![]() |
#4531 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
Kina Gosia dzięki dziewczyny
![]() ![]() Dziś po spędzeniu ponad dwóch godzin w aucie strasznie mnie plecy bolą... Nie wiem kiedy mi to minie..... Podziele się z Wami przepisem na zapiekane ziemniaczki, przepis nie mój, nie pamietam skąd go skopiowałam do mojego pliku z przepisami: Ziemniaczane poduszki z piekarnika 1 porcja 250 g ziemniaków odrobina oliwy lub oleju przyprawy: zioła prowansalskie, papryka słodka, przyprawa do ziemniaków Ziemniaki obrać, umyć i wysuszyć. Pokroić w półksiężyce. Wrzucić do miseczki z olejem i wymieszać. Następnie przenieść do miseczki z przyprawami i znów wymieszać, by ziemniaki się oblepiły różnorakimi smakami. Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Ziemniaki wyłożyć na papier do pieczenia. Po 20 min. przewrócić i piec do zrumienienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już kopiuję, chociaż nie wiem kiedy zrobię, bo nie mam piekarnika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Ojjjj jak ja lubię ziemniaczki pieczone, mam kilka wariantów jak je przyrządzać
![]()
#4537 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej kotecki
![]() ![]() ![]() uffff... przebrnęłam jakoś przez ten stos postów, który naskrobałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jej nigdy na nic nie zapraszam, nie widujemy się prawie, a jak się widujemy <mieszkamy w tej samej wsi> to czasem nawet mi cześć nie powie. ![]() Jak dla mnie to ona jest ograniczona umysłowo! ![]() Została zaproszona tylko i wyłącznie dlatego, że jest żoną mojego brata. Aaaaaaaa... ch.. jej w d... <sorewicz za brzydactwa, które tu wypisuję ![]() Cytat:
![]() Ad.1.- dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie smutać mi się tam proszę. Buziak ![]() Cytat:
nigdy nie wątpiłam w to, że z Ciebie jest anioł a nie kobieta!!! ![]() rewelacyjne masz te pomysły ![]() Hej skarbeczku ![]() Tęskno mi za Tobą ![]() Proszę do mnie napisać w wolnej chwili i jeśli będziesz miała ochotkę ![]() Mój numberek <7076436>- można skorzystać jeśli któraś z Was będzie miała na mnie chęć ![]() Spóźniona, ale jestem. Dziewczynki wyciągnęły cię już z dołka, więc ja poślę Ci tylko buziaczka ![]() Cytat:
![]() Nie martw się i uważaj na ząbka ![]() Trzymam ![]() Pomyślności w tym najwspanialszym dniu ![]() Cytat:
![]() Gratki z powodu przejścia na wyższy poziom wizażowej świadomości ![]() Brak mi ciepłoty Egipskiej.. to fakt! Ale zawsze mam na Was ochotę!!! Zawsze zawsze... tylko nie zawsze mam czas ![]() Słonko piękna relacyjka... Popłakałam się troszeczku ![]() To wspaniale, że wszystko się udało! Czekam na fotki!!! Nie piszę co u mnie, bo jakoś tak nie chcę Wam nastroju psuć... W skrócie... mam ciche dni i jestem chora! ![]() Dla każdej ślicznej żabki po buziaczku ![]()
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
jestem
![]() ![]() przeczytalam tylko ostatnia strone i juz mam meeeeeeeeega wyrzuty sumienia tylko nie bijcie P ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Nie mogę! Lulu się odezwała!
![]() ![]() A poważnie to bura Ci się należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
jejeku jak mi wstyd.... prosze tylko bez kopaczek mam przed soba 51 stron nardabiania to wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Luluś najpierw to pisz co tam u Was!
#4544 | |
Zakorzenienie
|
kinuś i gosienko dziękuję skarbki
![]() Cytat:
Hej słoneczko ![]() Brakowało nam Ciebie ![]() Ja piję fervexa i lecę pod kołderkę ![]()
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
hem ... wiedzialam ze tak sie skonczy wiec ....
maz wrocil z maroka chory ![]() ![]() ![]() kiedy doszlam do siebie fizycznie to jakos psychicznie mi ciezej szlo, z lata naglebyla jesien i jakos mnie to dobilo ![]() ale juz jest lepiej szukam pracy choc z uwagi na kryzys finansowy to ciezko bede musiala jednak chyba znalezc w genevie bo we francji na razie any slychu jakiejs propozycji choc czekam jeszcze na jedna odpowiedz. a na poprawe humoru przeczytalam cal sage harrego pottera ![]() reszta ... nic sie nie dzieje Dziekuje za pamiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasienka Ty sie tam nie dawaj smutkom bo szkoda czasu.... Jak nie to zaraz tam do Ciebie wpadam z ptasim mleczkiem bo jeszcze mi zostalo ew. mozesz sie zalapac na pieczone ziemniaczki wg przepisu kilka postow wyzej bo wlasnie robie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smutkam się troszkę na mojego męża... troszkę się na nim zawiodłam wczoraj i nie gadam z nim... ![]() zobaczymy co dziś będzie jak przyjedzie z pracki... ![]() do tego jeszcze to łamiące mnie choróbsko... ![]() jakaś potworna grypa się zbliża... ![]() a o zwolnieniu mogę pomarzyć, bo liczę na to, że przedłuża mi umowę w pracy <a mam do końca miesiąca>. Echhh... tak na marginesie misie moje... z Wami nie da się smucić!!! ![]() A Ciebie Sofferko kochana zapraszam do mnie na placki ziemniaczane <mama zasmrodziła cały domek>. Ptasiego podobnie do Widgeta - nie lubię ![]() A ziemniaków... nie jadam <dieta>. Wystarczysz sama Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]() Mykam siku i pod kołderkę ![]()
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
Lulu Ty już się sama nieźle ukarałaś
![]() ![]() Jednym słowem : powodzenia ![]() I bardzo się cieszę ze jesteś ![]() I wkrótce uwierzę że faktycznie umiem czarować ![]() Ale musze powiedziec ze jestem w strasznym humorze. Nie wiem czy mój mąż przezyje swoj powrót do domu. grrr Katarzinka ![]() ![]() ![]() Ja mam 172 cm wzrostu więc jodan to był jodan ![]() ![]()
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Rozeznanie
|
Lulu - minęło 40 minut..teraz pewnie na 111..?
![]() ![]()
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
hehe nie tylko na 108 stronie i chyba na dzisiaj mam juz dosc, w sumie sie ciesze ze nie ma tych stron 150 do czytania bowiem kiedys na tym watku ................... to bylo tempo
![]() Ps dziekuje za wszytskie zyczenia urodzinowe otrzymane 12 wrzesnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |||
Zakorzenienie
|
Ach lodoweczka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sofferko te Twoje bolu plecow sa straszne. Nie mozesz tak kregoslupa nadwyrezac, kazdy lekarz Ci to powie ![]() Izulek a Ty co dzis taka w zlym nastroju? W ogole jestem w szoku ... prawie wszystkie sie znalazlyscie.... Jaka radosc ![]() Ja dzis szkolilam swoja zastepczynie. Sympatyczna kobitka. Mlodsza i dziewczyny zaczely sie podpytywac czy moze slub sie nie szykuje.... HihihiAle na razie poodobno nie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Wtajemniczenie
|
hej dziołchy
![]() ![]() nie nadrobiłam dzisiejszych zaległości bo nie mam jakoś humoru ![]() zauważyłam tylko, że Lulu wróciła ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
Kasieńka no więc biorę pod pachę psa i lecę
![]() Daget nic nie mogę zrobić, zastanawiam się tylko czy mi to przejdzie bo w weekend zjazd na uczelni a w pon do pracy i nie ma zmiłuj. Lekarz po wypadku radził mi pić koniak aby mniej bolało. Zreszta ostatnio mam ich powyzej dziurek w nosie. Co wy takie złe humorki macie, Dzasta Iza do Was tez mam wpasc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasieńko odganiaj szybko smutasy a co do diety to podziwiam ja się zbieram i zbieram i zebrać nie mogę no. Za bardzo lubię jeśc i to rzeczy niezdrowe i tuczące ![]() Daget ja w tym momencie mam podobna sytuacje do Ciebie. Również przyszkalam w pracy dziewczynę młodszą od siebie. Powiem że nawet całkiem nieźle jej idzie na całe szczęście bo może już niedługo skończą się moje nadgodziny i zacznę pracowac jak każdy normalny człowiek 8 godzin dziennie. No właśnie apropos pracy ja jeszcze półtorej godziny w niej siedze od 9 ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż przepraszał, że wczoraj dał plamę ![]() Przynajmniej się do tego przyznał, a to już sukcesso ![]() Ptasie- tylko z Misia <wedel-nieee>, a ziemniaczki to ja uwielbiam, ale strasznie zapychają jelita i dlatego unikam ich jak ognia- przerzuciłam się na ryżyk ![]() Cytat:
![]() Jednakże jestem nieco uczulona na sierść owych zwierzaków, zalecam więc wcześniejsze ogolenie pupila przed przyjazdem do mnie ![]() ![]()
![]() |
#4557 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a gdzie te pikczery?? ![]() Cytat:
![]() oj długo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zapraszam ![]() jakoś zmęczona dziś jestem, niewyspana, taka paskudna pogoda i jeszcze w weekend zjazd ![]() Kasienko no to można Męża pochwalić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy Sofferka bedzie zachwycona propozycja ogolenia pupila ![]() A moj braciszek dzis kucharzyl i na obiad byly parowki z serem w ciescie z sosem czosnkowym i dipem keczupowym oraz salatka z pomidorow, oliwek i cebulki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Informuje że moj pupilek to Maltańczyk - zamiast sierści mają włosy dlatego tez nie uczulaja a Ty chcesz mi go ociachac ![]() FOCH ![]() Pędzę do Ciebie i łącze sie w bólu a propo zjazdu w ten weekend. NIE BĘDZIE!! ![]() A może tak podeślesz brata do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
hehe, a te znowu o jedzeniu. Dobrze, że najedzona jestem, bo bym musiała w lodówce grzebać, a za wiele smakołyków to tam nie zostało. Trzeba jutro zakupy zrobić porządne
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.