Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-15, 12:36   #841
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej misiaki!
Pewnie się zastanawiacie... skąd mam internet nad morzem???
Otóż- nie mam.
Siedzę w domu!
Nie pojechaliśmy nigdzie...
Pod koniec pracy fatalnie się czułam, bolała mnie głowa i brzuch i strasznie chciało mi się spać.
Przyjechałam do domku, położyłam się i spałam 3 godzinki.
Przyjechał Uki po pracy i mieliśmy się pakować i jechać, bo było mi trochę lepiej.
No ale zawroty i ból głowy zostały, więc zmierzyłam sobie gorączkę...
A tam 38,7 <zaznaczam, że prawie niegdy nie gorączkuję>
No i - nie pojechaliśmy
Dzisiaj gorączka mi już spadła i czuję się dobrze, ale co z tego jak nasza ekipa juz pojechala bez nas... buuuuuuuuuuu szkoda mi trochę
Nieważne...
Ojej, to niefajnie. Ale pociesz się, że nad morzem nie jest dziś ładnie. Nie wiem, jak jest w Sarbinowie, ale u mnie i na pewno w Ustce jest szare niebo i trochę kapał deszcz. Jedziemy o 16 do Rowów - ciekawe, jaka tam jest pogoda?

Co do samopoczucia, gdy jest @ - też tak miałam, gdy nie brałam tabsów. Rzuciłam je jednak miesiąc temu - ciekawe, czy takie boleści wrócą A ta gorączka to może ze stresu i przepracowania? Swoją drogą, pogoda też mogła zadziałać.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 12:51   #842
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
(...)
No i bylam na probie swoich dwoch zespolow, ktore beda ubogacac liturgie i zaprosilam ich na poprawiany. A pozatym oczywiscie cwiczyli na nasz slub i chcieli mnie wygonic do domu zebm nie sluchala, lecz w pewnym momencie moj genialny brat wpadl na pomysl i wystawil mi krzeslo na srodek kosciola i kazal usiasc. Wiec siedzialam jak ta sierota na jednym krzesle. A potem kazali mi pojsc na koniec i udawac ze wchodze... Wariaci... Sprawdzali jak bedziemy szybko szli i kiedy najlepiej zaczac spiewac... . No to jestem po pierwszej probie podejscia do oltarza. Ale powiem wam ze tak jakos glupio sie czulam sama na srodku. Dobrze ze za 2 tygodnie to bede tam siedziec z moim Skarbem i bedzie nam obojgu razniej
(...)
super miałas z ta próba ślubna tyko rzeczywiscie smutno tak samemu siedziec na środku Ja jak pomyśle o ilości osób które bede mieć za swoimi plecami w dniu ślubu to az ciarki przechodza mnie...

Cytat:
Napisane przez mika85 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke wczoraj od 5 byłam na nogach po 20 dopiero zjechałam ze sali Dziewczyny mam takiego stresa ze masakra, o 6 juz sie obudziłam i nie moglam zasnąć, zaraz uciekam na sale stoły ustawiac i dekorowac. wczoraj dmuchaliśmy balony 1600 szt. bola mnie paluszki od zawiązywania ich na pęki.( kremowe i pomarańczoowe). wyszło cudacznie, chciałam jeszcze tiule podwieszac ale byłoby za dużo. po ślubie wlkeję zdjęcia, Jejku jak ja sie denerwuje. też tak miałyście??
Trzymajcie kciuki dziweczyny za pogode na jutro bo jak narazie prognozy nie ciekawe, a ja tak bardzo chcce jechac bryczką z konikami a jak bedzie padac to pojedziemy teścia skoda oktavią. Pozdrowionka dziewczyny
to za pogode
ale i tak bedzie pieknie, bez wzgledu na pogode
duzo duzo szcześcia zycze

Monai i Mika - fryzurki bardzo ładne Pazurki skromnie, delikatnie i tez super
za Was tez bede trzymać kciuki
No i także najlpesze zyczenia - duzo duzo szcześcia i miłości

Cytat:
(...)
Wiecie dzewczyny co mi wlasnie przyszlo do glowy.....ot takie cus

fryzjer: 150 zl
manikure: 70 zl
sukienka: 2500 zl
zachwyt w oczach Mlodego : bezcenne

Milego piatku Wszystkim zycze i buziaki dla nieobecnych . Zapraszam na kawke !!! Snila mi sie dzisiaj szarlotka wiec moze upieke jakas
w oczach mojego TZ to bedzie zachwyt pomieszany ze stresem czyli mieszanka wybuchowa Oby tylko zniósł to wszystko dzielnie
A na kawke chetnie sie wybiorę do Ciebie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Wyciągnełam dzisiaj moja sukienke z pokrowca zeby sie ladnie wyprostowala i poczulam juz ze stres nadchodzi wielkimi krokami!! To juz jutro!!!
Boje sie ze bedzie padac, bo prognozy nie najlepsze

Caly czas sie wacham czy dac wiyzytowki na stol, bo goscie dzwonia i sie pytaja a wrecz nakazuja mi gdzie chca siedziec, takn sie wkurzylam ze chyba nie bedzie tych wizytowek i niech kazdy siada jak chce, ale boje sie ze bedzie zamet!
Poklocilam sie przez to z moim przyszlym mezem, dzisiaj ma przyjechac i musimy to obgadac!
cos czuje ze dzisiaj bedzie nieprzespana noc.....
I kolejan panna młoda slubująca w ten weekend
Najlepsze życzenia kochana
Ja wizytówki bede robic. Nie jest łatwo rozsadzic gości tak, żeby byli w miare zadowoleni, ale mysle ze warto troche pogłówkowac, po to aby mogli spokojnie wypic z Wami szampana a nie pedzić do stółow zając miejsca...

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke, chcialam sie pochwalic bo wlasnie wrocilam z przymiarki niestety zapomnialam aparatu Wiec musicie mi uwierzyc na slowo
Sukienka slicznie wyszla Juz sie nie martwie, nie stresuje, ze cos spieprzy
(...)
Z racji że ze mnie jest dzis maly zgon (sie popilo wczoraj troszke) to ide spaaacc....
no to imprezowo weekend Ci sie zaczoł
no to teraz musimy opić Twoja suknie

Kasieńka - przykro, że musiałas zrezygnować z wyjazdu Buziak na pocieszenie O nastepnego prosze upomnieć sie od swojego Łukaszka
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:06   #843
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Witajcie Sloneczko moje
Dostalam przed chiwlka @i boli troszku.......
Jak ja Wam zazdroszcze ze Wasze sluby tuz tuz...Wiem ze jutro mam trzymac kciuki za katey.A ktora z Was jeszcze jutro slubuje????
katey bedzie dobrze:0jestem z Toba myslami....ale bedzie slub...az sie w gazecie pojawi artykul
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 14:49   #844
daget
Zakorzenienie

GG do daget

A ja juz po malu pakuje sie w kartony.... Moj Skarb zabierze je pod Warszawe aby bylo mniej wyworzenia a i wiecej miejsca.... Dziwnie to trak.... 26 lat mieszkac tu i pakowac swoje rzeczy.... Widzialam zal w jego oczach jak na mnie patrzyl ... No ale jeszcze sie nie rozkleilam...

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Przy okazji wczoraj pisałam smsy z kolezanka z liceum( chodzilysmy do jednej klasy od 5 kl podstawowki),widzialam jej zapowiedzi, i z ciekawosci zapytalam kiedy biora slub, a okazalo sie, ze slubujemy tego samego DNIA tylko, ze ona godzine pozniej Kurcze jaki zbieg okolicznosci hehe
Super!!! Ja sie pol roku temu dowiedzialam, ze moja kumpela z ktora przez 8 lat siedzialam w podstawowce w jednej lawce slubuje tega samego dnia. Wiec jej powiedzialam zeby szybciutko wybierala sie do ksiedza zarezerwowac termin bo jej proboszcz bedzie udzielal nam slubu ( jest naszym przyjacielem) i moze okazac sie ze beda zmuszeni zmienic wyrana przez siebie godzine .... To sie dopiero nazywa zbieg okolicznosci

Cytat:
Z

A nie zapomniałaś o makijażu??
I o dodatkach do sukni??
Oj juz bez takich szczegolow, jakbym zaczela wyieniac co taka PM musiala zrobic aby wygladac cudacznie tego dnia to by mnie Marta za dlugosc postu okrzyczala

A tak w ogole to normalnie zdziwilam sie widzac Cie tutaj dzisiaj.... Ale kuruj sie , co bys sie nie rozlozyla w srodku lata.

Cytat:

Caly czas sie wacham czy dac wiyzytowki na stol, bo goscie dzwonia i sie pytaja a wrecz nakazuja mi gdzie chca siedziec, takn sie wkurzylam ze chyba nie bedzie tych wizytowek i niech kazdy siada jak chce, ale boje sie ze bedzie zamet!
Poklocilam sie przez to z moim przyszlym mezem, dzisiaj ma przyjechac i musimy to obgadac!
My nie dajemy winietek dla gosci tylko dla naszej 6 ( PM, swiadkowie i osoby towarzyszace swiadkow), reszta niech siada gdzie chce... Nie mialam ochoty zastanawiac sie kto z kim i obok kogo, to ponad moje nerwy...

No zmykam przede mna piorkowe serduszka do zrobienia , bo reszta nas maluje klatke schodowa
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 19:27   #845
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
no to imprezowo weekend Ci sie zaczoł
no to teraz musimy opić Twoja suknie
A dziekuje slicznie

Dziewczyny - mika85, miss.hot, malutka_24, kurczaczek_g, she83, arinitti, lilka0685 - zycze udanej pogody i udanego wymarzonego Poczatku w daleka przyszlosc! No i duzo duzo usmiechu

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 19:36   #846
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Laseczki moje Kochane

wczorajsze spotkanko super się udałodostałam sexi flexi koszulkę na nockę poślubną i książkę z sentencjami i powiedzeniami o miłości i małżeństwie

Daget pięknotkowe te Twoje stroiki-podziwiam za talent
a życzonka staram się spełniać

Mili ale Ty jesteś laska-fiu fiu-super masz dobraną fryzurkę-jeśli chodzi o makijer to nie wygląda mocno na zdjęciach czyli jest ok
Kakusia za aparacik-ale wierzę ,że jest pięknie

Monai nasza następna Ślicznotaa pazurki bardzo ładne
Mika ale odwaliłaś pracę-trzymam kciuki żeby wszystko poszlo po Twojej myśli

Izka-Izulek
Kasieńko przykro mi, że wyjazd się nie udał-choć z drugiej strony jakby Cię tam choróbsko dopadlo to byłoby jeszcze gorzej. postaraj się wypocząćostatnio miałaś dużo nerwów i do tego jeszcze t@ mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej. niech Uki o Ciebie zadba
Dzastunia
Agatka u mnie też non stop pada i burza za burzą. a do tego wieje
słyszeliście o tej trąbie nad a4?koszmar jakiś

trzeba mocno zacisnąć piąstki żeby jutro było jak najpiękniej dla Naszych PM2008

Wszystkin Dziewczynom jutro ślubującym życzę spelnienia marzeń i żeby Każdy następny Dzień w małżeństwie był jeszcze piękniejszy od poprzedniego

trzymamza pogodę

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-08-15 o 19:40 Powód: bo zapomniałam o Kakusi która zapomniała aparaciku na przymarkę:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:11   #847
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Oto zdjęcia Bez róży niestety (ma być po przeciwnej stronie od grzywki) wypadła bo była lekko włożona. Myśle, że w TEN dzien bedzie lepiej utwierdzona (nie zwracajacie uwagi na odrosty Jestem umówiona na farbowanie tydzien przed ślubem ) Makijaż slabo widać ale może coś dojrzycie
Fryzura twarzowa, pasuje Tobie.

Cytat:
Wyciągnełam dzisiaj moja sukienke z pokrowca zeby sie ladnie wyprostowala i poczulam juz ze stres nadchodzi wielkimi krokami!! To juz jutro!!!
Boje sie ze bedzie padac, bo prognozy nie najlepsze
Z tego co ja dzisiaj słyszałam, to pogoda ma być nie najlepsza. U mnie na dolnym śląsku zapowiadano 14 stopni i sam deszcz!

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość

mozesz pokazać? sama rozważam banderole ale jakos nie widziałam jak to wygląda i sie zastanawiam...
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
pochwal pochwal (czyt. proszem o foteczki )
Proszę wklejam tylko światło w pokoju trochę przeszkodziło.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wódka i banderola.jpg (62,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wódka i banderola 2.jpg (59,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wódka i nanderola 3.jpg (39,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg banderole 1.JPG (40,6 KB, 35 załadowań)
Stary 2008-08-15, 20:37   #848
aniago25
Zadomowienie

Wszystkim dziewczynom jutro ślubującym życze wszytkiego najlepszego pieknej pogody, bo u mnie w nocy była mega burza ale dzisiejszy dzień był piękny mam nadzieje że dla was zaświeci słoneczko, trzymam kciuki za was ja dzisiaj troszke się pogościłam i padam ze zmęczenia, miałam zrobić fotki z moich dodatków ale zrobie jutro bo już nie mam siły , dobrej nocki życze
Stary 2008-08-15, 21:56   #849
biedronka19876
Rozeznanie

Ślubujacym jutro PM Życze przede wszystkim duzo SLONCA I udanej imprezy

Słonca dlatego,ze u mnie pogoda nie najlepsza przeczytajcie same
http://wiadomosci.onet.pl/1808244,11,item.html, poprostu straszne, niewiem jak wyglada na dworze bo jeszcze nie wyszłam z domu bo cały czas pada W jednym momencie i w pare sekund zrobilo sie tak szaro i ciemno, ze nic przez okno nie bylo widac, grad leciał i mocno wialo, az sie wystraszylam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 22:07   #850
LilStar
Wtajemniczenie

straszne co się dzieje z tą pogodą
Stary 2008-08-15, 22:22   #851
katey
Rozeznanie

GG do katey

nie nadrobie bo czasu brak a juz pozno

ale zajrzalam no bo jakby inaczej

to juz jutro!!!!!!!

dzieki dziewczynki za pamiec kochane jestescie wszystkie

alez bedzie sie dzialo!!! chlopaki cos szykuja jakas niespodzianke

oj

do przeczytania kochane

edit:
w sprawie pogody...u mnie gorac ale burz brak...
jutro zapowiadaja 30 stopni! poplyne z miloscia razem

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2008-08-15 o 22:23 Powód: ostatnie zdanie nt pogody;)
katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 22:30   #852
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
nie nadrobie bo czasu brak a juz pozno

ale zajrzalam no bo jakby inaczej

to juz jutro!!!!!!!

oj

do przeczytania kochane

edit:
w sprawie pogody...u mnie gorac ale burz brak...
jutro zapowiadaja 30 stopni! poplyne z miloscia razem

Katey wszystkiego co naj naj
i czekamy na relację i foteczki
Stary 2008-08-16, 00:40   #853
dzasta110
Wtajemniczenie

u mnie pogoda też nie za ciekawa, normalnie jak w październiku
byliśmy dziś na imieninach u teściowej, najadłam się za wszystkie czasy

Liluś

dziewczyny Wasze święto już dzisiaj
(a moje za tydzień )
życzę Wam spełnienia wszyściutkich marzeń,
duuuuużo miłości,
udanej imprezy weselnej,
no i jeszcze pięknej pogody

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 09:35   #854
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Hejka Baboki
ale pogoda straszna... w nocy przeszlo 5 burz... spac sie nie dalo bo blyskalo co chwila i gloscno grzmialo... brrr....

Cytat:
Hej misiaki!
Otóż- nie mam.
Siedzę w domu!
Nie pojechaliśmy nigdzie...
Pod koniec pracy fatalnie się czułam, bolała mnie głowa i brzuch i strasznie chciało mi się spać.
Przyjechałam do domku, położyłam się i spałam 3 godzinki.
Przyjechał Uki po pracy i mieliśmy się pakować i jechać, bo było mi trochę lepiej.
No ale zawroty i ból głowy zostały, więc zmierzyłam sobie gorączkę...
A tam 38,7 <zaznaczam, że prawie niegdy nie gorączkuję>
No i - nie pojechaliśmy
Dzisiaj gorączka mi już spadła i czuję się dobrze, ale co z tego jak nasza ekipa juz pojechala bez nas... buuuuuuuuuuu szkoda mi trochę
Nieważne...

Agaciorku Ty to mnie potrafisz rozbawić do łez

Kasienko glowa do gory jeszcze pojedziesz zdroffko wazniejsze

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilke, chcialam sie pochwalic bo wlasnie wrocilam z przymiarki niestety zapomnialam aparatu Wiec musicie mi uwierzyc na slowo
Sukienka slicznie wyszla Juz sie nie martwie, nie stresuje, ze cos spieprzy
Pomine fakt, ze 7cm musiala mi zwezac bo tak schudlam krawcowa wyliczyla ze od ostatniej przymiarki, czyli poltorej miesieca temu, musialam schudnac 6kg
Moja mama troszke nie do konca zadowolona byla, bo jej zdaniem za skromna Ale ja wlasnie taka chcialam, poza tym jak jeszcze pociagnie koronke na dekolt to bedzie bogatsza I postanowilam odkryc plecy takze gora koronki (czyli gorset) bedzie szedl na szyje a plecy beda odkryte
W niedziele lub poniedzialek kolejna przymiarka, a potem tydzien przed slubem mam ja przymierzyc i sprawdzic czy trzeba zwezac lub poszerzac czy nie I w jakis przescieradlach mam ja trzymac
nic nie powiem bo nie widzem fotek
ale schudlas meeega... mi poki co sie waga trzyma... wyslalam TŻ po meliske juz - nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Proszę wklejam tylko światło w pokoju trochę przeszkodziło.
swiatlo faktycznie przeszkodzilo... ale powiem Ci kupa roboty z tym pewnie?? Efekt piorunujacy

slowo piorunujacy jest chwilowo na czasie

Cytat:
to juz jutro!!!!!!!

trzymam kciuki kochana jak ma padac niech pada (szczescie ponoc przynosi) ale nie za mocno i bez trab powietrznych
i duuuzoo milosci a malo nerwow
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 09:45   #855
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć kobietki ;*

jestem już w fryzurze ale średnio mi się podoba ;// łorewa czekam na makijażystkę, która się spóźnia a pogoda bardzo przyjemna - świeżo i nie za gorąco -nawet odrobinę słonka się chce przedostać dobra idę dzwonić do makijarzystki... jutro się odezwę ze zdjęciami buzka i dzięki za wszystkie mile slowa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau ciekam
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 10:05   #856
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć kobietki ;*

jestem już w fryzurze ale średnio mi się podoba ;// łorewa czekam na makijażystkę, która się spóźnia a pogoda bardzo przyjemna - świeżo i nie za gorąco -nawet odrobinę słonka się chce przedostać dobra idę dzwonić do makijarzystki... jutro się odezwę ze zdjęciami buzka i dzięki za wszystkie mile slowa

i wszystkiego naj naj naj na Nowej Drodze Zycia Tobie i wszystkim slubujacym w tym dniu
Stary 2008-08-16, 10:20   #857
kasiuleks
Rozeznanie

dziewczyny wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze zycia

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 10:24   #858
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No kochaniutkie dzisiaj ślubujące
Zycze tego by ślub był bajkowy
By nic złego nie zaprzatalo głowy
By radość z dnia tego sie udzieliła
Przez całe życie Wam towarzyszyła
A małe zakręty co je napotkacie
Dały Wam siły całe połacie
By nigdy nic Was nie złamało
Lecz Waszą miłość wciąż umacniało
Stary 2008-08-16, 10:37   #859
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Hejjjooo Buziuchny
Wczoraj był obiadek rodzinny, zaproszona ciocia, przyjechała z kuzynki dziećmi i było wesoło...caz dyie} przegadany... Ktoś nam mówił, że przed ślubem nie powinniśmy sie widzieć...heh, ale w sensie wizualnym, czy jakim, bo nie wiem nadal...
Ale burza była w nocy, bo to tylko jedna...OMG... i tak sobie pomyślałam, ze bardzo bym chciała, żeby w dniu ślubu tak nie lało strasznie, bo padać to sobie może, ale delikatnie ...
Niezbyt dobra perspektywa i kolejny stresik, ze włosy mi sie rozpadną, bo jak dostana troszku wilgoci, to kręcą sie jak oszalałe, a po co je prostować bez sensu...takie moje rozkoszne włosiątka..
Cytat:
Cześć kobietki ;*
jestem już w fryzurze ale średnio mi się podoba ;// łorewa czekam na makijażystkę, która się spóźnia a pogoda bardzo przyjemna - świeżo i nie za gorąco -nawet odrobinę słonka się chce przedostać
Życzę samych przyjemności i rozkoszy w tym dniu, oby był najpiękniejszym w całym życiu, a potem żebyście dogadywali sie bez słów...

Cytat:
to juz jutro!!!!!!!
Niezapomnianych chwil u boku tego Najukochańszego, żebyście przeżyli ten dzień w szalenie dobrym humorze ...dużo dużo miłości... takie banalne, a tak ważne...

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Hej Laseczki moje Kochane
wczorajsze spotkanko super się udałodostałam sexi flexi koszulkę na nockę poślubną i książkę z sentencjami i powiedzeniami o miłości i małżeństwie
Izka-Izulek
To chyba ja...
Fajnie macie z tymi prezencikami, ja nie wiem czy moje coś wymyślą...
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Widziałaś może ponczochy samonośne gatta kolor "panna" (chyba tak to się pisało ) Ta "panna" wydaje sie miec idealny kolor do sukienki ecru i zlotej koronki
Milibili dziękuję za podpowiedź, na pewno poszukam "Panny"

Cytat:
Hej misiaki!
Otóż- nie mam.
Siedzę w domu!
Kasieńko nie smutaj się i zdróweczka życzę, żeby więcej żadne gorączki Cię nie chwytały...

Cytat:
fryzjer: 150 zl
manikure: 70 zl
sukienka: 2500 zl
zachwyt w oczach Mlodego : bezcenne
Milego piatku Wszystkim zycze i buziaki dla nieobecnych . Zapraszam na kawke !!! Snila mi sie dzisiaj szarlotka wiec moze upieke jakas
Ja mogę kawusi troszku?? A szarlotkę zakosztuję , bo czemu by nie...
Właśnie ten zachwyt w oczach PM : bezcenny... <rozmarzyłam się>

Zaczęłam smutno, ale mam dziś dobry humor, bo TŻ ma niedługo przyjechać i mamy jechać po odbiór kamizelki...
busssi bussiii dla Was ...
a tym o których zapomniałam, a szczególnie PM o których nie wiem, ze dziś biora ślub, to wsssyskiego najprzyjemniejszego zyczę..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-16, 10:38   #860
soffera
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!! moje dzisiejsze PM Wspaniałego ślubu, wesela i jeszcze lepszego życia we dwoje
Monai fryzura na pewno ładna Przecież widziałyśmy próbną

Dosłownie siedze sobie przed kompem i chyba sie stresuje z Wami
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 10:47   #861
kasienka1985
Zakorzenienie

Cześć myszki!
Wiecie co jest najlepsze w tej mojej chorobie??
Że już jestem zdrowa!
Od wczoraj od godziny około 12 nie mam już gorączki i czuję się dobrze.
To chyba był znak, żeby nie jechać nad to morze.
Dzwoniliśmy do znajomych i... mają koszmarną pogodę!
Heh... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Teraz to już się nawet cieszę!

Cytat:
Cześć kobietki ;*

Daję głowę, że wyglądasz bosssssko!!!
Tylko jakas panika Cię dopada moja Ty cudaczna rudowłosa!!!
Posyłam mega buziaki dla osłody!

Zabieram się za sprzątanie
Buźki dla Was króliczki
Macie rację, zdrowie najważniejsze...
i... odbiję sobie w Egipcie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 10:48   #862
biedronka19876
Rozeznanie

Wszystkim ślubującym wszystkiego dobrego Mam nadzieje, ze wam pogoda dopisuje

U mnie nadal pada. Najwieksze szkody sa miedzy Lublincem a Częstochową. Jak dobrze pamietam to chyba Agata R jest Cze-wy, Jak tam u was jest?
Stary 2008-08-16, 10:53   #863
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Cześć kobietki ;*

na pewno kochana wygladasz slicznie...bede trzymac mocno kciuki
KOCHANE PANNY MLODE Z DNIA 16.08.2008ROKU:
ZYCZE WAM ABY MILOSC WYPELNILA WASZE SERCA,A KAZDA CHWILA TEGO DNIA BY ZAPADLA NA ZAWSZE W WASZEJ PAMIECI JAKO GODNA ZAPAMIETANIA.NIECH WAM DOPISZE POGODA,GOSCIE I NIECH OBRACZKI KTORE ZALOZYCIE UMOCNIA WAS W WASZEJ MILOSCI
KATEY MOJ ROBACZKU.....TO PO TOBIEZARTUJE...MAM NADZIEJE ZE WSZYTSKO SIE UDA I ZE PAN MLODY MUNDUROWY BEDZIE SIE PIEKNIE SPISYWAL I TANCZYL...UDANEJ ZABAWY
U MNIE POGODA PIEKNA ALE TROCHU DUSZNO JEDNAK ZADOWALAJACA I MAM WRAZENIE ZE U KATEY TEZ PODOBNIE.I W NOCY NIE BYLO U MNIE TYCH OKROPNYCH BURZ I INNYCH WSTRZASOW PIORUNOWYCH

Edytowane przez toverek83
Czas edycji: 2008-08-16 o 10:55 Powód: jarus kret-o pogodzie;)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-16, 10:55   #864
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Wszystkim ślubującym wszystkiego dobrego Mam nadzieje, ze wam pogoda dopisuje

U mnie nadal pada. Najwieksze szkody sa miedzy Lublincem a Częstochową. Jak dobrze pamietam to chyba Agata R jest Cze-wy, Jak tam u was jest?
nio dobrze pamietasz... wczoraj bym sajgon ale na szczescie mnie ominelo i nasza miejscowosc... ale niedaleko wywrocilo autokar na trasie i piorun trzasnal w szpital na blachowni i tam tez jest tez pare domow zmasakrowanych
dzieki za troske
wspolczuje pielgrzymom...wczoraj koczowali na peronie... pociagi poopoznianie nawet 150 min
w zeszlym roku byla traba blizej nas... nie wiem czy pamietacie??? Takie losne byly potem akcje charytatywne...na rowerach sie tam wybralismy... dziewczyny nie do opisania... gdziewa polamane samochody w pola rzucone jkby nic nie wazyly... domy zrownane z ziemia... dziwny widok tym bardziej ze dom obok nieruszony tylko te na szlaku traby... widac w lasach sciezke jaka sobie traba zrobila...

Mam nadzieje ze u innych dziewczyn tez wszystko w pozadku
Stary 2008-08-16, 11:01   #865
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

niestety ale trab powietrznych i burz nie unikniemy....ja mieszkam w takei miejscowosci polozonej blisko gory Liwocz...ludzie starsi mowia ze ta gora oslania nas wlasnie przed takimi nieszczesciami
Stary 2008-08-16, 13:21   #866
Taska
Raczkowanie

Wszystkim pannom mlodym zycze wszystkiego najlepszego

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 14:02   #867
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Cześć myszki!
Wiecie co jest najlepsze w tej mojej chorobie??
Że już jestem zdrowa!
Od wczoraj od godziny około 12 nie mam już gorączki i czuję się dobrze.
To chyba był znak, żeby nie jechać nad to morze.
Dzwoniliśmy do znajomych i... mają koszmarną pogodę!
Heh... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Teraz to już się nawet cieszę!
Pisałam Ci o tym wczoraj. A dzisiaj mogę tylko potwierdzić. Nad morzem po prostu jesień
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 14:18   #868
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
nio dobrze pamietasz... wczoraj bym sajgon ale na szczescie mnie ominelo i nasza miejscowosc... ale niedaleko wywrocilo autokar na trasie i piorun trzasnal w szpital na blachowni i tam tez jest tez pare domow zmasakrowanych
dzieki za troske
wspolczuje pielgrzymom...wczoraj koczowali na peronie... pociagi poopoznianie nawet 150 min
w zeszlym roku byla traba blizej nas... nie wiem czy pamietacie??? Takie losne byly potem akcje charytatywne...na rowerach sie tam wybralismy... dziewczyny nie do opisania... gdziewa polamane samochody w pola rzucone jkby nic nie wazyly... domy zrownane z ziemia... dziwny widok tym bardziej ze dom obok nieruszony tylko te na szlaku traby... widac w lasach sciezke jaka sobie traba zrobila...

Mam nadzieje ze u innych dziewczyn tez wszystko w pozadku
Fajnie, ze was ominelo. Ja jestem z Lublińca i troche miasto jest zniszczone. Kilka polamanych i poprzewalanych drzew. Kosciol, w ktorym bede za tydzien slubowac tez prawdopodonie ma troche szkod (siostra mi mowila, ze w jednym momencie jest nawet lekko płot metalowy wygiety). Naszczescie przestalo padac, choc nadal jest zachmurzone i na dworze jest 13 stopni. Mam nadzieje,z e pogoda sie poprawi na przyszły tydzien

Pamietam zeszły rok, ogladałam wiadomosci i domy naprawde były bardzo pouszkadzane. Poprostu tragedia.
Stary 2008-08-16, 17:04   #869
aniago25
Zadomowienie

Hej dziewczyny a u mnie gorąco że oddychać się nie da, wczoraj dzwoniła moja druhna która wybrała się na weekend nad morze mówiła że pogoda straszna, leje i jest zimno, więc wypad nie udany. Mnie już dzisiaj dopadł stres, boje się jakoś tego wszystkiego, mój tż się śmieje że on jeszcze stresu nie odczuwa, a ja już panikuje. W pon. wraca moja mama a ona to jeszcze wieksza panikara wtedy to dopiero się zacznie nerwówka, uciekam sprzątać, muszę się czymś zając bo brzuszek z nerwów mnie boli .
Stary 2008-08-16, 17:26   #870
katia0117
Zadomowienie

Ślubującym w dniu dzisiejszym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości