczeń. ale teraz się zaprę, naprawdę! w końcu fajniej, gdy wiadomo, ze inny kobitki też walczą o fajną figurę

opisujcie swoje postępy, wrażenia itd ... fajnie robić sobie zdjęcie, np cop tydzień. niby nic, ale kilka tygodni i fajnie popatrzeć jak powoli figurka się zmienia, tzn jak się kształtuje
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 20:42   #761
Ycd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja tak samo zawsze coś mi przeszkadzało, nie kończyłam całego cyklu ćwiczeń. ale teraz się zaprę, naprawdę! w końcu fajniej, gdy wiadomo, ze inny kobitki też walczą o fajną figurę

opisujcie swoje postępy, wrażenia itd ... fajnie robić sobie zdjęcie, np cop tydzień. niby nic, ale kilka tygodni i fajnie popatrzeć jak powoli figurka się zmienia, tzn jak się kształtuje

Tak masz racje fajnie jest obserwowac jak się zmienia nasze ciało i dzięki temu mamy pewna motywację , że jeśli tyle wytrwałyśmy i tyle zdziałałyśmy to czemu nie toczyć tego Dalej .

No ja też mam już za sobą dzisiaj . Może to i nudne , ale zawsze można wtedy słuchać muzyki czy coś . Jakos inaczej wtedy No obyśmy dały rade razem ... ;] A więc dziewczyny jak ? ćwiczyłyście już dziś ? czy nie? jak zrobicie to napiszcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 11:18   #762
jagagaga
Zadomowienie

Ja też spróbuję się dołączyć Mam nadzieję, że wytrwam. Kiedyś doszłam już do trzydziestego-któregoś dnia, i faktycznie widziałam efekty
jagagaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-01, 14:28   #763
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja dziś rozpocząłem przygodę z 6W 1/42
Stary 2011-03-01, 17:30   #764
OliOli
Rozeznanie

Drugi dzień za mną
Stary 2011-03-01, 18:00   #765
Ycd
Raczkowanie

No za mną jeszcze nie ... Ale zrobie to niedługo więc napisze. O a mam jeszcze do wa pytanie czy podczas tych ćwiczeń znaczy jak ogólnie zaczynacie robić i przez cały czas kiedy je wykonuje czyli np. cały miesiąc to czy stosujecie jakąs dietę do tego ? albo odmawiacie sobie czegoś ?
Nie wiem czy mnie zrozumiałyście

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 18:51   #766
karo955
Raczkowanie

Już drugi dzień mam za sobą. Boję się tylko że z czasem znudzą mi się te ćwiczenia (robię je już 3raz, nigdy ich nie skończyłam, max doszłam do 15-16dnia).
O wiele bardziej wole ćwiczyć z kimś lub z telewizorem. Mam nadzieję ze razem uda nam sie osiągnąć cel. :-D
Stary 2011-03-01, 19:07   #767
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Ycd Pokaż wiadomość
N czy podczas tych ćwiczeń znaczy jak ogólnie zaczynacie robić i przez cały czas kiedy je wykonuje czyli np. cały miesiąc to czy stosujecie jakąs dietę do tego ? albo odmawiacie sobie czegoś ?
u mnie to nie jest związane z tym czy akurat jestem w trakcie 6W czy nie... słodyczy nie jem na co dzień, staram się unikać wszelkich 'zapychaczy', fast foodów... dużo owoców, jogurtów. odżywiam się po prostu zdrowo
Stary 2011-03-02, 05:04   #768
Ycd
Raczkowanie

Nom ja tez drugi dzień mam za sobą , nie napisałam wczoraj bo nie weszłam już na kompa potem .
Stary 2011-03-03, 08:14   #769
fifiorek
Wtajemniczenie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

nie tak dawno smarowałam tu, że ja się do a6w nie nadaje
za szybko się nudzę
ale ostatnio żeby mobilizować koleżankę sama zaczęłam z nią ćwiczyć
dziś będzie 10 dzień
dodatkowo brzuszki na skośnej ławce z lekkim obciążeniem

brakuje mi siłowni ćwiczyłam regularnie codziennie od trzech miesięcy a teraz tu gdzie mieszkam nie mam do niej dostępu i mnie nosi
fifiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 11:02   #770
Eldo_rado
amor vincit omnia

3/42 ... do końca jeszcze tak daleko
Stary 2011-03-03, 13:31   #771
OliOli
Rozeznanie

Wczoraj się nie zameldowałam ale zrobiłam i zaraz robię dzień 4
Stary 2011-03-03, 19:54   #772
Ycd
Raczkowanie

Wiecie co dziewczyny ? To dopiero dziś 4 dzień a ja juz wymiętam postaram sie dziś to zrobić , ale czy zrobię ? Brakuje mi motywacji i wytrwałości...
Stary 2011-03-03, 20:09   #773
Eldo_rado
amor vincit omnia

trzeba sobie wprost powiedzieć, że nie są to od takie lajtowe ćwiczenia. wymagają samozaparcia i sporej (wbrew pozorom) dyscypliny. ale warto chociaż spróbować, żeby wiedzieć ile można osiągnąć (nawet jeśli to niewiele to zawsze coś!) i wiedzieć, że zrobiło się 100%planu! MUSIMY SIĘ WSPIERAĆ!

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 22:11   #774
PatuSsia94
Raczkowanie

Zycze Wam powodzenia ! Ja raz robilam te cwiczenia. .. dotrwalam dnia 13 dnia, wiem ze dalabym rade do konca ale zabraklo mi motywacji. .. i nie zawsze mialam czas. to bylo w lato.. roznie bywa Ale trzymam za was kciuki.

Dodam ze ogolnie bylo widac ze brzuch sie zmniejszyl, boczki i pare cm spadlo. ..ale najbardziej byly zarysowane miesnie
PatuSsia94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 05:31   #775
Ycd
Raczkowanie

Wczoraj tego nie zrobiłam byłam całkiem wykończona, ale dzieki wam dziś na pewno zrobię... Mam nadzieję , że jeden dzień przerwy nie zaszkodzi

I jeszcze jedna rzecz jesli jest 3 serie to czy muszę to wszystko robić o jednej porze ? nie moge tego rozbić na cały dzień ? Np. jedna seria rano i 2 wieczorem ?

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Cytat:
Napisane przez PatuSsia94 Pokaż wiadomość
Zycze Wam powodzenia ! Ja raz robilam te cwiczenia. .. dotrwalam dnia 13 dnia, wiem ze dalabym rade do konca ale zabraklo mi motywacji. .. i nie zawsze mialam czas. to bylo w lato.. roznie bywa Ale trzymam za was kciuki.

Dodam ze ogolnie bylo widac ze brzuch sie zmniejszyl, boczki i pare cm spadlo. ..ale najbardziej byly zarysowane miesnie
widzę , że masz poczucie tego co wiesz , że byś zrobiła... Zazdroszczę ja nie wiem czy wytrwam do konca. Ale oby , oby. Ja nie chciałam robić w lecie , bo wiadomo jak to jest . Ciepełko chce się wyjść na pole a teraz to w sam raz i przynajmniej nie nudze sie z deka . A mam nadzieję że do lata to się poprawi A po ilu ? 13 dniach widziałaś różnicę ? Własnie pare razy przeczytałam , że niekończyli ćwiczeń a po np. 24 dniach widzieli już różnice . Skoro tak szybko widać różnice to chce wytrwać do 13 a potem będzie na pewno lepiej szło , bo w końcu jak sie widzi efekty to jest motywacja.

Edytowane przez Ycd
Czas edycji: 2011-03-04 o 05:27
Stary 2011-03-04, 09:38   #776
marta_83_
Przyczajenie

To i ja się przyłącze, nie wiem czy dam radę dzisiaj, ale jak nie, to od jutra!
marta_83_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 10:15   #777
xsylax
Zadomowienie

hej. mnie dzisiaj czeka 4 dzień ćwiczeń. Mam pytanie.. przy nożycach to robicie tak, że robicie 8 razy na kazda noge (jesli ma byc po 8 powtorzen w serii) za jednym zamachem czy np po 5 razy na kazda noge i powtarzacie taki cykl 8 razy?? Bo ja się już zgubiłam, wczoraj znalazłam taki opis ćwiczeń, że pisało przy 5 ćw żeby zmieniać nogi 5-15 razy i liczyć to jako jeden raz (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) i już po prostu zwątpiłam jak to ma być.

www.mysiblog.blogspot.com

--------------------------------

Odchudzam się! Paleo od 06.01.2014 r

-14.5 kg

86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72-71.5-70-69-68-67-66-65-64-63-62
xsylax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 12:57   #778
PatuSsia94
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ycd Pokaż wiadomość
Wczoraj tego nie zrobiłam byłam całkiem wykończona, ale dzieki wam dziś na pewno zrobię... Mam nadzieję , że jeden dzień przerwy nie zaszkodzi

I jeszcze jedna rzecz jesli jest 3 serie to czy muszę to wszystko robić o jednej porze ? nie moge tego rozbić na cały dzień ? Np. jedna seria rano i 2 wieczorem ?

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

widzę , że masz poczucie tego co wiesz , że byś zrobiła... Zazdroszczę ja nie wiem czy wytrwam do konca. Ale oby , oby. Ja nie chciałam robić w lecie , bo wiadomo jak to jest . Ciepełko chce się wyjść na pole a teraz to w sam raz i przynajmniej nie nudze sie z deka . A mam nadzieję że do lata to się poprawi A po ilu ? 13 dniach widziałaś różnicę ? Własnie pare razy przeczytałam , że niekończyli ćwiczeń a po np. 24 dniach widzieli już różnice . Skoro tak szybko widać różnice to chce wytrwać do 13 a potem będzie na pewno lepiej szło , bo w końcu jak sie widzi efekty to jest motywacja.
wiesz. ..wiem ze bym zrobila. .. ale nie zrobilam hehe ;DD i tak mam, ze wiem ze dam rade ale trace szybko motywacje.
Widzialam efekty po 13 dniach ale jak przestalam cwiczyc, przestalam dietkoowanie to wszystko zniknelo. Efekty sa ale szybko znikaja jak sie przestaje dbac o figure i jesc zdrowo. Mam zamiar zaczac znow cwiczyc ale jeszcze poki co brakuje mi motywacji i najpierw chce spalic tluszczyk zeby pozniej byly widoczne te miesnie, bo tak to jest bez sensu jak miesnie sa pod tluszcykiem )
Jakies miesnie mi zostaly po A6W ale tak jak mowie sa nie widoczne bo sa pod tluszczykiem
powodzenia laskiiiiiiiiiii !
PatuSsia94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 13:18   #779
patiann
Przyczajenie

hello kolezanki,
to ja dolaczam do szanownego grona. 6 cwiczylam jekies trzy lata temu. Niestety nie pociagnelam do konca. Efekt byl zadziwiajacy- zwlaszcza jesli chodzi o gorna cz. brzucha...
obecnie, pomimo tego ze sie zapuscilam, nadal mam widoczna kreche u gory- czyli... efekt trwaly i wart wysilku!
patiann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-04, 14:44   #780
Ycd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PatuSsia94 Pokaż wiadomość
wiesz. ..wiem ze bym zrobila. .. ale nie zrobilam hehe ;DD i tak mam, ze wiem ze dam rade ale trace szybko motywacje.
Widzialam efekty po 13 dniach ale jak przestalam cwiczyc, przestalam dietkoowanie to wszystko zniknelo. Efekty sa ale szybko znikaja jak sie przestaje dbac o figure i jesc zdrowo. Mam zamiar zaczac znow cwiczyc ale jeszcze poki co brakuje mi motywacji i najpierw chce spalic tluszczyk zeby pozniej byly widoczne te miesnie, bo tak to jest bez sensu jak miesnie sa pod tluszcykiem )
Jakies miesnie mi zostaly po A6W ale tak jak mowie sa nie widoczne bo sa pod tluszczykiem
powodzenia laskiiiiiiiiiii !

ale A6W nie tlyko robi zarys mięsni , ale też pozwala spalić ten tłuszczyk . A co do tego czy jesli jestem przy 3 seriach To mogę jedna robić rano a 2 wieczorem ?co o tym sądzicie ?
proszę odpowiedzcie . A i jeszcze czy jak ćwiczycie A6W stosujecie jakąś dietę ? Odnieście się do tego i do tego na prawdę jest to pod jakimś względem dla mnie ważne.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości