![]() |
#4921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Hej ho
![]() ![]() ![]() Ale jak mus to mus ![]() Ta sprawa jest o uregulowanie kontaktów z córką mojego przyjaciela. Buziaki słoneczne bo słońca nie widać ![]()
#4922 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Witam Was w ten wstrętny pochmurny i deszczowy jesienny poranek ![]() Jestem już po porannej połowie bułeczki, kubku kawy z ekspresu i porcji leków ![]() Antybiotyk zaczął działać i w końcu dziś spałam jak dziecko ![]() Pojechałabym na basen <umówiliśmy się z Łukaszem, że bedziemy jezdzic raz w tygodniu>, ale chora jestem i ni dy rydy. Dzięki za życzonka zdrówka dziewczynki ![]() Izulek- już tęsknięęę ![]() Liloszku- wracaj myszko ![]() Wracam do udawania, że pracuję ![]() Phi ![]()
#4923 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ufff ja za niedługo idę na tą rozmowę o pracę i już zaczynam się stresować. Mogłoby być już po ![]()
#4924 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() u mnie tak leje, że cała przemoczona do pracy dotarłam, łącznie z włosami, normalnie jak bym spod prysznica wyszła ![]() Aguniu trzymam mocno kciukasy ![]() ![]() dziewczynki wczoraj w końcu kupiłam sobie płaszczyk, ale ile się nałaziłam ![]() ![]() buziaki i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż płaszczyka, pokaż pokaż i kozaczki teeeeż! Ja jeszcze w botkach pomykam, kozorki też muszę zakupić, bo mam jakieś z tamtego roku dziady tylko. Ale do 10.11.2008 mam 5 zł na koncie ![]() Że tak powiem... bida ![]()
![]() |
#4926 | |
Zadomowienie
|
Witam,
u nas rano było ładnie i cieplutko, ale teraz cossię zciemniło i chyba będzie padać. Wczoraj w nocy próbowalam nadgodnić zaległości ale tylko troszeczke nadgonilam bo mi się oczka same zamykały. Odczułam tez na własnej skórze jak przyjemne jest spotkanie z Wami (mimo, że żadnej z Was już nie było ![]() ![]() Tak bardzo chciałam tego laptopka i tyle na niego czekałam a teraz czasem zapominam, że go mam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() później: ![]() ![]() a potem - dzień w dzień: ![]() ![]() Co do spotkania w Warszawie to ja się też chętnie piszę ... o ile mnie będziecie chciały. Buziaczki - wracam do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i wcale sie nie dziwie ze chcial tle wielbladow dac ![]() butow nieznalazlam... niby byly takie na mnie ale nie podobaly mi sie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak na poprawe humoru dla tych co lubia kotki ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg http://pl.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja to Ci powiem, że jeszcze w pantoflach śmigam,a z nich prosto w kozaki przeskoczę ![]() u mnie też bida była do wtorku (do wypłaty), miałam 2,50 na koncie ![]() EDIT: Agatko świetne te filmiki, normalnie jak bym kotkę mojej mamy widziała ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-10-30 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||||
Wtajemniczenie
|
to ja poproszę po takim malusim kawałku z każdego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadanku. Rogalik z masełkiem - tylko to na śniadanie mi przechodzi przez gardło ![]() A za oknem pada, pada, pada i na razie nie ma zamiaru przestać ![]() Zmykam obejrzeć Ostry dyżur i poczytać gazetki ![]() Do zobaczyska i po buziaczku dla wszystkich ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja jestem bogatsza ![]() Znaczy byłam... ![]()
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
![]() już niedługo znowu będziesz ![]() Malutka, ano leje u nas niemiłosiernie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
No jestem spowrotem. Czy będę pracować dowiem w ciągu 2 tygodni, dzięki za kciuki!
A u mnie jakie słoneczko wyszło i jakie ciepełko się zrobiło! Aż szok! bardzo miło mi się spacerowało spowrotem do domku, z jednym wyjatkiem- obtarły mnie buty jak nie wiem co ![]()
#4933 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Pysie chcecie kilka fotecek??
Amatorskie jeszcze, bo nasz przystojny fotograf się do mnie nie odzywa ![]() A ma czas niby do soboty ![]() 1. First Dance w wydaniu od tylca ![]() 2. Łukasza siostry córka- czyż to nie śliczności?? 3. Wódkopijcy ![]() 4. Mła mła mła ![]() 5. Łukasza rodzeństwo und ich ![]() 6. "Stare" dobre małżeństwo ![]() Podobają się? ![]() Ktoś chce jeszcze? ![]()
#4935 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Porcyjka druga
![]() 1. Dla podziwiających moją sukienę ![]() 2. Dla podziwiających moją sukienę ![]() 3. Gdzież on tam zagląda???????? ![]() 4. Oczepinek zacząć czas ![]() 5. Podziękowanko dla rodziców <tak się wszyscy bawili> ![]() 6. Ewa karmiąca Adama ![]() Mam jeszcze kilka z poprawin, ale to może jutro ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-10-30 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Cudnie Kasiu. Ja chce jeszcze więcej i dzisiaj a nie jutro
![]() Ja mojego fotografa też muszę pogonić! Bo kurka wodna z sesji zdjęcia już mam, a ze ślubu nie ![]() ![]()
#4938 |
Zadomowienie
|
Przywołana przybiegłam i obejrzałam
![]() Kasieńko superaśne te fotki ...już się nie mogę doczekać jak będziesz miała te od pana fotografa. Ta suknia tak apetycznie podkresla twoje kształty ... superaśnie ![]() Widać że zabawa byla bardzo udana. a nie masz jeszcze? ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
hahahahahaha
dzięki dziołszki za miłe słówka ![]() Cieszę sie , że się podobają fotecki. Rację masz Aguniu- jak widać gęby nam się świecą niesamowicie ![]() Dodam Wam jesczcze jedną foteckę mojej gęboszki właśnie ![]()
![]() |
#4940 |
Raczkowanie
|
kasienka1985 ładniutkie te twoje fotki
agunia82 trzymam kciuki zeby Cie przyjeli ![]()
#4941 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ale się obijacie!!! Pisać a nie pracować ![]() ![]() Nie wiem co wy macie z pogoda ale u mnie cieplo (chodzilam bez plaszcza), praktycznie caly dzien slonce, ale wieeeeejeeeee ze hej. Halny w gorach i ****zi nawet u mnie ![]() Kasienka ale tu niepsodzianki na mnie czekaja tyyyle zdjec ![]() Monai takiego schabowczaka moglabys podeslac ![]() ![]() Kina chcemy zdjecia i plaszczyka i kozakow ![]() ![]() Aguniu czyzbys starala sie o etat nauczycielski w szkole ![]() ![]() No i wiadomosc - odebralam album ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-10-30 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też łaziłam i łaziłam, naprzymierzałam się, ale to, co było ładne na wieszaku, na mnie okazywało się kompletną klapą ![]() ![]() a z tym albumem to nieźle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie trzymam ![]() ![]() ![]() Dalej do albumu nie zajrzalam, mezus jeszcze nie dojechal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||
Zakorzenienie
|
No to bezpiecznej podrozy Izus, i takiego samego powrotu
Cytat:
![]() ![]() Nie ma problemu, Tobie to ja sie narazac nie bede ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasienko piekna z Ciebie Syrena ![]() Agus ![]() Idem cos wszamac |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zadomowienie
|
Puk puk jest tu kto?!?!
Obejrzelismy wspolnie album. Jest ekstra! ![]() Daget normalnie jak siostry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że jutro wkleisz te z poprawin ![]() Cytat:
![]() ale przecież ja taka mała - jeszcze szczupła ![]() ![]() Cytat:
![]() a pokażesz nam kilka foteczek ![]() To ja się żegnam z Wami, idę się popluskać trochę i powoli zbieram się do lululu. Życzę wszystkim dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Rozeznanie
|
jesteeeem
![]() w drodze powrotnej z pracy zahaczyłam o koleżankę ![]() i tym sposobem tylko półtorej godzinki czekam na mężusia ![]() ![]() izazusia udanego weekendu u rodzinki ![]() agunia82 trzymam kciukaski za pracę ciągle! a z tą szkołą językową to ych ![]() a co do błyszczenia na zdjęciach (np na twarzach) to znam super sposób błyskawiczny! w PhotoShopie da się to zrobić: 1.skopiować warstwę 2.na warstwie spodniej ustawić filtr - rozmycie Gaussowskie 3na warstwie wierzchniej miękką gumką mazać tam gdzie się błyszczy ![]() kina2807 buciki i płaszczyk jest a torebka? ![]() ![]() madziczek no ja tak myślałam o Tobie przy tym spotkaniu właśnie ![]() ![]() kasienka1985 boskie zdjęcia syrenko ![]() ![]() ![]() soffera kluski na parze z malinami???!!! ![]() wolala ale mi to sprawnie poszło ![]() Dageciku pozdrów Liloszka i ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zadomowienie
|
Jestem tu dzis pierwsza - normalnie nie moge
![]() Dalej w szoku ide zbierac sie do pracy ![]() P.S Zdjecia wkleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Hej kotki
![]() Sofferko ja jestem druga ![]() Dziękuję za miłe słówka żabki ![]() Monisiu... fotograf to ciacho takie, że normalnie mrrrrrrrr ![]() Maluszku specjalnie 4U <i innych wizażowych maniaczek>: 1. Z kochaną siostrzyczką Łukasza <i już teraz moją ![]() 2. Bukiecik na stole ![]() ![]() 3. Lof lof lof 4. Świecąca gęba z różyczką ![]() 5. Gnieciuch zamknięty w schowku na wódkę ![]() 6. Z kierowcą tudzież chłopakiem świadkowej! ![]() Mła ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.