|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Rzabbocop
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Cytat:
Ile czasu to ciężko powiedzieć bo to od treningu zależy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Zadomowienie
|
Ja do a6w podchodzę sceptycznie, bo naczytałam się wielu krytycznych opinii, ale póki co ćwiczę. Dziś 9 dzień i zaczynają się ładnie zarysowywać mięśnie
![]() ![]() Ale uważam, że te ćwiczenia są dość nudne i rzeczywiście, jak za jakiś tydzień-dwa zaczną zajmować już sporo czasu, to chyba przerzucę się na inne. Rzabba, co myślisz np. o 8-minutówkach abs? Edytowane przez Anettt87 Czas edycji: 2013-04-16 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2315 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
Cześć dziewczyny.
![]() Ćwiczę, bo w grudniu zrezygnowałam z trenowania siatkówki (trenowałam codziennie przez 4 lata) i muszę się za siebie wziąć. Od nowego tygodnia wracam również na basen, po miesięcznej przerwie. Czuję plecy przy ostatnim ćwiczeniu i trochę mi ciężko... Nie wiem jak dam radę zrobić kolejny dzień ![]()
![]() |
![]() |
#2316 |
Przyczajenie
|
![]()
witajcie!
Jak dla mnie to dziala jestesm dopiero po 9 dniu a juz minimalne efekty widze tym bardziej,ze jestem juz jakie 1,5 roku po porodzie i ciezko bylo sie zmotywowa ale wkoncu udalo sie .Troche pracy i wydaje mi sie ze efekty beda wspaniale .Fakt mala dieta tez jest przy tym w sumie jem normalnie tylko po 19 juz staram sie nie jesc nic i pije tylko wode i zielona herbate plus codziennie biegam ok 7 km... ale na[rawde warto sie troche przemeczyc jesli komus bardzo zalezy...pierwsze dni bylo okropne ledwo chodzilam tak miesnie rwaly ale po tygodniu juz nie odczuwam nawet takiego zmeczenia. Zycze powodzenia kazdemu kto sprobuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chcesz wzmocnić zarys to musisz wykonywać różne ćwiczenia na brzuch. Na dolne partie, górne i skosy. Wydaje mi się że a6w nie jest dobrym wyjściem.
Zarys mięśni brzucha sugeruje, że nie masz problemów z nadmiarem tkanki tłuszczowej w tych rejonach. Zatem mocny trening mięśni brzucha 2 góra 3 razy w tygodniu przyniesie oczekiwane rezultaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2319 |
Raczkowanie
|
Ja sie za to brałam 2 razy przez ostatnie jakies 2,5 roku i zawsze kończyłam jakoś przed 20 dniem bo było cięęężko ale efekty było widać i to całkiem ładne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2320 |
Rozeznanie
|
Też mam zamiar się zabrać za a6w ale nie wiem czy jesli mam warstwe tłuszczyku to będzie widac efekty :/
![]() |
#2321 |
Raczkowanie
|
Ja dziś będę trzaskała 11 dzień a6w i powiem Wam szczerze że żadnych efektów nie widzę.Nie wiem może jeszcze na to za wcześnie,albo powinnam zrezygnować ze słodyczy albo coś źle robię
![]() Planuję dotrwać do końca cwiczeń i mam nadzieję że efekty będą bo lato idzieeeeeeeee ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Przyczajenie
|
Również się przyłączam, 1/42 ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Przyczajenie
|
Ja jestem już na 15 dniu a6w.
![]() ![]() Ćwiczenia dość ciężkawe, ale jeśli się tylko chce to spokojnie można je robić. ![]() ![]() W załączniku zdjęcie z początku i w miarę aktualne. ![]() Pozdrawiam i życzę wytrwałości. ![]() Edytowane przez stokrotka010 Czas edycji: 2013-04-23 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() dzisiaj dopiero 2 dzien ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- na moje oko to jest roznica takze trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Przyczajenie
|
To tylko dwa tygodnie, więc cudów nikt nie wymaga, zobaczymy co będzie na koniec.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
ja dziś będę robiła 26 dzień
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Konto usunięte
|
ja jestem po pierwszych 14 dniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
efekty widziałam już po 2 tygodniach a z czasem jest coraz lepiej
![]() brzuch jest bardziej płaski i twardy,ładnie umięśniony,skóra jest taka bardziej jędrna a co najważniejsze zauważyłam że im dłużej ćwiczę tym mniej się męczę,mam jakoś więcej ,,siły''żeby wykonywać ćwiczenia ,nawet 6 (ostatnie) idzie mi o wiele lżej niż na początku.(na samym początku trzęsły mi się nogi.nie mogłam ich podnosić ani utrzymać ) widzę na prawdę niesamowitą różnicę w wyglądzie mojego brzucha także dziewczyny nie rezygnujcie,ćwiczymy dalej ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Przyczajenie
|
http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp
trening układam sobie sama na podstawie tej strony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż nistety nie poćwiczę bo nie posiadam przyrządów a na siłownie na razie nie chodze ![]()
![]() |
![]() |
#2332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
za mna kolejny dzien dzisiaj tak z rana ![]() zrobilam sobie zdjecia z poczatkowych dni 6 wiec niedlugo wkleje bedzie porównanie jak uda mi sie skonczyc 6 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Raczkowanie
|
moje fotki nastepne wkleje jak bede na polowie 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Przyczajenie
|
AW6 porady i pomoc
Witam,
Jestem osobą o szerokich biodrach i przez leczenie hormonalne (choroba gravesa basedowa),przybyło mi 30kg w ciągu 3 lat utrzymując ten sam styl życia (ćwiczenia,dieta).Niedawn o zaczęłam ćwiczyć areobiczną 6 weidera (mam 16 lat).Obecnie jestem na 2 tygodniu,dniu 2.Początek : obwód talii : 80cm , obwód bioder : 100cm (16.04.2013r.). I dzisiaj (26.04.2013r) obwód talii : 78cm , obwód bioder : 93cm.Ćwiczę wytrwale i stosuje dietę (nie specjalną tylko się nie opycham,jem mało,ale dostarczam potrzebnych składników).I tu rodzi się pytanie.Ile mogę jeszcze zgubić cm w biodrach i talii?Postanowiłam o siebie zadbać,ponieważ nie czuję się dobrze we własnym ciele.Chcę to zmienić.Oczekuję na jakieś przydatne porady od was. ( ze względu na ograniczoną ilość wysiłku,szybkie męczenie się,duszności uprościłam sobie trochę AW6 i zamiast rąk na karku w 3 i 4 ćwiczeniu robię z rękoma tak jak w 1 i 2 ćwiczeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: AW6 porady i pomoc
6 weidera nie jest na spalanie tłuszczu tylko na rzezbienie miesni juz po spaleniu tluszczyku, tak wiec najpierw powinnas wziac sie za jakies cwiczenia aerobowe / interwalowe. Tak mi sie przynajmniej wydaje ...
swojego czasu jak mialam wiekszy brzuch to wlasnie te cwiczenia nic nie dawaly, tzn mialam super tkanke miesniowa ale pod lekka warstwa skory i tluszczu .. dopeiro jak je zbugilam widac bylo efekty weidera i jeszcze pamietaj ze przy tej 56 trzeba utrzymywac przez 3 sekundy napiecie miesni
![]() |
#2336 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez _Klaudunia_97 Czas edycji: 2013-04-26 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Rzabbocop
|
Nic tylko usiąść i płakać nad poziomem wiedzy służby zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Raczkowanie
|
Ja to nie mogę uwierzyć, że w 10 dni ubyło Ci 7 cm w biodrach....i to bez specjalnej diety...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
czy nikt nie robi teraz 6 weidera?nie wierze ... kurcze przydalaby sie jakas grupa wsparcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.