Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-29, 10:58   #4891
lulucelo
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

widzisz kasienka a jak bylo mowione ze do lekarza marsz to nie sluchalas , teraz bedzie juz tylko lepiej wiadomo ze zanim lekarstwa zaczna dzialialac.

Co do ciezarowki , czasem mam wrazenie ze kobitki zachodza w ciaze zeby wyjsc za maz , bo w naszym kraju to tak jest ze jak ciaza to slub , to jak ktoras chce slubu to zaraz sie w ciaze laduje, a jak chlopak jest ok to oczywiscie slub gotowy , troche moze pozazdroscila ci twojego slubu i wesela i ma ochote pogwiazdowac , to nic ze takie malzenstwa czasem sa nie udane ... a tobie pozostanie unikac ja
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:02   #4892
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej kotki
Mam zapalenie tchawicy i biorę antybiotyki
Mama mija. Trzymaj się i kuruj!
Stary 2008-10-29, 11:03   #4893
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasieńko ja Ci się zaraz podołuję

dużo zdrówka Kochana
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
to tak na poprawkę nastroju i zdrowiej szybko
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Fajne

Ojej...biedactwo

Druga sprawa: grunt to być dobrym człowiekiem, a że one p...na jest no to cóż...trudno.
Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
widzisz kasienka a jak bylo mowione ze do lekarza marsz to nie sluchalas , teraz bedzie juz tylko lepiej wiadomo ze zanim lekarstwa zaczna dzialialac.
Dziękuję kropeczki moje słodziachne!

Cytat:
Co do ciezarowki , czasem mam wrazenie ze kobitki zachodza w ciaze zeby wyjsc za maz , bo w naszym kraju to tak jest ze jak ciaza to slub , to jak ktoras chce slubu to zaraz sie w ciaze laduje, a jak chlopak jest ok to oczywiscie slub gotowy , troche moze pozazdroscila ci twojego slubu i wesela i ma ochote pogwiazdowac , to nic ze takie malzenstwa czasem sa nie udane ... a tobie pozostanie unikac ja
Słońce najgorsze jest to, że ja właśnie tak czuję!
Wyjęłaś mi te słowa z ust, bo już myślałam że popadłam w paranoję
Czuję, że właśnie tak było.
Ale to nie moje życie, ja tam się z nią nie będę męczyła

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:10   #4894
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Pozatym wszystko w porzadku , chcialam sie pochwalic moimi diaporamami
oto one

http://fr.youtube.com/puslaczek
piękne

I mam gorącą prośbę- jak podam mojego maila to mogę dostać na niego te utworki co w podkładzie? Są przepiękne, a ja właśnie kompletuje podkłady na film z wesela. bardzo, bardzo proszę!

Cytat:
Hej kotki
Wczoraj 2 godziny zajęło mi... usypianie, myślałam ze sobie flaki wypruję tak kaszlałam
Dziś stoję na rzęsach
oj to nie ciekawie. Dużo zdrówka myszko

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:16   #4895
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

masz rację - najczęściej zadawanym nam pytaniem, jak żeśmy obwieszczali nowinę, że bierzemy slub to było pytanie czy jesteśmy w ciąży. a jak mówiliśmy, że nie to ludzie byli normalnie zawiedzeni. kurde jakby to było dziwne ze chcemy wziąść ślub, bo chcemy świadomie, dojrzale i dobrowolnie spędzić resztę życia - co za ludzie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 11:25   #4896
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
piękne

I mam gorącą prośbę- jak podam mojego maila to mogę dostać na niego te utworki co w podkładzie? Są przepiękne, a ja właśnie kompletuje podkłady na film z wesela. bardzo, bardzo proszę!

tylko napisz format bo mam mp3 i wav

Cytat:
Dziękuję kropeczki moje słodziachne!

Słońce najgorsze jest to, że ja właśnie tak czuję!
Wyjęłaś mi te słowa z ust, bo już myślałam że popadłam w paranoję
Czuję, że właśnie tak było.
Ale to nie moje życie, ja tam się z nią nie będę męczyła
no napewno nie paranoja ,ale tak mi sie widzialo

Cytat:
masz rację - najczęściej zadawanym nam pytaniem, jak żeśmy obwieszczali nowinę, że bierzemy slub to było pytanie czy jesteśmy w ciąży. a jak mówiliśmy, że nie to ludzie byli normalnie zawiedzeni. kurde jakby to było dziwne ze chcemy wziąść ślub, bo chcemy świadomie, dojrzale i dobrowolnie spędzić resztę życia - co za ludzie
doslownie jak zaczelismy o tym mowic tez wszyscy liczyli na ciaze a tu lipa , 1.5 roku po cywilnym 3 miesiace po koscielnym a tu nadal nic

Edytowane przez lulucelo
Czas edycji: 2008-10-29 o 11:37
Stary 2008-10-29, 13:22   #4897
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
tylko napisz format bo mam mp3 i wav

już dziękowałam prywatnie, ale i tu podziękuję ślicznie

Ale tu się cisza zrobiła! Ja właśnie sobie odświeżam moją wiedzę (nikłą bo nikłą, ale jednak, a przy okazji i angielski, bo mam książkę do nauki w tym właśnie języku ) z excela, i już mam dość, bo dostałam @ i brzuch boli strasznie Ehhh, jakoś trzeba przeboleć

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-10-29 o 13:30

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 14:09   #4898
lulucelo
Raczkowanie

nie ma za co
w razie czego link mam do dyspozycji.

Cisza okropna .... co tak wszytskie wygnalo ?
Stary 2008-10-29, 14:50   #4899
soffera
Zadomowienie

Czesc Mnie jak wywyieje to nie moge znalezc drogi spowrotem

Kasienka kuruj sie kuruj

Czytam dalej, potem bedzie Edit
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 14:53   #4900
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Czesc Mnie jak wywyieje to nie moge znalezc drogi spowrotem
ale jednak znalazłaś i bardzo dobrze i oby wywiewało Cie baaaaaaaaardzo rzadko!

Stary 2008-10-29, 15:08   #4901
soffera
Zadomowienie

Cytat:
ale jednak znalazłaś i bardzo dobrze i oby wywiewało Cie baaaaaaaaardzo rzadko!
Zabrałam się za załatwianie wszystkich formalnosci po slubnych, po wypadkowych itd. Tyle sie tego nazbieralo ze hoho. Jeszcze całe zalatwianie miksuje z obowiazkami zawodowymi Wyobrazacie sobie jak to wyglada
Mialam dzis odebrac album od fotografa i co?! Psinco! Był niegotowy bo laboratorium nie wywolalo kilku zdjec, jade po niego jutro... Dostałam tylko lyte ze zdjeciami ale wiecie co nawet jej nie ogladam wole je najpierw zobaczyc w albumie

Spotkanie chyba od tych spotkan rozboli mnie glowa: odwiedziny u nowonarodzonych * 3, oblewanie auta, zabawa andrzejkowa, 2 zjazdy w listopadzie, impreza firmowa Nie mowie juz co bedzie sie dzialo w grudniu

Lulu Maroko wyglada wspaniale - niestety niegdy tam nie pojedziemy bo jest tam pelno zloz mineralow i moj maz o ile go znam przywiozlby z 40kg! Super prezentacja na youtube. Moze zdradzisz jak to zrobic?

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-10-29 o 15:09
Stary 2008-10-29, 15:15   #4902
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Lulu Maroko wyglada wspaniale - niestety niegdy tam nie pojedziemy bo jest tam pelno zloz mineralow i moj maz o ile go znam przywiozlby z 40kg! Super prezentacja na youtube. Moze zdradzisz jak to zrobic?
a propos mineralow tam jest duzo sztucznych na targach wiesz cos w stylu jak z zeschnietej polowki pomaranczy robic cudo

jesli chodzi o przezentacje to robilam ja na programie photostory ktory jest darmowy dla posiadaczy orginalnych windowsow
troche pracy i gotowe swietnie wyglada na naszym telewizorze bo na youtube to wiadomo jakosc nie ta sama . No i zdjecia za zywe

a propos wyswietlam je na ekranie 117 cm i naprawde sa doskonalej jakosci
Stary 2008-10-29, 15:19   #4903
soffera
Zadomowienie

Swietnie to wyglada bo wyswietlanie z dvd po kolei zdjec to juz nie ten sam efekt... Zreszta one sie laduja od gory po kawalku a tu pieknie cale

Zmykam cos zjesc
Stary 2008-10-29, 15:23   #4904
lulucelo
Raczkowanie

no a ja potrafie zmienic format i wtedy tez wyswietlasz na dvd tak jak samo jakbys to na komputerze wyswietlala, tylko fakt ze zrobienie diaporamy z wszystkich zdjec nie jest latwe

nie mniej jedak jak zmieniam format to nagrywam wszystkie diaporamy jedna po drugiej i one sa wyswietlane pokolei

ale numer jestem sama na watku tego jeszcze nie bylo czekam na te co sie zapodzialy

Edytowane przez lulucelo
Czas edycji: 2008-10-29 o 15:48
Stary 2008-10-29, 16:12   #4905
soffera
Zadomowienie

Cytat:
no a ja potrafie zmienic format i wtedy tez wyswietlasz na dvd tak jak samo jakbys to na komputerze wyswietlala, tylko fakt ze zrobienie diaporamy z wszystkich zdjec nie jest latwe

nie mniej jedak jak zmieniam format to nagrywam wszystkie diaporamy jedna po drugiej i one sa wyswietlane pokolei

ale numer jestem sama na watku tego jeszcze nie bylo czekam na te co sie zapodzialy
Ba format to i ja potrafie zmienic Ale nawet sie za to nie zabieram bo mamy tyle zdjec ze chyba musialabym wziac urlop zeby sie z tym uporac

Popoludniami sa tu pustki... Wszystkie PM gdzies fruwaja
Stary 2008-10-29, 17:14   #4906
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewcynecki .... Nadrobilam coscie dzis napisalay. WIdze ze nasza Lulu nadrabia skwapliwie ostatnie nieobecnosci. Super. Prezentacyjki tez oblookalam fascynujace, a ich ilosc mnie zszokowala . w nagrode .

Moj tato ostatnio tez sie przyznal ze sasiedzi sie podpytywali czy my slub bierzemy dlatego ze on dziadkiem zostanie. A jak powiedzial ze nie to byli zdziwieni, ze jak to - to dlaczego slub?. ... Jej co za swiat. Paranoja.

W pracy pracuje az mi czacha dymi i co najlepsze to konca nie widac . A zostal mi tylko jutrzejszy dzien, bo w piatek to tylko przekazywanie dokumentow, zdawanie pieczatek i ciacho pozegnalne... No tak ciacho lece do kuchni cosik ukrecic, bo musze miec 3 blachy ciasta .

Wybaczcie ze nie moge z wami poklikac....

Aaaa i przyszla moja sukienusia, zdecydowalam sie na czarna a nie biala. Bedzie bardziej wizytowa .... Bombowa , pojde w niej w piatek na pozegnanie, moj Skarb pewnie znow zrobi tak jak ostatnio . Ale skubana jest ooobbbcisssssla.

Kasienko kuruj sie ... obwiaz migdalki i szyjke szalikiem

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-10-29 o 18:54 Powód: bo mi sie cos poprzestawialo
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 18:09   #4907
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

No a teraz to my jesteśmy a Ty gdzie się schowałaś
Stary 2008-10-29, 18:40   #4908
lulucelo
Raczkowanie

jestem ale jakby mnie nie bylo :p
Stary 2008-10-29, 18:55   #4909
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
jestem ale jakby mnie nie bylo :p
ladnie to tak.... byc a jednak nie byc?

Jej jakie to filozoficzne
Stary 2008-10-29, 19:28   #4910
agunia82
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba Wam się troche nudzi Jakieś rozważania o byciu ale nie byciu...

Stary 2008-10-29, 20:10   #4911
monai
Rozeznanie

GG do monai

Czeeeść
nadrabiam od poprzedniej strony a co ;p reszte doczytam dla siebie

agunia82 i Daget trzymam kciuki za pracę!!!

Czekoladko zastraszająca historia o tym weselu normalnie aż i sięwstyd za tych PM zrobiła a za Pana Młodego podwójnie

madziaczek mi się Twoje zdjęcia bardzo podobają, mają niesamowity klimat jak z dawnych lat

Mili też lubię Kult! na żywo szczególnie... KNŻ też takie ostrzejsze brzmienie, trochę RATM mi przypomina

izazusia Twoje zdjęcia obejrzałam właśnie są świetne! robi wrażenie ta wspinaczka w górach i wyglądacie ślicznie, to zdjęcie na zamku wyszło też wyjątkowo widać na nich generalnie że fajowska z Was para

lulucelo Maroko bajkowe... a ta prezentacja - jak zwykle zaskakujesz mnie swoją pomysłowością wyszło pięknie

kasienka1985 chorobździelku życzę szybkiego powrotu do zdrówka, stosuj się do zaleceń lekarza!

Cytat:
a ja byłam świadkiem rozmowy taty przez telefon "wiesz co się porobiło?! Monika wychodzi za mąż... ALE NIE MUSI" no bo my tak szybko 6 miesięcy zaręczyn, to wyobrażacie sobie

Cytat:
hihihihihih dobre z tymi minerałami

no i mniej więcej się wyrobiłam

a gdzie Liloszek?

Wyobraźcie sobie, że się zebraliśmy i wywołaliśmy zdjęcia w końcu... są piękne oczywiście! dzisiaj odebraliśmy od Rossmana a w tamtym tygodniu z Empiku większy format... ach teraz zostało powklejać

A weekendowy zlot rodzinny U NAS wypadł nadspodziewanie cudownie faajnie było zobaczyć rodziców , nasi dogadują się bardzo dobrze i była naprawdę miła atmosfera. Zrobiłam schabowe miały być z pieczarkami - ale po ulepieniu jednego... okazało się że musiałam na niego zużyć 5 wykałaczek (moja mama robi bez użycia wykałaczek ) i się poddałam... doszłam do wniosku że to nie czas na eksperymenty z czymś czego nigdy nie robiłam
Generalnie jestem szczęśliwa, tylko tochę ciepło mogło by być, nie

pozdrowionka - będę częściej już mam nadzieję
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 20:26   #4912
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Czeeeść
nadrabiam od poprzedniej strony a co ;p reszte doczytam dla siebie

a gdzie Liloszek?

pozdrowionka - będę częściej już mam nadzieję
Ale jaja.... myslalam o Tobie wkladajac drugie ciasto do piekarnika. Rozmyslalm o tym ze zmieniam miasto, koncze prace i fajnie by bylo dostac nowa tak szybko jak Ty . I ze jakos dawno sie nie odzywalas . A tu prosze, wywolalam Cie myslami....
Mam ajuz dosc nozki mi wchodza nie powiem w co. A ciacha jeszcze nie skonczone , choc tak cudownie pachnie w calym domu .

Super Monai ze obiadek sie udal.. choc nie dokonca eksperymentalny hihih. Zagladaj do nas czesciej....

Aguniu zaraz tam, ze sie nam nudzi . Wszak tloku to tutaj o tej porze nie ma. Od kiedy jestesmy mezatkami to wieczorow nie spedzamy przed komputerkami. Nawet Dzasta przestala zasypiac z leptopem na kolanach, nie wspoomne juz o tym, ze dawno zadnej wizazowej imprezki nie bylo, zadnego siadania pod kaloryferem i grzania pupci na poduszeczkach, i w grubych skarppeciochach popijajac winko i dziamgajac chrupki .

A Liloszek ma powazna awarie neo, teskni za Wami i pogaduchami na watku. Przeprowadzona jest juz do mamy, klucze od domu zdala, B. w jednostce a ona teskni ....
Stary 2008-10-29, 20:36   #4913
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
nie wspoomne juz o tym, ze dawno zadnej wizazowej imprezki nie bylo, zadnego siadania pod kaloryferem i grzania pupci na poduszeczkach, i w grubych skarppeciochach popijajac winko i dziamgajac chrupki .
A wiesz że ja bardzo za tymi naszymi imprezkami tęsknie? Ale, będzie okazja niedługo, założymy nasz wątek na podforum "już po" i trzeba będzie to uczcić

A Liloszka proszę od nas pozdrowić i powiedzieć, że bardzo tęsknimy i całujemy ją gorąco

Stary 2008-10-29, 20:52   #4914
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Ale jaja.... myslalam o Tobie wkladajac drugie ciasto do piekarnika. Rozmyslalm o tym ze zmieniam miasto, koncze prace i fajnie by bylo dostac nowa tak szybko jak Ty . I ze jakos dawno sie nie odzywalas . A tu prosze, wywolalam Cie myslami....
Mam ajuz dosc nozki mi wchodza nie powiem w co. A ciacha jeszcze nie skonczone , choc tak cudownie pachnie w calym domu .

Super Monai ze obiadek sie udal.. choc nie dokonca eksperymentalny hihih. Zagladaj do nas czesciej....

Aguniu zaraz tam, ze sie nam nudzi . Wszak tloku to tutaj o tej porze nie ma. Od kiedy jestesmy mezatkami to wieczorow nie spedzamy przed komputerkami. Nawet Dzasta przestala zasypiac z leptopem na kolanach, nie wspoomne juz o tym, ze dawno zadnej wizazowej imprezki nie bylo, zadnego siadania pod kaloryferem i grzania pupci na poduszeczkach, i w grubych skarppeciochach popijajac winko i dziamgajac chrupki .

A Liloszek ma powazna awarie neo, teskni za Wami i pogaduchami na watku. Przeprowadzona jest juz do mamy, klucze od domu zdala, B. w jednostce a ona teskni ....
no tak coś czułam to ciasto i że ktoś myśli więc jestem z tego co pamiętam to będziesz w Legionowie... liczę na jakieś małe spotkanko w takim razie przy okazji jak będziesz kiedyś w Warszawie wogóle widziałam, że przemknął pomysł o spotkaniu w Warszawie jakby ktoś był chętny to ja od razu piszę, że ja też

imprezek mi tez brakuje, a jak ciężko było ostatnimi czasy bez tego wątku w ilościach takich jak dawniej no ale już się normuję

Cytat:
A wiesz że ja bardzo za tymi naszymi imprezkami tęsknie? Ale, będzie okazja niedługo, założymy nasz wątek na podforum "już po" i trzeba będzie to uczcić

A Liloszka proszę od nas pozdrowić i powiedzieć, że bardzo tęsknimy i całujemy ją gorąco

super pomysł! a imprezka taka premierowa to musi być naprawdę huczna! proponuje galę w wieczorowych strojach
Stary 2008-10-29, 21:01   #4915
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
no tak coś czułam to ciasto i że ktoś myśli więc jestem z tego co pamiętam to będziesz w Legionowie... liczę na jakieś małe spotkanko w takim razie przy okazji jak będziesz kiedyś w Warszawie wogóle widziałam, że przemknął pomysł o spotkaniu w Warszawie jakby ktoś był chętny to ja od razu piszę, że ja też
Jestem za!!!!!!!!! Od 3 listopada bede pomieszkiwac u tesciow w Pruszkowie i jezdzic do Legionowa wiec .... kawusia sie by przydala... a moze nawet jakies weekendowe spotkanko we 4?

Cytat:
proponuje galę w wieczorowych strojach
Prosze, prosze, prosze.... mam taka ekstra kiecke i jeszcze nie mialam okazji jej zalozyc. Specjalnie kupiona na 25lecie firmy mego meza, w ktorej pracuje ale szefostwo zrobilo impreze bez osob towarzyszacych a ona biedna lezy w szafie.... bez premiery....
Stary 2008-10-29, 21:06   #4916
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Jestem za!!!!!!!!! Od 3 listopada bede pomieszkiwac u tesciow w Pruszkowie i jezdzic do Legionowa wiec .... kawusia sie by przydala... a moze nawet jakies weekendowe spotkanko we 4?

Prosze, prosze, prosze.... mam taka ekstra kiecke i jeszcze nie mialam okazji jej zalozyc. Specjalnie kupiona na 25lecie firmy mego meza, w ktorej pracuje ale szefostwo zrobilo impreze bez osob towarzyszacych a ona biedna lezy w szafie.... bez premiery....
jestem za!

a sukienka jak znalazł na naszą galę... ja nic nie mam aż tak wytwornego, chyba wystąpię w swojej ślubnej

padam na nos więc zbieram się powoli do spania - jutro pobudka o 6 mężuś zaraz wróci z pracy to się przytulę i spaaaać
Ale jutro wieczorkiem znowu tu zajrzę buziam na noc kochane i pozdrawiam ciepło ;* (pomyslę o Was przy porannej kawce )
Stary 2008-10-29, 21:10   #4917
malutka_24
Wtajemniczenie

Ja tylko na chwilkę, bo oglądam właśnie YCD

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ja się melduję tak na chwilkę po dwudniowym pobycie w Krakowie na szkoleniu.

W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki (wyszła wściekła z mojego wesela o to, że było tak dobrze zorganizowane) ..... wszyscy mnie uprzedzali, że jeśli jest to TEN lokal i jeśli catering przygotowują WŁAŚCICIELE tego lokalu to mam uważać na to co jem, bo będzie to stare (właściciele tego lokalu mają także sklep spożywczy i wszystko to co się popsuje i przeterminuje w sklepie ponoć wędruje na stół weselny). Nie do końca wierzyłam ..... aż się przekonałam ....
P.S. dziewczyna nie wie co to forum wizaz
i niech to zdanie będzie jako najlepszy komentarz

Cytat:
Za mnie też kciukasy możecie trzymać, bo mam jutro rozmowę o pracę. W końcu, po miesiącu rozsyłania cv jakiś telefon. Bo już zaczynałam doła mieć przez to. Zobaczymy, co z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Ja mam wielki niedosyt swoich zdjęć tzn. jakoś mi nie przypadły do gustu i mam przez to doła ... co wczoraj Kasieńka odczuła na własnej skórze
po pierwsze witamy
po drugie - może tak pokażesz nam te zdjęcia i same też byśmy oceniły

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Hej ho na pokładzie
Mam dla Was zdjęcia
Wersja robocza
śliczniusie zdjęcia - widziałam niektóre na nk

Cytat:
Hej kotki
Wczoraj 2 godziny zajęło mi... usypianie, myślałam ze sobie flaki wypruję tak kaszlałam
Dziś stoję na rzęsach
Wybaczcie , że się nie rozpiszę za bardzo, ale coś ta choroba i pogoda dodatkowo mnie dołuję i coś smutek mnie ogarnia...
a trzeba było iść wcześniej do lekarza
kuruj się kochana

Cytat:
W pracy pracuje az mi czacha dymi i co najlepsze to konca nie widac . A zostal mi tylko jutrzejszy dzien, bo w piatek to tylko przekazywanie dokumentow, zdawanie pieczatek i ciacho pozegnalne... No tak ciacho lece do kuchni cosik ukrecic, bo musze miec 3 blachy ciasta
a może byś tak pomyślała o swoich kochanych koleżankach z wizażu i dla nich też upiekła ciasto
a jakie w ogóle ciasto pieczesz

Cytat:

to ja się piszę na taką imprezkę
ja też dołańczam się z pozdrowieniami dla Liloszka
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 21:16   #4918
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ja też dołańczam się z pozdrowieniami dla Liloszka
Liloszka juz zaraz od Was pozdrawiam, niech jej sie buzka usmiechnie...
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a może byś tak pomyślała o swoich kochanych koleżankach z wizażu i dla nich też upiekła ciasto
a jakie w ogóle ciasto pieczesz
Bedziecie miec do wyboru do koloru . Spokojnie, do kawki i herbatki dla kazdej wystarczy
A pieke "Pocalunek Murzyna", "Mietusek" i "Jogurtowiec galaretkowy" .
Stary 2008-10-29, 21:29   #4919
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Dziś ze mnie wszystko wylazi - mam ogromny katar. Na szczęście oprócz tego i nieco bolącego gardła czuję się nie najgorzej. Mąż poszedł na piwo z bratem i naszymi znajomymi. Trochę mi się przykro zrobiło, bo wczoraj grał w piłkę i też nie mieliśmy dla siebie czasu

Kasieńko, zdrowiej!
Daget, jestem z wykształcenia architektem, na razie niestety bez dyplomu

Lulu, śliczne zdjęcia Chciałabym też gdzieś wyskoczyć... Mieliśmy jechać na weekend do Wrocławia, na razie obydwoje zapomnieliśmy o tym. Musimy jakoś wszystko ogarnąć, a za tydzień w niedzielę jedziemy na sesję plenerową Coś mi się wydaje, że będziemy mieli fotki we wnętrzach, w jakiejś kawiarni np.

Idę jeszcze poczytać gazetkę do łóżka.

Kolorowych snów

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 21:42   #4920
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

super pomysł! a imprezka taka premierowa to musi być naprawdę huczna! proponuje galę w wieczorowych strojach
no no, w sumie okazja też wyjątkowa, takie zbiorowe przejście w grono mężatek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości