![]() |
#301 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Witam
![]() Cytat:
U mnie płaca tak ok 5zl/godz. no i czy stać rodzinę na taką kwotę. Niektorzy oferują nawet 3 zł/godz.
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() dołączam sie do wątku, bo i ja zaliczam się do tego grona. a wypełnia mnie radość z powodu tego wielkiego wydarzenia, że aż chce mi się o tym krzyczeć ![]() ![]() ![]() ściskam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
współczuje ZNajdziesz kogoś kto Cie pokocha szczerze- piekna z Ciebie kobieta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Twoje zdrówko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Troche tu nie zaglądałam i teraz mam jak zwykle problem z nadrobieniem... tak po krótce... Wszystkim,które ślubowały w sobotę-wszystkiego najlepszego ![]() Skierka -zdjęcia urocze ![]() Agata R -makijer świetny-bardzo mi sie podoba ![]() kejti...nie będę komentować zachowania męzą i rozprawiać na ten temat bo to niczego nie zmieni,w niczym nie pomoże...Życzę Ci tylko i łącze nadzieje,że ten koszmar już wkrótce się skończy i jak najszybciej odzywskasz pogodę ducha ![]()
#307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo ładny makijaż:!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#309 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Katarzinka witaj ![]() monai ![]() Agatka śliczny masz ten makijer ![]() dalej myślę o sytuacji naszej Kejti i tak mi smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
mi też
![]() a u nas wszyscy w kółko zaczęli się denerwować, że to już tak blisko i tylko nam powtarzają, że to tylko 3 tygodnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() ależ macie pisane ... w piatek Kasieńka zadziwila mnie informację, że juz IV cz. wątku, zagladam dziś a tu juz tyle stron zapełnionych ... a liczyłam że chocciaż tu uda mi się być na bieżąco. My ze wszystkim jesteśmy w plecy ... moja krawcowa powiedziałą, że odeziwe się po 15.08 bo teraz obszywa matke i córke na slub (ale chyba nie młodą bo by pewnie suknie pokazła). Na początku sie martwilam, bo został juz tylko miesiąc, ale teraz już mi wszystko jedno - musi zdąrzyć. W piątek zamóiliśmy A. garnitur - został do poprawek. Jest grafitowy (prawie czarny) i zastanawiam się jaką muskę do tego powinien mieć tzn. w jakim kolorze. Ma czarną, ale wydaje mi się, że mimo białej koszuli to będzie w tym wyglądał smutno. Moja suknia będzie biała, a bukiet chciałam mieć ze słoneczników i dodatki złoto-brązowe (łańcuszek-makijaz). Poradźcie co Wy o tym myślicie, bo ja sie na tym zupelnie nie znam-nie mam wyobraźni? Spóżnione ale serdeczne życzenia samych słonecznych dni na nowej drodze życia, dla ślubujących w zeszłą sobotę. ![]() Ale dziś kiepska pogoda - zaraz mnie chyba rozniesie. Idę chociaż troszkę poczytać co u Was słychac i jak Wasze przygotowanka ... coraz nas mniej. Ale ten czas leci. |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laski! Dawno mnie nie było, ale praca też ma swoje prawa. Sprawozdania same się nie zrobią
![]() ![]() Za oknem buro i ponuro, chcę wakacji!!! Okazało się, że musimy zrezygnować z naszego wyjazdu tzn z naszych planów i wybrać tańszą opcję, czyli Tunezję. Mam nadzieję, że też będzie ok. Mamy w tym roku tyle wydatków, że musimy kierować się zdrowym rozsądkiem. Byliśmy w naszym mieszkanku, cieszyłam się jak głupia ![]() ![]() kejti współczuje Spadam na sniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
hej Słoneczka
![]() dzięki dziewczyny, że odpowiedziałyście na moje pytanie ![]() witam nową PM - katarzinka ![]() kejti ![]() gosia1007 w Tunezji też pewnie będzie fajosko ![]() muszę Wam napisać dziewczyny, że u mojego TŻ na kawalerskim była oczywiście panienka, którą 3/4 chłopaków znało z widzenia i ona znała ich ![]() ![]() /12/ ![]()
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |||
Zadomowienie
|
Zaczęlam czytać od przypdakowej strony (10) a tam takie smutne informacje.
Cytat:
![]() Zdaje sobie sprawę, że to nie proste, ale ja nie wyobrażam sobie życia z kimś kto początek wspólnego życia buduje na kłamstwie i nic nie znaczą dla niego słowa przysiegi. Skoro mąż zdecydował się na rozwód to mysłę, że powinnaś starać się o uniewaznienie tego małżeństwa. Jesteś wspaniałą dziewczyną i zasługujesz na to żeby być szczęśliwą i móc ułozyć sobie życie u boku innego godnego Twojej milości człowieka i przypieczętować Wasza miłość przed Bogiem. Musisz być twarda i nie pozwolić, żeby on czerpał zadwolenie z Twojego smutku i cierpienia. Cytat:
![]() Cytat:
![]() napisz coś wiecej o swoim slubie i przyjęciu - o ile będziecie je organizować. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja w pracy mój B sobie jeszcze pewnie śpi ![]() czekam jak zaczarowana na telefon w sprawie przymiarki sukienki-mają czas od dzisiaj do piątku, w sumie do czwartku bo piątek to święto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() chciałabym ją już zobaczyć bo dopadają mnie czarne myśli, że coś się z niąstanie podczas transportu ![]() ja chcę mieć moją sukienkę już w domu-narazie mam dla niej miejsce, bieliznę, podwiązkę i buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() już mamy ostateczną liczbę gości, na ok 160 zaproszonych będzie 113 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam skarby moje kochane w poniedziałkowy "poranek"
![]() Cytat:
![]() Podoba mi się ten makijer w tych kolorkach ![]() Cytat:
![]() Echhhh... te rude piękne włosiska... ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym to makijer bardzo ładny i fryzik również Ci pasuje ![]() Cytat:
![]() Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Muszę mieć to co sobie umyśliłam, bo inaczej załamka. Postawię chyba jednak na espanola! Nie wiem gdzie szukać ozdób na autkach... Dziewuszki czy wklejałyście gdzieś takie tubu z kwiatami na autko?? Chciałabym je ułożyć na masce na kształt wachlarza. Dobry pomysł?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z mamą się nie przejmuj... Co zrobić z tymi rodzicami... nie wszyscy mamy ich cudownych... Ja też się podpisuję pod tymi narzekającymi ![]() Cytat:
![]() ![]() Króliki po panieńskim!!! Zazdroszczę i gratuluję udanych wieczorków pijaki jedne!!! ![]() Cytat:
![]() Gratulacje raz jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aż płakać mi się chce... Jak można być tak podłym i nieodpowiedzialnym... ![]() Kejti trzymam kciuki z Ciebie... Mam nadzieję, że w końcu zaświeci nad Tobą słonko ![]() Cytat:
![]() My z organistą stoimy w miejscu. Łukasz dziś ma zarezerwować autobus. Jestem nadal wstrząśnięta i nie wiem co pisać ![]() Byliśmy wczoraj na Batmanie w kinie! Pewnie mnie tu zjedziecie , bo nie lubicie takich filmów, a ja Wam i tak serdecznie polecam ten film. Bo jest świetny!!! ![]() Tylko na samym końcu jest amerykański kicz. 2 zdania dosłownie! Naturalnie ciąg dalszy wyprzedaży- Kasia za całe 75 zł kupiła 4 bluzki czadowe!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podobna liczba jak u mnie ![]() ![]() ![]() Kasieńka ![]() ![]() ![]() zazdroszczę tej okazji wyprzedażowej- ![]() fajny pomysł z tym wchlarzem na masce-będzie wszystko dograne ![]() trzymam kciuki za organistę i transport ![]() buziaczek dla Nieobecnych Dziewczyn ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-11 o 10:14 Powód: bo Kasieńka się rozpisała:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
u nas 119 z zespołem, kamerzystą i fotografem
![]() ![]() jutro chyba jedziemy zapłacić za gości, zamówić tort, ciasta no i wiązankę ![]()
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja nie cierpię takich imprez!!! ![]() Może powiecie , że nie potrafię się bawić, ale jestem okrutną zazdrośnicą i nie toleruję czegoś takiego! Denerwuję się nawet wtedy, gdy Wy o tym piszecie! ![]()
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Właśnie rozdałam zaproszenia na ślub w pracy szefowi, koleżankom i kolegom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiązanka wstępnie ustalona-muszę tylko potwierdzić i jeszcze przybranie na autko-już zgłupiałam co bym chciała ![]() Cytat:
![]() ![]() nie uważam że nie potrafisz się bawić-to jest kwestia gustu:albo coś lubimy i coś nam się podoba albo nie. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Wtajemniczenie
|
Hahaha dokładnie
![]() dzasta ciekawe jak jej teraz będzie przyjemnie jak ja na ulicy będziecie mijać ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Myslalam ze przeczytam weekendowe fajne relacje a tu mi szczeka opadla
![]() ![]() ![]() ![]() Malutka ale Cie przepadali ![]() ![]() Kasienka ja tez bylam na batmanie ale w sobote, byl ekstra choc takze uwazam ze koniec mogl byc lepszy, rola Jokera fenomenalna! Caly film zaskakujacy i mroczny, swietnie zrobiony! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.