|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro przychodzą robić nam okna. Szkoda tylko, że sama będę z tymi fagasami
![]()
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martuś ja na miejscu Twojego męża to bym uważała- zostawiać kobitkę samą w domu z kilkoma chłopami ![]()
![]() |
#3573 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja do Was jeszcze na chwile (obiecuję nadrobić zaległości)
Jestem nieprzytomna (kiepsko się czuję), z nosa mi leci z godizny na godzinę coraz bardziej .... mówiłyście kiedyś o jakiś tabletkach na katar. Mogłąbym poprosić o ich nazwę - czy one są skuteczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() dopiero nam podłączyli internet w pracy po przeprowadzce do innej siedziby ![]() ![]() Liluś dziękuję, że pamiętałaś o mnie ![]() Aguniu piękne zdjęcia ![]() Izuś nie mogę się doczekać zdjęć z sesji w górach ![]() Kakusiu niezła przygoda z ta cysterną ![]() pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3576 |
Wtajemniczenie
|
Marta-poradzisz sobie z fachowcami
![]() ![]() Madziczek to te tabletki o który ch pisze nasza Agunia ![]() Kinusia ![]() ![]() jeszcze Mili się ociąga z necikiem ![]() Kasieńka wzywam Cię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
![]() też mam taka nadzieję, że już nam neta nie zabiorą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() ![]() Lecę do apteki ... chyba gorączki dostałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
Hej Hej
![]() Wszystko po staremu jak widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Jej... Lilus co ja widze zdjecie w avatarku
![]() ![]() Madziczek popieram przedmowczynie ja tez je lykalam... Chociaz ja osobiscie polecam jeszcze zel do nosa Xylometazolin. ![]() Kinia super ze juz przeprowadzka skonczna. Czekalysmy. A Kasienka po prostu nas olala. ![]() Po pracy mykam zrobic sobie pazuraski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Wtajemniczenie
|
Kinusia jak będą chcieli zabierać to
![]() ![]() Madziczek Ty uważaj na siebie-żebyś czegoś gorszego nie złapała-pogoda zdradliwa ![]() Dagecik jak tam płace nauczycielski?mam nadzieję że dzisiaj tak nerwowo nie masz ![]() dobrze, że już wybierasz mebelki-czasem czas oczekiwania jest długi także lepiej wiedzieć wcześniej co się chce mieć ![]() ![]() ja swoje pazury obcięłam gilotynką spiłowałam i teraz mam swoje śliwkowe ukochane ![]() ![]() Dzasta Ty znów prasujesz ![]() ![]() a ja wieczorkiem będę musiała korzystać z laptopa B.-bo pożyczyłam swój Sisterce mojej-jej w naprawie ![]() Sofferka ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-10-01 o 12:46 Powód: bo Dagecik napisała:) |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam straszne odrosty na pazurach, ale ja chcę w końcu te tipsiory ściagnąć ![]() będę bić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moje tak szybko odrosły, że aż sama się dziwię ![]() ![]() Liluś a Ty jak tam w pracy, zawalona papierzyskami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
Wróciłam z apteki kupiłam Acatar Zatoki i do tego wit. C musującą - Pani powiedziała, że to wystarczy i ewentualnie tylko na noc aspitynkę żeby sobie połknąć.
Zaraz sobie zaaplikuje te specyfiki musi mi szybko przejść, bo 1) nie moge Dziadziadziusia odwiedzać. Dziękuję za życzonka zdrowia w jego imieniu ![]() Napewno się ucieszy jak mu powiem, że tyle młodych "panienek" życzy mu powrotu do zdrowia. 2) Chcę - strasznie się uparąłm - sesje jakąs plenerową, a z czerwonym nosem i gilem zwisającym z niego to chyba nie będzie romantycznie. 3) Chciałabym dpojechac na urlop o wąłsnych siłąch i z niego skorzystać, niekoniecznie leżąc w łóżku. Jeszcze raz dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
madziczek dasz radę! Ja nad morze jechałam zdrowo zakatarzona, cały samochód chyba był pełen moich chusteczek
![]() ![]()
#3587 |
Zadomowienie
|
Aguś, mam nadzieję
![]() jeszcze nie wiem kiedy tą sesję zrobimy ale chcialbym przed urlopem, a znając złośliwość moich zatok to tak prędko mi nie przejdzie ![]() A u mnie to widać niestety bo mam podpuchnięte oczka (naturalnie mam dość widocznie podkrążone), bolą mnie teraz już i niedługo pewnie zaczną łzawiac - chyba zę ten acatar sie sprawdzi i mi przejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziczku zobaczysz ze Ci przejdzie ja tez bylam zasmarkana 2 tyg. temu i mowilam basem a mielismy miec sesje.... Przesunelismy ja wiec na ta sobote a mnie jak reka odjal ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zadomowienie
|
Dzięki za pocieszenie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Wtajemniczenie
|
Kinuś pożyczę Ci mój zestawik
![]() mam troszkę papierków ale korzystam póki Szefa nie ma ![]() ![]() ja już z moimi pazurkami nie mogłam wytrzymać-przeszkadzały mi a jak się uderzyłam to bolało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze nie napisze nic ciekawego bo miedzy Nami sie kiepsko uklada... Ale chociaz pochwale sie ze fotografka zrobila juz wersje internetowego mini albumu - zdjecia sliczne, no prawdziwa profesjonalistka mi sie trafila ![]() ![]() Na zachete dam 2 fotografki i jak znajde jakies ladne z amatorskiego aparatu... ![]() heheh nie smiac sie - rekawiczki mialam tylko na slubie, na sali sciagnelam ![]() Agunia - sliczne zdjecia masz!!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
Kakusia dzięki słonko!
To Twoje pierwsze zdjęcie powala, przepiękne! A co do tego co napisałaś jak jest między Wami, to szczerze troszkę się obawiałam że po ślubie możesz tak pisać. I smutno mi to czytać. Cały czas jednak trzymam bardzo mocno ![]()
#3593 |
Zadomowienie
|
Kasiusia śliczne zdjęcia ... narobiłaś mi apetytua na następne.
Ja wogole uwielbiam oglądać zdjęcia ... chociaz chyba bardziej robić ![]() Kakusia, trzymam kciuki za Wasze małżeństwo ... na pocżatku może być Wam ciężko dlatego, że wczesniej razem nie mieszkaliście, a sytuacja miedzy Wami sprzed śłubu sprawy nie ułatwia - postarajcie się jak najiecej ze sobą rozmawiać. Musicie oboje się bardzo postarać ... musi być dobrze kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę Wam duuuuuużo szczęścia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Wtajemniczenie
|
zaraz zmykam do domku
![]() ![]() i co najważniejsze dostaliśmy większe mieszkanie-50 m ![]() ![]() także remoncik i Parapetówka się szykuje..... ![]() ale jestem szczęśliwa ![]() będę tęsknić za Wami ![]() a Kasieńka to nas tak na dobre opuśliła????????????????? ????????????????????????? ??? ![]() mam nadzieję że jak jutro otworzę wizaż to będzie się świecić na zielono Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-01 o 18:17 Powód: dam po pupie :) |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Witajcie koteczki!!!
![]() Jak ja się za Wami stęskniłam ![]() Proszę nie złościć się na mnie... ![]() Zaraz po weselu napisałam, że było oki, a wczoraj po południu dopiero wróciłam. Wlazłam na nk na chwilkę, aby przeczytać 1000 wiadomości i poszłam po 16 spać ![]() Obudziłam się przed 1 w nocy, żeby zgrać fotki i te "nielegalne" ukryć ![]() Dziś przerabiam i wybieram , które zamieścić na nk i u Was naturalnie. ![]() Zdjęć ze ślubu i z wesela nie mam za wiele... Praktycznie bardzo bardzo mało... Sama zła na to jestem, bo miałam nadzieję, że ktoś już mi cosik doniesie gdy mnie nie będzie, a tu masz babo placek... Tylko koleżanka dała mi w poniedzialek po ślubie swoje fotki- z których większość z ich ułomnego aparatu jest nie do oglądania... ![]() Wrzucam te które posiadam w miarę fajne. Wybaczycie mi , że najpierw pozwolę sobie przeczytać Wasze wypocinki a dopiero gdy się z nimi uporam zdam swoją relacyję... ![]() Lofkam Was bardzo mocno i jestem bardzo mocno szczęśliwa z moim mężulkiem ![]() Dziękuję Wam, że tęskniłyście... ![]() ![]() Widgciku- myszko ![]() ![]() Do napisania niebawem. Idę czytać Was ... OMG- a gdzie ja skończyłam ??? ![]()
#3598 |
Zadomowienie
|
Liluś gratuluję mieszkanka !
![]() Ależ mi się nic nie chce - leżę na blacie biurka i marzę o łóżeczku ... dobrze,ze zaraz do domku. Papa. Cześć Kasiuleńko - fajnie, że juz jesteś z nami ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-10-01 o 15:03 Powód: edit: bo Kasieńka przyszła :) |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Liluś no ja to byłam pewna że zadziała
![]() Kasieńko no w końcu! Tylko nie nadrabiaj za długo bo my tu niecierpliwie czekamy a relację!
#3600 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a na paraptówę jesteśmy zaproszone??? i chyba nas tak na amen nie opuścisz ???? Cytat:
![]() no i wrzucam Wam mojego próbnego koka ślubnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.