![]() |
#4141 | |
KOTerator
|
Dot.: Koty część II
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=U1_q7pwy1VI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obejrzalam, posmialam sie ale to mnie tym bardziej utwierdza ze moje koty sa indoor, Cyc to by sie bal wypuscic ale Skuter polecialby i by sie zgubil, no ale jakby Skuter polecial to Cyc z zazdrosci tez i kicha, dzungla i komary ![]()
![]() |
#4143 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kotka mojego tż (znajda już 4letnia, wysterylizowana - żeby nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Już czwartek ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-26 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie, tak mysle ze jakby Skuter wychodzil to tez by mi robil prezenty, mysliwy z niego pelna geba i ciagle przynosi mi swoja pluszowa myszke, no ale o wychodzeniu nie ma mowy, siasiedzi tutaj raczej kotow nie krzywdza ale jest tutaj duzo dzikich kotow i walki miedzy nimi sa na serio, nieraz widzialam ranne lub z bliznami (wiadomo ze najwiecej jak kotki maja rujki) - Cytat:
![]() maz pojechal 20 minut temu do Newry, wczoraj skomponowalismy zanete korzenna na bazie kolendry, juz nad woda maz doda do niej krew (z robakow), ciekawe czy dzisiaj znow pobije kolegow?
![]() |
#4145 |
Zadomowienie
|
witam, mam pytanko moja tiga zaczeła obsikiwac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | ||||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem jak ona tyle dni bez jedzenia przeżyła ![]() ![]() ![]() Mnie się bardziej z tego filmiku podoba podróż kota w walizce ![]() Aż dziwne, że wszystkie miały obróżki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() Cytat:
![]() Wieczorem będą miały koty znowu frajdę i coś ciekawego do obserwowania ![]() I czekam na zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
maz chce zlapac szczupaka ale mniejszego niz wtedy bo podobno mieso jest lepsze (tego duzego jedlismy juz 2 razy na obiad i jeszcze jest na jeden, raz maz upiekl w folii w piekarniku, a teraz w niedziele zrobilam na maszynie na parze, pyszne), a ten dzisiejszy (jak bedzie) bylby na wigilie (wiem, wiem, niezgodnie z tradycja ale co tam, wazne ze ryba) Cytat:
zdecydowanie powinnac skonsultowac sie z vetem - jak nie choroba to oznaka dojrzewania i sterylizacji czas, nawet jak rujki nie bylo (nawet lepiej zrobic przez rujka pierwsza), z tym ze jak juz zaczela to sterylizacja moze nie pomoc, choc po zabiegu mocz nie bedzie tak cuchnal (ale i tak bedzie czuc)
![]() |
#4148 |
Zadomowienie
|
zabiorę ja w przyszłym tyg do weta i racja ona tyłek do ściany i leje, a co wycieczek kota kot u tesciów raz wszedł do auta męza, bus firmowy z narzędziami i znalazł się po 4 dniach zrobił trasę wrocław tarnów wrocław i co najlepsze w tarnowie bus otwarty i nie uciekł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jechalismy do Polski to w piatek maz przyjechal po mnie do pracy zebysmy od razu zawiezli koty nie tracac czasu, wychodze z biura, odtwieram drzwi tyle od auta a tam koty na szelkach i smyczami przywiazane do zaglowkow, grzeczne jak nie one, maz opowiadal ze pierwsze 15 minut wydzieraly sie a potem sie uspokoily (mamy jeden transporter i jakos musial maz sobie poradzic wiec uznal ze potraktuje ich rowno)
![]() |
#4151 |
Zadomowienie
|
Tiga za to w aucie przerobiła transporter ( ostatnio tak szalała że rozwaliła łapkę, pazurek jak była u siostry), a ostatnio jeździ w szelkach przywiązana do tylniego zagłówka tylko że skacze wszędzie tylnia półka przedni zagłówek oczywiście wisząc na pazurach i miałczy, na razie dystans 20km nie wiem co będzie jak podróz będzie trwała 4 h
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
KOTerator
|
A moja Sonia w samochodzie zawsze śpi w transporterze, minutę po tym jak wsiądziemy już śpi
![]() Milka do tej pory też bardzo grzeczna była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
Nasz Forint szaleje cały czas 3h podróży), najgorsze jest to miauczenie, podawaliśmy mu StressOut juz od kilku dni przed i nic to nie dawało i tak
![]()
#4154 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() Czytam wątek od dawna i postanowiłam się przyłączyć i przedstawić moją kicię. Nazywa się Pola, ma ok 8 tyg i jest ze mną od 1,5 tygodnia ![]() ![]() Pola jest cudowna, na początku była bardzo grzeczna, nie było znać, że tęskni na mamą, od razu załatwiała się do kuwety (choć podobno nie była tego uczona). Teraz już zrobiła się z niej mała wariatka ![]() ![]() Zbieram pieniądze na jakiś porządny drapak, ale póki co kupiłam jej kilka świetnych zabawek w ciucholandzie (w tym specjany tunel dla kota, grzechotki i myszki). Kotka jest śliczna, ma trochę nietypowe umaszczenie, biały brzuszek i szarą-popielatą górę, do tego ciemną oprawę oczu i noska ![]() ![]() ![]() P.S. również bardzo mocno trzymam kciuki za Milkę ![]() P.S. 2 Jak Pola podrośnie na pewno weźmiemy jeszcze 1 kota, tym razem na 100% ze schroniska, to niewielka pomoc, ale chce chociaż jednemu dać szansę na dobry kochający ciepły domek ![]() ![]() Edytowane przez Mihaella Czas edycji: 2011-10-27 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Czekam na zdjęcia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Przyczajenie
|
A to jest właśnie moja Kicia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zadomowienie
|
ale piekna kota
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Wtajemniczenie
|
#4159 |
Zakorzenienie
|
sliczna
![]() ![]()
![]() |
#4160 |
KOTerator
|
![]() ![]() ![]() U Milki bez zmian - jutro będę wiedzieć dużo więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Wtajemniczenie
|
Jestem myślami z Milką
![]()
#4162 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4164 |
KOTerator
|
niestety
![]() EDIT: Ale tu cisza.... Ja też nie mam żadnych nowych wiadomości dotyczących Milki... Dzisiaj będzie przewieziona od ortopedy do weta i nie wiem czy ją jeszcze dzisiaj nie odwiedzę, albo nawet odbiorę wieczorem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-10-28 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cycek mial ogolona szyje i lapke w szpitalu do pobrania krwi i do podlaczenia wenflona, przez 3 miesiace odrastala ta siersc a do tego czasu maz mowila na niego Kombatant (to tak dla usmiechu pisze) jak przetrwala to to bedzie dobrze a juz wiemy ze zrobisz wszystko zeby byla szczesliwa ![]() aha, no i ryby: maz wczoraj potwierdzil status mistrza, generalnie w Irlandii sezon wedkarski sie konczy, zimno juz jest i wczoraj to byla jedna z ostatnich wypraw, ale wczoraj: kolega zlapal tylko szczupaka 2 kg a maz zlapal szczupaka 2.5 kg plus 2 kg rybek roznej maski (glownie plocie), fotki sa ale jeszcze w aparacie, wrzuce wieczorem, przyjechal zmarzniety, przejedzony (on wzial jedzenie i kolega, plus kolega wzial grila i zjedli wszystko co mieli) ale zadowolony (ja tez mam swoj udzial w tym bo pomagalam komponowac zanete ![]()
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2011-10-28 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sonia miała wygolony brzuszek przy przepuklinie cały od ,,pach przednich do tylnych"i już futro odrosło, wyglądem się nie martwię, tylko tym, że Milce teraz zimno bez futerka... a tam pewnie nie ma jej kto ciągle okrywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | ||||
Zakorzenienie
|
masz jak w banku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudo ![]() ![]() ![]() Ja również ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Wtajemniczenie
|
Jaka śliczna
![]() monika_sonia - jakieś wieści o Milce? Wiesz już coś nowego? Trzymam mocno kciuki, żeby już sobie spokojnie wracała do zdrowia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.