![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Co do samopoczucia, gdy jest @ - też tak miałam, gdy nie brałam tabsów. Rzuciłam je jednak miesiąc temu - ciekawe, czy takie boleści wrócą ![]()
![]() |
#842 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale i tak bedzie pieknie, bez wzgledu na pogode ![]() duzo duzo szcześcia zycze ![]() Monai i Mika - fryzurki bardzo ładne ![]() za Was tez bede trzymać kciuki ![]() No i także najlpesze zyczenia - duzo duzo szcześcia i miłości ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A na kawke chetnie sie wybiorę do Ciebie ![]() Cytat:
![]() Najlepsze życzenia kochana ![]() Ja wizytówki bede robic. Nie jest łatwo rozsadzic gości tak, żeby byli w miare zadowoleni, ale mysle ze warto troche pogłówkowac, po to aby mogli spokojnie wypic z Wami szampana a nie pedzić do stółow zając miejsca... Cytat:
![]() no to teraz musimy opić Twoja suknie ![]() Kasieńka - przykro, że musiałas zrezygnować z wyjazdu ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
Witajcie Sloneczko moje
![]() Dostalam przed chiwlka @i boli troszku....... Jak ja Wam zazdroszcze ze Wasze sluby tuz tuz...Wiem ze jutro mam trzymac kciuki za katey ![]() katey bedzie dobrze:0jestem z Toba myslami....ale bedzie slub...az sie w gazecie pojawi artykul ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | ||
Zakorzenienie
|
A ja juz po malu pakuje sie w kartony.... Moj Skarb zabierze je pod Warszawe aby bylo mniej wyworzenia a i wiecej miejsca.... Dziwnie to trak.... 26 lat mieszkac tu i pakowac swoje rzeczy.... Widzialam zal w jego oczach jak na mnie patrzyl
![]() Cytat:
![]() ![]() Oj juz bez takich szczegolow, jakbym zaczela wyieniac co taka PM musiala zrobic aby wygladac cudacznie tego dnia to by mnie Marta za dlugosc postu okrzyczala ![]() A tak w ogole to normalnie zdziwilam sie widzac Cie tutaj dzisiaj.... Ale kuruj sie ![]() Cytat:
![]() No zmykam przede mna piorkowe serduszka do zrobienia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny - mika85, miss.hot, malutka_24, kurczaczek_g, she83, arinitti, lilka0685 - zycze udanej pogody i udanego wymarzonego Poczatku w daleka przyszlosc! No i duzo duzo usmiechu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki moje Kochane
![]() wczorajsze spotkanko super się udało ![]() ![]() Daget pięknotkowe te Twoje stroiki-podziwiam za talent ![]() a życzonka staram się spełniać ![]() Mili ale Ty jesteś laska-fiu fiu-super masz dobraną fryzurkę-jeśli chodzi o makijer to nie wygląda mocno na zdjęciach czyli jest ok ![]() Kakusia ![]() ![]() Monai nasza następna Ślicznota ![]() Mika ale odwaliłaś pracę-trzymam kciuki żeby wszystko poszlo po Twojej myśli Izka-Izulek ![]() Kasieńko przykro mi, że wyjazd się nie udał-choć z drugiej strony jakby Cię tam choróbsko dopadlo to byłoby jeszcze gorzej. postaraj się wypocząćostatnio miałaś dużo nerwów i do tego jeszcze t@ ![]() ![]() Dzastunia ![]() Agatka u mnie też non stop pada i burza za burzą. a do tego wieje słyszeliście o tej trąbie nad a4?koszmar jakiś trzeba mocno zacisnąć piąstki żeby jutro było jak najpiękniej dla Naszych PM2008 ![]() Wszystkin Dziewczynom jutro ślubującym życzę spelnienia marzeń i żeby Każdy następny Dzień w małżeństwie był jeszcze piękniejszy od poprzedniego ![]() trzymam ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-15 o 19:40 Powód: bo zapomniałam o Kakusi która zapomniała aparaciku na przymarkę:) |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Wszystkim dziewczynom jutro ślubującym życze wszytkiego najlepszego
![]() ![]() ![]()
#849 |
Rozeznanie
|
Ślubujacym jutro PM Życze przede wszystkim duzo SLONCA I udanej imprezy
![]() Słonca dlatego,ze u mnie pogoda nie najlepsza ![]() http://wiadomosci.onet.pl/1808244,11,item.html, poprostu straszne, niewiem jak wyglada na dworze bo jeszcze nie wyszłam z domu bo cały czas pada ![]() ![]()
#850 |
Wtajemniczenie
|
straszne co się dzieje z tą pogodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Rozeznanie
|
nie nadrobie bo czasu brak a juz pozno
![]() ale zajrzalam no bo jakby inaczej ![]() to juz jutro!!!!!!! ![]() ![]() ![]() dzieki dziewczynki za pamiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alez bedzie sie dzialo!!! chlopaki cos szykuja ![]() ![]() oj ![]() do przeczytania kochane ![]() ![]() ![]() edit: w sprawie pogody...u mnie gorac ale burz brak... jutro zapowiadaja 30 stopni! poplyne ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-08-15 o 22:23 Powód: ostatnie zdanie nt pogody;) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Katey wszystkiego co naj naj ![]() ![]() i czekamy na relację i foteczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Wtajemniczenie
|
u mnie pogoda też nie za ciekawa, normalnie jak w październiku
![]() byliśmy dziś na imieninach u teściowej, najadłam się za wszystkie czasy ![]() Liluś ![]() dziewczyny Wasze święto już dzisiaj ![]() (a moje za tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() życzę Wam spełnienia wszyściutkich marzeń,
duuuuużo miłości, udanej imprezy weselnej, no i jeszcze pięknej pogody ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#854 | |||
Rozeznanie
|
Hejka Baboki
![]() ale pogoda straszna... w nocy przeszlo 5 burz... spac sie nie dalo bo blyskalo co chwila i gloscno grzmialo... brrr.... Cytat:
![]() Kasienko glowa do gory jeszcze pojedziesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale schudlas meeega... mi poki co sie waga trzyma... wyslalam TŻ po meliske juz ![]() ![]() swiatlo faktycznie przeszkodzilo... ale powiem Ci kupa roboty z tym pewnie?? Efekt piorunujacy ![]() slowo piorunujacy jest chwilowo na czasie ![]() Cytat:
![]() i duuuzoo milosci a malo nerwow ![]()
![]() |
#855 |
Rozeznanie
|
Cześć kobietki ;*
jestem już w fryzurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau ciekam |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i wszystkiego naj naj naj na Nowej Drodze Zycia Tobie i wszystkim slubujacym w tym dniu ![]()
![]() |
#857 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze zycia
![]() ![]() ![]() ![]()
#858 |
Wtajemniczenie
|
No kochaniutkie dzisiaj ślubujące
![]() Zycze tego by ślub był bajkowy By nic złego nie zaprzatalo głowy By radość z dnia tego sie udzieliła Przez całe życie Wam towarzyszyła A małe zakręty co je napotkacie Dały Wam siły całe połacie By nigdy nic Was nie złamało Lecz Waszą miłość wciąż umacniało
#859 | ||||||
Zadomowienie
|
![]()
Hejjjooo Buziuchny
![]() Wczoraj był obiadek rodzinny, zaproszona ciocia, przyjechała z kuzynki dziećmi i było wesoło...caz dyie} przegadany... Ktoś nam mówił, że przed ślubem nie powinniśmy sie widzieć...heh, ale w sensie wizualnym, czy jakim, bo nie wiem nadal... ![]() Ale burza była w nocy, bo to tylko jedna...OMG... ![]() ![]() Niezbyt dobra perspektywa i kolejny stresik, ze włosy mi sie rozpadną, bo jak dostana troszku wilgoci, to kręcą sie jak oszalałe, a po co je prostować bez sensu...takie moje rozkoszne włosiątka.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie macie z tymi prezencikami, ja nie wiem czy moje coś wymyślą... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie ten zachwyt w oczach PM : bezcenny... ![]() ![]() Zaczęłam smutno, ale mam dziś dobry humor, bo TŻ ma niedługo przyjechać i mamy jechać po odbiór kamizelki... ![]() busssi bussiii dla Was ... a tym o których zapomniałam, a szczególnie PM o których nie wiem, ze dziś biora ślub, to wsssyskiego najprzyjemniejszego zyczę.. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!! moje dzisiejsze PM
![]() ![]() Monai fryzura na pewno ładna ![]() ![]() Dosłownie siedze sobie przed kompem i chyba sie stresuje z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cześć myszki!
Wiecie co jest najlepsze w tej mojej chorobie?? Że już jestem zdrowa! ![]() Od wczoraj od godziny około 12 nie mam już gorączki i czuję się dobrze. To chyba był znak, żeby nie jechać nad to morze. Dzwoniliśmy do znajomych i... mają koszmarną pogodę! ![]() Heh... nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Teraz to już się nawet cieszę! ![]() Cytat:
![]() Tylko jakas panika Cię dopada moja Ty cudaczna rudowłosa!!! Posyłam mega buziaki dla osłody! ![]() Zabieram się za sprzątanie ![]() Buźki dla Was króliczki ![]() Macie rację, zdrowie najważniejsze... i... odbiję sobie w Egipcie ![]()
![]() |
#862 |
Rozeznanie
|
Wszystkim ślubującym wszystkiego dobrego
![]() ![]() U mnie nadal pada. Najwieksze szkody sa miedzy Lublincem a Częstochową. Jak dobrze pamietam to chyba Agata R jest Cze-wy, Jak tam u was jest?
#863 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() KOCHANE PANNY MLODE Z DNIA 16.08.2008ROKU: ZYCZE WAM ABY MILOSC WYPELNILA WASZE SERCA,A KAZDA CHWILA TEGO DNIA BY ZAPADLA NA ZAWSZE W WASZEJ PAMIECI JAKO GODNA ZAPAMIETANIA.NIECH WAM DOPISZE POGODA,GOSCIE I NIECH OBRACZKI KTORE ZALOZYCIE UMOCNIA WAS W WASZEJ MILOSCI ![]() KATEY MOJ ROBACZKU.....TO PO TOBIE ![]() ![]() U MNIE POGODA PIEKNA ALE TROCHU DUSZNO JEDNAK ZADOWALAJACA I MAM WRAZENIE ZE U KATEY TEZ PODOBNIE.I W NOCY NIE BYLO U MNIE TYCH OKROPNYCH BURZ I INNYCH WSTRZASOW PIORUNOWYCH
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez toverek83 Czas edycji: 2008-08-16 o 10:55 Powód: jarus kret-o pogodzie;) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzieki za troske ![]() wspolczuje pielgrzymom...wczoraj koczowali na peronie... pociagi poopoznianie nawet 150 min ![]() w zeszlym roku byla traba blizej nas... nie wiem czy pamietacie??? Takie losne byly potem akcje charytatywne...na rowerach sie tam wybralismy... dziewczyny nie do opisania... gdziewa polamane samochody w pola rzucone jkby nic nie wazyly... domy zrownane z ziemia... dziwny widok tym bardziej ze dom obok nieruszony tylko te na szlaku traby... widac w lasach sciezke jaka sobie traba zrobila... Mam nadzieje ze u innych dziewczyn tez wszystko w pozadku
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
niestety ale trab powietrznych i burz nie unikniemy....ja mieszkam w takei miejscowosci polozonej blisko gory Liwocz...ludzie starsi mowia ze ta gora oslania nas wlasnie przed takimi nieszczesciami
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Wszystkim pannom mlodym zycze wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamietam zeszły rok, ogladałam wiadomosci i domy naprawde były bardzo pouszkadzane. Poprostu tragedia.
![]() |
#869 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny a u mnie gorąco że oddychać się nie da, wczoraj dzwoniła moja druhna która wybrała się na weekend nad morze mówiła że pogoda straszna, leje i jest zimno, więc wypad nie udany. Mnie już dzisiaj dopadł stres, boje się jakoś tego wszystkiego, mój tż się śmieje że on jeszcze stresu nie odczuwa, a ja już panikuje. W pon. wraca moja mama a ona to jeszcze wieksza panikara wtedy to dopiero się zacznie nerwówka, uciekam sprzątać, muszę się czymś zając bo brzuszek z nerwów mnie boli .
#870 |
Zadomowienie
|
Ślubującym w dniu dzisiejszym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.