|
|
#4921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Hej ho
Zegnam się na weekend- jade do Raciborza Na Wszystkich Świętych oraz na sprawę sądową![]() Ale jak mus to mus ![]() Ta sprawa jest o uregulowanie kontaktów z córką mojego przyjaciela. Buziaki słoneczne bo słońca nie widać
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho
Witam Was w ten wstrętny pochmurny i deszczowy jesienny poranek ![]() Jestem już po porannej połowie bułeczki, kubku kawy z ekspresu i porcji leków ![]() Antybiotyk zaczął działać i w końcu dziś spałam jak dziecko Pojechałabym na basen <umówiliśmy się z Łukaszem, że bedziemy jezdzic raz w tygodniu>, ale chora jestem i ni dy rydy. Dzięki za życzonka zdrówka dziewczynki Izulek- już tęsknięęę Liloszku- wracaj myszko Wracam do udawania, że pracuję ![]() Phi
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ufff ja za niedługo idę na tą rozmowę o pracę i już zaczynam się stresować. Mogłoby być już po
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
u mnie tak leje, że cała przemoczona do pracy dotarłam, łącznie z włosami, normalnie jak bym spod prysznica wyszła ![]() Aguniu trzymam mocno kciukasy dziewczynki wczoraj w końcu kupiłam sobie płaszczyk, ale ile się nałaziłam , to teraz mam już komplet, kozaki i płaszczbuziaki i miłego dnia |
|
|
|
#4925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pokaż płaszczyka, pokaż pokaż i kozaczki teeeeż! Ja jeszcze w botkach pomykam, kozorki też muszę zakupić, bo mam jakieś z tamtego roku dziady tylko. Ale do 10.11.2008 mam 5 zł na koncie Że tak powiem... bida
|
|
#4926 | |
|
Zadomowienie
|
Witam,
u nas rano było ładnie i cieplutko, ale teraz cossię zciemniło i chyba będzie padać. Wczoraj w nocy próbowalam nadgodnić zaległości ale tylko troszeczke nadgonilam bo mi się oczka same zamykały. Odczułam tez na własnej skórze jak przyjemne jest spotkanie z Wami (mimo, że żadnej z Was już nie było ) z łóżeczka ![]() Tak bardzo chciałam tego laptopka i tyle na niego czekałam a teraz czasem zapominam, że go mam Cytat:
![]() ![]() ![]() później: a potem - dzień w dzień: Co do spotkania w Warszawie to ja się też chętnie piszę ... o ile mnie będziecie chciały. Buziaczki - wracam do pracy. |
|
|
|
|
#4927 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak troszke ciepielkiem powialo...i wcale sie nie dziwie ze chcial tle wielbladow dac ![]() butow nieznalazlam... niby byly takie na mnie ale nie podobaly mi sie ![]() Cytat:
niezla wtopa... tak to jest jak sie przed slubem nie uczeszczalo na kursy wizazowe Cytat:
Cytat:
jak dla mnie za daleko Cytat:
tak na poprawe humoru dla tych co lubia kotki ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg http://pl.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to Ci powiem, że jeszcze w pantoflach śmigam,a z nich prosto w kozaki przeskoczę ![]() u mnie też bida była do wtorku (do wypłaty), miałam 2,50 na koncie EDIT: Agatko świetne te filmiki, normalnie jak bym kotkę mojej mamy widziała
Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-10-30 o 10:23 |
|
|
|
|
#4929 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
to ja poproszę po takim malusim kawałku z każdego
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już po śniadanku. Rogalik z masełkiem - tylko to na śniadanie mi przechodzi przez gardło ![]() A za oknem pada, pada, pada i na razie nie ma zamiaru przestać ![]() Zmykam obejrzeć Ostry dyżur i poczytać gazetki ![]() Do zobaczyska i po buziaczku dla wszystkich |
||||
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja jestem bogatsza Znaczy byłam...
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
![]() już niedługo znowu będziesz ![]() Malutka, ano leje u nas niemiłosiernie , u mnie w pracy nawet okna tego deszczu i wiatru nie wytrzymują , buuuuu, jak ja wrócę do domu? mam nadzieję, że do tej pory przestanie padać
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem spowrotem. Czy będę pracować dowiem w ciągu 2 tygodni, dzięki za kciuki!
A u mnie jakie słoneczko wyszło i jakie ciepełko się zrobiło! Aż szok! bardzo miło mi się spacerowało spowrotem do domku, z jednym wyjatkiem- obtarły mnie buty jak nie wiem co Teraz to juz do wieczora tylko mięciutkie kapcioszki bo w niczym innym nie wytrzymam!
|
#4933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Pysie chcecie kilka fotecek??
Amatorskie jeszcze, bo nasz przystojny fotograf się do mnie nie odzywa ![]() A ma czas niby do soboty ![]() 1. First Dance w wydaniu od tylca ![]() 2. Łukasza siostry córka- czyż to nie śliczności?? 3. Wódkopijcy ![]() 4. Mła mła mła 5. Łukasza rodzeństwo und ich ![]() 6. "Stare" dobre małżeństwo Podobają się? ![]() Ktoś chce jeszcze?
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Porcyjka druga
![]() 1. Dla podziwiających moją sukienę ![]() 2. Dla podziwiających moją sukienę <part two>3. Gdzież on tam zagląda???????? 4. Oczepinek zacząć czas ![]() 5. Podziękowanko dla rodziców <tak się wszyscy bawili> 6. Ewa karmiąca Adama ![]() Mam jeszcze kilka z poprawin, ale to może jutro
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-10-30 o 13:01 |
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Cudnie Kasiu. Ja chce jeszcze więcej i dzisiaj a nie jutro
No bo jestem niecierpliwiec a fotreczki ubóstwiam oglądać, a już zwłaszcza takie fajniusie jak Twoje!Ja mojego fotografa też muszę pogonić! Bo kurka wodna z sesji zdjęcia już mam, a ze ślubu nie Tyle tylko, że tych z sesji nie trzeba było retuszować, a te ze ślubu i wesela tak, bo na większości świecimy się przeokropnie
|
#4938 |
|
Zadomowienie
|
Przywołana przybiegłam i obejrzałam
![]() Kasieńko superaśne te fotki ...już się nie mogę doczekać jak będziesz miała te od pana fotografa. Ta suknia tak apetycznie podkresla twoje kształty ... superaśnie Widać że zabawa byla bardzo udana. a nie masz jeszcze? ...
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahaha
dzięki dziołszki za miłe słówka Cieszę sie , że się podobają fotecki. Rację masz Aguniu- jak widać gęby nam się świecą niesamowicie ![]() Dodam Wam jesczcze jedną foteckę mojej gęboszki właśnie
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
kasienka1985 ładniutkie te twoje fotki
agunia82 trzymam kciuki zeby Cie przyjeli
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ale się obijacie!!! Pisać a nie pracować ( Pisze ta co dopiero z pracy wrocila Nie wiem co wy macie z pogoda ale u mnie cieplo (chodzilam bez plaszcza), praktycznie caly dzien slonce, ale wieeeeejeeeee ze hej. Halny w gorach i ****zi nawet u mnie ![]() Kasienka ale tu niepsodzianki na mnie czekaja tyyyle zdjec I to jakich!Monai takiego schabowczaka moglabys podeslac Ja dzis mialam kluski na parze z malinami ![]() Kina chcemy zdjecia i plaszczyka i kozakow Tez na cos poluje ale nie wiem czy mi sie uda Aguniu czyzbys starala sie o etat nauczycielski w szkole ![]() No i wiadomosc - odebralam album Tylko sie nie smiejcie ale jeszcze go nie obejrzalam! Czekam na mezusia az wroci z pracy - wariatka ze mnie
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-10-30 o 15:34 |
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też łaziłam i łaziłam, naprzymierzałam się, ale to, co było ładne na wieszaku, na mnie okazywało się kompletną klapą , strasznie szyte były te płaszcze, aż tu weszłam do H&M i znalazłam to, czego szukałam a z tym albumem to nieźle , ja bym nie wytrzymała
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam jakiejś pracy biurowej póki co, zobaczymy. Przygotowania troszkę mam, bo w szkole językowej co kiedyś pracowałam byłam też opiekunem filii. Szczegół tylko taki, że była umowa że za to dostanę jakiś procent od obrotu filii, a na koniec szef najpierw stwierdził, że nic takiego nie pamięta że coś takiego mówił, a potem dał jakieś ochłapy. Poczułam się po prostu oszukana, i niby mi potem tam etat obiecywali, ale ja już się kompletnie na nich zawiodłam i nie ufałam za grosz w to, co mówią (a obiecywali sporo przez cały czas jak pracowałam, normalnie miałam TAAAAAAAAAKĄ karierę robić, a wyszło, że jesteśmy białymi murzynami a szef byle więcej kasy do siebie do kieszeni) i uciekłam byle dalej stamtąd. Teraz się dowiaduje, że szef tak potraktował większość opiekunów filii a teraz wkręca jeszcze lektorów w bycie przedstawicielami handlowymi. niby można odmówić, ale ja już wiem jak potem ten szef na takich patrzy... I niby płaci za to przedstawicielstwo handlowe, ale jak usłyszałam ile, to aż się w głos zaśmiałam. Nie mówiąc już o tym, że on nawet oszukuje przy rozliczaniu kursów finansowanych przez Unię (tam jest stawka stała dla lektora, wiem, bo robiłam w takich kursach na szczęście na uczciwych zasadach), a oni wmawiają lektorom, że Unia stawki zmniejszyła i zabierają należne im pieniądze. no porażka jednym słowem... W ogóle z tego co się orientowałam, to u nas w mieście prawie każda szkoła językowa wałki jakieś robi. Więc w ten sektor już się też nie pcham
|
|
#4944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie trzymam pewnie ja tez bede musiala poszukac czego biurowego Mam nadzieje ze rozpoczety drugi kierunek biznesowy mi w tym pomoze ![]() Dalej do albumu nie zajrzalam, mezus jeszcze nie dojechal |
|
|
|
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to bezpiecznej podrozy Izus, i takiego samego powrotu
Cytat:
. I chcialabym powiedziec Madziczek, ze Twoje fotki sa bardzo klimatyczne, wiec nie wiem co Ci sie w nich nie podoba![]() Nie ma problemu, Tobie to ja sie narazac nie bede Cytat:
. I widze Sofferko ze podobne jestesmy ja tez czekalam z obejrzeniem plyty z wesela cale 3 dni na mego mezusiaKasienko piekna z Ciebie Syrena ![]() Agus Idem cos wszamac |
||
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
Puk puk jest tu kto?!?!
Obejrzelismy wspolnie album. Jest ekstra! Jestesmy baaardzo zadowoleni Daget normalnie jak siostry
|
|
|
|
#4947 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że jutro wkleisz te z poprawin ![]() Cytat:
![]() ale przecież ja taka mała - jeszcze szczupła ![]() Cytat:
a pokażesz nam kilka foteczek ![]() To ja się żegnam z Wami, idę się popluskać trochę i powoli zbieram się do lululu. Życzę wszystkim dobrej nocy |
|||
|
|
|
#4948 |
|
Rozeznanie
|
jesteeeem
![]() w drodze powrotnej z pracy zahaczyłam o koleżankę ![]() i tym sposobem tylko półtorej godzinki czekam na mężusia ![]() izazusia udanego weekendu u rodzinki ![]() agunia82 trzymam kciukaski za pracę ciągle! a z tą szkołą językową to ych a co do błyszczenia na zdjęciach (np na twarzach) to znam super sposób błyskawiczny! w PhotoShopie da się to zrobić: 1.skopiować warstwę 2.na warstwie spodniej ustawić filtr - rozmycie Gaussowskie 3na warstwie wierzchniej miękką gumką mazać tam gdzie się błyszczy wynik rewelacja, polecam!kina2807 buciki i płaszczyk jest a torebka? ![]() madziczek no ja tak myślałam o Tobie przy tym spotkaniu właśnie ale dzisiaj cieplutko było w Warszawie nie? tylko ten wiatr parę razy mało co mnie nie zdmuchnął ![]() kasienka1985 boskie zdjęcia syrenko te od przystojnego pana fotografa (naprawdę przystojny ![]() soffera kluski na parze z malinami???!!! moja teściowa lobi taaakie pyszne... z truskawkami w śmietance... ubustwiamwolala ale mi to sprawnie poszło ![]() Dageciku pozdrów Liloszka i ode mnie
|
|
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
Jestem tu dzis pierwsza - normalnie nie moge
Nie mowcie ze wszystkie pojechalyscie juz swiecic?!Dalej w szoku ide zbierac sie do pracy ![]() P.S Zdjecia wkleje
|
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kotki
Sofferko ja jestem druga Dziękuję za miłe słówka żabki Monisiu... fotograf to ciacho takie, że normalnie mrrrrrrrr ![]() Maluszku specjalnie 4U <i innych wizażowych maniaczek>: 1. Z kochaną siostrzyczką Łukasza <i już teraz moją 2. Bukiecik na stole trochę różyczki zdechły przez noc 3. Lof lof lof 4. Świecąca gęba z różyczką ![]() 5. Gnieciuch zamknięty w schowku na wódkę ![]() 6. Z kierowcą tudzież chłopakiem świadkowej! Mła
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Zegnam się na weekend- jade do Raciborza

, to teraz mam już komplet, kozaki i płaszcz

. 

Szukam jakiejś pracy biurowej póki co, zobaczymy. Przygotowania troszkę mam, bo w szkole językowej co kiedyś pracowałam byłam też opiekunem filii. Szczegół tylko taki, że była umowa że za to dostanę jakiś procent od obrotu filii, a na koniec szef najpierw stwierdził, że nic takiego nie pamięta że coś takiego mówił, a potem dał jakieś ochłapy. Poczułam się po prostu oszukana, i niby mi potem tam etat obiecywali, ale ja już się kompletnie na nich zawiodłam i nie ufałam za grosz w to, co mówią (a obiecywali sporo przez cały czas jak pracowałam, normalnie miałam TAAAAAAAAAKĄ karierę robić, a wyszło, że jesteśmy białymi murzynami a szef byle więcej kasy do siebie do kieszeni) i uciekłam byle dalej stamtąd. Teraz się dowiaduje, że szef tak potraktował większość opiekunów filii a teraz wkręca jeszcze lektorów w bycie przedstawicielami handlowymi. niby można odmówić, ale ja już wiem jak potem ten szef na takich patrzy... I niby płaci za to przedstawicielstwo handlowe, ale jak usłyszałam ile, to aż się w głos zaśmiałam. Nie mówiąc już o tym, że on nawet oszukuje przy rozliczaniu kursów finansowanych przez Unię (tam jest stawka stała dla lektora, wiem, bo robiłam w takich kursach na szczęście na uczciwych zasadach), a oni wmawiają lektorom, że Unia stawki zmniejszyła i zabierają należne im pieniądze. no porażka jednym słowem... W ogóle z tego co się orientowałam, to u nas w mieście prawie każda szkoła językowa wałki jakieś robi. Więc w ten sektor już się też nie pcham

hand-made: urodzinowo na 40tkę