|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
amor vincit omnia
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
mimo, że przerwałam ćwiczenia ze względów zdrowotnych to wspieram Was wszytskie w pracy nad brzuszkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
no ja dopiero zaczynam 4 dzień
![]() przepraszam z góry za słabą jakość a znacie może jakies fajne ćwiczenia na wyrzeźbienie szczupłej talii ? bo a6w to raczej niezbyt ... pozdrawiam i zyczcie mi wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
taki brzuch to ja bym po zakończonym a6w chciała
![]() na talię podobno hula hop najlepsze.. niestety ja nie umiem nim kręcić :p
![]() |
#874 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
a ja chciałabym zapytać dziewczyny, które są już koło/po 20 dniu. Widzicie efekty? Ja mam 19 dzień za sobą, ale jestem opuchnięta z powodu okresu więc trudno stwierdzić. Jak to tam u was?
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
2 dzien .. juz boli
![]()
![]() |
#877 |
amor vincit omnia
|
ja wracam do zwykłych brzuszków powoli. mam trochę osłabiony organizm, ale dam radę. będę robić seriami i z czasem zwiększać ilość serii. dziś 3x100
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie co do standardowych brzuszków, powinno się je wykonywać tak nie do całkowitego zgięcia tułowia tylko żeby same barki się podnosiły lekko z napięciem brzucha tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
amor vincit omnia
|
podczas robienia brzuchów nie opuszczasz sie do końca( tzn nie dotykasz plecami podłogi) i podobnie w końcowej fazie- nie dotykasz do kolan. mięśnie brzucha muszą być przez cały zakres ruchu napięte i nie zapominamy o oddychaniu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
amor vincit omnia
|
a kto mówi, ze nie męczy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Witam wiosennie
ja dopiero albo już dzień 6 zaraz zaczynam ciężkawo sie zrobiło ale nie poddaję się DZiewczyny startujące : daaaaacie rade ja patrzę na mój avatarek i od razu siły napływają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
Witam. Cześć mini
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam straszny z tego ubaw, bo jeśli coś nie leży w ich zasięgu wzroku to po prostu nie ma. Czasem dla zabawy sama prowokuje takie sytuacje i tarzam się ze śmiechu ![]() Czyżby tylko kobiety wiedziały, gdzie leżą czyste ręczniki, mąką, ziele angielskie i obrus w kratkę? hehehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Waszymi wypowiedziami, jak facet nie ma czegoś w zasięgu reki, to nie potrafi tego znaleźć. ja mojemu mówię np. wyciągnij krem do dziecka, masz go w dużej szafce na drugiej pólce w prawym rogu z tyłu. I szuka i szuka hehehe
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- A dzisiaj 16 dzień Weidera zaliczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
widzę, że temat trochę ruszył
![]() ![]() ale dzisiaj odrabiam ! a faceci jak faceci ;p mój oczywiście też tak ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Pierwszy dzień już po. Na razie to nic takiego nawet nie poczułam ale za parę dni będzie co czuć :P. Mam tylko nadzieję, że wykonuję wszystkie ruchy max. poprawnie
![]()
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
zdziwiłam się że tak szybko pokazał się jakikolwiek zarys mięśni w górnej części brzucha ... tylko tak sobie myślę że jeśli to są ćwiczenia typowo na rzeźbę to ja mogę po a6w czuć mięśnie w dolnej partii brzucha ale za nic w świecie ich nie zobaczę
![]() eh jak ja bym chciała wrócić do moich 60cm w pasie i 97 cm w biodrach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
na dolne partie dobre są wszystkie ćwiczenia z podniesionymi nogami.
Ja dziś w połowie szóstki! 21 dzień za mną!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
dzień 3 zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
No pierwszy dzień zrobione, zero bólu jak na razie pewnie po prau dniach zacznę coś czuć. Mam nadzieje że robie wszystkie ruchy prawidłow. Oglądałam filmiki na you tube i sam a już jakiś czas ćwiczę w klubie więc pozycję znam jako tako.
1. Przykleić odcinek lędźwiowy 2. oczy w sufit nie ruszać szyją. 3. nie ciągnąć rękami głowy 4. łokcie szeroko ciągąć brzuchem ewent. barkami ale skupiać się na brzuchu 5. każda pozycja 3 sek. KAŻDA Tylko nie wiem jak to do końca robić bo na początku odkładam każdą nogę i podciągam drugą ale jak dochodzę do norzyc to już nie odkładam nóg tylko z pozycji ugiętych zaczynam nożyce, potem jak kończę nożyce to prostuje nogi na 45 stopni i trzymam a3sek i opuszczam i zaczynam następną serię więc od momentu jak robię skłon z rękami za głową do obu podniesionych nóg do zaczęcia następnej serii mam mocno napięty brzuch z dopięciem jak wykonuje jakiś ruch. Robię mniej więcej tak jak na tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM tyle że bardziej pilnuje głowy (oczy w sufit) nie robię takich przerw pomiędzy ruchami (może dlatego że instruktażowy ![]() ![]()
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
Koleżanki, jestem bardzo ciekawa efektów. Ze mnie typ niesportowy, a praca za biurkiem sprawiła, że brzuszek jest oklapnięty z lekkim tłuszczykiem. Zaczynam dziś. Chętnie poznam kogoś, kto zacznie razem ze mną, żeby się motywować.
![]() Czy ktoś może ćwiczył, żeby ujędrnić brzuch i jak ten cel spełnił poprzez ten program?
![]() |
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
ja niestety mam taką figurę że ciężko by mój brzuch był płaski,
![]() ![]()
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
A6W jest na wyrobienie mięśni, by spalić tłuszcz najlepsze aeroby. Polecam turbofire. Jest o tym wątek, podobno działa świetnie! Oglądałam filmiki i bardzo fajny kurs. Ja niestety na razie nie mogę go ćwiczyć bo mam zepsute kolano ale już nie mogę się doczekać dnia kiedy będę mogła!
![]() |
#896 | |
Wtajemniczenie
|
witam i melduję dzień 7 zaczęło się po 8 powtórzeń
bolą dalej mięśnie brzucha a nawet podbródek ![]() myślałam że już łatwiej się zacznie ehhhh a tu dalej jak z początku ale to nawet lepiej bo przynajmniej wiem że mięśnie się nie przyzwyczaiły do ćwiczeń ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- zaczynałam to nie wiedziałam ![]() poza tym noszę pas ściągający lub bieliznę modelującą smaruję serum ujędniającym i stosuję zdrową dietę jak to nie pomoże TO SIE ZAŁAMIĘ ![]() w ciąży jadłam za siebie za dziecko za męża i za rodziców ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
przed w połowie i po suuuuuuuper brzuszek nie miała przed ćwiczeniem A6W jakiegoś wielkiego fetu ale efekt wart męczarni stosowała jeszcze dietę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
1 dzień za mną
![]() Żaden wyczyn. Szóste ćwiczenie to największa masakra dla mnie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
dla mnie tez 6 ćwiczenie to koszmar ;/ ogolnie dzisiaj jakos koszmarnie źle mi się ćwiczyło ;/ ale 4 dzień zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- zaczynałam to nie wiedziałam ![]() poza tym noszę pas ściągający lub bieliznę modelującą smaruję serum ujędniającym i stosuję zdrową dietę jak to nie pomoże TO SIE ZAŁAMIĘ ![]() w ciąży jadłam za siebie za dziecko za męża i za rodziców ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Pewnie, że pomoże i nie zaszkodzi! Poza tym zmiana żywienia doprowadzi do chudnięcia skoro teraz jesz mniej ![]()
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
2 dzieńzrobiony. Wcześniej na zajęciach fitness też robiłam brzuszki w domu po 2-3 godiznech a6w a że się nie zmęczyłam to z 10 min jeszcze porobiłam skosy i proste a potem 30 razy oi enogi w dół i w górę a potem na przemian i tak sięnie zmęczyłam. ie wiem czy jest w takim wypadku robienie a6w ale porobię i tak robie kupę innych brzuszkó więc mi się krzywda nie stanie od zrobienia tego programu. A wkurza mnie jak ktoś pierdzieli Ty masz silny brzuch ?! a robiłaś a6w to se zrób to wtedy pogadamy. No to pogadamy a zrobie z palcem w ... nosie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.