|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
To ja się też chętnie przyłączę. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
hej dziewczęta. to ja się też melduje.z aczynamy dzisiaj z moja przyjaciółką a jendocześnie współlokatorką cwićzyc. mamy zamiar wzajemnie się motywować i mamy nadzieje, ze bedę z tego jakieś efekty... zaczynałyśmy już raz w grudniu, jakiś tydzien robiłyśmy i faktcyznie były efekty. ale potem zjechałysmy do domu na świeta i koneic bo to świeta to okres i takie tam inne wytłumaczenia idą. także od dziś, start! na pełnych obrotach i oby z efektami.
Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
no to ok. Fajnie , że az tyle chętnych ... A więc zaczynamy kto jeszcze nie zaczął to znaczymy od dziś jesli chcecie.
![]() ![]() A wiecie , że z czwartkiem bedzie problem ? bo to Wielki Czwartek i pączki mhmmm hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
ok, no to i ja się przyłączę
![]()
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
kurczę ja też bym chciała, ale nei dam rady pewnie bo mam strasznie słaby brzuch, moze najpiew trochę porobić zwykłych brzuszków zeby sie wprawić?
![]()
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny...to ja sie tez dolaczam...pierwszy dzień za mna..uff
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Rozeznanie
|
Ja już też po
![]() 1/42 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Ja również po.
![]() Razem damy rade! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Ja do połowy 3 tygodnia dotarłam, efekty były u mnie wyraźnie, bo nie miałam tkanki tłuszczowej na brzuchu więc mięśnie u mnie były widoczne po tych ćwiczeniach, ale one są po prostu NUDNE, ja to wspominam jako męczarnie w tym 3 tygodniu ćwiczyłam już ponad godzinę
![]() ![]() ogólnie wiem że skuteczne ale ja już więcej tego nie ruszam, są mniej nudne sposoby ![]() ![]() zresztą ja także jestem zwolenniczką ćwiczenia brzucha 3 razy w tygodniu
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() opisujcie swoje postępy, wrażenia itd ... fajnie robić sobie zdjęcie, np cop tydzień. niby nic, ale kilka tygodni i fajnie popatrzeć jak powoli figurka się zmienia, tzn jak się kształtuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak masz racje fajnie jest obserwowac jak się zmienia nasze ciało i dzięki temu mamy pewna motywację , że jeśli tyle wytrwałyśmy i tyle zdziałałyśmy to czemu nie toczyć tego Dalej . ![]() No ja też mam już za sobą dzisiaj . Może to i nudne , ale zawsze można wtedy słuchać muzyki czy coś . Jakos inaczej wtedy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Zadomowienie
|
Ja też spróbuję się dołączyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
amor vincit omnia
|
ja dziś rozpocząłem przygodę z 6W
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
Drugi dzień za mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
No za mną jeszcze nie ... Ale zrobie to niedługo więc napisze. O a mam jeszcze do wa pytanie czy podczas tych ćwiczeń znaczy jak ogólnie zaczynacie robić i przez cały czas kiedy je wykonuje czyli np. cały miesiąc to czy stosujecie jakąs dietę do tego ? albo odmawiacie sobie czegoś ?
Nie wiem czy mnie zrozumiałyście |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
Już drugi dzień mam za sobą. Boję się tylko że z czasem znudzą mi się te ćwiczenia (robię je już 3raz, nigdy ich nie skończyłam, max doszłam do 15-16dnia).
O wiele bardziej wole ćwiczyć z kimś lub z telewizorem. Mam nadzieję ze razem uda nam sie osiągnąć cel. :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
Nom ja tez drugi dzień mam za sobą , nie napisałam wczoraj bo nie weszłam już na kompa potem .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
nie tak dawno smarowałam tu, że ja się do a6w nie nadaje
za szybko się nudzę ale ostatnio żeby mobilizować koleżankę sama zaczęłam z nią ćwiczyć dziś będzie 10 dzień dodatkowo brzuszki na skośnej ławce z lekkim obciążeniem brakuje mi siłowni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
amor vincit omnia
|
3/42 ... do końca jeszcze tak daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
Wczoraj się nie zameldowałam ale zrobiłam i zaraz robię dzień 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny ? To dopiero dziś 4 dzień a ja juz wymiętam postaram sie dziś to zrobić , ale czy zrobię ? Brakuje mi motywacji i wytrwałości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
amor vincit omnia
|
trzeba sobie wprost powiedzieć, że nie są to od takie lajtowe ćwiczenia. wymagają samozaparcia i sporej (wbrew pozorom) dyscypliny. ale warto chociaż spróbować, żeby wiedzieć ile można osiągnąć (nawet jeśli to niewiele to zawsze coś!) i wiedzieć, że zrobiło się 100%planu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Zycze Wam powodzenia ! Ja raz robilam te cwiczenia. .. dotrwalam dnia 13 dnia, wiem ze dalabym rade do konca ale zabraklo mi motywacji. .. i nie zawsze mialam czas. to bylo w lato.. roznie bywa
![]() Dodam ze ogolnie bylo widac ze brzuch sie zmniejszyl, boczki i pare cm spadlo. ..ale najbardziej byly zarysowane miesnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Raczkowanie
|
Wczoraj tego nie zrobiłam byłam całkiem wykończona, ale dzieki wam dziś na pewno zrobię... Mam nadzieję , że jeden dzień przerwy nie zaszkodzi
![]() I jeszcze jedna rzecz jesli jest 3 serie to czy muszę to wszystko robić o jednej porze ? nie moge tego rozbić na cały dzień ? Np. jedna seria rano i 2 wieczorem ? ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ycd Czas edycji: 2011-03-04 o 05:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
To i ja się przyłącze, nie wiem czy dam radę dzisiaj, ale jak nie, to od jutra!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
hej. mnie dzisiaj czeka 4 dzień ćwiczeń. Mam pytanie.. przy nożycach to robicie tak, że robicie 8 razy na kazda noge (jesli ma byc po 8 powtorzen w serii) za jednym zamachem czy np po 5 razy na kazda noge i powtarzacie taki cykl 8 razy?? Bo ja się już zgubiłam, wczoraj znalazłam taki opis ćwiczeń, że pisało przy 5 ćw żeby zmieniać nogi 5-15 razy i liczyć to jako jeden raz (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi)
![]()
![]() |
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzialam efekty po 13 dniach ale jak przestalam cwiczyc, przestalam dietkoowanie to wszystko zniknelo. Efekty sa ale szybko znikaja jak sie przestaje dbac o figure i jesc zdrowo. Mam zamiar zaczac znow cwiczyc ale jeszcze poki co brakuje mi motywacji ![]() ![]() Jakies miesnie mi zostaly po A6W ale tak jak mowie sa nie widoczne bo sa pod tluszczykiem ![]() powodzenia laskiiiiiiiiiii ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Przyczajenie
|
hello kolezanki,
to ja dolaczam do szanownego grona. 6 cwiczylam jekies trzy lata temu. Niestety nie pociagnelam do konca. Efekt byl zadziwiajacy- zwlaszcza jesli chodzi o gorna cz. brzucha... obecnie, pomimo tego ze sie zapuscilam, nadal mam widoczna kreche u gory- czyli... efekt trwaly i wart wysilku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale A6W nie tlyko robi zarys mięsni , ale też pozwala spalić ten tłuszczyk . A co do tego czy jesli jestem przy 3 seriach To mogę jedna robić rano a 2 wieczorem ?co o tym sądzicie ? proszę odpowiedzcie . A i jeszcze czy jak ćwiczycie A6W stosujecie jakąś dietę ? Odnieście się do tego i do tego na prawdę jest to pod jakimś względem dla mnie ważne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.