![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Agatko cudnie
![]() ![]() zmykam popracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Wpadłam przeczytac relację Asiuka i jakieś foto podpatrzyć,a tu nic...
Pewnie nie może nacieszyć sie świeżuskim małżuleczkiem ![]()
#4473 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
Stała się rzecz straszna i niedopuszczalna! 10 postów temu wskoczyłam na wyższy poziom a nie było imprezy zatem naprawiam i stawiam winko dla wszystkich- Carlo Rossi różowe prosto z lodóweczki może być?
Dla kasienki oczywiście żubróweczka bo ona preferuje inne, mocniejsze trunki ![]() Przyzywam wszystkie PM2008 ![]() Stawić mi sie tu wszystkie po kolei i kolejno odlicz... Lil, Agunia. Milibili, Kakusia,katia, Asiuk, kasieńka, Winiii, Katarzinka, Agata R(K),soffera, kina,gosia, M.a.r.t.a,Izka (no właśnie gdzie jest moja imienniczka , czy ktoś ją widział??)toverek,malutka , dagecik (hehe Ciebie to się boję ![]() ![]() ![]()
#4475 |
Zakorzenienie
|
Izuś, rany, czy Ty to gdzieś notowałaś?
![]() Proszę o wybaczenie, że nie zauważyłam, ale jak pisałam rano humoru do wizażowania brak ![]() Ale winka z chęcią się napiję ![]() ![]() ![]()
#4476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agunia koniec tych smutków!! Edit: Jak tak patrze na ta liste to widze jak wiele PM pouciekało z forum... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Wtajemniczenie
|
Hmm ja mówiłam tak z pamięci- pewnie o kims zapomnialam
![]() Winko rozlewam ![]()
#4478 |
Zakorzenienie
|
a w sumie to zostanę sobie tylko na tym wątku z Wami i będzie super! Tylko proszę mi nigdzie nie uciekać!
![]()
#4479 |
Zakorzenienie
|
hej jestem i winka sie chetnie napije
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Jestem i zaraz znikam.
Izazusia nawet mnie jeszcze pamietasz wow!!! ![]() Wiem, wiem nie było mnie tu "cho cho cho" ale nawał pracy i przygotowan mnie pochłonął. To już w tę sobote!! AAA nie moge sie doczekac, suknie w domu, walca cwiczymy.. i mnóstwo innych zajec. Boje sie tylko ze będe płakac mam ostatnio "bardzo wrażliwy czas" i dzis zegnajac sie w pracy gdy slyszałam miłe słowa sie popłakałam... ech za wrazliwa jestem. Przepraszam za moja nieobecnosc. I tez uprzedzam za moją przyszłą nieobecnosc. Zaraz jade do rodzicow (tam netu nie mam ) we wtorek po jedziemy do Karpacza do SPA. Do wawy do pracy wracam 13.11 wiec pewnie wtedy sie odezwe. ps. nie nadrobiłam zaleglosci w postach ![]() Trzymajcie kciuki, pa |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogole gdzie jakis wierszyk, obijasz sie ostatnio i to bardzo Poetko!!!! Super Jeszczepanna ze nas odwiedzilas..... Bedziemy trzymac ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-21 o 19:00 Powód: Ach bo Poetka powinna napisac Ode o Sobie Samej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
Izuś gratulacje ogromniaste
![]() stawiam ![]() ![]() idę popakować garnki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje Izusiu wskoczenia na wyższy poziom ![]() p.s. w lodówce chłodzi się deserek z wczorajszego przepisu ![]() ![]() dzięki Izuś ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | ||
Wtajemniczenie
|
Wpadłam na chwilkę, żeby izusiny przepis na jedzonko ściągnąć
![]() Dzisiaj bylismy w parkieciarni i jak mi Pan przedstawił ostateczną cenę metra parkietu (III gatunek - bo chcemy ciemny i trzeba zabarwić więc nie ma sensu brać lepszego) to mi szczena opadła...będą panele. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
Już lampka leci do gosiaczka
![]() Ja różowe lubiłam najmniej dopóki dobrze go nie schłodziłam ![]() ![]()
#4488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ależ się zapatrzyłam na bieliznę z izusinej strony nawet znalazłam staniory w moim rozmiarze i to z kostara. Dopiero od niedawna musieli zacząć takie robić ![]() ![]() Zmykam spać Bo zobaczenia jutro ok 7:00 na kawce ![]() Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2008-10-21 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu ja sobie sączę winko słodkie bo takie lubię
![]() ![]() ![]() tez mam parę typów z tej stronki od naszej Izuni ![]() do zobaczenia na bajbatce rano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Witam Wacpannyy....
Ach przepraszam juz Waczony ![]() Wlasnie zlozylam kolejne zamowienie w empiku na format 15x21 ![]() Ja z Izusiowej strony zamowie koszulki dla moich dwoch facetow... Czas rozgladnac sie za prezentami pod choinke a te sie nadadza ![]() A winko samej mi sie pic nie che ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
Daget się wierszyka domaga
a we mnie wena sie wzmaga I zaraz wypłynie wspaniale Niczym gniew cholerycznym szale ![]() A ja daget niezmiernie się boję więc dwoję się i troję By spełniać jej małe zachcianki całe noce, cale ranki ![]() Malutka się zasasolkowała Dzasta prace dostała Lilstar sprzedala gniazdko swoje i z mamą miała "przeboje" Monai karierę robi Gosia mieszkanko zdobi Agatka nam sie ukrywa Kodeina rzadko bywa Kasieńka nie ma na nas ochoty chyba brak jej egipskiej cieploty Lulu gdzies sie zgubiła chyba do Francji wróciła;( Mili szuka mieszkanka Bo sąsiadów mieszanka Zle emocje buduje i strach sie w niej kumuluje Kinia czaruje TZ tak jak każda kobieta Przez pyszne swe gotowanie Królowa jego zostanie ![]() Izka gdzieś sie schowala Kotek sie odezwała Sofferka z psiunia w avatarze Sprowadza uśmiech na nasze twarze ![]() Jeszcze panna sie ciągle szykuje wiec czasu na Nas brakuje Ale jak bedzie po wszystkim ucałuje nam "pyszczki" Smuci nam sie Agunia i milczy kochana niunia Toverek z uczniami się zmaga nie grozi jej przez to nadwaga:0 asiuk mezem sie cieszy z relacja wciaz sie nie spieszy Lecz my cierpliwie czekamy i ciszę jej wybaczamy Katia czasem tez słówko wtrąci i powie co o tym sądzi A swa urodą przyćmiewa nawet jesienne drzewa ![]() Kakusia choć ma kłopoty tez czasem wpadnie na ploty My o niej cieplo myslimy I mocno sie za nia modlimy A piecze sprawuje nad nami niedawna Młoda Pani Pilnuje tutaj porządku Jak trzeba- to stawia w rządku ![]()
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-10-21 o 21:10 Powód: zapomnialam |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Wtajemniczenie
|
o kurdebele Izus-ode mnie pokłon
![]() ![]() kładę sie spać Misiaki moje ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
heh rytm sie troche gubi ale pisalam to od reki na kompie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4496 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niektóre widziałam już wcześniej na nk ![]() Cytat:
![]() przepraszam, że tak późno, ale byliśmy u naszych znajomych ![]() no to gratulacje - wyższy poziom ![]() niestety nie mogę pić z wiadomych powodów, ale wpadam na imprezkę z sokiem pomarańczowym i dużą porcją ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
No to dobranoc Dziabagi, kolorowych snow i badzcie grzeczne....
![]() ![]() Malutka a z tym tomikiem to masz racje.... bylby bestseller ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Cześc, kobietki!
Nie mam za bardzo czasu, żeby Was poczytac. Myślałam, że dziś z Wami posiedzę, ale po pracy padłam na pysk. Nie umiem się wyspac z drugą osobą obok w jednym łóżku ![]() Dzień przed, jak już pisałam, byłam u kosmetyczki i na paznokciach. Wieczorem okazało się, że z pazurków odkleja się żel. Zadzwoniłam do manikiurzystki, powiedziała, że mam przyjśc w sobotę o 10 ![]() Rozpłakałam się z tego wszystkiego już. W dodatku czekało mnie trzaskanie szkła. Czekaliśmy z T. na naszych znajomych, ja już zestresowana na maksa. Ci sie spóźnili. Potrzaskali, co przynieśli. Niby ok, ale po jakimś czasie przewrócili kosz z pozbieranymi przez nas odłamkami. No i niechcący poszła szklanka z sokiem. Całe schody były brudne i klejące. Nie wytrzymałam i rozpłakałam się. Znajomi poszli do knajpki, ja siedziałam w pokoju i ryczałam, a T. zamiatał i mył schody ![]() Spało mi się nie najlepiej, ale nie jakoś specjalnie gorzej, niż przez ostatnie dwa tygodnie. Wstałam o 7 z przeczuciem katastrofy, zdołowana wczorajszym dniem-koszmarem, kłótnią z T. i utratą wolności ![]() ![]() ![]() Po zainstalowaniu welonu poczułam pietra ![]() Okazało się, że nasz ślubny samochód jest zielony, a nie grafitowy - widziałam go z balkonu, jak stał pod kwiaciarnią ![]() Przy wkładaniu sukni było kilka śmiesznych momentów, mam nadzieję, że foty wyjdą super. Przed 13 przyjechała moja rodzina ze Szczyrku, po chwili - pan młody z rodziną. Ścisnęło mnie w żolądku. Tomek oniemiał z wrażenia na mój widok. Co chwilę mi szeptał, że jestem najpiekniejszą kobietą na świecie i że on jest strasznie szczęśliwy. Przybiósł mi przepiękny bukiet - taki, jaki sobie wymarzyłam ![]() Błogosławieństwo przebiegło bez problemu, jedynie teściowej głos się nieco załamał. Miałam problem z ulokowaniem się w samochodznie ![]() ![]() Po drodze mieliśmy dwie "bramy". Nasza msza nieco się opóźniła, bo przed nami była msza w intencji jakiejś rocznicy małżeństwa. Ludzie tłoczyli się przed wejściem, składając życzenia, nie pomyśleli, żeby się przesunąc ![]() Idąc do ołtarza miałam ponoc poważną mine, z kolei T. był radosny ![]() ![]() Przysięgaliśmy sobie, patrząc głęboko w oczy. T. był mocniej zestresowany, prawie się rozpłakał. Ja z kolei wypowiedziałam te najważniejsze słowa szybciej, niz ksiądz ![]() Gdy szliśmy z mężem do ołtarza, podpisac papiery, dziewczyny z chórku zaczęły śpiewac. Wzruszyłam się strasznie, nie umiałam w ogóle utrzymac w ręce długopisu. Po chwili jednak udało mi się opanowac. Całą mszę trzymaliśmy się za rękę, nawet dwa razy się pocałowaliśmy ![]() Po wyjściu z koscioła posypały się na nas płatki kwiatów, ryż i pieniądze. Wiele osób było szczerze zachwyconych moim wyglądem ![]() Było zaledwie 10 stopni, ale mi w bolerku z rękawem 3/4 w ogóle nie było zimno ![]() Wesele wyszło super, miałam do końca wysmienity humor, mimo ciągłego deptania mojej sukni przez gości i siebie samą. Łzy pojawiły się dopiero przy podziękowaniu dla rodziców. Zdjęcia będą jutro, bo nie umiem ich tak z marszu załadowac. Buziaczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||
Wtajemniczenie
|
Heloł! Jak tam dzisiaj? Spałam jak suseł, chyba nawet mogę powiedzieć, że się wyspałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś w podstawówce chodziłam z takim chłopakiem który też niby napisał (czytaj przepisał) wiersz dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() asiuk wszystko przeczytałam i aż się wzruszyłam. Tzn na początku wkurzyłam sie na tą Twoją tradycję. Pamiętam jak bardzo chciałaś tego uniknąć a jak przeczytałam że sie popłakałaś to az mnie poniosło. W każdym razie dobrze, że wszystko się udało ![]() Gratulacje i ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Izuś świetny wierszyk zdolniaszko nasza! Asiuk fajnie że się wszystko udało ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.