|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tematów "matkowych" to współczuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a mi nie ![]() ![]() Cytat:
![]() udanych łowów ![]() a ja mam dziś wolne ![]() ![]() ![]() ![]() idę na herbatkę...
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Kilka razy zrobiłam sobie ten napar, ale jakoś jego konsystencja do mnie nie przemawia. Czasem sobie pochrupie ziarenka, podobno tak też można. Ale nie spożywałam tego regularnie, więc korzyści są znikome. Muszę się sprężyć.
![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
![]() porazka, az ulecialo ze mnie powietrze |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
daget o kurde, a nigdzie tego na zapas nie zapisywał?
![]()
![]() |
#3905 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik
![]() Marta czytałam że mozna te ziarenka prażyć na patelni ![]() Dzasta udanego zjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG ![]() Napewno tego nigdzie więcej nie zapisał????? Skoro to takie ważne, to szkoda że się nie zabezpieczył ![]() Nie smutaj się kochanie! ![]()
![]() |
#3907 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny,
Nie było mnie tu sto lat. Kto mnie nie pamieta to przypomnę krótko że byłam majówką 2008r. Chciałam do Was napisać w pewnej sprawie. Rzadko zaglądam na wizaż, ale czasem udaje mi się zerknąć na wątek "Co bym zmieniła". Zachecam Was do poczytania, ale szczególnie chciałam zwrócić uwagę na jedną rzecz: dużo dziewczyn narzekało na długość sukienki. Ja także. Kiedy mierzyłam ją wydawało mi się, ze jest wszystko ok, a w rezultacie mogłaby być krótsza. Pamiętajcie że sukienki pod wpływem noszenia obniżają się. Zwróćcie na to uwagę. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Wtajemniczenie
|
Daget, gosia i w ogóle wszytskie PM to oczywista oczywistość :P, że byłyście śliczne - teraz też jesteście tylko slicznymi mężatkami
![]() a ja co patrzę na kalendarz to widzę, że coraz bliżej moja kolej i dziś już odbieramy obrączki nasze ![]() się dzieje - czas pędzi coraz szybciej, więc wiem dlaczego mi mówiłyście, że miesiąc miginie mi jak tydzień ![]() buziaki dla wszsytkich
![]() |
#3909 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pracy to jest to strasznie męczące, najpierw nawet płakałam kilka razy w domu, teraz mam grubą skorupkę i ni edaje sie. Jednak nawet nie wiesz ile bym oddała za super atmosferę w pracy... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Tiffi jasne że pamiętamy. A ja właśnie byłam taka sprytna, że suknie sobie skróciłam do moich potrzeb a nie wizji pani z salonu. W dodatku jak podczas ślubu poprawiałam dość często gorset, suknia szła mi.... w górę
![]() Wątku "co bym zmieniła" napisałam, że suknia mnie nieco krępowała, bo "miałam dekolt w kształcie serca, po kilku godzinach nie wiem czy to materiał się poddał pod ciężarem piersi czy co, że gorset się obniżył i miałam bardziej uwidocznione piersi. Na szczęście miałam bolerko, które mnie nieco zakrywało, czasem sprytnie trzymałam wiązankę ślubną, żeby je tylko przysłonić". Po za tym miałam wtedy atak wzdęciowy i jedna ciotka sobie zażartowała już nie powiem jak!. ![]()
![]() |
#3911 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja poproszę kawę ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gorsetów to rzeczywiście tak Wam opadały podczas tańców?
![]() |
#3913 |
Wtajemniczenie
|
Kinuś
![]() ja miałam sukienkę razem z gorsetem i dodatkowe ramiączka gdyby coś sie próbowało uwolnić ![]() ![]() może faktycznie trochę bym kieckę skróciła ale dałam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam żadnych ramiączek, żadnego biustonosza a materiał z jakiego został wykonany gorset po kilki godzinach nie mógł udźwignąć moich piersi?
![]()
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam ten problem! Wydawało mi się w salonie, że długość jest idealna, a później tańcząc deptałam sobie sukienkę ![]() A co do opadających gorsetów <miałam wszyte miseczki zamiast stanika- polecam nawet na spory biust (80C)> to dobrze że miałam szelkę na szyjkę, bo chyba też by mi opadał. W sumie nawet nie wiem... i tak cały czas się poprawiałam z obawy, aby nic nie ujrzało światła dziennego ![]() Martuś coś wiem o brzuchowych sprawach. ![]() Ja może wzdęcia nie miałam <w piątek prawie nic nie jadłam, a w sobotę tylko kromkę chleba rano>. Ale miałam drugi dzień okresu ![]() I to była dla mnie masakra!! Byłam zakorkowana , ale brzuch mnie bolała strasznie i nie wiem jak Wy- ale ja strasznie puchnę w czasie okresu... I brzuch mam wielki!! Na niektórych fotkach widać jakbym była w co najmniej 6 miesiącu!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Maz juz sie uspokoil i zaczal prace od poczatku, bo podobno drugi raz sie szybciej robi. Niestety nie ma czasu na szukanie dobrego informatyka do odzyskiwania danych bo liczy sie kazda minuta. Wiadomo jednak ze weekend musimy troszke planowo zmodyfikowac.
![]() Widze ze rozmawiacie o tym "co bym zmienila". Moja kiecka byla idealna, raz czy dwa razy moj malzonek mi na ogon nadepnal ale tylko dlatego ze nie uwaznie szedl ![]() ![]() U mnie brzusio przed okresem troszenke puchnie ale wtedy bardziej uwydatnia mi sie gora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
Hej słońca
Troszkę mi się już ochłonęło, ale coś chyba strasznie się ciśnienie waha, bo mnie głowa łupie od wczoraj jak nie wiem... Co do sukienki i jej długości, to moja była i tak skrócona maksymalnie ile się dało- czyli tak, żeby nie było widać butów za bardzo. Pani w salonie musiała zrobić taki zabieg, bo tren po podpięciu okazał się za długi przy pierwszej przymiarce. Tak więc po sukni sobie nie deptałam, i nie zjeżdżała mi, bo miałam ramiączka (a bez nich to na bank by mi zjeżdżała, bo już w salonie to czułam). Natomiast strasznie zahaczałam sobie obcasami po kole halki, aż się bałam że w końcu orła wywinę, ale jakoś udało mi się szybko do tego przyzwyczaić i tańcowałam prawie non stop bez większych problemów
#3919 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to tak na małe pocieszenie ![]() wiesz na tego pączka to bym się skusiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do sukienki. To moja w salonie jak przymierzałam to wydawała mi się idealna jeżeli chodzi o długość. Ale już na sali trochę przeszkadzał mi podpięty tren. W pewnym momencie ktoś mi tak mocno nadepnął na niego, że urwały się podpięcia do trenu ![]() ![]() Ogólnie sukienki nie zamieniłabym na żadną inną ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Aj no zapomniałabym, ale sklerotyk ze mnie!
Izuś superaśne fotki, a to ze szpagatem pobiło wszystkie inne ![]()
#3921 |
Wtajemniczenie
|
Jak to mówią- kto nie ma w głowie ten ma w nogach
![]() Mi się podobała orkiestra jak zaczęliśmy tańczyć kankana. Mieliśmy się podzielić najpierw-chłopcy , dziewczyny no i wywijać . A potem goście ze strony Panny na gości ze strony Pana Młodego ![]() Roznieśliśmy w pył Międzyzdrojaków bo 3/4 moich "młodych "gości to byli karatecy którzy nóżki podnoszą wysoko wysoko ![]() ![]() Jednym słowem - na weselu było bezpiecznie ![]()
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ja sie narazac nie bede... i ciuchotko sobie wyjde z pracy i lece do Skarbowki zamykajac ten bajzel na 9 dni bo wlasnie zaczelam urlop !!!!!! ![]() buziaki dziewczeta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
daget urlopik? No to super
![]() ![]()
#3925 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba musze tym fotkom się przyjrzeć może kogoś znam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik już tęsknię
![]() ![]() ![]() Malutka zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Wtajemniczenie
|
Katarzinka a jaki styl karate trenujesz?? Jeżeli kyokushin to możesz znać dziewczynę która na tej focie z podniesioną nogą robi "cenzurę" Ona ćwiczyła przez jakiś czas w Gliwicach
![]()
#3928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale jak ćwiczyła w Gliwicach to mogę znać tylko z maty, bo co prawda tez ćwiczę na Górnym śląsku ale nie w Gliwicach, a teraz to już jeżdżą występować moje maluchy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Wtajemniczenie
|
Udanego wypoczynku!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Wtajemniczenie
|
Hmm my ćwiczyliśmy w RKKK u sensei Wachowskiego
![]() Z tym że jak ty byłaś na macie to nas jeszcze nie było ![]() Jaki masz stopień? Jesteś już pani sesnei??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.