|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
ode mnie też bardzo daleko, ale że mam znajomych w całej Polsce w sumie, to linka dałam na komunikatorach, na innych forach też umieściłam info. Na ile mogę spróbuję pomóc.
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrowionka ze sonecznej Sri Lanki !!!!
Doloecieli |
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
super
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zadomowienie
|
Pozdrowionka ze slonecznej Sri Lanki !!!!
Dolecielimy calo i zdrowo pomimo tylu przesiadek .... na miejscu okropna bieda wsrod tubylcow (wplywy indii) natomiast my trafilismy do RAJU !!!! Hotel nad samym oceanem wsrod palm temperatura powietrza 32 stopnie, wody jakies 28 .... przepyszne jedzonko (hmmm chyba utyje i to sporo) , a ludzie z obslugi przesympatyczni Niestety cywilizacyjnie to jest Trzeci swiat .... net jest a i owszem ale na dwoch stanowiskach hotelowych i na takim sprzecie jaki uzywalam jakies 10 lat temu ;( dlatego nie bede mogla sie czesciej kontaktowac z Wami moje skarbki), ale obiecuje ze jak wroce to zdam relacje i pokaze fotoski. P.S. Jutro jade na plantacje herbatki nazrywac dla Was troche no i mam nadzieje popluskac sie ze sloniami w sierocincu dla slonikow ![]() Buziolki, tesknie za Wami moje WARIATKI kochane |
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3817 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla każdej z Was oczywiście po buziaczku Cytat:
musicie go wymienić i to koniecznie szybko Cytat:
![]() no właśnie Cytat:
życzę jutro owocnego zbierania herbatki |
||||||||||
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() przytulam mocno i uciekam bo choroba mnie dopadła i gorączka zżera od środka ![]() tęsknię |
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
czekoladka no to super, że podróż przebiegła szczęśliwie, a teraz się relaksuj, odpoczywaj i "korzystaj" z Męża, pogody i w ogóle wszystkiego ![]() Liluś ja też tęsknie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283474 kurczę normalnie szok mam nadzieję, że wszystko szybko się wyjaśni jutro pierwszy dzień do pracy mam stresa
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki.
Ja tylko na chwilkę. Nieco się uspokoiłam i już się tak nie przejmuję pierdołami. Szef powiedział mi dziś, że jest ze mnie bardzo zadowolony ![]() W czwartek idę do fryzjera na strzyżenie, w piątek - na ostatnią przymiarkę, w sobotę - na imprezę urodzinową, a w niedzielę - na probną fryzurę Musiałabym w sobotę zamówić bukiety dla rodziców.Pozostaje mi jeszcze kupić zapasowe pończochy, dokończyć wizytówki na stół. Przed samym ślubem (w piatek) idę na pazurki i do kosmetyczki na nawilżanie ![]() Dziękuję Wam, kochane, za poniesienie na duchu i miłe słowa Jestem w szoku, odnośnie męża Taverney Mam nadzieję, że szybko się odnajdzie.Miłego wieczoru! |
|
|
|
#3821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super Czekoladko ze dotarliscie... Pewnie wrocisz jeszcze bardziej czekoladowa niz jestes....
Cytat:
Kto to zaczyna prace w srodku tygodnia.... Tylko Dzastinka hiihh Cytat:
Wiecie jak tak patrze na to co sie dzieje dookola to strach ze czasmi nie potrafimy czerpac z zycia i cieszyc sie kazda chwila. Ostatnio za duzo sie nasluchalam o nieszczesciach wsrod mlodych par. Trzymam za Tav i modle sie.Aaaaa i wiadomosc dnia.... Kupilam buty!!!!!! Takie jak chcialam w sklepie do ktorego juz mi sie wchodzic nie chcialo |
||
|
|
|
#3822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dzięki za buziaka, masz też ![]() Cytat:
![]() asiuk pochwała od szefa to już coś i dobrze, że minęło przejmowanie się pierdołami
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
Ale paskudne wieści....
Mam nadzieje że maz Tav znajdzie sie caly i zdrowy Wlasnie powiedzialam mezusiowi ze musi sie meldowac...Czekoladka ale sloneczne promienie do nas dotarly zwlaszcza ze u nas pogoda pod psem! malutka wszystkiego najlepszego ![]() Asiuk i tak trzymac, z perspektywy czasu wiem ze szkoda czasu na takie smutki przed slubem ![]() Daget no pokazuj te buty ![]() U mnie choroba na maksa, nie wiem jak dzis w pracy wytrzymalam, zatoki mam tak zapchane ze nic nie czuje i chodze z otwartymi ustami bo nie moge oddychac ![]() Lilus nie jestes sama w chorobie calus
|
|
|
|
#3825 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ja osobiście chodzę w butach o nie większym obcasie niż 5 cm ![]() Cytat:
to fakt - pierwszy dzień zawsze jest stresujący
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam az bedzie dzienne swiatlo do zrobienia zdjecia....
A tak w ogole to do lozka!!!!!! Nie chodzic i nie zarazac!!!!! I cos dla koneserow... zdjecia z pleneru w niedziele http://addesignstudio.pl/dev/daga-and-grzes/index.html |
|
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daget co za foty! Moj mąż pyta czy to zbiornik w Radkowie /cokolwiek to znaczy /Dobra dobra ide spac
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spij dobrze
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
LilStar pewnie wiesz za co
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem taka zajęta, że nawet nie mam kiedy z Wami pogadać. Swój wizażowy czas przeznaczam jedynie na sprzątanie i BO (forum widoczne tylko dla moderatorów). Ech. Może jutro wdepnę tutaj na dłużej.
Miłej nocy Wam życzę
|
|
#3831 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki siedzę właśnie przed kubkiem kawy i zastanawiam się czy pić czy nie
ostatnio miewam problemy żołądkowe i tak sobie myślę, czy w razie czego zdążę do łazienki dolecieć ) a tak w ogóle to w pracy wolałabym nie ![]() Poza tym to wybierania ciąg dalszy...wczoraj chyba ze trzy godziny czytaliśmy o pralkach: krąg zawęził się właściwie do dwóch firm, ale konkretnie jeszcze nie wybraliśmy Cytat:
Jak tylko wrócisz, czekam na relację i fotki oczywiście. Uwielbiam wyjazdy i zawsze z zapartym tchem oglądam zdjęcia miejsc, w których nie byłam. Cytat:
Trzymam kciuki, chociaż sądzę, że nie ma za co...wszyscy Cie polubią, poradzisz sobie i w ogóle będzie ok. Cytat:
![]() Teraz juz tylko same przyjemne rzeczy przed Tobą: fryzjer, kosmetyczka itd. Cytat:
Pamiętasz o ćwiczeniach? Tak jak obiecałam będę Ci przypominać tylko że u mnie to zajęcia "wyjściowe": basen z aerobicem na przemian.
|
||||
|
|
|
#3832 |
|
Wtajemniczenie
|
czekoladko miłego urlopowania
marta ćwiczysz???? bo jak nie to Ci się tam zjawi taka jedna niewysoka pani instruktor gosia ja mam 1300 ale z możliwością zmiany na mniejsze , wiec jak mam delikatniejsze pranie to daje na mniejsze obroty, ale póki co nic mi nie zniszczyło się w praniu Liluś wracaj do zdrowia a mnie dopadło gardło - choroba zawodowa w sumie, ale jakoś po kliku latach przejść z nim mam już swoje sposoby a my już mamy wszsytkie rezerwacje na wypad poślubny załatwione i czas coraz bardziej gna do przodu i każdy się nas pyta czy się już stresimy ?!? a my nie póki co emocje są duże , nawet coraz większe, ale stres pewnie będzie później buziaki na dobry dzień dla wszsytkich
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żabki
Piję już drugą kawkę dziś i co jeszcze?? winko- jak to u mnie w pracy bywa ![]() Nadal kupę roboty mam po powrocie a jakoś tak <przez tę pogodę> nie mam na nic ochoty... Choć podobno ma być piękny weekend. Jadę na wesele w ten weekendzik do koleżanki Fajowsko, w końcu będę coś pamiętała z imprezy <z naszego wesela mam braki- tak szybko minęło>. Nadal pracuję nad relacją- nie bijcie ![]() Normalnie tak zazdroszczę tej mojej koleżance z tego tygodnia, że to jeszcze przed nią!!! Ja chcę jeszcze raaaaaaz Buziak słodki na początek dzionka
|
#3834 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Dziewczyny za życzonka
![]() załatwiłam sie na sesji... a Mąż wygrzewa-mi chyba specjalnie nie przechodzi uwielbiam byź wygrzewana......![]() Dzasta za praceMili ![]() Kinusia ![]() Dageciku mój uwielbiam oglądać Wasze zdjęciaKasieńko piękne fociaki ![]() dzisiaj pożegnalna kolacja bo mój Mężuś kochany jutro wyjeżdża do pracy spowrotem-oj będę płakać ![]() miłego dzionka Kochane |
|
|
|
#3835 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() zarobotana jestem straszliwie i cały czas choróbsko się przy mnie plącze. Zapisałam się do laryngologa i za chwilkę zwalniam się z pracy i pędzę do niego - przydałoby się prześwietlenie zatok i płuc. W piatek ostatni dzięń w pracy - zaczyna się urlopik podróżowo poślubny ... planujemy wyjazd do Wisły. Mam nadzieję, że nie będzie cały czas padało. Rzuciło mi sie w oczy, ze temat pralek ciągle na tapecie ![]() My mamy Elektroluxa, ładowanego od góry i jestem bardzo zadowolona. Programy ma podizelone wg rodzaju pranej tkaniny i po wybraniu konkretnej opcji można wybrać czas prania (zabrudzenie) - ta funkcja bardzo mi się podoba, temperaturę, obroty. Ma jeszcze pare funkcji ale ich dokładnie nie pamietam (podwójne płukanie, zaprogramownaie poczatku prania ...) obroty ma chyba do 1000 ale jeszcze ani razu z tak wysokich nie korzystałam ... standard u mnie to 700. Jak szykaliśmy pralki to chciałam taką co bedzie miała jak najwyższe obroty, ale później jak sobie wszystko przemyslałam to stwierdziąłm, że nigdy w życiu (jak mieszkałam z rodzicami) nie używałam tak wysokich oborotów. Przy mniejszych obrotach rzeczy tak się nie gniotą i nie niszczą. Wracam do pracy bo musze się ze wszystkim przed urlopikiem wyrobić a u nas teraz dość gorący okres. Buziaczki dla wszystkich |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Misie moje kochane czy będę wstrętną kozą jeśli poproszę o wiadomość privatną
dotyczącą instrukcji obsługi zmiany nazwy mojego suwaczka??Plisssss
|
#3837 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daget fotki superanckie Cytat:
a pamiętaj, że jak znów się spotkacie to będzie pięknie
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-10-08 o 11:03 Powód: bo daget ma fajne zdjęcia |
||
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje skarbeńki
Liluś pamiętaj że my Ci towarzystwa dotrzymamy na czas nieobecności męża kasieńko a napisz co dokładnie chcesz z tym suwaczkiem zrobić?
|
#3839 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcę taki najprostszy bo ze mnie taki kucharz, że pożal się boże ale tyle tego, że znowu mam problem z wyborem. Dobrze, że telewizor w całości zrzuciłam na męża. Kompletnie się na tym nie znam, więc chociaż jedno z głowy![]() Kiedyś moja pani nauczycielka w podstawówce mówiła, że na te szkolne problemy gardłowe to trzeba jakoś mówić z przepony a nie z gardła... ![]() Gdzie planujecie wypad poślubny? Jeśli pisałaś już to przepraszam, ale nie pamiętam ![]() Cytat:
chyba nikt za bardzo TEGO wieczoru nie pamięta ale podobnie jak Ty chętnie przeżyłabym to jeszcze raz![]() Cytat:
Ten elektrolux to taki trochę dziwny jest w tym sensie, że bardzo narzekają na serwis, dlatego trochę się go boję
|
|||
|
|
|
#3840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze fociaki mnie powalily ale przyznam sie wam ze mam ich lekki niedosyt. I mam juz pomysla na to by temu zaradzic. A nasz kumpel bardzo cetni eby sie z nami wybral w nasza I rocznice slubu na podobny plenerek.. Wiec moze, moze. Katarzinko smigaj w kiecce ile wlezie bo to tylko raz w zyciu taka frajda i bez granic Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

ale trzeba pomóc

I żebyś o Twoim mężu mogła każdego dnia mówić że jest najlepszym mężem na świecie. i czego jeszcze tylko zapragniesz
Wymiana instalacji CO, zmiana dwóch pieców na jeden itp...
musicie go wymienić i to koniecznie szybko 

Musiałabym w sobotę zamówić bukiety dla rodziców.
za Tav i modle sie.
hand-made: urodzinowo na 40tkę

Daget co za foty!

i każdy się nas pyta czy się już stresimy ?!? a my nie póki co emocje są duże , nawet coraz większe, ale stres pewnie będzie później