![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Wiem, że o niczym innym nie myślałabym do dnia ślubu i tyle... Więc po co mam się stresować??? ![]() Łukasz wie o tym, że jeżeli będzie miał panienke na kawalerskim to za niego nie wyjdę! ![]() Jestem chora na tym punkcie <mimo że Łukasz nie daje mi powodów do zazdrości>, mam uszczerbek na mózgu po tamtej... o której Wam opowiadałam. No to tyle o mojej niemałej choróbce ![]() Cytat:
moja krew ![]()
![]() |
#332 | |||
Zakorzenienie
|
no to wrocilam... I nadrobilam Was...
![]() ![]() My tez mamy o 16:00 ![]() Cytat:
Torcik mamy 3 pietrowy o smaku cytrynowym z bita smietana i szarlotka z brzuoskwiniami ![]() Kakusia widze, ze u Ciebie gradowe chmury, trzymam ![]() Cytat:
![]() Marta z tym organista to zalamka, szukajcie kogos nowego albo w kancelarii postawcie sprawe jasno, to nie moze tak wygladac ze on sobie w kulki leci ![]() Cytat:
![]() Malutka wracaj do zdrowia, i nie mysl tyle. ![]() A na koniec witam Wszystkie nowe PM ktore do nas dolaczyly..... i to co mnie zszokowalo Kejti... walcz o siebie.... !!!!!! On nie jest tego wart!!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka ale avek
![]() ale tęsknię za tym Espaniolskim ![]() Daget ![]() ![]() B już się martwi jak przewiezie moją garderobę ![]() izazusia jak humorek? ![]() Kejti ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-11 o 10:57 Powód: o przeprowadzce:) |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam zablokowane i chyba odwiedzić mnie nie możesz co?? Tam mam 2! Z wczorajszego kinowania ![]() Mówisz, że wolisz Espanolskiego avka?? Może kiedyś powróci ![]() Buziol myszko ![]() Widgeciku witaj następna myszko ![]()
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odwiedzać mogę ale komentować NIE ![]() do tamtego avka mam słabość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki! Nie mam czasu czytać dokładnie tego, co naskrobałyście
![]() Fajnie, że panieńskie się udały - też bym chciała mieć jakąś imprezę. Zobaczymy, czy uda się coś zorganizować. Wczoraj rozdaliśmy część zaproszeń. W ten weekend mamy zamiar pojechać do mojej rodziny w góry i też pozbyć się kilku kartoników ![]() ![]() ![]() Kejti, brak mi słów. Smutno strasznie. Czy Wasi rodzice już o tym wiedzą? Mam nadzieję, że chociaż oni nie pogarszają sytuacji ![]() Popieram dziewczyny - walcz o unieważnienie sakramentu. Tak, jak napisała Malin, powodem może być nieszczerość przysięgi. |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe Proszę sobie skopiować me zdjęcie i ustawić na pulpicie... ![]() ![]() Ciekawe co B. powie ![]()
![]() |
#339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
#341 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was gorąco laseczki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Szczerze mówiąc to ja nie rozumiem jak np facet na kawalerskim idzie do klubu ze striptizem, jakaś obca baba ślimaczo się przed nim wyciąga. To samo idzie w drugą stronę, gdyby mi znajome sprezentowały jakiegoś naoliwionego lalusia z pewnością to one miałyby większą zabawę niż ja sama.Nie wiem może ja i F. mamy inaczej w głowach poukładane, na innych fundamentach tworzyliśmy związek. Co do ślubu zostało nam 12 dni! i mam coraz większą sratatujkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho dziewczynki
![]() ![]() ![]() O 15 jadę na korepetycje i wrócę pewnie tak ok 18. Jutro zamierzam wybrać się do mojej ukochanej cioci do Kluczborka w końcu ją zaprosić na ślub. Muszę się też pochwalić że zarobiłąm ok 600 zł przez ostatni tydzień- rozwiązując projekty- wszystkie zostały przyjęte bez poprawek ![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
A no wlasnie co do odliczania to moj Skarbek mi dzis odliczyl.... 19 dni....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Wlasnie przegladam sobie kalendarz ( Dzieki marcie i jej linkowi w podpisie ) ale sie slubow szykuje w ta sobote, bedziemy mialy co czytac w przyszlym tygodniu
![]() Izazusia ja mam welon 80/60, mam 177cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
jak patrzę jak to wygląda to też
![]() m.a.r.t.a ale ten czas leci-masakra Nam z 30 zostało 19 dni-nawet nie wyobrażam sobie co będzie jak tych dni zostanie 3 ![]() izazusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
lilstar- jak to mój kolega powiada- w czołgu najbardziej liczy się... lufa
![]() Hmm soffera to czy ja czasem nie jestem za niska do takiego welonu?? No z butkami będę mieć tyle co ty bez nich ![]() ![]()
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam dodać, że Łukaszowi nigdy na niczym takim nie zależało! Za wypowiedz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izazusia- mój Ty bogaczu ![]() ![]() ![]() Trza się koło Ciebie zakręcić... ![]() Ehem... co Ty jestes???? Kurdupelek?? To co ja mam powiedzieć z moim 160?? :[
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-11 o 11:30 Powód: Izazusia sieje herezję :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa zapomniałam napisać o wieczorze panieńskim siostry (był w sobotę). Wieczór w stulu hawajskim. Moja siostra mieszka obecnie w Anglii a tutaj w Polsce na wsi, więc cała impreza była na wiosce. Pojechałyśmy po panne młodą do wioski obok na... przyczepce ciągniętej przez traktor (nie byle jaki bo lamborgini
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gosia tez bym Was chciala zobaczyc, baaa szalec razem z Wami, ja tylko slyszalam o panienskim na polance gdzie po zakonczeniu imprezy tata PM ladowal wszystkie dziewczyny na traktor i rozwozil do domow takie byly nabzdryngolone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za niska na pewno nie jesteś ![]() Cytat:
byle do soboty-ciekawe co moje awriatki wymyślą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie było, zreszta mój panieński też był super. W ogóle to zdrowo jest się czasami spotkać w typowo babskim gronie. Śmiem nawet twierdzić, że wtedy są najlepsze imprezy, a na takim panieńskim to już w ogóle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a więcej frajdy na pewno mieli jego goście niż on sam ![]() Cytat:
![]() rozumiem, że ile ludzi tyle opinii
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my Ci na forum zorganizujemy ![]() Dzasta ![]() ![]() jednym się podoba taki sposób na kawalerski, innym nie-ile Kobitek tyle zdań ![]() wszystko zależy od smaku tego występu ![]() ![]() także główka do góry-nikt tu nie jest przeciwko Tobie Słonko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
dzięki wszystkim za przywitanie
![]() dokładnie ślubuję 22.11.2008. pewnie jeszcze sporo się od Was dowiem tego co mnie czeka w tym dniu i będę przygotowana na jakieś "niespodzianki" dzięki Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oooo to tuz przed andrzejkami ![]() a sukienkę wybrałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Witam Was po weekendzie
![]() U mnie weekend minął dość pracowicie jeśli chodzi o przygotowania ![]() ![]() ![]() A u Was widze, że weekend tez pełen wrażen ![]() ![]() Skierka wygladałaś bardzo ładnie ![]() Agata - super makijaż, musze pokazać Twoje zdjecia mojej makijażystce ![]() Co do kejti, to ciężko mi uwierzyć w to wszystko.... |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanko Dżastinko kochana!!! Cóż Ty tu wypisujesz???? ![]() Uwierz mi, że niesamowicie Ci zazdroszczę tego braku zazdrości i zaufania jakim darzysz swego meniora!!! ![]() każdy z nas jest inny!!! I najważniejsze, że to Wy się w tej kwestii zgadzacie!! ![]() Wyobraź jak cięzko jest się porozumieć zazdrośnicy i lekkoduchowi?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.