|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
widzisz kasienka a jak bylo mowione ze do lekarza marsz to nie sluchalas , teraz bedzie juz tylko lepiej wiadomo ze zanim lekarstwa zaczna dzialialac.
Co do ciezarowki , czasem mam wrazenie ze kobitki zachodza w ciaze zeby wyjsc za maz , bo w naszym kraju to tak jest ze jak ciaza to slub , to jak ktoras chce slubu to zaraz sie w ciaze laduje, a jak chlopak jest ok to oczywiscie slub gotowy , troche moze pozazdroscila ci twojego slubu i wesela i ma ochote pogwiazdowac , to nic ze takie malzenstwa czasem sa nie udane ... a tobie pozostanie unikac ja
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Mama mija. Trzymaj się i kuruj!
|
|
#4893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyjęłaś mi te słowa z ust, bo już myślałam że popadłam w paranoję ![]() Czuję, że właśnie tak było. Ale to nie moje życie, ja tam się z nią nie będę męczyła
|
|
#4894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam gorącą prośbę- jak podam mojego maila to mogę dostać na niego te utworki co w podkładzie? Są przepiękne, a ja właśnie kompletuje podkłady na film z wesela. bardzo, bardzo proszę! Cytat:
|
|
#4895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4896 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko napisz format bo mam mp3 i wav Cytat:
,ale tak mi sie widzialo Cytat:
Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-10-29 o 12:37 |
|||
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
już dziękowałam prywatnie, ale i tu podziękuję ślicznie Ale tu się cisza zrobiła! Ja właśnie sobie odświeżam moją wiedzę (nikłą bo nikłą, ale jednak, a przy okazji i angielski, bo mam książkę do nauki w tym właśnie języku ) z excela, i już mam dość, bo dostałam @ i brzuch boli strasznie Ehhh, jakoś trzeba przeboleć
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-10-29 o 14:30 |
|
|
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co
w razie czego link mam do dyspozycji. Cisza okropna .... co tak wszytskie wygnalo ? |
|
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
Mnie jak wywyieje to nie moge znalezc drogi spowrotem ![]() Kasienka kuruj sie kuruj ![]() Czytam dalej, potem bedzie Edit
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
ale jednak znalazłaś
i bardzo dobrze
|
#4901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyobrazacie sobie jak to wyglada Mialam dzis odebrac album od fotografa i co?! Psinco! Był niegotowy bo laboratorium nie wywolalo kilku zdjec, jade po niego jutro... Dostałam tylko lyte ze zdjeciami ale wiecie co nawet jej nie ogladam wole je najpierw zobaczyc w albumie Spotkanie chyba od tych spotkan rozboli mnie glowa: odwiedziny u nowonarodzonych * 3, oblewanie auta, zabawa andrzejkowa, 2 zjazdy w listopadzie, impreza firmowa Nie mowie juz co bedzie sie dzialo w grudniu ![]() Lulu Maroko wyglada wspaniale - niestety niegdy tam nie pojedziemy bo jest tam pelno zloz mineralow i moj maz o ile go znam przywiozlby z 40kg! Super prezentacja na youtube. Moze zdradzisz jak to zrobic? Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-10-29 o 16:09 |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o przezentacje to robilam ja na programie photostory ktory jest darmowy dla posiadaczy orginalnych windowsow troche pracy i gotowe swietnie wyglada na naszym telewizorze bo na youtube to wiadomo jakosc nie ta sama . No i zdjecia za zywe a propos wyswietlam je na ekranie 117 cm i naprawde sa doskonalej jakosci
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
Swietnie to wyglada bo wyswietlanie z dvd po kolei zdjec to juz nie ten sam efekt... Zreszta one sie laduja od gory po kawalku a tu pieknie cale
![]() Zmykam cos zjesc |
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
no a ja potrafie zmienic format i wtedy tez wyswietlasz na dvd tak jak samo jakbys to na komputerze wyswietlala, tylko fakt ze zrobienie diaporamy z wszystkich zdjec nie jest latwe
nie mniej jedak jak zmieniam format to nagrywam wszystkie diaporamy jedna po drugiej i one sa wyswietlane pokolei ale numer jestem sama na watku tego jeszcze nie bylo czekam na te co sie zapodzialy
Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-10-29 o 16:48 |
|
|
|
#4905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nawet sie za to nie zabieram bo mamy tyle zdjec ze chyba musialabym wziac urlop zeby sie z tym uporac ![]() Popoludniami sa tu pustki... Wszystkie PM gdzies fruwaja
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewcynecki
.... Nadrobilam coscie dzis napisalay. WIdze ze nasza Lulu nadrabia skwapliwie ostatnie nieobecnosci. Super. Prezentacyjki tez oblookalam fascynujace, a ich ilosc mnie zszokowala . .Moj tato ostatnio tez sie przyznal ze sasiedzi sie podpytywali czy my slub bierzemy dlatego ze on dziadkiem zostanie. A jak powiedzial ze nie to byli zdziwieni, ze jak to - to dlaczego slub?. ... Jej co za swiat. Paranoja. ![]() W pracy pracuje az mi czacha dymi i co najlepsze to konca nie widac . A zostal mi tylko jutrzejszy dzien, bo w piatek to tylko przekazywanie dokumentow, zdawanie pieczatek i ciacho pozegnalne... No tak ciacho lece do kuchni cosik ukrecic, bo musze miec 3 blachy ciasta .Wybaczcie ze nie moge z wami poklikac.... Aaaa i przyszla moja sukienusia, zdecydowalam sie na czarna a nie biala. Bedzie bardziej wizytowa .... Bombowa , pojde w niej w piatek na pozegnanie, moj Skarb pewnie znow zrobi tak jak ostatnio ![]() . Ale skubana jest ooobbbcisssssla. ![]() Kasienko kuruj sie ... obwiaz migdalki i szyjke szalikiem
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-29 o 19:54 Powód: bo mi sie cos poprzestawialo |
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
jestem ale jakby mnie nie bylo :p
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
ladnie to tak.... byc a jednak nie byc?
Jej jakie to filozoficzne
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba Wam się troche nudzi
Jakieś rozważania o byciu ale nie byciu...
|
#4911 | ||
|
Rozeznanie
|
Czeeeść
![]() nadrabiam od poprzedniej strony a co ;p reszte doczytam dla siebie ![]() agunia82 i Daget trzymam kciuki za pracę!!! Czekoladko zastraszająca historia o tym weselu normalnie aż i sięwstyd za tych PM zrobiła a za Pana Młodego podwójnie madziaczek mi się Twoje zdjęcia bardzo podobają, mają niesamowity klimat jak z dawnych lat Mili też lubię Kult! na żywo szczególnie... KNŻ też takie ostrzejsze brzmienie, trochę RATM mi przypomina ![]() izazusia Twoje zdjęcia obejrzałam właśnie są świetne! robi wrażenie ta wspinaczka w górach i wyglądacie ślicznie, to zdjęcie na zamku wyszło też wyjątkowo widać na nich generalnie że fajowska z Was para ![]() lulucelo Maroko bajkowe... a ta prezentacja - jak zwykle zaskakujesz mnie swoją pomysłowością wyszło piękniekasienka1985 chorobździelku Cytat:
Monika wychodzi za mąż... ALE NIE MUSI" no bo my tak szybko 6 miesięcy zaręczyn, to wyobrażacie sobie ![]() Cytat:
![]() no i mniej więcej się wyrobiłam ![]() a gdzie Liloszek? Wyobraźcie sobie, że się zebraliśmy i wywołaliśmy zdjęcia w końcu... są piękne oczywiście! dzisiaj odebraliśmy od Rossmana a w tamtym tygodniu z Empiku większy format... ach teraz zostało powklejać ![]() A weekendowy zlot rodzinny U NAS wypadł nadspodziewanie cudownie faajnie było zobaczyć rodziców , nasi dogadują się bardzo dobrze i była naprawdę miła atmosfera. Zrobiłam schabowe miały być z pieczarkami - ale po ulepieniu jednego... okazało się że musiałam na niego zużyć 5 wykałaczek (moja mama robi bez użycia wykałaczek ) i się poddałam... doszłam do wniosku że to nie czas na eksperymenty z czymś czego nigdy nie robiłam ![]() Generalnie jestem szczęśliwa, tylko tochę ciepło mogło by być, nie ![]() pozdrowionka - będę częściej już mam nadzieję
|
||
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I ze jakos dawno sie nie odzywalas . A tu prosze, wywolalam Cie myslami....Mam ajuz dosc nozki mi wchodza nie powiem w co. A ciacha jeszcze nie skonczone , choc tak cudownie pachnie w calym domu . Super Monai ze obiadek sie udal.. choc nie dokonca eksperymentalny hihih. Zagladaj do nas czesciej.... Aguniu zaraz tam, ze sie nam nudzi .A Liloszek ma powazna awarie neo, teskni za Wami i pogaduchami na watku. Przeprowadzona jest juz do mamy, klucze od domu zdala, B. w jednostce a ona teskni .... |
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Liloszka proszę od nas pozdrowić i powiedzieć, że bardzo tęsknimy i całujemy ją gorąco
|
|
#4914 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co pamiętam to będziesz w Legionowie... liczę na jakieś małe spotkanko w takim razie przy okazji jak będziesz kiedyś w Warszawie wogóle widziałam, że przemknął pomysł o spotkaniu w Warszawie jakby ktoś był chętny to ja od razu piszę, że ja też ![]() imprezek mi tez brakuje, a jak ciężko było ostatnimi czasy bez tego wątku w ilościach takich jak dawniej no ale już się normuję ![]() Cytat:
super pomysł! a imprezka taka premierowa to musi być naprawdę huczna! proponuje galę w wieczorowych strojach
|
||
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... kawusia sie by przydala... a moze nawet jakies weekendowe spotkanko we 4? Prosze, prosze, prosze.... mam taka ekstra kiecke i jeszcze nie mialam okazji jej zalozyc. Specjalnie kupiona na 25lecie firmy mego meza, w ktorej pracuje ale szefostwo zrobilo impreze bez osob towarzyszacych a ona biedna lezy w szafie.... bez premiery....
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a sukienka jak znalazł na naszą galę... ja nic nie mam aż tak wytwornego, chyba wystąpię w swojej ślubnej ![]() padam na nos więc zbieram się powoli do spania - jutro pobudka o 6 mężuś zaraz wróci z pracy to się przytulę i spaaaać![]() Ale jutro wieczorkiem znowu tu zajrzę buziam na noc kochane i pozdrawiam ciepło ;* (pomyslę o Was przy porannej kawce )
|
|
|
|
|
#4917 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę, bo oglądam właśnie YCD
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po drugie - może tak pokażesz nam te zdjęcia i same też byśmy oceniły ![]() śliczniusie zdjęcia - widziałam niektóre na nk ![]() Cytat:
![]() kuruj się kochana Cytat:
![]() a jakie w ogóle ciasto pieczesz ![]() Cytat:
ja też dołańczam się z pozdrowieniami dla Liloszka |
||||||
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Spokojnie, do kawki i herbatki dla kazdej wystarczy ![]() A pieke "Pocalunek Murzyna", "Mietusek" i "Jogurtowiec galaretkowy" .
|
||
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś ze mnie wszystko wylazi - mam ogromny katar. Na szczęście oprócz tego i nieco bolącego gardła czuję się nie najgorzej. Mąż poszedł na piwo z bratem i naszymi znajomymi. Trochę mi się przykro zrobiło, bo wczoraj grał w piłkę i też nie mieliśmy dla siebie czasu ![]() Kasieńko, zdrowiej! Daget, jestem z wykształcenia architektem, na razie niestety bez dyplomu Lulu, śliczne zdjęcia Chciałabym też gdzieś wyskoczyć... Mieliśmy jechać na weekend do Wrocławia, na razie obydwoje zapomnieliśmy o tym. Musimy jakoś wszystko ogarnąć, a za tydzień w niedzielę jedziemy na sesję plenerową Coś mi się wydaje, że będziemy mieli fotki we wnętrzach, w jakiejś kawiarni np.Idę jeszcze poczytać gazetkę do łóżka. Kolorowych snów |
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

) z excela, i już mam dość, bo dostałam @ i brzuch boli strasznie 

Mnie jak wywyieje to nie moge znalezc drogi spowrotem
i bardzo dobrze
Wyobrazacie sobie jak to wyglada 

.
. A zostal mi tylko jutrzejszy dzien, bo w piatek to tylko przekazywanie dokumentow, zdawanie pieczatek i ciacho pozegnalne... No tak ciacho lece do kuchni cosik ukrecic, bo musze miec 3 blachy ciasta
, pojde w niej w piatek na pozegnanie, moj Skarb pewnie znow zrobi tak jak ostatnio 
hand-made: urodzinowo na 40tkę