Koty część II - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 22:33   #4141
monika_sonia
KOTerator

Dot.: Koty część II

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
Skuter laduje sie to torby z wedkami, kiedys malo nie pojechal z mezem na ryby

http://www.youtube.com/watch?v=U1_q7pwy1VI

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 22:43   #4142
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość

obejrzalam, posmialam sie ale to mnie tym bardziej utwierdza ze moje koty sa indoor, Cyc to by sie bal wypuscic ale Skuter polecialby i by sie zgubil, no ale jakby Skuter polecial to Cyc z zazdrosci tez i kicha, dzungla i komary
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 23:11   #4143
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
obejrzalam, posmialam sie ale to mnie tym bardziej utwierdza ze moje koty sa indoor, Cyc to by sie bal wypuscic ale Skuter polecialby i by sie zgubil, no ale jakby Skuter polecial to Cyc z zazdrosci tez i kicha, dzungla i komary
Po tym co coś i ktoś Milce zrobił to na pewno u mnie wszystkie koty zawsze domowe będą . Sonia nawet nie prosi, żeby ją wypuścić, bo jak tylko otwieram drzwi to ucieka bo zimno/bo nie chce znowu do weta . Całe szczęście, nie dość, że z przodu domu od razu ulica, z tyłu za płotem tory to jeszcze sąsiedzi...

Kotka mojego tż (znajda już 4letnia, wysterylizowana - żeby nie było ) jest wychodząca, ale do ulicy ma baaaaardzo daleko, do tego ona się panicznie boi samochodów, więc nawet się w stronę ulicy nie wybiera, chodzi na spacerki za blok i jest tylko duuuża łąka i rzeka, nie ma ulicy, nie ma domów, nie ma innych zwierząt (ona by się nie dała nawet, broni terenu i syczy na inne koty nawet dwa razy większe od niej). Cały czas ją z balkonu widać na łące Takiej to dobrze Wychodzi z domu (jak ma ją kto wpuszczać i wypuszczać) średnio raz na godzinę i przynosi różne prezenty: myszki, krety a ostatnio wronę

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Już czwartek to Milka już jutro będzie u weta bliżej . Dobranoc

Edytowane przez monika_sonia
Czas edycji: 2011-10-26 o 23:02
Stary 2011-10-27, 05:53   #4144
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Po tym co coś i ktoś Milce zrobił to na pewno u mnie wszystkie koty zawsze domowe będą . Sonia nawet nie prosi, żeby ją wypuścić, bo jak tylko otwieram drzwi to ucieka bo zimno/bo nie chce znowu do weta . Całe szczęście, nie dość, że z przodu domu od razu ulica, z tyłu za płotem tory to jeszcze sąsiedzi...
Moje to ciekawskie, z tym ze Cycek to nie wyjdzie nawet jak drzwi otwarte, siadzie na progu i patrzy, Skuter raz wyszedl na podworko, maz nie zauwazyl (dostal juz baty za to) jak przygotowywal grila i zostawil uchylone drzwi, odwraca sie a Skuter siedzi na betonie przed drzwiami i sie rozglada, byl tak zaciekawiony i przestraszony jednoczesnie ze wiecej sie nie ruszyl wiec maz go spokojnie wzial na rece i zaniosl do domu, to bylo jeszcze przed chipem i byloby fatalnie jakby sie cos stalo, moje koty na codzien nie nosza obrozek, wszystkie te kotki z filmow mialy (no ale byly wychodzace, ta ostatnia kotka po przygodzie z Francja zostala indoor cat)
Cytat:
Kotka mojego tż (znajda już 4letnia, wysterylizowana - żeby nie było ) jest wychodząca, ale do ulicy ma baaaaardzo daleko, do tego ona się panicznie boi samochodów, więc nawet się w stronę ulicy nie wybiera, chodzi na spacerki za blok i jest tylko duuuża łąka i rzeka, nie ma ulicy, nie ma domów, nie ma innych zwierząt (ona by się nie dała nawet, broni terenu i syczy na inne koty nawet dwa razy większe od niej). Cały czas ją z balkonu widać na łące Takiej to dobrze Wychodzi z domu (jak ma ją kto wpuszczać i wypuszczać) średnio raz na godzinę i przynosi różne prezenty: myszki, krety a ostatnio wronę

wlasnie, tak mysle ze jakby Skuter wychodzil to tez by mi robil prezenty, mysliwy z niego pelna geba i ciagle przynosi mi swoja pluszowa myszke, no ale o wychodzeniu nie ma mowy, siasiedzi tutaj raczej kotow nie krzywdza ale jest tutaj duzo dzikich kotow i walki miedzy nimi sa na serio, nieraz widzialam ranne lub z bliznami (wiadomo ze najwiecej jak kotki maja rujki)

-
Cytat:

Już czwartek to Milka już jutro będzie u weta bliżej . Dobranoc
to bedziemy imprezowac

maz pojechal 20 minut temu do Newry, wczoraj skomponowalismy zanete korzenna na bazie kolendry, juz nad woda maz doda do niej krew (z robakow), ciekawe czy dzisiaj znow pobije kolegow?
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-10-27, 08:15   #4145
diablica071086
Zadomowienie

witam, mam pytanko moja tiga zaczeła obsikiwac ale robi to na stojaca i puszcza mocza na sciany czy to znak nadchodzącej 1 rui i jak walczyc z tym niemiłym dla otoczenia odruchem
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 08:18   #4146
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Skuter raz wyszedl na podworko, maz nie zauwazyl (dostal juz baty za to) jak przygotowywal grila i zostawil uchylone drzwi, odwraca sie a Skuter siedzi na betonie przed drzwiami i sie rozglada
Za dobrze mu u Was, żeby uciekać ale wycieczka pewnie się mu spodobała

Cytat:
ta ostatnia kotka po przygodzie z Francja zostala indoor cat)
Ja nie wiem jak ona tyle dni bez jedzenia przeżyła Szkoda, że już niewychodząca, bo pewnie się chciała pochwalić innym kotom podróżą za ocean .
Mnie się bardziej z tego filmiku podoba podróż kota w walizce .
Aż dziwne, że wszystkie miały obróżki u mnie Sonia też nie nosi.

Cytat:
wlasnie, tak mysle ze jakby Skuter wychodzil to tez by mi robil prezenty, mysliwy z niego pelna geba i ciagle przynosi mi swoja pluszowa myszke, no ale o wychodzeniu nie ma mowy, siasiedzi tutaj raczej kotow nie krzywdza ale jest tutaj duzo dzikich kotow i walki miedzy nimi sa na serio, nieraz widzialam ranne lub z bliznami (wiadomo ze najwiecej jak kotki maja rujki)
I dobrze niech siedzi w domu i mruczy. Uwierz, wolisz pluszowe myszki niż np. srokę albo szczura

-

Cytat:
to bedziemy imprezowac
Już jutro będzie szansa, żeby ją odebrać

Cytat:
maz pojechal 20 minut temu do Newry, wczoraj skomponowalismy zanete korzenna na bazie kolendry, juz nad woda maz doda do niej krew (z robakow), ciekawe czy dzisiaj znow pobije kolegow?
No to trzymamy kciuki, żeby obronił tytuł mistrza
Wieczorem będą miały koty znowu frajdę i coś ciekawego do obserwowania
I czekam na zdjęcia

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
witam, mam pytanko moja tiga zaczeła obsikiwac ale robi to na stojaca i puszcza mocza na sciany czy to znak nadchodzącej 1 rui i jak walczyc z tym niemiłym dla otoczenia odruchem
A Tiga to na pewno Tiga a nie Tiger ? To co opisałaś, to jak zachowanie kocura . Moja Sonia przed rujką nic nie obsikiwała, miesiąc wcześniej zaczęła strasznie w nocy rozrabiać, ale może to przypadek był. Obsikiwania nie było. A kiedy kotka ma być sterylizowana?

Stary 2011-10-27, 09:21   #4147
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Za dobrze mu u Was, żeby uciekać ale wycieczka pewnie się mu spodobała
oj napewno, w ogole to mysle ze jak podrosnie to bedzie z niego taki Rambo i nieraz Cyc oberwie(jakby wychodzil to bojki z innymi kotami murowane)

Cytat:
Ja nie wiem jak ona tyle dni bez jedzenia przeżyła Szkoda, że już niewychodząca, bo pewnie się chciała pochwalić innym kotom podróżą za ocean .
bez jedzenia to jeszcze ale co ona pila? bez jedzenia mozna dlugo pociagnac ale bez wody?

Cytat:
Mnie się bardziej z tego filmiku podoba podróż kota w walizce .
maz sie dziwil ze kontrola nie wylapala ze zywe stworzenie w walizce siedzi

Cytat:
Aż dziwne, że wszystkie miały obróżki u mnie Sonia też nie nosi.
po tych filmikach to sie zastanowilam zeby moze zalozyc urwisom, Skuter to nawet dostal w lecznicy medalik z informacja ze jest zaczipowany i jak go ktos znajdzie zeby zeskanowal, ale jakos nie widze tego, raz probowalam ubrac Cyca i caly dzien probowal sie wysliznac z obrozki, nadrapal sie, nagryzl wyginajac jak malpa

Cytat:
I dobrze niech siedzi w domu i mruczy. Uwierz, wolisz pluszowe myszki niż np. srokę albo szczura
wierze na slowo

Cytat:
Już jutro będzie szansa, żeby ją odebrać
czekamy, czekamy

Cytat:
No to trzymamy kciuki, żeby obronił tytuł mistrza
Wieczorem będą miały koty znowu frajdę i coś ciekawego do obserwowania
I czekam na zdjęcia

maz chce zlapac szczupaka ale mniejszego niz wtedy bo podobno mieso jest lepsze (tego duzego jedlismy juz 2 razy na obiad i jeszcze jest na jeden, raz maz upiekl w folii w piekarniku, a teraz w niedziele zrobilam na maszynie na parze, pyszne), a ten dzisiejszy (jak bedzie) bylby na wigilie (wiem, wiem, niezgodnie z tradycja ale co tam, wazne ze ryba)

Cytat:
A Tiga to na pewno Tiga a nie Tiger ? To co opisałaś, to jak zachowanie kocura . Moja Sonia przed rujką nic nie obsikiwała, miesiąc wcześniej zaczęła strasznie w nocy rozrabiać, ale może to przypadek był. Obsikiwania nie było. A kiedy kotka ma być sterylizowana?
kotkom tez sie zdarza znaczenie terenu, z tym ze one nie strzykaja sikami a przysuwaja tylek do siany i lu!

zdecydowanie powinnac skonsultowac sie z vetem - jak nie choroba to oznaka dojrzewania i sterylizacji czas, nawet jak rujki nie bylo (nawet lepiej zrobic przez rujka pierwsza), z tym ze jak juz zaczela to sterylizacja moze nie pomoc, choc po zabiegu mocz nie bedzie tak cuchnal (ale i tak bedzie czuc)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 09:42   #4148
diablica071086
Zadomowienie

zabiorę ja w przyszłym tyg do weta i racja ona tyłek do ściany i leje, a co wycieczek kota kot u tesciów raz wszedł do auta męza, bus firmowy z narzędziami i znalazł się po 4 dniach zrobił trasę wrocław tarnów wrocław i co najlepsze w tarnowie bus otwarty i nie uciekł nie miałczał jak zostal zamkniety i by tam siedział gdyby nie trzeba było sięgnąc czegoś z dolnej pólki
Stary 2011-10-27, 09:54   #4149
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
zabiorę ja w przyszłym tyg do weta i racja ona tyłek do ściany i leje, a co wycieczek kota kot u tesciów raz wszedł do auta męza, bus firmowy z narzędziami i znalazł się po 4 dniach zrobił trasę wrocław tarnów wrocław i co najlepsze w tarnowie bus otwarty i nie uciekł nie miałczał jak zostal zamkniety i by tam siedział gdyby nie trzeba było sięgnąc czegoś z dolnej pólki

Stary 2011-10-27, 10:05   #4150
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
moje koty ciutke wariuja w aucie, jak stoi to nie ale jak jedzie i to dlugo (dla nich 30 minut to dlugo), choc Cyc to znalazl sobie miejsce - albo pod fotelem kierowcy albo na ramieniu kierowcy, Skuter za dziki i jedzie albo w transporterze albo przypiety szelkami

jak jechalismy do Polski to w piatek maz przyjechal po mnie do pracy zebysmy od razu zawiezli koty nie tracac czasu, wychodze z biura, odtwieram drzwi tyle od auta a tam koty na szelkach i smyczami przywiazane do zaglowkow, grzeczne jak nie one, maz opowiadal ze pierwsze 15 minut wydzieraly sie a potem sie uspokoily (mamy jeden transporter i jakos musial maz sobie poradzic wiec uznal ze potraktuje ich rowno)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-10-27, 11:23   #4151
diablica071086
Zadomowienie

Tiga za to w aucie przerobiła transporter ( ostatnio tak szalała że rozwaliła łapkę, pazurek jak była u siostry), a ostatnio jeździ w szelkach przywiązana do tylniego zagłówka tylko że skacze wszędzie tylnia półka przedni zagłówek oczywiście wisząc na pazurach i miałczy, na razie dystans 20km nie wiem co będzie jak podróz będzie trwała 4 h

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 11:35   #4152
monika_sonia
KOTerator

A moja Sonia w samochodzie zawsze śpi w transporterze, minutę po tym jak wsiądziemy już śpi
Milka do tej pory też bardzo grzeczna była

Stary 2011-10-27, 11:37   #4153
Mirell
Zakorzenienie

Nasz Forint szaleje cały czas 3h podróży), najgorsze jest to miauczenie, podawaliśmy mu StressOut juz od kilku dni przed i nic to nie dawało i tak
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:41   #4154
Mihaella
Przyczajenie

Witajcie Cudowne macie Kociaki
Czytam wątek od dawna i postanowiłam się przyłączyć i przedstawić moją kicię.
Nazywa się Pola, ma ok 8 tyg i jest ze mną od 1,5 tygodnia . Byłam nastawiona na kota ze schroniska, najlepiej dorosłego, ale siostra która wiedziała, że szukam kociaka przyjechała kiedyś z tą oto kuleczką do mnie
Pola jest cudowna, na początku była bardzo grzeczna, nie było znać, że tęskni na mamą, od razu załatwiała się do kuwety (choć podobno nie była tego uczona). Teraz już zrobiła się z niej mała wariatka skacze, gryzie, biega , jak to mały kociak
Zbieram pieniądze na jakiś porządny drapak, ale póki co kupiłam jej kilka świetnych zabawek w ciucholandzie (w tym specjany tunel dla kota, grzechotki i myszki).
Kotka jest śliczna, ma trochę nietypowe umaszczenie, biały brzuszek i szarą-popielatą górę, do tego ciemną oprawę oczu i noska i czarne długie rzęsy . Później wstawię fotki, ale nie wiem czy uda mi się uchwycić to na zdjęciach. Wszystkie koty są piękne, ale te jej czarne rzesy przy jasnej sierści sprawiają, że wygląda jak moja mała kocia księżniczka

P.S. również bardzo mocno trzymam kciuki za Milkę wierzę, ze będzie dobrze.

P.S. 2 Jak Pola podrośnie na pewno weźmiemy jeszcze 1 kota, tym razem na 100% ze schroniska, to niewielka pomoc, ale chce chociaż jednemu dać szansę na dobry kochający ciepły domek mam nadzieję, że się dogadają

Edytowane przez Mihaella
Czas edycji: 2011-10-27 o 12:14
Mihaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:16   #4155
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez Mihaella Pokaż wiadomość
Witajcie Cudowne macie Kociaki
Czytam wątek od dawna i postanowiłam się przyłączyć i przedstawić moją kicię.
Witaj
Czekam na zdjęcia
Cytat:
P.S. również bardzo mocno trzymam kciuki za Milkę wierzę, ze będzie dobrze.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 13:30   #4156
Mihaella
Przyczajenie

A to jest właśnie moja Kicia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1310488.jpg (68,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1310451.jpg (59,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1310498.jpg (99,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1310419.jpg (74,1 KB, 23 załadowań)
Mihaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:33   #4157
diablica071086
Zadomowienie

ale piekna kota
Stary 2011-10-27, 14:13   #4158
deser czekoladowy
Wtajemniczenie

Cytat:
Ślicznotka z tej Twojej Poli
Stary 2011-10-27, 14:14   #4159
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
sliczna oczka ma jak moj mlodszy, tez ma mocny 'makijaz' i jakby czarne rzesy (i tez rozrabiaka)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-10-27, 14:56   #4160
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
ale ma oczy śliczne i ciekawe futerko

U Milki bez zmian - jutro będę wiedzieć dużo więcej

Stary 2011-10-27, 15:03   #4161
deser czekoladowy
Wtajemniczenie

Jestem myślami z Milką
Stary 2011-10-27, 15:28   #4162
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez deser czekoladowy Pokaż wiadomość
Jestem myślami z Milką

Stary 2011-10-27, 15:32   #4163
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
ale ma oczy śliczne i ciekawe futerko

U Milki bez zmian - jutro będę wiedzieć dużo więcej
to czekanie zabija.....
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-10-27, 15:34   #4164
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
to czekanie zabija.....
niestety

EDIT:
Ale tu cisza.... Ja też nie mam żadnych nowych wiadomości dotyczących Milki... Dzisiaj będzie przewieziona od ortopedy do weta i nie wiem czy ją jeszcze dzisiaj nie odwiedzę, albo nawet odbiorę wieczorem Tęsknie za tą małą biedulką Tyle już wycierpiała a jest taka dzielna... Teraz pewnie wygląda jak podróba devona, bo nie dość, że łysa z tyłu, to jeszcze przednią łapkę i okolice na pewno ogolili

Edytowane przez monika_sonia
Czas edycji: 2011-10-28 o 09:07
Stary 2011-10-28, 09:30   #4165
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
niestety

EDIT:
Ale tu cisza.... Ja też nie mam żadnych nowych wiadomości dotyczących Milki... Dzisiaj będzie przewieziona od ortopedy do weta i nie wiem czy ją jeszcze dzisiaj nie odwiedzę, albo nawet odbiorę wieczorem Tęsknie za tą małą biedulką Tyle już wycierpiała a jest taka dzielna... Teraz pewnie wygląda jak podróba devona, bo nie dość, że łysa z tyłu, to jeszcze przednią łapkę i okolice na pewno ogolili
bo czekamy, nie chcialam sie wydac natretna dopytujac czy juz cos wiadomo

Cycek mial ogolona szyje i lapke w szpitalu do pobrania krwi i do podlaczenia wenflona, przez 3 miesiace odrastala ta siersc a do tego czasu maz mowila na niego Kombatant (to tak dla usmiechu pisze)

jak przetrwala to to bedzie dobrze a juz wiemy ze zrobisz wszystko zeby byla szczesliwa

aha, no i ryby: maz wczoraj potwierdzil status mistrza, generalnie w Irlandii sezon wedkarski sie konczy, zimno juz jest i wczoraj to byla jedna z ostatnich wypraw, ale wczoraj: kolega zlapal tylko szczupaka 2 kg a maz zlapal szczupaka 2.5 kg plus 2 kg rybek roznej maski (glownie plocie), fotki sa ale jeszcze w aparacie, wrzuce wieczorem, przyjechal zmarzniety, przejedzony (on wzial jedzenie i kolega, plus kolega wzial grila i zjedli wszystko co mieli) ale zadowolony (ja tez mam swoj udzial w tym bo pomagalam komponowac zanete )
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Edytowane przez Rybiorek
Czas edycji: 2011-10-28 o 09:34
Stary 2011-10-28, 09:49   #4166
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
bo czekamy, nie chcialam sie wydac natretna dopytujac czy juz cos wiadomo
Możesz pytać, ile tylko chcesz

Cytat:
Cycek mial ogolona szyje i lapke w szpitalu do pobrania krwi i do podlaczenia wenflona, przez 3 miesiace odrastala ta siersc a do tego czasu maz mowila na niego Kombatant (to tak dla usmiechu pisze)
A jeszcze zapomniałam dodać, że tylną łapkę Milka ma też wygoloną bo miała wenflon .
Sonia miała wygolony brzuszek przy przepuklinie cały od ,,pach przednich do tylnych"i już futro odrosło, wyglądem się nie martwię, tylko tym, że Milce teraz zimno bez futerka... a tam pewnie nie ma jej kto ciągle okrywać

Cytat:
jak przetrwala to to bedzie dobrze a juz wiemy ze zrobisz wszystko zeby byla szczesliwa
Ile tylko się da zrobić, to zrobię

Cytat:
aha, no i ryby: maz wczoraj potwierdzil status mistrza,
...
(ja tez mam swoj udzial w tym bo pomagalam komponowac zanete )

Cytat:
fotki sa ale jeszcze w aparacie, wrzuce wieczorem
koniecznie. A ja może już wieczorem będę miała nowe zdjęcia Milki

Stary 2011-10-28, 09:53   #4167
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz pytać, ile tylko chcesz
masz jak w banku

Cytat:
A jeszcze zapomniałam dodać, że tylną łapkę Milka ma też wygoloną bo miała wenflon .
Sonia miała wygolony brzuszek przy przepuklinie cały od ,,pach przednich do tylnych"i już futro odrosło, wyglądem się nie martwię, tylko tym, że Milce teraz zimno bez futerka... a tam pewnie nie ma jej kto ciągle okrywać
niedlugo bedzie z Wami

Cytat:
Ile tylko się da zrobić, to zrobię
w to nie watpie

Cytat:
(odkad sie znamy <ponad 10 lat juz kurka> wacham zanety i mowie co do siebie pasuje, maz zawsze daje temat i ja wybieram z tego co mamy a mamy naprawde spory zapas, wczoraj miala byc zaneta korzenna)

Cytat:
koniecznie. A ja może już wieczorem będę miała nowe zdjęcia Milki
no to handelek ubity, ja dam fotki rybek a Ty Milki
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-10-28, 10:25   #4168
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
A moja Sonia w samochodzie zawsze śpi w transporterze, minutę po tym jak wsiądziemy już śpi
Milka do tej pory też bardzo grzeczna była
Moja Fiona jak była mniejsza to spokojnie spała, ale teraz zaczyna szaleć, miauczy, kręci się wszędzie. Z transportera, który miała wyrosła więc musimy coś innego kupić dla Niej. I póki co na małe trasy po mieście np. do moich dziadków jeżdzi bez i zachowuje się ok.

Cytat:
Cudo

Cytat:
Napisane przez deser czekoladowy Pokaż wiadomość
Jestem myślami z Milką
Ja również
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:59   #4169
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Ja również

Stary 2011-10-28, 13:34   #4170
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jaka śliczna

monika_sonia
- jakieś wieści o Milce? Wiesz już coś nowego? Trzymam mocno kciuki, żeby już sobie spokojnie wracała do zdrowia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości