![]() |
#4891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
widzisz kasienka a jak bylo mowione ze do lekarza marsz to nie sluchalas , teraz bedzie juz tylko lepiej wiadomo ze zanim lekarstwa zaczna dzialialac.
Co do ciezarowki , czasem mam wrazenie ze kobitki zachodza w ciaze zeby wyjsc za maz , bo w naszym kraju to tak jest ze jak ciaza to slub , to jak ktoras chce slubu to zaraz sie w ciaze laduje, a jak chlopak jest ok to oczywiscie slub gotowy , troche moze pozazdroscila ci twojego slubu i wesela i ma ochote pogwiazdowac , to nic ze takie malzenstwa czasem sa nie udane ... a tobie pozostanie unikac ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Mama mija. Trzymaj się i kuruj!
![]()
![]() |
#4893 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wyjęłaś mi te słowa z ust, bo już myślałam że popadłam w paranoję ![]() Czuję, że właśnie tak było. Ale to nie moje życie, ja tam się z nią nie będę męczyła ![]()
![]() |
#4894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam gorącą prośbę- jak podam mojego maila to mogę dostać na niego te utworki co w podkładzie? Są przepiękne, a ja właśnie kompletuje podkłady na film z wesela. bardzo, bardzo proszę! Cytat:
![]()
![]() |
#4895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko napisz format bo mam mp3 i wav ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-10-29 o 11:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
już dziękowałam prywatnie, ale i tu podziękuję ślicznie ![]() Ale tu się cisza zrobiła! Ja właśnie sobie odświeżam moją wiedzę (nikłą bo nikłą, ale jednak, a przy okazji i angielski, bo mam książkę do nauki w tym właśnie języku ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-10-29 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Raczkowanie
|
nie ma za co
![]() w razie czego link mam do dyspozycji. Cisza okropna .... co tak wszytskie wygnalo ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() ![]() Kasienka kuruj sie kuruj ![]() Czytam dalej, potem bedzie Edit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
ale jednak znalazłaś
![]() ![]()
#4901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mialam dzis odebrac album od fotografa i co?! Psinco! Był niegotowy bo laboratorium nie wywolalo kilku zdjec, jade po niego jutro... Dostałam tylko lyte ze zdjeciami ale wiecie co nawet jej nie ogladam wole je najpierw zobaczyc w albumie ![]() Spotkanie chyba od tych spotkan rozboli mnie glowa: odwiedziny u nowonarodzonych * 3, oblewanie auta, zabawa andrzejkowa, 2 zjazdy w listopadzie, impreza firmowa ![]() ![]() Lulu Maroko wyglada wspaniale - niestety niegdy tam nie pojedziemy bo jest tam pelno zloz mineralow i moj maz o ile go znam przywiozlby z 40kg! Super prezentacja na youtube. Moze zdradzisz jak to zrobic? Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-10-29 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o przezentacje to robilam ja na programie photostory ktory jest darmowy dla posiadaczy orginalnych windowsow troche pracy i gotowe ![]() a propos wyswietlam je na ekranie 117 cm i naprawde sa doskonalej jakosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zadomowienie
|
Swietnie to wyglada bo wyswietlanie z dvd po kolei zdjec to juz nie ten sam efekt... Zreszta one sie laduja od gory po kawalku a tu pieknie cale
![]() Zmykam cos zjesc |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
no a ja potrafie zmienic format i wtedy tez wyswietlasz na dvd tak jak samo jakbys to na komputerze wyswietlala, tylko fakt ze zrobienie diaporamy z wszystkich zdjec nie jest latwe
![]() nie mniej jedak jak zmieniam format to nagrywam wszystkie diaporamy jedna po drugiej i one sa wyswietlane pokolei ![]() ale numer jestem sama na watku tego jeszcze nie bylo ![]() Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-10-29 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Popoludniami sa tu pustki... Wszystkie PM gdzies fruwaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewcynecki
![]() ![]() ![]() ![]() Moj tato ostatnio tez sie przyznal ze sasiedzi sie podpytywali czy my slub bierzemy dlatego ze on dziadkiem zostanie. A jak powiedzial ze nie to byli zdziwieni, ze jak to - to dlaczego slub?. ... Jej co za swiat. Paranoja. ![]() W pracy pracuje az mi czacha dymi i co najlepsze to konca nie widac ![]() ![]() Wybaczcie ze nie moge z wami poklikac.... Aaaa i przyszla moja sukienusia, zdecydowalam sie na czarna a nie biala. Bedzie bardziej wizytowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasienko kuruj sie ... obwiaz migdalki i szyjke szalikiem ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-29 o 18:54 Powód: bo mi sie cos poprzestawialo |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Raczkowanie
|
jestem ale jakby mnie nie bylo :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
ladnie to tak.... byc a jednak nie byc?
Jej jakie to filozoficzne ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba Wam się troche nudzi
![]() ![]()
#4911 | ||
Rozeznanie
|
Czeeeść
![]() nadrabiam od poprzedniej strony a co ;p reszte doczytam dla siebie ![]() agunia82 i Daget trzymam kciuki za pracę!!! Czekoladko zastraszająca historia o tym weselu normalnie ![]() madziaczek mi się Twoje zdjęcia bardzo podobają, mają niesamowity klimat jak z dawnych lat Mili też lubię Kult! na żywo szczególnie... KNŻ też takie ostrzejsze brzmienie, trochę RATM mi przypomina ![]() izazusia Twoje zdjęcia obejrzałam właśnie są świetne! robi wrażenie ta wspinaczka w górach i wyglądacie ślicznie, to zdjęcie na zamku wyszło też wyjątkowo widać na nich generalnie że fajowska z Was para ![]() lulucelo Maroko bajkowe... a ta prezentacja - jak zwykle zaskakujesz mnie swoją pomysłowością ![]() kasienka1985 chorobździelku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i mniej więcej się wyrobiłam ![]() a gdzie Liloszek? ![]() Wyobraźcie sobie, że się zebraliśmy i wywołaliśmy zdjęcia w końcu... są piękne oczywiście! dzisiaj odebraliśmy od Rossmana a w tamtym tygodniu z Empiku większy format... ach teraz zostało powklejać ![]() A weekendowy zlot rodzinny U NAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie jestem szczęśliwa, tylko tochę ciepło mogło by być, nie ![]() pozdrowionka - będę częściej już mam nadzieję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam ajuz dosc nozki mi wchodza nie powiem w co. A ciacha jeszcze nie skonczone ![]() ![]() Super Monai ze obiadek sie udal.. choc nie dokonca eksperymentalny hihih. Zagladaj do nas czesciej.... Aguniu zaraz tam, ze sie nam nudzi ![]() ![]() A Liloszek ma powazna awarie neo, teskni za Wami i pogaduchami na watku. Przeprowadzona jest juz do mamy, klucze od domu zdala, B. w jednostce a ona teskni .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Liloszka proszę od nas pozdrowić i powiedzieć, że bardzo tęsknimy i całujemy ją gorąco
![]() |
#4914 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() imprezek mi tez brakuje, a jak ciężko było ostatnimi czasy bez tego wątku w ilościach takich jak dawniej ![]() ![]() Cytat:
super pomysł! a imprezka taka premierowa to musi być naprawdę huczna! proponuje galę w wieczorowych strojach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prosze, prosze, prosze.... mam taka ekstra kiecke i jeszcze nie mialam okazji jej zalozyc. Specjalnie kupiona na 25lecie firmy mego meza, w ktorej pracuje ale szefostwo zrobilo impreze bez osob towarzyszacych a ona biedna lezy w szafie.... bez premiery.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a sukienka jak znalazł na naszą galę... ja nic nie mam aż tak wytwornego, chyba wystąpię w swojej ślubnej ![]() padam na nos więc zbieram się powoli do spania - jutro pobudka o 6 ![]() ![]() Ale jutro wieczorkiem znowu tu zajrzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę, bo oglądam właśnie YCD
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() po drugie - może tak pokażesz nam te zdjęcia i same też byśmy oceniły ![]() śliczniusie zdjęcia - widziałam niektóre na nk ![]() Cytat:
![]() kuruj się kochana ![]() Cytat:
![]() a jakie w ogóle ciasto pieczesz ![]() Cytat:
![]() ja też dołańczam się z pozdrowieniami dla Liloszka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A pieke "Pocalunek Murzyna", "Mietusek" i "Jogurtowiec galaretkowy" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś ze mnie wszystko wylazi - mam ogromny katar. Na szczęście oprócz tego i nieco bolącego gardła czuję się nie najgorzej. Mąż poszedł na piwo z bratem i naszymi znajomymi. Trochę mi się przykro zrobiło, bo wczoraj grał w piłkę i też nie mieliśmy dla siebie czasu ![]() Kasieńko, zdrowiej! ![]() Daget, jestem z wykształcenia architektem, na razie niestety bez dyplomu ![]() Lulu, śliczne zdjęcia ![]() ![]() Idę jeszcze poczytać gazetkę do łóżka. Kolorowych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.