|
|
#331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Wiem, że o niczym innym nie myślałabym do dnia ślubu i tyle... Więc po co mam się stresować??? ![]() Łukasz wie o tym, że jeżeli będzie miał panienke na kawalerskim to za niego nie wyjdę! ![]() Jestem chora na tym punkcie <mimo że Łukasz nie daje mi powodów do zazdrości>, mam uszczerbek na mózgu po tamtej... o której Wam opowiadałam. No to tyle o mojej niemałej choróbce Cytat:
moja krew
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to wrocilam... I nadrobilam Was...
My tez mamy o 16:00 ![]() Cytat:
Torcik mamy 3 pietrowy o smaku cytrynowym z bita smietana i szarlotka z brzuoskwiniami Kakusia widze, ze u Ciebie gradowe chmury, trzymam za piekne slonce. Bedzie dobrze wierze w to Cytat:
![]() Marta z tym organista to zalamka, szukajcie kogos nowego albo w kancelarii postawcie sprawe jasno, to nie moze tak wygladac ze on sobie w kulki leci Cytat:
![]() Malutka wracaj do zdrowia, i nie mysl tyle. A na koniec witam Wszystkie nowe PM ktore do nas dolaczyly..... i to co mnie zszokowalo Kejti... walcz o siebie.... !!!!!! On nie jest tego wart!!!! |
|||
|
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka ale avek
![]() ale tęsknię za tym Espaniolskim ![]() Daget ![]() B już się martwi jak przewiezie moją garderobę i całą resztę absolutnie niezbędnych mi do życia rzeczyizazusia jak humorek? Kejti
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-11 o 11:57 Powód: o przeprowadzce:) |
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zablokowane i chyba odwiedzić mnie nie możesz co?? Tam mam 2! Z wczorajszego kinowania ![]() Mówisz, że wolisz Espanolskiego avka?? Może kiedyś powróci Buziol myszko Widgeciku witaj następna myszko
|
|
#335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to bardzo dobrze. Nudno by było, gdyby wszyscy byli tacy sami
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odwiedzać mogę ale komentować NIE ![]() do tamtego avka mam słabość
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki! Nie mam czasu czytać dokładnie tego, co naskrobałyście
![]() Fajnie, że panieńskie się udały - też bym chciała mieć jakąś imprezę. Zobaczymy, czy uda się coś zorganizować. Wczoraj rozdaliśmy część zaproszeń. W ten weekend mamy zamiar pojechać do mojej rodziny w góry i też pozbyć się kilku kartoników To akurat będzie wyprawa prawie na cały dzień. Zostanie jeszcze rodzinka z Gl. (też chcemy się jakoś z nimi umówić w weekend), chrzestna TŻ, dwie zanjome naszych rodziców i w końcu znajomi Dziś zresztą umówiliśmy się z jedną znajomą parą - chcą nam dać zaproszenie na swoje wesele (20.09.) Kejti, brak mi słów. Smutno strasznie. Czy Wasi rodzice już o tym wiedzą? Mam nadzieję, że chociaż oni nie pogarszają sytuacji ![]() Popieram dziewczyny - walcz o unieważnienie sakramentu. Tak, jak napisała Malin, powodem może być nieszczerość przysięgi. |
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe Proszę sobie skopiować me zdjęcie i ustawić na pulpicie... Ciekawe co B. powie
|
|
#339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam Jego czołg
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was gorąco laseczki
![]() Cytat:
a kiedy dokładnie ślubujesz? Cytat:
Szczerze mówiąc to ja nie rozumiem jak np facet na kawalerskim idzie do klubu ze striptizem, jakaś obca baba ślimaczo się przed nim wyciąga. To samo idzie w drugą stronę, gdyby mi znajome sprezentowały jakiegoś naoliwionego lalusia z pewnością to one miałyby większą zabawę niż ja sama.Nie wiem może ja i F. mamy inaczej w głowach poukładane, na innych fundamentach tworzyliśmy związek. Co do ślubu zostało nam 12 dni! i mam coraz większą sratatujkę , ale staram się spokojnie do wszystkiego podchodzić. Przed snem się relaksuje na wszelkie możliwości i staram się niczym na zapas nie denerwować. Co do snów to prawie codziennie coś mi się śni związanego ze ślubem. Ostatnio sen dotyczył bukietu, że pojechałam go sama odebrać, a tam facet daje mi wiązankę z zeschniętymi różami w dodatku miały bardzo małe główki i nie były tego samego koloru co zamawiałam. Zestresowałam się jak nic.
|
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho dziewczynki
Włąsnie skończyłąm doprowadzac mieszkanko do porzadku Staram się takze zastanowić nad welonem. Mam klasyczną suknię w kształcie litery A , 172 cm wzrostu i zastanawiam się jaką długość welonu wziąć- myślę o welonie z tiulu 80/60 wykończonym żyłką (tak będzie wykańczana moja sukienka). Już prawie się zdecydowałam![]() O 15 jadę na korepetycje i wrócę pewnie tak ok 18. Jutro zamierzam wybrać się do mojej ukochanej cioci do Kluczborka w końcu ją zaprosić na ślub. Muszę się też pochwalić że zarobiłąm ok 600 zł przez ostatni tydzień- rozwiązując projekty- wszystkie zostały przyjęte bez poprawek
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
A no wlasnie co do odliczania to moj Skarbek mi dzis odliczyl.... 19 dni....
jak to szybko zlecialo
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie przegladam sobie kalendarz ( Dzieki marcie i jej linkowi w podpisie ) ale sie slubow szykuje w ta sobote, bedziemy mialy co czytac w przyszlym tygodniu
![]() Izazusia ja mam welon 80/60, mam 177cm
|
|
|
|
#347 |
|
Wtajemniczenie
|
jak patrzę jak to wygląda to też
m.a.r.t.a ale ten czas leci-masakra Nam z 30 zostało 19 dni-nawet nie wyobrażam sobie co będzie jak tych dni zostanie 3 ![]() izazusia brawo Zdolna Dziewczyno
|
|
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
lilstar- jak to mój kolega powiada- w czołgu najbardziej liczy się... lufa
![]() Hmm soffera to czy ja czasem nie jestem za niska do takiego welonu?? No z butkami będę mieć tyle co ty bez nich Kurdupelek jestem
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam dodać, że Łukaszowi nigdy na niczym takim nie zależało! Za wypowiedz: ![]() Cytat:
![]() Izazusia- mój Ty bogaczu Trza się koło Ciebie zakręcić... ![]() Ehem... co Ty jestes???? Kurdupelek?? To co ja mam powiedzieć z moim 160?? :[
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-08-11 o 12:30 Powód: Izazusia sieje herezję :P |
||
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa zapomniałam napisać o wieczorze panieńskim siostry (był w sobotę). Wieczór w stulu hawajskim. Moja siostra mieszka obecnie w Anglii a tutaj w Polsce na wsi, więc cała impreza była na wiosce. Pojechałyśmy po panne młodą do wioski obok na... przyczepce ciągniętej przez traktor (nie byle jaki bo lamborgini
), przyczepka przybrana "na hawaje", czyli słoma i kukurydza robiąca za palmy a i my ubrane w hawajskie spódniczki z lai na szyjach i kwiatach we włosach. Najlepsze jednak było to, że cała wieś wyszła na drogę, żeby nas oflądać
|
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No co Ty! Moja kolezanka ma tyle co Ty i tez miala taka dlugosc welonu, jeszcze krotsze ponoc przy pochylaniu glowy leca na twarz ( nie sprawdzalam )Gosia tez bym Was chciala zobaczyc, baaa szalec razem z Wami, ja tylko slyszalam o panienskim na polance gdzie po zakonczeniu imprezy tata PM ladowal wszystkie dziewczyny na traktor i rozwozil do domow takie byly nabzdryngolone
|
|
|
|
|
#352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za niska na pewno nie jesteś ![]() Cytat:
byle do soboty-ciekawe co moje awriatki wymyślą
|
||
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie było, zreszta mój panieński też był super. W ogóle to zdrowo jest się czasami spotkać w typowo babskim gronie. Śmiem nawet twierdzić, że wtedy są najlepsze imprezy, a na takim panieńskim to już w ogóle
Życzę Wam dziewczyny, żeby u Was też było z...iście
|
|
|
|
#355 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i czy to jest powód, żeby sądzić, że nasz związek nie jest tworzony na "stabilnych fundamentach" widocznie nie jestem taką zazdrośnicą jak Wy, z takiej racji, że mój TŻ nigdy nie dał mi powodu do "takiej" zazdrościa więcej frajdy na pewno mieli jego goście niż on sam i to była dziewczyna tylko i wylącznie do tańczenia, a nie jakaś lafirynda z którą mogliby robić wszystko Cytat:
rozumiem, że ile ludzi tyle opinii
|
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my Ci na forum zorganizujemy Dzasta ![]() jednym się podoba taki sposób na kawalerski, innym nie-ile Kobitek tyle zdań ![]() wszystko zależy od smaku tego występu i umienia powiedzienia Stop![]() także główka do góry-nikt tu nie jest przeciwko Tobie Słonko
|
|
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki wszystkim za przywitanie
dokładnie ślubuję 22.11.2008. pewnie jeszcze sporo się od Was dowiem tego co mnie czeka w tym dniu i będę przygotowana na jakieś "niespodzianki" dzięki Wam |
|
|
|
#358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oooo to tuz przed andrzejkami fajniea sukienkę wybrałaś? |
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was po weekendzie
![]() U mnie weekend minął dość pracowicie jeśli chodzi o przygotowania Spotkałam sie z moja makijażystaką i wyszłam pełna nadziei, że mój makijaż ślubny bedzie wyglądał tak jak tego chce. W sobotę mieliśmy katechezę przedślubną i jednocześnie poradnię. Udało sie załatwić wszystko na jednym spotkaniu, bo były też pary, które ślubują w ten weekend. Obyło sie więc bez robienia wykresów, choć pani bardzo zachęcała No i moj TZ zakupił buty. Poza tym zdecydowaliśmy, że jednak weźmiemy kilka lekcji tańca, wiec teraz musimy zacząć działać w tym kierunku ![]() A u Was widze, że weekend tez pełen wrażen Wieczory pańieńskie sie udały ![]() Skierka wygladałaś bardzo ładnie ![]() Agata - super makijaż, musze pokazać Twoje zdjecia mojej makijażystce ![]() Co do kejti, to ciężko mi uwierzyć w to wszystko.... |
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanko Dżastinko kochana!!! Cóż Ty tu wypisujesz???? ![]() Uwierz mi, że niesamowicie Ci zazdroszczę tego braku zazdrości i zaufania jakim darzysz swego meniora!!! każdy z nas jest inny!!! I najważniejsze, że to Wy się w tej kwestii zgadzacie!! Wyobraź jak cięzko jest się porozumieć zazdrośnicy i lekkoduchowi??
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

aby nie przekraczać pewnych granic i będzie ok

za piekne slonce. Bedzie dobrze wierze w to
Bo taki zart z mojej strony - ja zaledwie hmm... 5?
(5min autobusem, 25min na nogach
) To samo miasto tylko inne osiedle. Ale sam fakt wyprowadzki
wziecia swoich rzeczy, spakowania ich
) wiec jak tu teraz ciuchy podzielic
Sam fakt, ze juz nie bede nocowac w domu, ze mama juz bedzie musiala sie oduczyc dzwonienia do mnie kiedy wroce
hand-made: urodzinowo na 40tkę