|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jeśli Mąż Cię z ramion wieczorem wypuści ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
No wiolis poprosimy o wiecej
![]() ![]() Lilus czekamy ![]() Agus... powloka stopy prasujacej? Ja znajac swoje zdolnosci i tak bym ja do czegos przykleila... Mocherowy seterek albo cos podobnego. wiec dla mnie to ma ono odbrze grzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zadomowienie
|
Padam, grypa mnie wzieła, nos zapchany, gorączka, ból głowy a jutro do pracy.
Przeczzytałam co naskrobałyście ale nie mam już sił pisać, niech mnie mężuś leczy bo oszaleje ![]() Sle buziaka internetowego dzieki bogu ze taki nie zaraża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
wiolis ślicznie wyglądałaś!
Cytat:
![]() ![]() sofferka dużo zdrówka życzę! Idź do mężusia się wygrzać, najlepszy sposób ![]()
![]() |
#3785 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() asiuk ale miałaś fajny panieński ![]() ![]() kasienka1985 ślicznie wyglądałaś na ślubie ![]() ![]() Starlett witam na forum ![]() ![]() ![]() czekoladka79 wizocholiczko na Sri Lance ![]() ![]() agunia82 ale przygody miałaś w weekend ![]() ![]() ![]() ![]() a z mężem fajnie będzie się pogodzić ![]() ![]() daget ja chce fotki oglądać ![]() ![]() ![]() gosia1007 my kupilismy pralkę taką na teraz - tzn. na wynajmoweane mieszkanie przez parę lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ładowaną od góry też użytkowałam (chyba Electroluxa... albo Whirpoola nie pamiętam obrze - na stancji koleżanka kupiła nową w przeciągu 2 lat pojawił się duże problemy) i znajome też - psuje straszne, bardzo się zniechęciłam ![]() c.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Rozeznanie
|
Milibili
![]() daget super sesja, oj czekam niecierpliwie na wyniki mili biedactwo, zwiewajcie z tego mieszkania jak najszybciej! Ten koleś chyba rzeczywiście jakiś chory[/quote] izazusia czyli zjazd się udał ![]() ![]() daget bardzo przykra historia ze śmiercią w tle ![]() wiiniii ![]() ![]() wiolis śliczna PM ze szczęściem na twarzy - to lubię oglądać ![]() sofferko buziaczek ozdrawiający do Ciebie idzie ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj szkolenia miałąm ![]() ![]() ![]() Dobra idę bo mąsz mnie pogania bo chce komputer ;p nawet coś ściemnia że zdjęcia powybieramy do albumów ![]() ![]() ![]() ![]() póki co buziolki dla Was i duuużo ciepełka ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Pomyslimy nad tym zelazkiem, na razie i tak nie mamy gdzie trzymac tego wszystkiego wiec najpierw remont
![]() Sofferko kuruj sie widze, ze przeziebienie zadnej z nas nie oszczedza... Ja sie modle aby po wczorajszej wycieczce nuie polec, ale bede walczyc z ewentualnym przeziebieniem raz jeszcze ![]() No Monai juz mialam cie ![]() ![]() ![]() Dzieki za buziaki, Rudowlosa Pieknosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |||||||
Wtajemniczenie
|
a no mam dzisiaj urodzinki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no pewnie, że nas interesujesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Zakorzenienie
|
malutka w takim razie z okazji urodzin życzę wszystkiego najlepszego, żeby fasolka zdrowo rosła i za bardzo mamusi nie dokuczała
![]() ![]()
#3790 |
Zakorzenienie
|
Malutka duzo, duzo, duzo zdrowka i caly bukiet szczescia w kazdym odcieniu. Aby fasolinka rosla ku radosci Twojej i meza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() P.S. fajnie tak sie czyta, zwlaszcza jak widze ze o mnie pamietacie ![]() ahhh bo se zapomnialam malutka wszystkiego naj naj naj, duzo milosci, zdrowej dzidzi, pociechy z mezusia i spelnienia wszystkich najskrytszych marzen Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2008-10-06 o 21:39 Powód: no bo skleroza nie boli |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki w ten mokry ponury poranek. Zła jakaś jestem od rana. Popijam kawusie i zaraz za szarlote sie zabiore (teściowa wczoraj upiekła). Tak na marginesie to ktoś tu wczoraj o greckiej kawce wspominał...czekam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-07 o 07:32 Powód: bo Gosienka ma szarlotke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Hej dzióbki!
![]() Ja już po kawusi ![]() Wiolis- wyglądałaś ślicznie ![]() Sofferko- zdrówka dużo życzę ![]() Gosiu-nie stresuj się ![]() ![]() Malutka- 100 lat ![]() ![]() ![]()
#3796 |
Wtajemniczenie
|
No słoneczka moje drogie
![]() ![]() Wczoraj jakoś sen mnie zmógł szybciutko ![]() Przygotowujemy się do dużego remontu ![]() Ech... jak ja tego nie lubię. Ale nasz stary piec jest niebezpieczny- jak się włącza to normalnie drżą szyby a wczoraj poczuliśmy falę uderzeniową ciepłego powietrza aż w pokoju!!!
#3797 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() wpadam tylko na chwilę, bo marnie się czuję ![]() ![]() miłego dnia Wam życzę Kochane ![]() ps. idę kawkę zaparzyć, może ona troszkę mnie na nogi postawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze dziewczynki został jeden kawałek szarlotki (miałam tylko dwa, żeby zaraz nie wyszło, że żarłok ze mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Może lepiej herbatkę z cytryną, na przeziębienie lepsza będzie od kawusi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziubaski!
Ja mam jeszcze serniczka od teściowej, jak któraś chętna, zapraszam! ![]()
#3800 |
Wtajemniczenie
|
Jak to od teściowej to ja bym dała kawałeczek do spróbowania komuś innemu czy czasem nie jest podprawiony cyjankiem lub arszenikiem
![]()
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa to nie anioł i "wspaniale dogadującymi się" to raczej nie będziemy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
A ja znow wpadlam na chwileczke - nadrobic zaleglosci wizazowe (ehhh znow pobierznie
![]() Malutka jeszcze ode mnie przyjmij zyczenia ![]() ![]() BUZIAKI DLA WSZYSTKICH ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 |
Wtajemniczenie
|
Zartowałam
![]() Moja teściowa jest w porządku- nie mogę narzekać jakoś strasznie. No tylko tyle że broni mego szwagra no ale wybaczam boto jej synek młodszy i ukochany ![]() A na mnie szwagier nie działa- słuchając waszych rad złożyłam mu tylko życzenia- za pomocą sms bo byłam w weekend w szkole. Nawet nie podziękował za pamięć no ale cóż... Ja sumienie mam czyste ![]() ![]() Za to za tydzień ma urodziny nasz świadek: Jurek. I dla niego planujemy coś ekstra bo chyba nikt nam tylenie ułatwił w organizacji wesela. Pamiętam że daget na wcześniejszych stronach pokazywała taki zegar z allegro- taki sam dostałam od kumpeli z okazji slubu . W ramki są włożone zdjęcia całej mojej paczki ![]() Napatrzeć się na niego nie mogliśmy ![]() ![]()
#3805 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283474
dziewczyny przeczytajcie to, to ważne i dotyczy jednej z wizażanek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Wtajemniczenie
|
malutka - spóźnione ale z serduszka płynące - wszsytkiego najlepszego
![]()
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3808 |
Wtajemniczenie
|
Umieściłam info na najpopularniejszych wątkach "mojego gotowania"
Trzeba pomóc. Szłam dziś do biblioteki i złapałam się na tym że uważnie przyglądam się ludziom. Mam nadzieję że sprawa szybko i pomyślnie się wyjaśni!!!
#3809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie, że może w realu nie znamy się ale i tak możemy na siebie liczyć !!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam taka nadzieje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.