Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-22, 23:16   #1411
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
tak jest
jak zaraz spać nie pójdę to będę "straszącą" (workami pod oczami) PM

no już idę, idę...
to dobranoc Misie-Pysie
Kieliszek!! ...odstaw..
Misiu Pysiu, to mój chrześniak na TZ-ta mówi..ale miałam ubaw z tego...
Słoneczko śpij słodko..niech CI sie przyśni cos milutkiego...
Martuś kciukaski trzymiem i za dzastinke, choć przemyty mi tu robi z kieliszkiem...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-08-22 o 23:19 Powód: bo marta jest..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 23:22   #1412
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

To dobranoc moje kochane imprezowiczki
Ja już mam odlot
Jak to mówi moja koleżanka z pracy jako przyszła potencjalna mama muszę się oszczędzać
To do zobaczyska w godzinach dzisiejszych późniejszych, bo z rana lecę na zakupki z siostrą Jak stawia to szaleć

PS.
Dzasta110
jakie worki pod oczami
się ukryje pod makijerem i będzie po kłopocie
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 23:24   #1413
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć moje ulubione Kobietki

Kakusia będzie makijaż, będzie fryz i to coś w spojrzeniu - i się przekonasz że jesteś piękna, bo wypełni Cię piękno od środka - a z rękawiczek bym też zrezygnowała, jakoś ciążą mi do Twojej sukni

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Słonko jak dla mnie to one bardzo brzydko wyglądają, robi się efekt takich "lewitujących dłoni", czyli że widać kawałek ramienia, potem to się ręka zlewa z suknią, i potem dopiero dłoń. Jak dla mnie mało to eleganckie. A rękawiczki z paluszkami to klasa sama w sobie
też mam takie zdanie strasznie podobają mi się rękawiczki z palcami, szyk i eleganacja - no ale wiadomo szamotać się w trakcie mszy z ich zdejmowaniem... więc zrezygnowałam. Moja koleżanka z kolei na sam ślub miała takie na jeden palec, a po ślubie założyła z palcami i było ok

kasienka1985 dziubasku do Ciebie wachlarz super będzie pasował a fryzurę to ciężko ustalić zanim się nie uzgodni u fryzjerki mniej więcej, jednak warto pójść przygotowana ;> ja poszłam przygotowana i wogóle nic nie wykorzystała ze swojej wiedzy tylko jak ciele dałam się poprowadzić ale fryzjerka taka dosyć kumata mi się trafiła

lulucelo paznokcie ładne, podobają mi się, te kwiatki trochę może za proste, zwyczajne do Twojego eleganckiego wizerunku PM, ale fajnie kolorek dopasowany - uwielbiam fioletowy *_* te Twoje aniołkowo boskie było

JA zapłaciłam za paznokcie 65zł więc widzę, że stosunkowo nie dużo, za 3 godziny dłubania - żelowe, ta pani co mi je robiła to taka trochę... sierota musiałam ją pilnować, pare razy na płacz mis ię zbierało jak patrzyłam co ona wyrabia... ale wywalczyłam jako taki wygląd... drugi raz do niej nie pójdę na jednym palcu też mi podeszło już powietrzem, bo uszkodziła mi przy robieniu samym już

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Jutro mój ślub i dzisiaj to do mnie dotarło. Normalnie mieszanka emocji, dziś się śmiałam, tryskałam energią, że to już jutro. Później świadek przysporzył nam nieco adrenaliny, a koniec jak byłam u Taty na grobie to się popłakałam. Powiem Wam, że nie wiem za co mam się złapać idę teraz posprzątać pokoje, gdzie kamerzystka będzie nakręcała. Muszę przyszykować do torebki potrzebne mi kosmetyki, zapasowe pończochy itp. Ale emocje!
ale Wam fajnie...

Wszystkim PM z 23 sierpnia życzę pięknej pogody, i gratuluję już dzisiaj będzie pięknie, inaczej być nie może

Cytat:
Dziewczynki, doradźcie mi proszę na ile przed ślubem najlepiej zafarbować włosy. 2 czy 3 tyg przed? Bo ja zgłupiałam
ja farbowałam 2 tygodnie jakoś przed... albo półtora... zależy jak często musisz myć głowę. Ja myję co 2 dzień i stwierdzam że mogłam pofarbować trochę później. 2-3 mycia głowy i kolor się ładnie wyrównuje

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Postanowiłam Robię prezenciki dla gości Ale nie będę bawiła się w robienie woreczków z organzy bo do prac ręcznych nie mam ani talentu ani cierpliwości
Znalazłam na necie http://allegro.pl/item415696460_ozdo..._upominki.html
i chyba właśnie je zamówię. Do tego złota wstążeczka i myślę że będzie pięknie.
Podobają mi się gotowe torebki z organtyny dostępne w necie ale cena jest stanowczo zbyt duża- już chyba wolę więcej do woreczków powkładać
udana jesteś z tą Anią z Zielonego wzgórza hihihi a woreczki wynalazłaś superowe

Milibili Twoja biżuteria cudaczna super dopasowana do Twojej sukni, jak odebrałam swoją to się przekonałam wtedy że to jest to! mam nadzieję, że z Twoją tez tak będzie

dagetciku widziałam wcześniej Twój album - czy kupowałaś na allegro taki z desek? Bo ja się na niego napalałam ale ciekawa jestem opinii jak na żywo wygląda... po weekendzie może będą już zdjęcia od fotografa to trzeba "sklecić" coś dla rodziców na pamiątkę

Wiecie - z Marcinem nie mieszkaliśmy do tej pory, nie wiedziałam że to takie absorbujące będzie ;p ciągle mamy coś w planach, i wiecznie zajęci... tylko jak zaśnie (jak teraz ciii... ;>) mam chwilkę usiąść przy komputerze generalnie jest ciągle super wczoraj odwiedziliśmy moich rodziców a jutro albo w niedzielę do Marcinka jedziemy... a w poniedziałek rozmowy o pracę mamy - trzymajcie kciuki nie do tej pory to pomagało, więc liczę na Was
I wogóle z tego wszystkiego zapomniałam Wam podziękować, bo to tylko dzięki Wam dotrwałam do dnia ślubu o zdrowych zmysłach (mniej więcej...) - nie zamęczywszy otoczenia przy okazji o i tyle cudacznych porad i pomysłów na które sama nigdy bym nie wpadła dzięki

Dobra, budzę śpiocha udanego weekendu i weselisk jutrzejszych ;*
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 23:26   #1414
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
To dobranoc moje kochane imprezowiczki
Ja już mam odlot
A może po chipsiku jednym??
czkawkę mam...
Stary 2008-08-23, 05:24   #1415
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny już sobie wstałam, nie dało rady, żebym ponownie zasnęła. W nocy padał deszcz,ale teraz jedynie ulice są mokre i pomału zaczyna się przejaśniać. Idę zrobić sobie coś do jedzenia i strzele sobie kawę . Dziś nasz ślub matko jak ten czas zleciał, aż nie mogę w to uwierzyć. Za dwie godziny przyjedzie po mnie siostra z mężem zawieźć mnie do fryzjera. Wrócę około 11.00, potem makijaż, ubieranie. O 14.30 ma być kamerzystka i około 15.30 jedziemy do Kościoła
Uff . Muszę robić mały wdech i wydech, bo momentami zżera mnie stres.

Trzymajcie mocno kciuki, by słonko wyszło i deszczyk nie raczył już u mnie zagościć oraz by wszystko szło zgodnie z planem. Tego sobie i wszystkim ślubującym dziś Pannom Młodym życzę z całego serducha!
Stary 2008-08-23, 05:42   #1416
dzasta110
Wtajemniczenie

hej

wstałam i worków pod oczami jako takich nie mam tylko głowa mnie boli po tej żubrówce
a tak na serio to już mam zaciśnięty żołądek i jakoś tak mi dziwnie pogoda taka śmaka, mokro, ale nie pada, niebo zachmurzone.
o jaaaacie to już dziś, do mnie jeszcze nie dociera

dziewczynki za pogodę i udaną imprezę ---->

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 05:47   #1417
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dzasta110
Właśnie wcinam śniadanie i co chwilę latam do okna lukać na niebo.
Stary 2008-08-23, 05:52   #1418
czekoladka79
Zadomowienie

m.a.r.ta i dziasta110 nasze kochane wizazoholiczki (spokojnie ja swoją relację będę zdawała z pokoju dla nowożeńców ) trzymajcie się cieplutko i pamiętajcie TO WASZ DZIEŃ i w tym dniu NIC nie może zakłócić WASZEGO SZCZĘŚCIA- ktoś dał mi taką radę aby co chwilę uprzytamniać sobie tego dnia że to się dzieje naprawdę i spróbować zapamiętywac jak najwięcej - podobno w ten sposób trochę się rozluźniamy i umiemy bardziej cieszyć chwilą.

m.a.r.ta, dzasta110, gosiunia22, calva, emi22, Cannabis84, Berivan, biedronka19876, kwakfa, Sandy81, aniapaszka, edytaaaaaa, moni5445, misialek, niedzwiedzika, Angelika20, Agata R

CZEKOLADKOWE BUZIACZKI DLA WAS I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ....sama się z wami stresuję

Co do majkera to ja robię sobie sama - kupiłam kilka dobrych kosmetyków (cześć TŻ kupił w Niemczech o połowę taniej więc nie wyszło tak drogo) - na codzień sama się maluję więc mam już wprawę i wiem w czym mi dobrze - co do kreski i trzęsących się rąk to u mnie ten problem odpada bo nie maluję kresek na powiekach - mam oczy głęboko osadzone i do tego blisko siebie. Co do makijaży robionych przez "profesjonalistów" to kilka razy widziałam dziewczyny wytapetowane tak koszmarnie na swój ślub że tragedia, więc sama wolę nie eksperymentować. Do tego mam taką skóre, która reaguje na salonowe kosmetyki, które już były kilkakrotnie używane przy malowaniu innych klientek wysypem pryszczy już podczas imprezy stąd wniosek, że nawet w najlepszych salonach te wszystkie przybory nie są do końca dobrze zdezynfekowane. Dlatego wolę sama to zrobić, moimi kosmetykami (oryginalnymi) i zaoszczędzić sobie wysypu na weselu.

A mój magiczny zestaw to:
- baza pod makijaż Art Deco
- baza pod cienie Art Deco
- korektor trójkolorowy Kryolan (magiczne pudełeczko)
- Revlon Colorstay
- Puder sypki Max Factor
- Sypki Fixator Art Deco
- puder podwójny (brązujący+rozświetlający ) Sephora
- cienie Sephora + Revlon (śliwka + odcienie zgaszonego różu)
- mascara Masterpiece Max Factor
- pomadka Lipfinity Max Factor
- Fixer Kryolana w sprayu

Trochę to kosztowało, ale efekt jest REWELACYJNY i kosmetyki starczą na wiele imprez

P.S. zostałam sama TŻ poleciał na konferencję do Niemiec .... chlip chlip ..... wróci dopiero w piatek

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2008-08-23 o 06:14
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 06:04   #1419
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzasta110
Właśnie wcinam śniadanie i co chwilę latam do okna lukać na niebo.
a ja ledwo wciskam w siebie herbatę dobrze że wczoraj kolacje zjadłam a niebo u mnie się nie przejaśnia zobaczymy co będzie później

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
m.a.r.ta i dziasta110 nasze kochane wizazoholiczki (spokojnie ja swoją relację będę zdawała z pokoju dla nowożeńców ) trzymajcie się cieplutko i pamiętajcie TO WASZ DZIEŃ i w tym dniu NIC nie może zakłócić WASZEGO SZCZĘŚCIA- ktoś dał mi taką radę aby co chwilę uprzytamniać sobie tego dnia że to się dzieje naprawdę i spróbować zapamiętywac jak najwięcej - podobno w ten sposób trochę się rozluźniamy i umiemy bardziej cieszyć chwilą.

m.a.r.ta, dzasta110, gosiunia22, calva, emi22, Cannabis84, Berivan, biedronka19876, kwakfa, Sandy81, aniapaszka, edytaaaaaa, moni5445, misialek, niedzwiedzika, Angelika20, Agata R CZEKOLADKOWE BUZIACZKI DLA WAS I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ....sama się z wami stresuję

P.S. zostałam sama TŻ poleciał na konferencję do Niemiec .... chlip chlip ..... wróci dopiero w piatek

edit: zaczęło padać i grzmieć

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-08-23 o 06:17 Powód: przez pogodę
Stary 2008-08-23, 06:16   #1420
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
a ja ledwo wciskam w siebie herbatę dobrze że wczoraj kolacje zjadłam a niebo u mnie się nie przejaśnia zobaczymy co będzie później

edit: zaczęło padać :-(
Nie smutaj się , zaraz przestanie i wyjdzie słonko
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 06:18   #1421
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie smutaj się , zaraz przestanie i wyjdzie słonko

akurat na to nie mamy wpływu /niestety/ co będzie to będzie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-23, 06:30   #1422
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

CZEKOLADKOWE BUZIACZKI DLA WAS I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ....sama się z wami stresuję
Czekoladowe buziaki ho ho . Ja też się sama maluje, mam nadzieje, że mi ręka nie zadrży .
Stary 2008-08-23, 07:10   #1423
katia0117
Zadomowienie

Życzę duuuużo,dużo Słońca dla dzisiejszych Panien Młodych-nie tylko na niebie,ale przede wszystkim w waszych sercach...Bądźcie dziś szczęśliwe i uśmiechnięte-reszta przyjdzie sama!Wszystkiego najlepszego dziubaski

Stary 2008-08-23, 08:22   #1424
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No to mamy kolejny sobotni poranek... A niektore z nas dzis lapia stresora . Dziewuszki ni dajcie sie, strez a d asie ogarnac.... policzcie do 10, 2 glebokie wdechy i pamietajcie dzis wszystkie oczy sa skierowane na Was ...
Widze ze impreza byla wczoraj przednia ... No ja wymieklam i zasnelam.... Z pelna szklaneczka zubroweczki z sokiem i ktos mi ja zwedzil przez noc. Lobuz jeden

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

dagetciku widziałam wcześniej Twój album - czy kupowałaś na allegro taki z desek? Bo ja się na niego napalałam ale ciekawa jestem opinii jak na żywo wygląda... po weekendzie może będą już zdjęcia od fotografa to trzeba "sklecić" coś dla rodziców na pamiątkę
Monai prawde powiedziawszy to w zeszlym roku szukajac prezentu slubnego dla znajomych na allegro natknelam sie wlasnie na taki z desek... Zamowilismy 2 jeden zwykly a drugi ze skrzyneczka i z nadrukowanym zdjeciem znajomych i ... sie zakochalam.... Dlatego ten nasz juz byl zamawiany na specjalne zamowienie bo ma 41 kartek w srodku , ale polecam ich stronka to http://www.aldecor.pl maja tutaj cudaczne elementy wnetrz

zmykam do sprzatania buuuuzzziiiaaakkkiii dla wszystkich a szczegolnie nieobecnych....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 08:36   #1425
biedronka19876
Rozeznanie

Witam Was dziewczyny
Dziekuje za zyczenia
Niedawno wrocilam od fryzjera, po drodze odebrałam z kuzynem bukiet i jest piekny

Mam tylko nadzieje, ze sie dzisiaj nie poplacze ze wzruszenia

U mnie rano padało, ale zaczyna slonko wychodzic, zeby kurcze chociaz wytrzymalo do godzin popoludniowych, bo w plener chcemy isc na zdjecia
Niechce zapeszac pogody wiec ciii
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 08:48   #1426
LilStar
Wtajemniczenie

Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym-moim Ukochanym życzę wszystkiego co najlepsze w przyszłym Waszym Wspólnym źyciu Księżniczki

p.s ja dalej bez neta ale od poniedziałku już będę na bieżąco
Stary 2008-08-23, 09:09   #1427
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć moje ulubione Kobietki
Kakusia będzie makijaż, będzie fryz i to coś w spojrzeniu - i się przekonasz że jesteś piękna, bo wypełni Cię piękno od środka - a z rękawiczek bym też zrezygnowała, jakoś ciążą mi do Twojej sukni
Dzieki Ci Monai Chyba faktycznie zrezygnuje z tych rekawiczek... tylko jak tu teraz mamie to powiedziec ?? Ona bedzie namawiac pewnie...

Cytat:
JA zapłaciłam za paznokcie 65zł więc widzę, że stosunkowo nie dużo, za 3 godziny dłubania - żelowe, ta pani co mi je robiła to taka trochę... sierota musiałam ją pilnować, pare razy na płacz mis ię zbierało jak patrzyłam co ona wyrabia... ale wywalczyłam jako taki wygląd... drugi raz do niej nie pójdę na jednym palcu też mi podeszło już powietrzem, bo uszkodziła mi przy robieniu samym już
Ojjjj straszysz...... nigdy nie mialam nic robione przy paznokietkach i strasznie sie boje ze trafie pod jakas nieprofesjonalistke a przeciez ja sie nie znam i nie wiem po czym mam zauwazyc ze robi fachowo lub czy pieprzy sprawe ?? Chyba bede musiala zaufac.... troszke w ciemno

Cytat:
Wiecie - z Marcinem nie mieszkaliśmy do tej pory, nie wiedziałam że to takie absorbujące będzie ;p ciągle mamy coś w planach, i wiecznie zajęci... tylko jak zaśnie (jak teraz ciii... ;>) mam chwilkę usiąść przy komputerze generalnie jest ciągle super wczoraj odwiedziliśmy moich rodziców a jutro albo w niedzielę do Marcinka jedziemy...
Zazdroszcze Ci (oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu!) tej slodkiej codziennosci
Cytat:
a w poniedziałek rozmowy o pracę mamy - trzymajcie kciuki nie do tej pory to pomagało, więc liczę na Was
Trzymam mocno kciukaski za rozmowy o prace Sama jestem na etapie poszukiwan......

M.a.r.t.a
Gosiunia22
Calva
Biedronka
Dzasta
Agata R
I reszta Dziewczyn slubujacych DZISIAJ
Zycze duzo duzo sloneczka i pogody ducha

M.a.r.t.a oby Cie ten stres nie zjadl

U mnie jest coraz gorzej, rodziny nasze poklocone, kazdy stoi po stronie swoich i w ogole jest dupiasto wlasnie zostalam uznana przez rodzicow za dziecko ktore nie ma nic do powiedzenia takze proby teatrzyku ciag dalszy spektakl 27 wrzesnia, zapraszam
(juz nie mam sil targac sobie kolejnych nerwow, zaczyna mnie brac glupawka)

Pozdrawiam Was wszystkie

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 09:16   #1428
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Widze ze impreza byla wczoraj przednia ... No ja wymieklam i zasnelam.... Z pelna szklaneczka zubroweczki z sokiem i ktos mi ja zwedzil przez noc. Lobuz jeden
to ja to ja to ja a później zrobiłam o tak

izka19855
sorki, ale po żubróweczce od daget nie dałam rady zjeść twoich chipsów

Dzień ślubu, a PM2008 co robią
siedzą na wizażu
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 09:44   #1429
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Trzymajcie mocno kciuki, by słonko wyszło i deszczyk nie raczył już u mnie zagościć oraz by wszystko szło zgodnie z planem. Tego sobie i wszystkim ślubującym dziś Pannom Młodym życzę z całego serducha!
A wdychaj i wydychaj ile sił w płuckach..
kciukasków nie puszczam nawet na chwilkę...

Kobietki potrzebna jest czarodziejska moc wizażanek ...proszę wyjąć kule z kieszeni, czarujemy ładną pogodę na cały dzień...dla 23 sierpniowiczek, a potem będzie dcn (za tydzień) zapraszam...

Cytat:
hej wstałam i worków pod oczami jako takich nie mam tylko głowa mnie boli po tej żubrówce

a kciukaski o!
Pogodę czarujemy już już...chwilunia
Cytat:
Co do majkera to ja robię sobie sama -
My jesteśmy czekoladko
ładny zestawik do makijera...
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny
Dziekuje za zyczenia
Niedawno wrocilam od fryzjera, po drodze odebrałam z kuzynem bukiet i jest piekny
Pogoda ==>> patrz wyżej

Cytat:
to ja to ja to ja a później zrobiłam o tak
izka19855
sorki, ale po żubróweczce od daget nie dałam rady zjeść twoich chipsów
siedzą na wizażu
Ale sie uśmiałam Głuptasku z Twojej wypowiedzi
A ja chipsy i pepsi jeszcze pochłonęłam, dobrze, ze nie pękłam, bo byłby malutki problemik...
A PM komputerków nie puszczają ani na chwilkę, sukienka zakładana, a one co...wizażowe, aż miło...
bo z PM 2008 trudno sie rozstać...
czarujemy dziewuszki, nie odpoczywamy!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-23, 09:49   #1430
agunia82
Zakorzenienie

Cześć skarbeńki moje

No no, widzę że tu impra fajna wczoraj była A ja sobie drineczki z moim TŻ popijałam, potem był masaż plecków i stópek i ogólnie wieczór baaaaaardzo milusi

Cytat:
Dziewczyny już sobie wstałam, nie dało rady, żebym ponownie zasnęła. W nocy padał deszcz,ale teraz jedynie ulice są mokre i pomału zaczyna się przejaśniać. Idę zrobić sobie coś do jedzenia i strzele sobie kawę Dziś nasz ślub matko jak ten czas zleciał, aż nie mogę w to uwierzyć. Za dwie godziny przyjedzie po mnie siostra z mężem zawieźć mnie do fryzjera. Wrócę około 11.00, potem makijaż, ubieranie. O 14.30 ma być kamerzystka i około 15.30 jedziemy do Kościoła

Martunia ściskam już bardzo, bardzo mocno. Aż paluszki bolą

Cytat:

wstałam i worków pod oczami jako takich nie mam tylko głowa mnie boli po tej żubrówce
a tak na serio to już mam zaciśnięty żołądek i jakoś tak mi dziwnie pogoda taka śmaka, mokro, ale nie pada, niebo zachmurzone.
o jaaaacie to już dziś, do mnie jeszcze nie dociera

dżastuś, dołączam kolejne kciukasy

Cytat:

edit: zaczęło padać i grzmieć
kochane, pamiętajcie o jednym, pogoda tutaj jest mało istotna, najważniejsze jest to, co sobie będziecie przysięgać, to, że od tej chwili będziecie jednością. I czy będzie lało, czy będzie słonko nic tego nie zmieni. I tak zostaną Wam piękne wspomnienia

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Dzieki Ci Monai Chyba faktycznie zrezygnuje z tych rekawiczek... tylko jak tu teraz mamie to powiedziec ?? Ona bedzie namawiac pewnie...

U mnie jest coraz gorzej, rodziny nasze poklocone, kazdy stoi po stronie swoich i w ogole jest dupiasto wlasnie zostalam uznana przez rodzicow za dziecko ktore nie ma nic do powiedzenia takze proby teatrzyku ciag dalszy spektakl 27 wrzesnia, zapraszam
(juz nie mam sil targac sobie kolejnych nerwow, zaczyna mnie brac glupawka)

Pozdrawiam Was wszystkie
słonko, bądź ponad to i przestań się tym stresować. Niech sobie gadają i myślą co chcą, Ty rób swoje. Najgorsze co można zrobić to się tym przejąć, bo to tylko podsyci to wszystko. Ja wszelkie rodzinne niesnaski olałam, nic nie skomentowałam, nie dyskutowałam. A byłam zła bo sporo osób miało nie być na weselu. A tu wszyscy to sobie między sobą obgadali, przemyśleli, i na koniec wyszło że będą prawie wszyscy. Mnie to wszystko ominęło a efekt był taki że potem dostawałam miłe telefony, że "nie mogą mnie zlekceważyć w tak ważnym dla mnie dniu"

A w kwestii stroju, to powiedz mamie, że to Ty w nim wystąpisz nie ona i chcesz się czuć komfortowo a nie jak przebieraniec. Jak ona chce, niech sobie bierze rękawiczki, ale nie zmusza Ciebie, Ty jesteś PM, nie ona
Będzie dobrze, głowa do góry

Cytat:

siedzą na wizażu
to już się nazywa uzależnienie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 09:59   #1431
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Cześć skarbeńki moje
No no, widzę że tu impra fajna wczoraj była A ja sobie drineczki z moim TŻ popijałam, potem był masaż plecków i stópek i ogólnie wieczór baaaaaardzo milusi

kochane, pamiętajcie o jednym, pogoda tutaj jest mało istotna, najważniejsze jest to, co sobie będziecie przysięgać, to, że od tej chwili będziecie jednością. I czy będzie lało, czy będzie słonko nic tego nie zmieni. I tak zostaną Wam piękne wspomnienia

to już się nazywa uzależnienie
agunia wieczorek romantico
Oczywiście pogoda nie jest najważniejsza, ja tez tak uważam, ale gdyby była ładna, to nie pogniewałabym sie, za tydzień ma być 22-28 stopni ogólnie i nie będę sie przejmować nawet jak by padało...ale czarujemy, a co!
A co do uzależnienia, to nie mam wątpliwości...
Stary 2008-08-23, 10:02   #1432
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
agunia wieczorek romantico
Oczywiście pogoda nie jest najważniejsza, ja tez tak uważam, ale gdyby była ładna, to nie pogniewałabym sie, za tydzień ma być 22-28 stopni ogólnie i nie będę sie przejmować nawet jak by padało...ale czarujemy, a co!
A co do uzależnienia, to nie mam wątpliwości...
ależ oczywiście że nikt się nie pogniewa na ładną pogodę Ale niestety w tej kwestii mamy mało do powiedzenia, pozostaje czarowanie i dobry humor nawet jeśli będzie lało

Stary 2008-08-23, 10:25   #1433
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
ależ oczywiście że nikt się nie pogniewa na ładną pogodę Ale niestety w tej kwestii mamy mało do powiedzenia, pozostaje czarowanie i dobry humor nawet jeśli będzie lało

biorę się za sprzatanko, słucham sobie naszej piosenki na pierwszy taniec...
Stary 2008-08-23, 10:32   #1434
agulla.@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
agulla bo Ciebie mam na nk??
nie masz podaj swoje dane na priv to Cie odszukam

Cytat:
Chcę to zrobić dla gości którzy przyjdą na ślub- myślę że te 100 woreczków wystarczy Bo zaproszonych jest ok 70 osób ( razem z nami , z naszymi rodzicami itp) A jeszcze nie mam dokładnej liczby gości zdeklarowanej. Myślę że starczy dla każdego.

Ja tam mojego TZ nie pytam o zdanie w tej kwestii bo powie: rób co uważasz. Strasznie tego nie lubię grr. Mój TZ wybrał nam obrączki bo na tym mu zależało
Moj TZ jak go ostatnio zapytałam czy kupujemy tablice rejetracyjne na samochód to powiedział ze oczywiście nie. A potem dodał, żebym go nie pytała o nic co kosztuje mniej niz 50zł tylko robiła co chce
Ale ogólnie nie moge na niego narzekac. Bardzo mi pomaga, zaproszenia roblismy razem, na kurs tańca to on nalegał zeby isc, choc to on tańczy lepiej.
Moj TZ ma bardzij odpowiedzialną prace, ja mam troche wiekszy luz wiec naturalnie przejełam wiekszość obowiązków związanych z organizacja ślubu i wesela. Ale nie narzekam

Cytat:
gulla.@
ja Ciebie też nie mam na nk wysyłam dane na pw
zaproszenie wysłane

Cytat:
Co do majkera to ja robię sobie sama - kupiłam kilka dobrych kosmetyków (cześć TŻ kupił w Niemczech o połowę taniej więc nie wyszło tak drogo) - na codzień sama się maluję więc mam już wprawę i wiem w czym mi dobrze - co do kreski i trzęsących się rąk to u mnie ten problem odpada bo nie maluję kresek na powiekach - mam oczy głęboko osadzone i do tego blisko siebie. Co do makijaży robionych przez "profesjonalistów" to kilka razy widziałam dziewczyny wytapetowane tak koszmarnie na swój ślub że tragedia, więc sama wolę nie eksperymentować. Do tego mam taką skóre, która reaguje na salonowe kosmetyki, które już były kilkakrotnie używane przy malowaniu innych klientek wysypem pryszczy już podczas imprezy stąd wniosek, że nawet w najlepszych salonach te wszystkie przybory nie są do końca dobrze zdezynfekowane. Dlatego wolę sama to zrobić, moimi kosmetykami (oryginalnymi) i zaoszczędzić sobie wysypu na weselu.

A mój magiczny zestaw to:
- baza pod makijaż Art Deco
- baza pod cienie Art Deco
- korektor trójkolorowy Kryolan (magiczne pudełeczko)
- Revlon Colorstay
- Puder sypki Max Factor
- Sypki Fixator Art Deco
- puder podwójny (brązujący+rozświetlający ) Sephora
- cienie Sephora + Revlon (śliwka + odcienie zgaszonego różu)
- mascara Masterpiece Max Factor
- pomadka Lipfinity Max Factor
- Fixer Kryolana w sprayu

Trochę to kosztowało, ale efekt jest REWELACYJNY i kosmetyki starczą na wiele imprez
Twoja magiczny zestaw jest bardzo podobny do mojego Z tym, że jeszcze kilku rzeczy mi barkuje

Monai - fajnie sie czyta o Waszym poślubnym mieszkaniu My tez nie mieszkamy razem i mam nadzieje ze bedzie to równie zajmujące zadanie co u Was

Marta, Dzasta, Biedronka, Agata - kciuki za pogode (u nas jest bardzo przyjemnie i nie pada) No i jeszcze za udana zabawe -

A teraz biore sie za sprzatanie, bo teściowie dziś przyjezdzaja a ja jeszcze jestem w proszku
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 10:36   #1435
niuniuniau
Zadomowienie

Dziewczyny dzisiaj ślubujące m.a.r.t.a., dzasta, agata r i biedroneczka życzę Wam w dniu dzisiejszym promiennego uśmiechu pomimo wszelkich niedociągnięć (choć mam nadzieję że takowych nie będzie), zapewniam Was że żaden deszcz nie popsuje Wam dziś humoru, szampańskiej zabawy na weselu oby trwało na tyle długo żebyście się wybawiły za wszytskie czasy, tego szczęścia którym dzisiaj promieniejecie aby zawsze Wam towarzyszyło i aby miłość która Was łączy zawsze dawała Wam siłę.

A tak w ogóle to zazdroszczę Wam że to jeszcze przed Wami
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 11:19   #1436
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ślubującym dzisiaj życzę:

Miłości tyle by starczyło na całe życie
Dnia ślubu o jakim marzycie
Małżeństwa którego rutyna nie strawi
Kompromisu co łatwiejszym życie Wasze sprawi
I aby wszystko to, co wspaniałe
Zawsze się działo z Waszym udziałem

wróżka Alebazi zaklina deszcz. Niech spadnie tam gdzie go potrzebują- w suchej Afryce- a nasz kraj zostawi w spokoju by PM ślubujące dzisiaj miały dzień o jakim marzą
Stary 2008-08-23, 12:12   #1437
agulla.@
Raczkowanie

Dzasta widze Cie Kochana zmykaj stad bo DZIŚ TWOJ SLUB Spóźnisz sie do kościoła Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-23, 12:15   #1438
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
wróżka Alebazi zaklina deszcz. Niech spadnie tam gdzie go potrzebują- w suchej Afryce- a nasz kraj zostawi w spokoju by PM ślubujące dzisiaj miały dzień o jakim marzą
O żesz Ty orzeszku, ale magia... biedny deszczyk, który ma zakaz padania...
Cytat:
Napisane przez agulla.@ Pokaż wiadomość
Dzasta widze Cie Kochana zmykaj stad bo DZIŚ TWOJ SLUB Spóźnisz sie do kościoła Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Mam Cię Aguś ...
Stary 2008-08-23, 12:21   #1439
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Nie wiem jak u Was ale u mnie chmury przeszły i wyszło piękne słońce. Mam nadzieję że chmury nie nadeszły nad Wrocław gdzie ślubuje m.a.r.t.a
Stary 2008-08-23, 13:06   #1440
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak u Was ale u mnie chmury przeszły i wyszło piękne słońce. Mam nadzieję że chmury nie nadeszły nad Wrocław gdzie ślubuje m.a.r.t.a
no tak jak agulla pisała u nas ładnie (bo my z tych samych okolic jestesmy )

A przy okazji agulla, wysłałam zaproszonko na nk

Tyle tylko że to od Wrocławia trochę daleko...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości