|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Rozeznanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Muszę wrócić do robienia a6w. No, ale niestety nigdy nie skończyłam całego treningu, zawsze zatrzymywałam się w okolicach 35 dnia (chyba pechowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1742 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1744 |
Przyczajenie
|
masz racje! pod koniec już myliłam dni, byłam pewna, że powinnam robić 37, okazało się, że 38. tak na prawdę bardzo szybko leci! trzymam za Was kciuki, dziewczyny
![]()
![]() |
#1745 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj dzień 21
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Raczkowanie
|
Mój dzisiaj dopiero 5, ale nie chciało mi się strasznie. Jednak zrobiłam i jestem z siebie dumna. Każdy krok w stronę pięknego brzucha sie liczy
![]() Mam do was pytanie. Po 31 dniu (mam nadzieje, że dotrwam) mam wycinaną ósemkę. Wiem już, że przez tydzień nie będę mogła ćwiczyć, bo nie można leżeć, ani się schylać. Głowa musi być pionowo, bo trzeba pilnować ciśnienia w głowie. Poza tym ten ból... Kto przechodził ten wie. Co byście zrobiły na moim miejscu. Po prostu przestały na 31 i skończyły? Czy po tygodniu kontynuowały od 32 dnia? Tydzień przerwy to dużo ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jest na stronce napisane. Mnie czeka wyrwanie dwóch 8 ![]() Współczuję ci bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Przyczajenie
|
Ostatnio na tym forum byłam na początku 2007 roku :P kiedy to pierwszy raz zaczęłam a6w, które udało mi się skończyć
![]() Dziś też jestem w trakcie ćwiczeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Przyczajenie
|
Melduję 17 dzień : ) 40% już : )
kurczę, najgorsze jest to, że te ćwiczenia są takie monotonne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam rozumieć, że robiąc 31 dzień, a omijając dni 32 - 39 (łącznie 8), muszę dnia 40 zacząć od 27 dnia? ![]() Wiem, że to brzmi skomplikowanie, ale chce być pewna, że dobrze rozumiem. Kurcze, bo jak tak to może zrobie ten 32 dzień przed operacją i piątego dnia od niej już spróbować, ale nie wiem czy dam radę ![]() Z drugiej strony mogłabym przestać teraz, skoro jestem na 5 dniu i zaczac jak już ywdobrzeje, od nowa, ale nie wiem czy mi sie to opłaca. Tym bardziej, że moja silna wola bywa zmienną, a teraz jestem "na fali" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Raczkowanie
|
Ja bym ćwiczyła na twoim miejscu, cofnąć się o 4 dni to wcale nie tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Raczkowanie
|
13/25 i do przodu
![]() ![]() BarbaraR91 ja też bym ćwiczyła, jesteś na 5 dniu, przy 31 to już ładnie będziesz miała widoczne mięsnie na brzuszku, 4 dni do nie tak dużo. A zresztą co będziesz robiła do tego czasu, odpoczywała ?? Ćwiczyć !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj 5 dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Raczkowanie
|
Ok. Tak więc brnę dalej, skoro mnie dopingujecie i mam dla kogo (nie tylko dla siebie) walczyć, bo ktoś we mnie wierzy.
![]() Melduję 6 dzień. Już jutro tydzień! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem na 17dniu, a powinnam być na 37! niestety nie udaje mi się ćwiczyć codziennie, ale też nie mam przerw dłuższych niż 2-3 dni. Mam nadzieję, że to wydłużanie, nie wpłynie negatywnie na efekty, jak myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Raczkowanie
|
A ja wcale tak nie myślę, chociaż nie robię przerw dłuższych niż jeden dzień, to jednak robię ich sporo, bo nie mam zamiaru się pałować jak ledwo stoję na nogach. Dla mnie ćwiczenia to ma być przede wszystkim przyjemność i satysfakcja, a nie masochistyczne dążenie do ideału. Każdy harmonogram można jakoś modyfikować. Ja czasem wracam do mniejszej liczby powtórzeń jak mam gorszy dzień i mam zamiar ćwiczyć tyle ile będę miała ochotę, a nie jakąś określoną ilość dni. A co do efektów, to jestem zachwycona, mimo że dzisiaj dopiero 23 dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
Raczkowanie
|
14/25 wow to jz dwa tygodnie.
Przeraża mnie tylko myśl, że pod koniec jest aż 20,22 i 24 powtórzeń, ale dam radę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak po długiej przerwie (i przybraniu TT) zaczęłam robić 8min ABS, to pomimo tego, że ćwiczyłam co drugi dzień efekty były mega. No, ale potem już 8min ABS nic mi nie dawał, dlatego przerzuciłam się na A6W. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Raczkowanie
|
No właśnie to jest troche skomplikowane. Zależyod poglądów. Uważam, tak jak Zuzanka89, że nie powinno się przesadzać, ale z drugiej strony anusia_1996 ma rację, po to zostało to tak, a nie inaczej ustalone. Myślę, że każdy musi tu znaleźć własny złoty środek. Kiedyś czytałam, że ćwiczenia te mają sens jedynie ściśle przestrzegane. Zawszę sie tego trzymałam i chyba przy tym zostanę
![]() Tydzień za mną, ciężko było. Nie sądziłam, że aż tak odczuję przeskok z 6 na 8 powtórzeń :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest zdjęcie po 8min ABS, a przed A6W |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Raczkowanie
|
dziaisj 12 powtórzeń, i jak narazie zrobiłam jedną serię, zaraz biorę się do drugiej i trzeciej ....
xzora choler* ale masz brzuch ![]() ![]() powiem wam dziewczyny że talia mi się pomniejszyła o 1,5 cm (może to nie dużo ale mnie cieszy) po tych dwóch tygodniach ćw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
BAN stały
|
Dziewczyny, ja od jutra zaczynam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego czy możesz to rozdzielić między rano, a wieczór, to ja osobiście uważam, że tak nie można. Nawet na tej stronie masz napisane, że można między seriami zrobić przerwę "nawet dłuższą niż godzina", ale myślę, że autor nie miał na myśli całego dnia ![]() xzora jaki brzuch! Zazdroszczę. Masz zaj***sty początek. Ja osobiście nieco podupadłam na duchu. Rano jak napne brzuch to już widzę efekty. Lekki zarys mięśni, ale znowusz tak dużo tego tłuszczu nie mam, a pomierzyłam się w 1 i 7 dniu i jedyne co mi zmalało to biust o 1cm. Nie takich efektów szukam ![]() Edytowane przez BarbaraR91 Czas edycji: 2012-03-11 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Rozeznanie
|
dołączam do was. mogę?
![]() ze 3 lata temu ćwiczyłam z bratem. sama nie daje rady, z kimś zawsze raźniej. oczywiście skończyliśmy na półmetku, ale efekty były zadowalające. zwłaszcza że nie miałam tłuszczyku, więc efekty było widać. dzisiaj 8 dzień ćwiczeń. ćwiczę z chłopakiem około godziny 20. dużo przytyłam ostatnimi czasy, więc nie wiem czy efekty będą, a jak będą to pod fałdkami tłuszu. więc i tak znikome. w każdym bądz razie nie poddajemy się i nawzajem się motywujemy. zrobiłam zdjęcia na początku , i będe co jakieś 2 tygodnie robić. więc zobaaczymy czy będą efekty! ![]() powodzenia dziewczyny!
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
Jak tam brzuchy??? U mnie dzisiaj 8 dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Raczkowanie
|
16/25 i do przodu
brzuch ... dziasiaj to ładnie czułam górne partie mięsni, ale to dobrze RZEŹBIĄ SIĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
A to mój brzuch w 19 dniu 6weidera, dziś zakończony dzień 22
![]()
![]() |
#1770 |
Raczkowanie
|
katka_19, jaki piękny brzuch!.
![]() Mi dzisiaj szło lepiej niż wczoraj, ale troche wymiękam. 9 dzień był dzisiaj, a ja efekty widzę (ledwo) rano, albo kiedy leżę. Tak chciałabym wygloądać na koniec. Myślicie, że to możliwe, żeby mój efekt końcowy równał się chociaż temu co widzę teraz rano ? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.