|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
No dobra to jak wy sie chwalicie torcikiem to i ja sie pochwale,choć na zdjęciu widac bardziej nas niz tort,ale za to na drugim zdjeciu widac po mojej minie jaki pyszny był
![]()
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na tym drugim zdjęciu minka boska ![]() ![]()
![]() |
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 23.10 na 16.00 jestem umowiona na pazureski ![]() nie wiem o której skończę, myślę że około 18.30 i mąż po mnie miałby przyjechać ![]() wdepnę zatem na kawkę i ciasto i tyle proszę mnie zapisać w zeszycie wizyt ![]() postanowione ![]() matko, ale żem się wprosiła na chama... ![]() A o dietach mi tu proszę nie pisać, bo ja ostatnio... przeginam pałkę... <ze słodyczami>. Ale dziś jadę na basen ![]() Wracam do tyrki ![]()
![]() |
#4054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tyrki już wróciłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4056 |
Zadomowienie
|
A znalazłam jedną fotę,na ktorej widac torta,a my niby udajemy,ze umiemy go kroić
![]()
#4057 |
Wtajemniczenie
|
Katia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zadomowienie
|
No dzieki kochane moje za mile słowa-aż się zarumieniłam
![]() Treaz siedze i zmniejszam zdjecia,zeby wam cos wkleic z wesela i pleneru,ale ciezko mi to idzie,bo mnie tesciu zagaduje ![]() Ale tak czy siak zaraz cos wkleje ![]()
#4059 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka nie ma problemu
![]() A ty Katia śliczna jesteś!!! Ztego co pamiętam sama się malowałaś ![]() ![]() a) dobrych genów b) umiejętności podkreślania urody ![]()
#4060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamykam drzwi za mężem. Wychodzi 5.20-5.30. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Wtajemniczenie
|
Marta to rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Wtajemniczenie
|
Ale się uśmiałam hehehe
Bylam w sklepie w nowym polarze. Była długa kolejka i nagle babka za mna pyta mnie jakiego płynu do tkanin używam bo ten polar ma taki piękny zapach. Zgłupiałam na chwilę bo jeszcze go nie prałam. Nie dawało mi to spokoju i jak szłam do domu zastanawiałam się od czego tak to może pachnieć. Myślałam myślałam i... wymyśliłam ![]() Jakiś tydzień temu kupiłam zawieszkę lawendową przeciw molom i powiesiłam ją w szafie. Tam też był ten nieszczęsny polar ![]()
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() prosimy częściej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Katia mina na prawdę boska, to teraz ja pokażę swojego torta i minę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Wtajemniczenie
|
też mnie to ciekawi
![]() ![]() Kinusia równie udana minka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
O w mordę jeża
![]() Dziewczyny jak ja się nie mogę doczekać swojej płytki z wesela. Mamy ją dostać dopiero na przełomie października/listopada. Mam ochotę sobie wszystko jeszcze raz przypomnieć. ![]()
![]() |
#4069 |
Wtajemniczenie
|
Hehe najlepsze jest to ze jak szlam ulicą to sama się jak głupia zaczęlam śmiac. Ludzie mieli trochę dziwne miny gdy ja nagle buchłam śmiechem
![]() W sumie zdarza mi się to często jak się nudzę przypominam sobie niektóre śmieszne zdarzenia i ciężko mi się opanować ![]() Patrze na Wasze torty i aż ślinka cieknie. Ja jednak robię roladę truskawkową. Pierwszy raz piekłam ciasto na roladę i nawet mi wyszło. Udało mi się ją ładnie zwinąć. Nadzienie będzie z serków homogenizowanych, śmietanki galaretki i truskawek.Mam nadzieję że się uda ![]() Ps. Kina fajna ta minka ![]()
#4070 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale to nadzienie musi być pycha, uwielbiam serki homogenizowane, że o galaretce i truskawkach już nie wspomnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Wtajemniczenie
|
Spadam do domku. Dzisiaj jeszcze basen i muszę trochę zadań z rachunkowości porozwiązywać. Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Wtajemniczenie
|
widziałyście nowy teledysk Feela?-tam jest moje miasto rodzinne
![]() właśnie leci na Vivie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zadomowienie
|
Na początku
![]() ![]() ![]() ![]() Tort u Nas był Rafaello i Szwrdzwaldzki - pyszne ![]() ![]() Zdjecia do nas wciąż napływają, u fotografki też mamy wybrane, mają być do 2 tygodni ![]() My mielismy czesc krecona kamera zwykla i juz sie mozemy ogladac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to ta firma słonko zrobiła?
![]() |
#4075 |
Zadomowienie
|
Kamerzyste wybraliśmy bez szukania, widzielismy ich film a dokladniej material krecony przez danego kamerzyste i jego obrobke, i przy rezerwacji zaznaczylysmy ze ma byc to ten (bylam ja i moja mama) w tygodniu przed weselem znow bylismy tam i tez potwierdzilismy ze on, wszystko ok. Dzien przed slubem do kamerzysty wybrala sie moja mama poinformowac ze maja dla nas niespodzianke pokaz sztucznych ogni i zeby to dobrze sfilmowali itd a tu sie okazuje ze nasz wybrany kamerzysta nie bedzie nas krecil i maja zastepstwo (tak sie sklada ze zastepczego znamy i jego "niby" filmy) moja mama sie oczywiscie wkurzyla i stanowczo odmowila, powolala sie na ustlenia itd Ja o niczym nie wiedzialam. W dzien slubu pojawil sie kamerzysta zastepczy, myslalam ze padne!!! Gdy wchodzi Mlody i jakis obcy facet z kamera! Czekamy spokojnie na zmontowany film a potem wspaniala profesjonalna firma zobaczy jakie beda skutki ich dzialan. Gdybym wiedziala ze beda chciali nam kogos postawic to najzwyczajniej w swiecie bym zrezygnowala z ich uslug.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
no to rzeczywiście nie zachowali się uczciwie. powinni byli Was o tym wcześniej poinformować, bo pewnie gdyby nie wizyta mamy tam wszyscy byście się dowiedzieli o tym w dniu ślubu... pozostawię to bez komentarza. Dawaj znać jak sytuacja będzie się dalej rozwijać
#4077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mówilam Wam ze wpadlismy na pomysl: wskoczylismy w stroje slubne, zabralismy moich rodzicow i pojechalismy na mini jeziorko z molem i tam spontaniczna sesja. Zdjecia sa super nawet bez udzialu naszej fotografki - nie pasowaly nam terminy aby zrobic cos wiecej niz w dniu slubu, potem postanowilismy jechac na kawe a ze nie chcialo Nam sie jechac przebrac paradowalismy w strojach slubnych - ludzie w szoku a zwlaszcza Ci w kawiarni kiedy wkroczylismy do srodka na kawe hihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Rozeznanie
|
no kochane jakis taki spokoj dzis
![]() ja jakos nie moge wrocic do realii zycia i czasu mi brakuje zeb do Was zajrzec,ale ze małz w pracy to mam owlny dostep do kompa ![]() nie dlugo przenosimy sie od moich rodzicow do tesciow..biedni jzu nie wiedza co maja ze soba zrobic sami w domu... szwagier juz ponad rok na swoim z zona, a siostra meza zeswoim facetem wyjechali wlasnie podbijac stolice i tak zostali sami z kotem w domu....i wiecie co robia: ogladaja non stop plytke z wesela i zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() katia pochwal sie fotkami ![]() Iza gratuluje mieszkania we dwojke ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Słonka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję dziewczynki moje słodkie za TAKIE kmentarze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() idę kąpu kąpu i nadrabić zaległości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Wtajemniczenie
|
jest tu Ktoś?
![]() nie chciałam pisać żeby nie zapeszyć ale podpisałam dzisiaj umowę wstępną na sprzedaż domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.