Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-11, 07:29   #301
biedronka19876
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Witam

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane powiedzcie mi (o ile wiecie) ile dostaje za godzinę opiekunka do dziecka w Waszych miastach?? Chodzi mi raczej o małe miejscowości, bo mam propozycje pilnowania 6-cio miesięcznej dziewczynki, ale nie orientuję się w kwestii wynagrodzenia...

U mnie płaca tak ok 5zl/godz. no i czy stać rodzinę na taką kwotę. Niektorzy oferują nawet 3 zł/godz.
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 07:49   #302
katarzinka
Wtajemniczenie

Witam
dołączam sie do wątku, bo i ja zaliczam się do tego grona. a wypełnia mnie radość z powodu tego wielkiego wydarzenia, że aż chce mi się o tym krzyczeć do wielkiego dnia zostało 103 dni czyli, że niebawem STUDNIÓWKA
ściskam serdecznie
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:05   #303
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejti85 Pokaż wiadomość
bo ja ciągle kocham... mimo tego że on nawala... przykre ale prawdziwe, chyba naleze do tych które mają nadzieje że on się kiedyś zmieni. Zawsze uważałam takie kobiety za głupie a teraz prosze... sama się okazałam taką...
dzięki za informacje, ale nie wiem czy z tym kościelnym unieważnienie przeszłoby, w końcu jednak związek skonsumowany, a wątpie żeby on się do kogoś przyznał, nie wiem nawet czy ktoś taki jest czy poprostu mi tak mówił żeby mi na złość zrobić, czy męczenie psychiczne może być powodem unieważnienia? ide się położyć

współczuje

ZNajdziesz kogoś kto Cie pokocha szczerze- piekna z Ciebie kobieta
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:10   #304
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny to już jest koniec
K. jutro jedzie złożyć pozew o rozwód. Któraś pisała że do miesiąca to wygląda inaczej, coś z uprawomocnieniem... napiszcie mi prosze na czym to polega... nie mam już siły na nic...
Cytat:
padło zbyt wiele przykrych słów, z mojej strony również, a po tym jak mi powiedział że mnie nieraz zdradził walłam go w twarz... wiem że nie powinnam ale tego było już za wiele, a potem oczywiście jeszcze się obaził i pow. że jestem głupia że mu we wszystko wierze...i to koniec i że nie chciał tego śłubu i że mnie nie kocha i nie pasujemy do siebie i to ja sobie cały czas wmawiam niewiadomo co, no i oczywiście że nie poczeka ani miesiąca na dziecko bo on chciał ale już nie chce, ze mną nie chce bo z kimś innym to oczywiście...
serce mi pęka
Kejti strasznie mi przykro, aż mnie zatkało, jak to przeczytałam, brak mi słów...

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:19   #305
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ja takiej pogody nie zamawiałam ;//// dzisiaj u mnie odrobinę padało - jeżeli już ma padać za tydzień to mam nadzieję że tak jak dzisiaj

masz rację - lepiej obserwować na bieżąco pogodę ostatnimi czasy z prognozami mylili się pare razy - oby i tym... 16 i tym 23
A dzisiaj jak byłam na solarium - w zakładzie fryzjerskim miałam okazję obserwować fryzurowanie panien młodych aż 3 ;D i widziałam jak fryzjerka jednej PM upinała welon, od dołu podpięła go trochę wyżej szpilkami do włosów - tak że zakrył grzebyk i prysnęła lakierem żeby lekko sterczał - efekt był dosyć fajny
Wogóle to miałam ochotę powiedzieć wszystkim, ze za tydzień tez tak będę miała

dołączam się do życzeń

Jako że ostatnio doszła pocztą halka i welon - nastąpiła próba generalna przymierzenia halki+sukni+butów+bielizn y(no tylko biustonosza)+welonu+biżut erii... efekt skwitowałam "Marcin padnie jak mnie zobaczy" a brakowało pończoch, bukietu, makijażu i fryzury ja stwierdziłam, że może się nie zabiję w tych kołach, halkach, 8cm obcasach i trenach... tata stwierdził że będzie płakał w kościele na pewno, a mama nie może wyjść z podziwu jakie piękne kolczyki mi kupiła zdjęcia nie zrobiłam - bo już za tydzień będzie perfect - i zdjęcia - a później jak tylko nam podłączą internet zdam relację ze zdjęciami

Teraz usatysfakcjonowana sączę piwko z sokiem za zdrówko wszystkich PM 2008 w sumie wysączyłam i idę spać soł - dzień dobry

Twoje zdrówko!!!!
Stary 2008-08-11, 08:22   #306
katia0117
Zadomowienie

Witam was dziewczyny
Troche tu nie zaglądałam i teraz mam jak zwykle problem z nadrobieniem...

tak po krótce...

Wszystkim,które ślubowały w sobotę-wszystkiego najlepszego
Skierka -zdjęcia urocze

Agata R -makijer świetny-bardzo mi sie podoba

kejti...nie będę komentować zachowania męzą i rozprawiać na ten temat bo to niczego nie zmieni,w niczym nie pomoże...Życzę Ci tylko i łącze nadzieje,że ten koszmar już wkrótce się skończy i jak najszybciej odzywskasz pogodę ducha
Stary 2008-08-11, 08:28   #307
wiiniii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dla tych co lubia foty ogladac
prosze o opinie ale prawdopodobnie oczytam w poniedzialek dopiero
dwie ostatnie foty to welon na sukni mama nadzieje ze widac
Buziole dziewczyny

bardzo ładny makijaż:!!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 08:43   #308
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
bo ja ciągle kocham... mimo tego że on nawala... przykre ale prawdziwe, chyba naleze do tych które mają nadzieje że on się kiedyś zmieni. Zawsze uważałam takie kobiety za głupie a teraz prosze... sama się okazałam taką...
dzięki za informacje, ale nie wiem czy z tym kościelnym unieważnienie przeszłoby, w końcu jednak związek skonsumowany, a wątpie żeby on się do kogoś przyznał, nie wiem nawet czy ktoś taki jest czy poprostu mi tak mówił żeby mi na złość zrobić, czy męczenie psychiczne może być powodem unieważnienia? ide się położyć
Po pierwsze, to bardzo mi przykro z powodu tego, co Cię spotkało. Po drugie, powodem unieważnienia ślubu kościelnego może być nieszczera przysięga małżeńska. Sam się przecież przyznał, że nie chciał tego ślubu i że Cię nie kocha.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 08:50   #309
LilStar
Wtajemniczenie

Hej

Katarzinka witaj

monai

Agatka śliczny masz ten makijer

dalej myślę o sytuacji naszej Kejti i tak mi smutno
Stary 2008-08-11, 08:56   #310
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
dalej myślę o sytuacji naszej Kejti i tak mi smutno
mi też

a u nas wszyscy w kółko zaczęli się denerwować, że to już tak blisko i tylko nam powtarzają, że to tylko 3 tygodnie i się nakręcają, a my jakoś na razie stresa nie załapaliśmy i tylko się im dziwimy, ale zobaczymy, co to będzie przed ślubem, może dopiero wtedy nas złapie stresior, choć mam nadzieję, że nie

Mąż i żona...
Stary 2008-08-11, 09:13   #311
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry Dziewczynki
ależ macie pisane ... w piatek Kasieńka zadziwila mnie informację, że juz IV cz. wątku, zagladam dziś a tu juz tyle stron zapełnionych ... a liczyłam że chocciaż tu uda mi się być na bieżąco.

My ze wszystkim jesteśmy w plecy ... moja krawcowa powiedziałą, że odeziwe się po 15.08 bo teraz obszywa matke i córke na slub (ale chyba nie młodą bo by pewnie suknie pokazła). Na początku sie martwilam, bo został juz tylko miesiąc, ale teraz już mi wszystko jedno - musi zdąrzyć.
W piątek zamóiliśmy A. garnitur - został do poprawek. Jest grafitowy (prawie czarny) i zastanawiam się jaką muskę do tego powinien mieć tzn. w jakim kolorze.
Ma czarną, ale wydaje mi się, że mimo białej koszuli to będzie w tym wyglądał smutno. Moja suknia będzie biała, a bukiet chciałam mieć ze słoneczników i dodatki złoto-brązowe (łańcuszek-makijaz).
Poradźcie co Wy o tym myślicie, bo ja sie na tym zupelnie nie znam-nie mam wyobraźni?

Spóżnione ale serdeczne życzenia samych słonecznych dni na nowej drodze życia, dla ślubujących w zeszłą sobotę.

Ale dziś kiepska pogoda - zaraz mnie chyba rozniesie.

Idę chociaż troszkę poczytać co u Was słychac i jak Wasze przygotowanka ... coraz nas mniej. Ale ten czas leci.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:19   #312
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laski! Dawno mnie nie było, ale praca też ma swoje prawa. Sprawozdania same się nie zrobią Dzisiaj powracam!
Za oknem buro i ponuro, chcę wakacji!!! Okazało się, że musimy zrezygnować z naszego wyjazdu tzn z naszych planów i wybrać tańszą opcję, czyli Tunezję. Mam nadzieję, że też będzie ok. Mamy w tym roku tyle wydatków, że musimy kierować się zdrowym rozsądkiem.
Byliśmy w naszym mieszkanku, cieszyłam się jak głupia już się nie mogę doczekać, kiedy będziemy mieszkać. Jak do tej pory projekt mebli się robi
kejti współczuje

Spadam na sniadanko
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:24   #313
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Witam
dołączam sie do wątku, bo i ja zaliczam się do tego grona. a wypełnia mnie radość z powodu tego wielkiego wydarzenia, że aż chce mi się o tym krzyczeć do wielkiego dnia zostało 103 dni czyli, że niebawem STUDNIÓWKA
ściskam serdecznie
Witamy
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:43   #314
dzasta110
Wtajemniczenie

hej Słoneczka

dzięki dziewczyny, że odpowiedziałyście na moje pytanie

witam nową PM - katarzinka

kejti

gosia1007 w Tunezji też pewnie będzie fajosko

muszę Wam napisać dziewczyny, że u mojego TŻ na kawalerskim była oczywiście panienka, którą 3/4 chłopaków znało z widzenia i ona znała ich ale się uśmiałam z tej sytuacji

/12/

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:44   #315
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
muszę Wam napisać dziewczyny, że u mojego TŻ na kawalerskim była oczywiście panienka, którą 3/4 chłopaków znało z widzenia i ona znała ich ale się uśmiałam z tej sytuacji
nieźle , ciekawe jak jej się pracowało?

Mąż i żona...
Stary 2008-08-11, 09:49   #316
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
no właśnie nie bardzo powiedzieli, że najpierw była "niemrawa" musieli jej kilka głębszych polać i się trochę "rozruszała"

Stary 2008-08-11, 09:51   #317
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie bardzo powiedzieli, że najpierw była "niemrawa" musieli jej kilka głębszych polać i się trochę "rozruszała"
niewdzięczna robota

Mąż i żona...
Stary 2008-08-11, 09:52   #318
madziczek
Zadomowienie

Zaczęlam czytać od przypdakowej strony (10) a tam takie smutne informacje.

Cytat:
padło zbyt wiele przykrych słów, z mojej strony również, a po tym jak mi powiedział że mnie nieraz zdradził walłam go w twarz... wiem że nie powinnam ale tego było już za wiele, a potem oczywiście jeszcze się obaził i pow. że jestem głupia że mu we wszystko wierze...i to koniec i że nie chciał tego śłubu i że mnie nie kocha i nie pasujemy do siebie i to ja sobie cały czas wmawiam niewiadomo co, no i oczywiście że nie poczeka ani miesiąca na dziecko bo on chciał ale już nie chce, ze mną nie chce bo z kimś innym to oczywiście...
serce mi pęka
Kejti85 - trzymaj się kochana Nie mieści mi się w głowie jak możńa się tak wogóle zachować ... mimo, że nadal go kochasz powinnaś się wyrwać z tego związku, bo zatracisz w tym siebie.
Zdaje sobie sprawę, że to nie proste, ale ja nie wyobrażam sobie życia z kimś kto początek wspólnego życia buduje na kłamstwie i nic nie znaczą dla niego słowa przysiegi.
Skoro mąż zdecydował się na rozwód to mysłę, że powinnaś starać się o uniewaznienie tego małżeństwa. Jesteś wspaniałą dziewczyną i zasługujesz na to żeby być szczęśliwą i móc ułozyć sobie życie u boku innego godnego Twojej milości człowieka i przypieczętować Wasza miłość przed Bogiem.
Musisz być twarda i nie pozwolić, żeby on czerpał zadwolenie z Twojego smutku i cierpienia.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Zła wiadomość:
z tego stresu tak mnie dzisiaj brzuch rozbolał, że wylądowałam na izbie przyjęć Dostałam 2 zastrzyki w tyłek, kroplówkę, zrobili mi cały komplet badań (poza prześwietleniem), usg dopochwowe, usg jamy brzusznej i ... nie wiadomo co mi jest Na szczęście jest już dobrze, ale prawie cały dzień spędziłam w tym szpitalu
Dużo, dużo zdrówka b... oby wszystko było dobrze, a ból brzucha to tylko wynik stresu, który nie poniesie za sobą żadnych konsekwencji.

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Witam
ściskam serdecznie
Witaj

napisz coś wiecej o swoim slubie i przyjęciu - o ile będziecie je organizować.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:54   #319
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
hej Słoneczka

dzięki dziewczyny, że odpowiedziałyście na moje pytanie

/12/
Cytat:
to nieźle-komfort pracy zapewniony

ja w pracy mój B sobie jeszcze pewnie śpi
czekam jak zaczarowana na telefon w sprawie przymiarki sukienki-mają czas od dzisiaj do piątku, w sumie do czwartku bo piątek to święto

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 09:56   #320
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
czekam jak zaczarowana na telefon w sprawie przymiarki sukienki-mają czas od dzisiaj do piątku, w sumie do czwartku bo piątek to święto
Liluś trzymam kciuki, żeby już dziś zadzwonili

Mąż i żona...
Stary 2008-08-11, 10:06   #321
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Liluś trzymam kciuki, żeby już dziś zadzwonili
dziękuję
chciałabym ją już zobaczyć bo dopadają mnie czarne myśli, że coś się z niąstanie podczas transportu
ja chcę mieć moją sukienkę już w domu-narazie mam dla niej miejsce, bieliznę, podwiązkę i buty
Stary 2008-08-11, 10:08   #322
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
to nieźle-komfort pracy zapewniony

ja w pracy mój B sobie jeszcze pewnie śpi
no to czekamy, czekamy oczywiście na fotki ja drugą przymiarkę mam w środę i się nie mogę doczekać mam nadzieję, ze to już będzie sukienka a nie "prześcieradło"

już mamy ostateczną liczbę gości, na ok 160 zaproszonych będzie 113

Stary 2008-08-11, 10:09   #323
kasienka1985
Zakorzenienie

Witam skarby moje kochane w poniedziałkowy "poranek"

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dla tych co lubia foty ogladac
prosze o opinie ale prawdopodobnie oczytam w poniedzialek dopiero
dwie ostatnie foty to welon na sukni mama nadzieje ze widac
Buziole dziewczyny
Naturalnie cudaczny Agaciorek
Podoba mi się ten makijer w tych kolorkach

Cytat:
No to zdjęcia: 1. ogólnie jak wygląda garnitur, 2. zbliżenie na trąbę słonia 3. zbliżenie na materiał bo na żywo widać prążki a na małym zdjęciu nie koniecznie ;p 4. welon + tiara no i ja
Wszystko mi się podoba!
Echhhh... te rude piękne włosiska...

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
Jejku ale dużo piszecie ja nie mam czasu nawet poczty sprawdzić. mamuska co chwile wymyśla jakieś sprzatanie, wczoraj robiłam próbną fryzurkę, dzisiaj byłam na makijażu wkleję fotki Tylko 7 dni Kurcze mam takiego stresa martwie sie czy o niczym nie zapomniałam Od wtorku nie bede miała już wogole czasu na wizaż wiec nie gniewajcie sie na mnie ale obiecujje ze po wszystkim zdam relacje co i jak A i na zdjęciach mam nie wyregulowane brwi nie miałam czasu ale we wtorek bedzie wszystko zrobione razem z henną Pozdrowionka
Za te brwi masz ode mnie
A tak poza tym to makijer bardzo ładny i fryzik również Ci pasuje

Cytat:
dzięki dziewczyny
właśnie wróciłam z morderczej walki o bukiet choć trochę zbliżony do mojego gustu jak się nie zamawia wcześniej - u jak dobrej kwiaciarki, to zostaje co zostaje... chciałam mieć bukiet taki bez mikrofonu ale wyszło "że się nie da" więc będzie mikrofon, a na nim okrągły bukiecik z eustomy w kolorze brudny, jasny róż, gipsówki i zielonych miniaturek chryzantem... oby ładny wyszedł! a i będą minimalne ilości kryształków w chryzantemach. Będzie ładnie. Chciałam frezje ale podobno by nie wytrzymały ech liie też... wkurzona jestem, ale łorewa to tylko kwiaty ;] nie dałam sobie wcisnąć Asparagusa Modrzewiowego takie miekkie zieloe jakby kolczaste - fuj.
Ojj... niefajnie
Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...
Muszę mieć to co sobie umyśliłam, bo inaczej załamka.
Postawię chyba jednak na espanola!
Nie wiem gdzie szukać ozdób na autkach...
Dziewuszki czy wklejałyście gdzieś takie tubu z kwiatami na autko??
Chciałabym je ułożyć na masce na kształt wachlarza.
Dobry pomysł??

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ostatnio wpadłam na pomysł, że uszyję sobie czarny sznurowany gorset na fiszbinach na poprawiny... a że mam potężny biuścior to zadzwiniłam do profesjonalnej gorseciarki w Warszawie ale jak usłyszałam cenę to zemdlałam .... 2000-2500 zł ......
SZOK tyle to ja za suknię ślubną płacę !!!

Mama jest na mnie obrażona i się do mnie już tydzień nie odzywa ehhhh
Z tym gorsetem to
A z mamą się nie przejmuj...
Co zrobić z tymi rodzicami... nie wszyscy mamy ich cudownych...
Ja też się podpisuję pod tymi narzekającymi

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ehhhhh.. moja myszeczko dziękuję, że o mnie pamiętałaś

Cytat:
Witajcie Kochane
melduję się po panieńskim
Króliki po panieńskim!!!
Zazdroszczę i gratuluję udanych wieczorków pijaki jedne!!!

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam Was drogie Panny Mlode!

Jak obiecalam zalacze pare zdjec ze swojego slubu, ktorego relacje pisalam wczesniej Troche mi sie z tym zeszlo no ale w koncu udalo sie !
Mam nadzieje ze zrozumiecie tez ze twarze zakrylam
Wyglądaliście przepięknie!!!
Gratulacje raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, nareszcie jestem w Polsce, szczęśliwa bardzo zaraz zabieram się za nadrabianie zaległości w czytaniu i oglądaniu fotek
Witaj z powrotem

Cytat:
Dziewczyny to już jest koniec
K. jutro jedzie złożyć pozew o rozwód. Któraś pisała że do miesiąca to wygląda inaczej, coś z uprawomocnieniem... napiszcie mi prosze na czym to polega... nie mam już siły na nic...
Cytat:
serce mi pęka
Załamka
Aż płakać mi się chce...
Jak można być tak podłym i nieodpowiedzialnym...
Kejti trzymam kciuki z Ciebie...
Mam nadzieję, że w końcu zaświeci nad Tobą słonko

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Zła wiadomość:
z tego stresu tak mnie dzisiaj brzuch rozbolał, że wylądowałam na izbie przyjęć Dostałam 2 zastrzyki w tyłek, kroplówkę, zrobili mi cały komplet badań (poza prześwietleniem), usg dopochwowe, usg jamy brzusznej i ... nie wiadomo co mi jest Na szczęście jest już dobrze, ale prawie cały dzień spędziłam w tym szpitalu
Uspokój się tam i dbaj o siebie

My z organistą stoimy w miejscu.
Łukasz dziś ma zarezerwować autobus.
Jestem nadal wstrząśnięta i nie wiem co pisać

Byliśmy wczoraj na Batmanie w kinie!
Pewnie mnie tu zjedziecie , bo nie lubicie takich filmów, a ja Wam i tak serdecznie polecam ten film.
Bo jest świetny!!! Naprawdę im się udał!
Tylko na samym końcu jest amerykański kicz. 2 zdania dosłownie!
Naturalnie ciąg dalszy wyprzedaży- Kasia za całe 75 zł kupiła 4 bluzki czadowe!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 10:10   #324
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
no to czekamy, czekamy oczywiście na fotki ja drugą przymiarkę mam w środę i się nie mogę doczekać mam nadzieję, ze to już będzie sukienka a nie "prześcieradło"

już mamy ostateczną liczbę gości, na ok 160 zaproszonych będzie 113

podobna liczba jak u mnietylko jeszcze 8 dzieci i razem 120 z obsługą

Kasieńka jak zwykle wysmarowała pół stronkilubię czytać Twoje wypocinki Cudaczku
zazdroszczę tej okazji wyprzedażowej-

fajny pomysł z tym wchlarzem na masce-będzie wszystko dograne

trzymam kciuki za organistę i transport

buziaczek dla Nieobecnych Dziewczyn

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-11 o 10:14 Powód: bo Kasieńka się rozpisała:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:14   #325
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:

podobna liczba jak u mnietylko jeszcze 8 dzieci i razem 120 z obsługą
u nas 119 z zespołem, kamerzystą i fotografem więc rzeczywiście podobnie

jutro chyba jedziemy zapłacić za gości, zamówić tort, ciasta no i wiązankę

Stary 2008-08-11, 10:14   #326
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

/12/
Oblechowe lafiryndy na panieńskich- a feeeeeeeee
Jak ja nie cierpię takich imprez!!!
Może powiecie , że nie potrafię się bawić, ale jestem okrutną zazdrośnicą i nie toleruję czegoś takiego!
Denerwuję się nawet wtedy, gdy Wy o tym piszecie!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:25   #327
kina2807
Zakorzenienie

Właśnie rozdałam zaproszenia na ślub w pracy szefowi, koleżankom i kolegom ucieszyli się i gratulowali

Mąż i żona...
Stary 2008-08-11, 10:27   #328
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas 119 z zespołem, kamerzystą i fotografem więc rzeczywiście podobnie

jutro chyba jedziemy zapłacić za gości, zamówić tort, ciasta no i wiązankę
my będziemy się rozliczać potak chcieli w cukierni i w restauracji
wiązanka wstępnie ustalona-muszę tylko potwierdzić i jeszcze przybranie na autko-już zgłupiałam co bym chciała

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Może powiecie , że nie potrafię się bawić, ale jestem okrutną zazdrośnicą i nie toleruję czegoś takiego!
też jestem zazdrośnik i to straszny-ale nie dostaję powodów do zazdrości-tylko zdrowe dawkitakże daję radę
nie uważam że nie potrafisz się bawić-to jest kwestia gustu:albo coś lubimy i coś nam się podoba albo nie. ja nie lubię alko i nie uważam że bez tego bawię się gorzej
Stary 2008-08-11, 10:29   #329
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
niewdzięczna robota
Hahaha dokładnie
dzasta ciekawe jak jej teraz będzie przyjemnie jak ja na ulicy będziecie mijać

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Też jestem zazdrosna, ale na kawalerskim tańcząca panienka, ok, a niech się chłopaki pocieszą aby nie przekraczać pewnych granic i będzie ok
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:31   #330
soffera
Zadomowienie

Myslalam ze przeczytam weekendowe fajne relacje a tu mi szczeka opadla Kejti mam nadzieje ze masz oparcie w kims bliskim Jest smutno i przykro, nie umiem tego zrozumieć

Malutka ale Cie przepadali Mniej stresow zycze

Kasienka ja tez bylam na batmanie ale w sobote, byl ekstra choc takze uwazam ze koniec mogl byc lepszy, rola Jokera fenomenalna! Caly film zaskakujacy i mroczny, swietnie zrobiony!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości