Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-06, 16:07   #3781
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Raczej...nie mam pracy Tzn tylko lekcje ale jest ich mało Jak znajdę robotę to będę szczęśliwa
Pan mi dziś przez tel. powiedział że wolą facetów bo kobieta zaraz w ciążę zajdzie i klops
a to prostak jeden!!! jeszcze w Polsce mamy taką "durną politykę"...

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Proszę Was jeszcze o kilka dni cierpliwości , aż zaklimatyzuje sie w pracy.
Obiecuję , że do końca tego tygodnia napiszę <o ile kogoś to jeszcze interesuje >.
Przepraszam Was bardzo ...
chyba testujesz naszą cierpliwość ale poczekamy jeszcze, tyle ile będzie trzeba

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
równiez przesyłam buziaki dla Agunia Mili Kinusia Dzastuś Dagecik M.a.r.t.a Sofferka Kotekk Gosia Agatka Malin Monia Izazusia Izka Kasienka Katarzinka Kode Mbu Czekoladka Asiuk Toverek Niuniuniau Malutka Katia Katey Kejti Madziczek JeszczePanna Biricchina Sanetka Lulu Lilstar Bravurkaaa

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
zelmer u nas odpadł w przedbiegach. Dlatego że w sumie najlepsze opinie mają żelazka właśnie tefala i philipsa. Zdecydowaliśmy się na tefal bo ponoć ma najlepszą ze wszystkich powłokę stopy prasującej
ja mam żelazko Philipsa prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Wpadabuziam wszystkie

Wieczorkiem nadrobię zaległości

jeśli Mąż Cię z ramion wieczorem wypuści

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
witam popoludniowo dziewczeta
jestem totalnie do tylu z czytaniem /ostatni raz bylam 25wrz!!!!
ale foty wstawiam
chyba pokazujesz nam się pierwszy raz, czooo... Na zdjęciach widać Wasze szczęście ps ładna z Ciebie kobietka

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:18   #3782
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No wiolis poprosimy o wiecej . Narobilas mi smaczka

Lilus czekamy

Agus... powloka stopy prasujacej? Ja znajac swoje zdolnosci i tak bym ja do czegos przykleila... Mocherowy seterek albo cos podobnego. wiec dla mnie to ma ono odbrze grzac
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 19:22   #3783
soffera
Zadomowienie

Padam, grypa mnie wzieła, nos zapchany, gorączka, ból głowy a jutro do pracy.
Przeczzytałam co naskrobałyście ale nie mam już sił pisać, niech mnie mężuś leczy bo oszaleje
Sle buziaka internetowego dzieki bogu ze taki nie zaraża
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 19:48   #3784
agunia82
Zakorzenienie

wiolis ślicznie wyglądałaś!

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Agus... powloka stopy prasujacej? Ja znajac swoje zdolnosci i tak bym ja do czegos przykleila... Mocherowy seterek albo cos podobnego. wiec dla mnie to ma ono odbrze grzac
no właśnie ponoć dzięki tej powłoce żelazko lepiej "śmiga" po ubrankach A poza tym tam jest sporo programów i jak przełączysz program, to żelazko Ci pokazuje kiedy stopa już wystarczająco ostygnie, właśnie żeby niczego nie przypalić

sofferka dużo zdrówka życzę! Idź do mężusia się wygrzać, najlepszy sposób

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:12   #3785
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć Kobietki

asiuk
ale miałaś fajny panieński myślę, że mimo wszystko stan małżeński może też Cię tak pozytywnie zaskoczyć

kasienka1985 ślicznie wyglądałaś na ślubie a zdjęcia z podróży bajkowe

Starlett witam na forum stres minie w sobotę, sama zobaczysz a jaaaaką masz sukienkę?

czekoladka79 wizocholiczko na Sri Lance (czy jak to się tam pisze) pozdrawiam

agunia82 ale przygody miałaś w weekend musiał szybko minąć co do żelazka mam tefal i bardzo sobie chwalę kosztowało ok 200 zł, jest nie duże (niektóre są olbrzymie i ciężkie nie znoszę takich), rodzice mają Philipsa - sama wybierałam wogóle mega fajne
a z mężem fajnie będzie się pogodzić

daget ja chce fotki oglądać normalnie jak wyobraziłam sobie Ciebie w całym ekwipunku to

gosia1007 my kupilismy pralkę taką na teraz - tzn. na wynajmoweane mieszkanie przez parę lat więc nie jest to może sprzęt moich marzeń a le jestem bardzo zadowolona kupiliśmy AMICA AWSE 10DA za 1000zł, http://www.agdmedia.pl/dzial/agd/kat...=29&prod=36054 cichutka, oszczędna z gwarancją na dużo lat i polskimi niedrogimi częściami, wygląda dosyć fajnie.. ma ciekawe funkcje, baardzo prostą obsługę, możliwość ustawienia opóźnienia włączenia do 24 h, ładowność 4,5 - wystarczy nam na jakiś czas, 1000 obrotów - wystarczająco już wichruje ubrania nie duża fajniutka i co tam jeszcze chciałam napisać nie pamiętam zobaczymy jak się będzie sprawować, trafiłam na dobre opinie w internecie to się zdecydowałam, a generalnie samsungi baaardzo mi się podobają.. ale te ceny ;/
A ładowaną od góry też użytkowałam (chyba Electroluxa... albo Whirpoola nie pamiętam obrze - na stancji koleżanka kupiła nową w przeciągu 2 lat pojawił się duże problemy) i znajome też - psuje straszne, bardzo się zniechęciłam

c.d.n.
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:13   #3786
monai
Rozeznanie

GG do monai

Milibili współczuję... dla mnie najgorsze w mieszkaniu co może być to karaluchy jak do tej pory, ale jak przeczytałam Twójego posta to poczułam Twoją udrękę ;/ brr...

daget super sesja, oj czekam niecierpliwie na wyniki

mili biedactwo, zwiewajcie z tego mieszkania jak najszybciej! Ten koleś chyba rzeczywiście jakiś chory[/quote]

izazusia czyli zjazd się udał fajnie Ci z tym mężem

daget bardzo przykra historia ze śmiercią w tle kiedy odchodzą tak młodzi ludzie to szczególnie przykro ;(

wiiniii też jestem szczęśliwa

wiolis śliczna PM ze szczęściem na twarzy - to lubię oglądać

sofferko buziaczek ozdrawiający do Ciebie idzie

A ja dzisiaj szkolenia miałąm opiłam się kawy, herbatki, objadłam cistek i innych takich fajnie było tylko kurcze bez wizaaażu tak buuu
Dobra idę bo mąsz mnie pogania bo chce komputer ;p nawet coś ściemnia że zdjęcia powybieramy do albumów cfffaniczek a chciałam jeszcze podzielić się fajnymi słowami z filmu który wczoraj widziałam ale nie ma już czasu później nadrobię

póki co buziolki dla Was i duuużo ciepełka ;*
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:22   #3787
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Pomyslimy nad tym zelazkiem, na razie i tak nie mamy gdzie trzymac tego wszystkiego wiec najpierw remont

Sofferko
kuruj sie widze, ze przeziebienie zadnej z nas nie oszczedza... Ja sie modle aby po wczorajszej wycieczce nuie polec, ale bede walczyc z ewentualnym przeziebieniem raz jeszcze

No Monai juz mialam cie wywolywac. A zdjecia w pelnym ekwipunku tez pewnie beda. Jasne ze wygladalam komicznie, ale spojrzenia turystow BEZCENNE. I podziw ze wlazlam w kiecce na sama gore. Chociaz kumpela powiedziala ze nastepnym razem jak znajomi ich poprosza o sesje to pojada nad morze bo sie troszke zmachali hihihi.

Dzieki za buziaki, Rudowlosa Pieknosci .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 20:41   #3788
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
malutka - czy Ty masz dziś urodzinki
a no mam dzisiaj urodzinki tak się śmiałam, że dostałam najlepszy prezent na świecie, jaki można mieć - czyli dzidzię

Cytat:
Każdej z Was osobno dałam w niej buziaka.
Teraz więc buziak zbiorowy
odwzajemniam buziaczka

Cytat:
Proszę Was jeszcze o kilka dni cierpliwości , aż zaklimatyzuje sie w pracy.
Obiecuję , że do końca tego tygodnia napiszę <o ile kogoś to jeszcze interesuje >.
Przepraszam Was bardzo ...
czy ty chcesz od nas dostać tą słynną już haczką
no pewnie, że nas interesujesz to na pocieszenie

Cytat:
równiez przesyłam buziaki dla Agunia Mili Kinusia Dzastuś Dagecik M.a.r.t.a Sofferka Kotekk Gosia Agatka Malin Monia Izazusia Izka Kasienka Katarzinka Kode Mbu Czekoladka Asiuk Toverek Niuniuniau Malutka Katia Katey Kejti Madziczek JeszczePanna Biricchina Sanetka Lulu Lilstar Bravurkaaa
odwzajemniam buziaczka

Cytat:
kto jest szczesliwy reka do gory: ja
jak nie mam mdłości i nie wymiotuję

Cytat:
Raczej...nie mam pracy Tzn tylko lekcje ale jest ich mało Jak znajdę robotę to będę szczęśliwa
Pan mi dziś przez tel. powiedział że wolą facetów bo kobieta zaraz w ciążę zajdzie i klops
a to świnia trzeba mu

Cytat:
ale foty wstawiam
prześlicznie wyglądałaś widać, że jesteś bardzo szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Przeczzytałam co naskrobałyście ale nie mam już sił pisać, niech mnie mężuś leczy bo oszaleje
buziaczka odwzajemniam oczywiście i proszę mi tu się kurować

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Dobra idę bo mąsz mnie pogania bo chce komputer ;p nawet coś ściemnia że zdjęcia powybieramy do albumów cfffaniczek a chciałam jeszcze podzielić się fajnymi słowami z filmu który wczoraj widziałam ale nie ma już czasu później nadrobię póki co buziolki dla Was i duuużo ciepełka ;*
z męża oczywiście. W końcu każdy pretekst dobry, żeby się tylko dostać do kompa
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:46   #3789
agunia82
Zakorzenienie

malutka w takim razie z okazji urodzin życzę wszystkiego najlepszego, żeby fasolka zdrowo rosła i za bardzo mamusi nie dokuczała I żebyś o Twoim mężu mogła każdego dnia mówić że jest najlepszym mężem na świecie. i czego jeszcze tylko zapragniesz

Stary 2008-10-06, 20:53   #3790
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Malutka duzo, duzo, duzo zdrowka i caly bukiet szczescia w kazdym odcieniu. Aby fasolinka rosla ku radosci Twojej i meza.
Stary 2008-10-06, 20:59   #3791
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a no mam dzisiaj urodzinki tak się śmiałam, że dostałam najlepszy prezent na świecie, jaki można mieć - czyli dzidzię
w takim razie sto lat!!! życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, grzecznej dzidzi i Męża

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 21:37   #3792
kotekk81
Zakorzenienie

witam ja jak zwykle tylko na chwilke bo niedawno przyszlam z pracy, nadrobilam zaleglosci, zjadlam kolacyjke zrobiona przez malza i zaraz zmykam do kapieli...ahaa i doczytalam ze tu buziaki zostaly wyslane wiec i ja przesylam gorace, wirtualne kisiaki dla Kazdej z osobna muuuuaaa

P.S. fajnie tak sie czyta, zwlaszcza jak widze ze o mnie pamietacie milo....oj milo...

ahhh bo se zapomnialam malutka wszystkiego naj naj naj, duzo milosci, zdrowej dzidzi, pociechy z mezusia i spelnienia wszystkich najskrytszych marzen

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2008-10-06 o 21:39 Powód: no bo skleroza nie boli
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 06:47   #3793
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Witam dziewczynki w ten mokry ponury poranek. Zła jakaś jestem od rana. Popijam kawusie i zaraz za szarlote sie zabiore (teściowa wczoraj upiekła). Tak na marginesie to ktoś tu wczoraj o greckiej kawce wspominał...czekam
Cytat:
ale foty wstawiam
Gratulacje. Szczęście bije od Ciebie na odległość

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
nie zaraża, złapałam go i dalej na chodzie jestem a Ty kuruj się kuruj, a może tak na zwolnienie na dwa czy trzy dni?

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
gosia1007 my kupilismy pralkę taką na teraz - tzn. na wynajmoweane mieszkanie przez parę lat więc nie jest to może sprzęt moich marzeń a le jestem bardzo zadowolona kupiliśmy AMICA AWSE 10DA za 1000zł, http://www.agdmedia.pl/dzial/agd/kat...=29&prod=36054 cichutka, oszczędna z gwarancją na dużo lat i polskimi niedrogimi częściami, wygląda dosyć fajnie.. ma ciekawe funkcje, baardzo prostą obsługę, możliwość ustawienia opóźnienia włączenia do 24 h, ładowność 4,5 - wystarczy nam na jakiś czas, 1000 obrotów - wystarczająco już wichruje ubrania nie duża fajniutka i co tam jeszcze chciałam napisać nie pamiętam zobaczymy jak się będzie sprawować, trafiłam na dobre opinie w internecie to się zdecydowałam, a generalnie samsungi baaardzo mi się podobają.. ale te ceny ;/
A ładowaną od góry też użytkowałam (chyba Electroluxa... albo Whirpoola nie pamiętam obrze - na stancji koleżanka kupiła nową w przeciągu 2 lat pojawił się duże problemy) i znajome też - psuje straszne, bardzo się zniechęciłam
Jak do tej pory stawiam na tą http://www.ceneo.pl/610409 ewentualnie tą http://www.ceneo.pl/7958 ale z naciskiem na tą pierwszą. Niech jeszcze mężulek je obejrzy, żeby później nie było, że źle wybrałam
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Wprawdzie spóźnione ale jak najlepsze życzenia: dużo zdrówka (bo to Ci teraz bardzo potrzebne), siły, uśmiechu, kasy (przyda się dla Was i dla dziecka oczywiście) i spełnienia wszystkich wszystkich marzeń
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 07:08   #3794
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki w ten mokry ponury poranek. Zła jakaś jestem od rana. Popijam kawusie i zaraz za szarlote sie zabiore (teściowa wczoraj upiekła). Tak na marginesie to ktoś tu wczoraj o greckiej kawce wspominał...czekam
Juz sie robi Gosienko... bedzie goraca grecka kawusia z czyms ala syropem klonowym.... pyyycha ... no a ja poprosze szarlotke

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-10-07 o 07:32 Powód: bo Gosienka ma szarlotke
Stary 2008-10-07, 07:31   #3795
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej dzióbki!
Ja już po kawusi
Wiolis- wyglądałaś ślicznie
Sofferko- zdrówka dużo życzę
Gosiu-nie stresuj się zazdroszcze szarlotki
Malutka- 100 lat

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 08:09   #3796
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No słoneczka moje drogie Witam serdecznie
Wczoraj jakoś sen mnie zmógł szybciutko Wieczorkiem Was nie odwiedziłam bo sobie z moją Paskudą oglądaliśmy kabarety i "mam talent".

Przygotowujemy się do dużego remontu Wymiana instalacji CO, zmiana dwóch pieców na jeden itp...
Ech... jak ja tego nie lubię.
Ale nasz stary piec jest niebezpieczny- jak się włącza to normalnie drżą szyby a wczoraj poczuliśmy falę uderzeniową ciepłego powietrza aż w pokoju!!!
Stary 2008-10-07, 08:19   #3797
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
wpadam tylko na chwilę, bo marnie się czuję, a niestety w pracy mam dużo roboty, więc zwolnienie na razie odpada, mam nadzieję, że nie padnę na ryjek

miłego dnia Wam życzę Kochane

ps. idę kawkę zaparzyć, może ona troszkę mnie na nogi postawi

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 09:05   #3798
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Juz sie robi Gosienko... bedzie goraca grecka kawusia z czyms ala syropem klonowym.... pyyycha ... no a ja poprosze szarlotke

Cytat:
Gosiu-nie stresuj się zazdroszcze szarlotki
Dobrze dziewczynki został jeden kawałek szarlotki (miałam tylko dwa, żeby zaraz nie wyszło, że żarłok ze mnie), podzielę go między Was Zapraszam...

Cytat:
Przygotowujemy się do dużego remontu Wymiana instalacji CO, zmiana dwóch pieców na jeden itp...
Ech... jak ja tego nie lubię.
Ale nasz stary piec jest niebezpieczny- jak się włącza to normalnie drżą szyby a wczoraj poczuliśmy falę uderzeniową ciepłego powietrza aż w pokoju!!!
Kolejna wizażanka - remontowiczka

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
wpadam tylko na chwilę, bo marnie się czuję, a niestety w pracy mam dużo roboty, więc zwolnienie na razie odpada, mam nadzieję, że nie padnę na ryjek
ps. idę kawkę zaparzyć, może ona troszkę mnie na nogi postawi
Może lepiej herbatkę z cytryną, na przeziębienie lepsza będzie od kawusi.
Stary 2008-10-07, 10:09   #3799
agunia82
Zakorzenienie

Dzień dobry dziubaski!

Ja mam jeszcze serniczka od teściowej, jak któraś chętna, zapraszam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 10:15   #3800
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Jak to od teściowej to ja bym dała kawałeczek do spróbowania komuś innemu czy czasem nie jest podprawiony cyjankiem lub arszenikiem
Stary 2008-10-07, 10:20   #3801
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to od teściowej to ja bym dała kawałeczek do spróbowania komuś innemu czy czasem nie jest podprawiony cyjankiem lub arszenikiem

Stary 2008-10-07, 10:39   #3802
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

Moja teściowa to nie anioł i "wspaniale dogadującymi się" to raczej nie będziemy Jest normalnie, ale otruć to chyba by mnie nie chciała...
Stary 2008-10-07, 11:07   #3803
Kakusia
Zakorzenienie

A ja znow wpadlam na chwileczke - nadrobic zaleglosci wizazowe (ehhh znow pobierznie) i zlozyc zyczonka:

Malutka jeszcze ode mnie przyjmij zyczenia Zdrowka i milosci - chyba najwazniejsze

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 11:10   #3804
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Zartowałam Ale różnie w życiu bywa.
Moja teściowa jest w porządku- nie mogę narzekać jakoś strasznie. No tylko tyle że broni mego szwagra no ale wybaczam boto jej synek młodszy i ukochany
A na mnie szwagier nie działa- słuchając waszych rad złożyłam mu tylko życzenia- za pomocą sms bo byłam w weekend w szkole. Nawet nie podziękował za pamięć no ale cóż... Ja sumienie mam czyste Cieszę się że mu nic nie kupiłam bo i tak by tego nie docenił
Za to za tydzień ma urodziny nasz świadek: Jurek. I dla niego planujemy coś ekstra bo chyba nikt nam tylenie ułatwił w organizacji wesela.

Pamiętam że daget na wcześniejszych stronach pokazywała taki zegar z allegro- taki sam dostałam od kumpeli z okazji slubu . W ramki są włożone zdjęcia całej mojej paczki
Napatrzeć się na niego nie mogliśmy Wczoraj pytam Paskudy która jest godzina a on do mnie że "kwadrans po Tomku" czyli 21.15
Stary 2008-10-07, 11:11   #3805
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283474
dziewczyny przeczytajcie to, to ważne i dotyczy jednej z wizażanek.
Stary 2008-10-07, 11:24   #3806
katarzinka
Wtajemniczenie

malutka - spóźnione ale z serduszka płynące - wszsytkiego najlepszego i dla Ciebie i dla maleństwa , dużo buziaków
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 11:38   #3807
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283474
dziewczyny przeczytajcie to, to ważne i dotyczy jednej z wizażanek.
O rany, biedna tav, ja już umieściłam info gdzie tylko mogłam

Stary 2008-10-07, 12:43   #3808
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Umieściłam info na najpopularniejszych wątkach "mojego gotowania"
Trzeba pomóc.
Szłam dziś do biblioteki i złapałam się na tym że uważnie przyglądam się ludziom.
Mam nadzieję że sprawa szybko i pomyślnie się wyjaśni!!!
Stary 2008-10-07, 12:54   #3809
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Umieściłam info na najpopularniejszych wątkach "mojego gotowania"
Trzeba pomóc.
Szłam dziś do biblioteki i złapałam się na tym że uważnie przyglądam się ludziom.
ja też się przyglądam mimo, że ode mnie to trochę daleko ale trzeba pomóc

fajnie, że może w realu nie znamy się ale i tak możemy na siebie liczyć !!!!
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 12:55   #3810
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam taka nadzieje...

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości