![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Misiu Pysiu, to mój chrześniak na TZ-ta mówi..ale miałam ubaw z tego... Słoneczko śpij słodko..niech CI sie przyśni cos milutkiego... Martuś kciukaski trzymiem i za dzastinke, choć przemyty mi tu robi z kieliszkiem... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-08-22 o 23:19 Powód: bo marta jest.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
To dobranoc moje kochane imprezowiczki
![]() Ja już mam odlot ![]() Jak to mówi moja koleżanka z pracy jako przyszła potencjalna mama muszę się oszczędzać ![]() To do zobaczyska w godzinach dzisiejszych późniejszych, bo z rana lecę na zakupki z siostrą ![]() ![]() PS. Dzasta110 jakie worki pod oczami ![]() się ukryje pod makijerem i będzie po kłopocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć moje ulubione Kobietki
![]() Kakusia będzie makijaż, będzie fryz i to coś w spojrzeniu - i się przekonasz że jesteś piękna, bo wypełni Cię piękno od środka - a z rękawiczek bym też zrezygnowała, jakoś ciążą mi do Twojej sukni Cytat:
![]() kasienka1985 dziubasku do Ciebie wachlarz super będzie pasował ![]() ![]() lulucelo paznokcie ładne, podobają mi się, te kwiatki trochę może za proste, zwyczajne do Twojego eleganckiego wizerunku PM, ale fajnie kolorek dopasowany - uwielbiam fioletowy *_* te Twoje aniołkowo boskie było ![]() JA zapłaciłam za paznokcie 65zł więc widzę, że stosunkowo nie dużo, za 3 godziny dłubania - żelowe, ta pani co mi je robiła to taka trochę... sierota ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkim PM z 23 sierpnia życzę pięknej pogody, i gratuluję już dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Milibili Twoja biżuteria cudaczna ![]() ![]() ![]() dagetciku widziałam wcześniej Twój album - czy kupowałaś na allegro taki z desek? Bo ja się na niego napalałam ale ciekawa jestem opinii jak na żywo wygląda... po weekendzie może będą już zdjęcia od fotografa to trzeba "sklecić" coś dla rodziców na pamiątkę ![]() Wiecie - z Marcinem nie mieszkaliśmy do tej pory, nie wiedziałam że to takie absorbujące będzie ;p ciągle mamy coś w planach, i wiecznie zajęci... tylko jak zaśnie (jak teraz ciii... ;>) mam chwilkę usiąść przy komputerze ![]() ![]() ![]() ![]() I wogóle z tego wszystkiego zapomniałam Wam podziękować, bo to tylko dzięki Wam dotrwałam do dnia ślubu o zdrowych zmysłach (mniej więcej...) - nie zamęczywszy otoczenia przy okazji ![]() ![]() ![]() Dobra, budzę śpiocha ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny już sobie wstałam, nie dało rady, żebym ponownie zasnęła. W nocy padał deszcz,ale teraz jedynie ulice są mokre i pomału zaczyna się przejaśniać. Idę zrobić sobie coś do jedzenia i strzele sobie kawę
![]() ![]() Uff ![]() Trzymajcie mocno kciuki, by słonko wyszło i deszczyk nie raczył już u mnie zagościć oraz by wszystko szło zgodnie z planem. Tego sobie i wszystkim ślubującym dziś Pannom Młodym życzę z całego serducha! ![]()
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wstałam i worków pod oczami jako takich nie mam ![]() ![]() ![]() a tak na serio to już mam zaciśnięty żołądek i jakoś tak mi dziwnie ![]() o jaaaacie to już dziś, do mnie jeszcze nie dociera ![]() dziewczynki za pogodę i udaną imprezę ----> ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Dzasta110
![]() ![]() Właśnie wcinam śniadanie i co chwilę latam do okna lukać na niebo.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
m.a.r.ta i dziasta110 nasze kochane wizazoholiczki (spokojnie ja swoją relację będę zdawała z pokoju dla nowożeńców
![]() m.a.r.ta, dzasta110, gosiunia22, calva, emi22, Cannabis84, Berivan, biedronka19876, kwakfa, Sandy81, aniapaszka, edytaaaaaa, moni5445, misialek, niedzwiedzika, Angelika20, Agata R CZEKOLADKOWE BUZIACZKI DLA WAS I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ....sama się z wami stresuję ![]() Co do majkera to ja robię sobie sama - kupiłam kilka dobrych kosmetyków (cześć TŻ kupił w Niemczech o połowę taniej więc nie wyszło tak drogo) - na codzień sama się maluję więc mam już wprawę i wiem w czym mi dobrze - co do kreski i trzęsących się rąk to u mnie ten problem odpada bo nie maluję kresek na powiekach - mam oczy głęboko osadzone i do tego blisko siebie. Co do makijaży robionych przez "profesjonalistów" to kilka razy widziałam dziewczyny wytapetowane tak koszmarnie na swój ślub że tragedia, więc sama wolę nie eksperymentować. Do tego mam taką skóre, która reaguje na salonowe kosmetyki, które już były kilkakrotnie używane przy malowaniu innych klientek wysypem pryszczy już podczas imprezy ![]() A mój magiczny zestaw to: - baza pod makijaż Art Deco - baza pod cienie Art Deco - korektor trójkolorowy Kryolan (magiczne pudełeczko) - Revlon Colorstay - Puder sypki Max Factor - Sypki Fixator Art Deco - puder podwójny (brązujący+rozświetlający ) Sephora - cienie Sephora + Revlon (śliwka + odcienie zgaszonego różu) - mascara Masterpiece Max Factor - pomadka Lipfinity Max Factor - Fixer Kryolana w sprayu Trochę to kosztowało, ale efekt jest REWELACYJNY i kosmetyki starczą na wiele imprez P.S. zostałam sama TŻ poleciał na konferencję do Niemiec .... chlip chlip ..... wróci dopiero w piatek Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2008-08-23 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() edit: zaczęło padać ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-08-23 o 06:17 Powód: przez pogodę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
![]() akurat na to nie mamy wpływu /niestety/ ![]()
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Życzę duuuużo,dużo Słońca dla dzisiejszych Panien Młodych-nie tylko na niebie,ale przede wszystkim w waszych sercach...Bądźcie dziś szczęśliwe i uśmiechnięte-reszta przyjdzie sama!Wszystkiego najlepszego dziubaski
![]() ![]() ![]()
#1424 | |
Zakorzenienie
|
No to mamy kolejny sobotni poranek... A niektore z nas dzis lapia stresora
![]() ![]() Widze ze impreza byla wczoraj przednia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zmykam do sprzatania buuuuzzziiiaaakkkiii dla wszystkich a szczegolnie nieobecnych.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny
![]() Dziekuje za zyczenia ![]() Niedawno wrocilam od fryzjera, po drodze odebrałam z kuzynem bukiet i jest piekny ![]() Mam tylko nadzieje, ze sie dzisiaj nie poplacze ze wzruszenia ![]() U mnie rano padało, ale zaczyna slonko wychodzic, zeby kurcze chociaz wytrzymalo do godzin popoludniowych, bo w plener chcemy isc na zdjecia ![]() Niechce zapeszac pogody wiec ciii ![]()
#1426 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym-moim Ukochanym
![]() ![]() p.s ja dalej bez neta ale od poniedziałku już będę na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() M.a.r.t.a Gosiunia22 Calva Biedronka Dzasta Agata R I reszta Dziewczyn slubujacych DZISIAJ Zycze duzo duzo sloneczka i pogody ducha ![]() ![]() ![]() ![]() M.a.r.t.a oby Cie ten stres nie zjadl ![]() U mnie jest coraz gorzej, rodziny nasze poklocone, kazdy stoi po stronie swoich i w ogole jest dupiasto ![]() ![]() ![]() ![]() (juz nie mam sil targac sobie kolejnych nerwow, zaczyna mnie brac glupawka ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() izka19855 sorki, ale po żubróweczce od daget nie dałam rady zjeść twoich chipsów ![]() Dzień ślubu, a PM2008 co robią ![]() siedzą na wizażu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() kciukasków nie puszczam nawet na chwilkę... ![]() Kobietki potrzebna jest czarodziejska moc wizażanek ...proszę wyjąć kule z kieszeni, czarujemy ładną pogodę na cały dzień... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a kciukaski o! ![]() ![]() Pogodę czarujemy już już...chwilunia ![]() Cytat:
![]() ![]() ładny zestawik do makijera... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja chipsy i pepsi jeszcze pochłonęłam, dobrze, ze nie pękłam, bo byłby malutki problemik... ![]() A PM komputerków nie puszczają ani na chwilkę, sukienka zakładana, a one co...wizażowe, aż miło... ![]() bo z PM 2008 trudno sie rozstać... ![]() czarujemy dziewuszki, nie odpoczywamy!! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć skarbeńki moje
No no, widzę że tu impra fajna wczoraj była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A w kwestii stroju, to powiedz mamie, że to Ty w nim wystąpisz nie ona i chcesz się czuć komfortowo a nie jak przebieraniec. Jak ona chce, niech sobie bierze rękawiczki, ale nie zmusza Ciebie, Ty jesteś PM, nie ona Będzie dobrze, głowa do góry ![]() to już się nazywa uzależnienie ![]()
![]() |
#1431 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Oczywiście pogoda nie jest najważniejsza, ja tez tak uważam, ale gdyby była ładna, to nie pogniewałabym sie, za tydzień ma być 22-28 stopni ogólnie i nie będę sie przejmować nawet jak by padało...ale czarujemy, a co! ![]() A co do uzależnienia, to nie mam wątpliwości... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | ||
Raczkowanie
|
nie masz
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ogólnie nie moge na niego narzekac. Bardzo mi pomaga, zaproszenia roblismy razem, na kurs tańca to on nalegał zeby isc, choc to on tańczy lepiej. Moj TZ ma bardzij odpowiedzialną prace, ja mam troche wiekszy luz wiec naturalnie przejełam wiekszość obowiązków związanych z organizacja ślubu i wesela. Ale nie narzekam ![]() zaproszenie wysłane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Monai - fajnie sie czyta o Waszym poślubnym mieszkaniu ![]() ![]() Marta, Dzasta, Biedronka, Agata - kciuki za pogode (u nas jest bardzo przyjemnie i nie pada) ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz biore sie za sprzatanie, bo teściowie dziś przyjezdzaja a ja jeszcze jestem w proszku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzisiaj ślubujące m.a.r.t.a., dzasta, agata r i biedroneczka życzę Wam w dniu dzisiejszym promiennego uśmiechu pomimo wszelkich niedociągnięć (choć mam nadzieję że takowych nie będzie), zapewniam Was że żaden deszcz nie popsuje Wam dziś humoru, szampańskiej zabawy na weselu oby trwało na tyle długo żebyście się wybawiły za wszytskie czasy, tego szczęścia którym dzisiaj promieniejecie aby zawsze Wam towarzyszyło i aby miłość która Was łączy zawsze dawała Wam siłę.
A tak w ogóle to zazdroszczę Wam że to jeszcze przed Wami ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Ślubującym dzisiaj życzę:
Miłości tyle by starczyło na całe życie Dnia ślubu o jakim marzycie Małżeństwa którego rutyna nie strawi Kompromisu co łatwiejszym życie Wasze sprawi I aby wszystko to, co wspaniałe Zawsze się działo z Waszym udziałem ![]() ![]()
#1437 |
Raczkowanie
|
Dzasta widze Cie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak u Was ale u mnie chmury przeszły i wyszło piękne słońce. Mam nadzieję że chmury nie nadeszły nad Wrocław gdzie ślubuje m.a.r.t.a
![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A przy okazji agulla, wysłałam zaproszonko na nk ![]() Tyle tylko że to od Wrocławia trochę daleko...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.