|
|
#2101 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
ja też bym chciała zobaczyć góry dawaj te fociaki dawaj ![]() Cytat:
a co do kiecuni, to jak dla mnie jest superaśnie ![]() a Tobie co konkretnie nie pasuje??
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-09-04 o 23:24 Powód: a bo coś się pomieszało |
|||
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahahhaha
no obróbka mojego zdjęcia powaliła mnie na kolanka ![]() Hmm... co mi sie nie podoba? Sama nie wiem... Przede wszystkim to ciałko, o którym mówisz <no ale takie niestety posiadam i sobie go nie wytnę >, mam jednak na nie pewną radę, kazałam salonowym paniom zrobić mi szeleczkę na szyję, która zniweluje moje boczusie podpachowe.<mam nadzieje>Biodra- zdają mi się bardzo szerokie! ![]() I przede wszystkim jest mi w niej niewygodnie! ![]() Wiem, że to kwestia przyzwyczajenia <większość sukien ślubnych nie jest wygodna>. Jak stoję to wszystko jest ok, ale kiedy siadałam w niej to myślałam, że wybuchnę! Co najlepsze, jest to model, który wygląda tragicznie kiedy jest luźny!!! Mają mi ją jeszcze zwęzić troszkę w biodrach właśnie, bo coś mi tam odstaje z tyłu. Sama nie wiem... deprecha się zbliża i nic mi się nie podoba, a zarazem wszystko mi już obojętne... ![]() Idę lulki! Buźki myszki
|
#2103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież wyglądasz w niej świetnie ![]() Kakusia a góry to piękna sprawa
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
Malutka baaardzo ładne fociaczki, pięknie się na nich prezentujesz, można patrzeć i patrzeć... macie świetną pamiątkę
![]() Kasieńka... jak Ci wytłumaczyć, że wyglądasz super nie używając grabków Liloszka (bo Ona juz jest i wiedz że może Ci się dostać...) o mam o Twoja suknia jest piękna, jakby prosto z jakiegoś czerwonego dywanu z Hollywood czy coś w tym stylu piękna kreacja, nietuzinkowa, a Ty wyglądasz w niej super - powtarzam się może @ Ci się zbliża i stąd Twoje niezrozumiałe dla mnie myślenie a tych boczków nie zauważyłam dopuki Dżastinka nie wstawiła ich na fotkę ;p (myślę, że dobrze kombinujesz z szarfą ), fajnie dobrany welon i to bolerko... jeszcze fryzik itp i ten piękny bukiet i będzie ekstra Kakusia widziałam fotki na nk, piękne widoki tez chcę w góry... tylko one wywołują we mnie to jedyne w swoim rodzaju uczucie... nie dziwię się, że poeci szukali tam natchnienia ![]() no... znalazłam chyba natchnienie na łózko ![]() słodkich senków i poranków wszystkim PM ;* |
|
|
|
#2105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ze wzruszenia, jak to sobie wyobraziłam Cytat:
![]() Kakusia ja Ciebie chyba nie mam na n-k już wysyłam Ci moje dane na priv
|
||
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzisz Kasienko,"coś" Cię dopadło i tyle
więc koniec gadania bzdur, bo jak wszystkie mówimy jedno to znaczy, ze tak jest monai - próbowałam spojrzeć jak najbardziej krytycznie i to jest jedyna rzecz, która nie jest w Kasience idealna , no cóż, ale idealne są tylko fotomodelki (obrobione w psie )ciekawe kiedy Izulka zda nam relacje śliczne zdjątka na nk już wstawiła, a do nas nawet nie zajrzała
|
|
#2107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem zapominam to uczucie ale jak tylko wracam w gory to sciska serce jak zawsze Malutka... ogladalam Twoje zdjecia na n-k no poprostu rewelacja!!! Pierwsza klasa Wygladasz przeslicznie!!! Tak powaznie (w porownaniu z poprzednimi zdjeciami) Zauroczyla mnie wlasnie kobieta ![]() Cytat:
![]() 2 - widok na polnocna sciane Giewontu ![]() 3 i 4 i 5 - widoki z Sarniej Skały ![]() Moze teraz sie uda ? Udalo sie!!! A zdjecia ze mna sa na n-k ![]() No to pochwalilam sie
|
||
|
|
|
#2108 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja Ciebie nie mam na nk
a zdjęcia chcę obejrzeć
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Wtajemniczenie
|
no to chyba czas lulciu
![]() miejsce już w łóżeczku zagrzane - przez laptopa bo mąż oczywiście w Polsce ![]() dobranoc
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Nastrój sobie nie poszedł! Dzięki za otuchę, ale niestety nie pomogło! Faza odkochania w sukience nadeszła ... ![]() Idem po kawkę, która reflektuje?
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie Kochana Ja juz po kawusi o 6.50 pierwsza mysl slyszac budzik? Kaaawaaaa ![]() A teraz ? rozmowa........
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje kochane
Kasiu suknia rewelacja, tylko właśnie to jak biuścior się w niej układa mi się nie podoba! Ale jak będzie szeleczka to myślę że będzie genialnie. A jaką Ty masz talie kochana no pozazdrościćCo do wygody to powiem tyle- mi jak pani pospinała suknię szpilkami to ledwo mogłam oddychać! I cholera i tak mi musi doszyć ramiączka, bo suknia się nie ma na czym trzymać No ale jak się nie ma ani cycków ani bioder to co zrobić? A no nic, trzeba będzie nie oddychać chyba ![]() A te biodra ogromne to ja nie wiem gdzie one są, chyba już ślepa jestem bo ich nie widzę Kakusia za rozmowę oczywiście mocno trzymam daj znać co i jakNo, to ponieważ będę się za jakiś czas zbierać do rodziców, bo dzisiaj odbiór sukni, i nie wiem czy dorwę jakiś komputer, to: Wszystkim dziewczynkom jutro ślubującym życzę, aby ten dzień był przepiękny, bezstresowy, pogodowo wymarzony
pełen tylko pięknych wspomnień i ogromnej miłości i życzliwości. I żebyście nigdy nie zapomniały, ile szczęścia on Wam dał. A po tym dniu żebyście były co najmniej tak samo szczęśliwe na codzień
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyglądasz pięknie, tylko uśmiechu na twarzy brakuje jedyne, co jest do poprawki to te fałdki pod paszkami, ale skoro sama pomyślałaś o szarfie to super a bioderka są boskie, jesteś taka kobieca, że nie można wzroku od Ciebie oderwać... Welon dobrze dobrany, a to bolerko cudacznie się prezentuje, kurcze sama bym takie chciała ![]() Masz teraz taki okres zwątpienia w swój wybór, ale to większość panien młodych przechodzi, ale zobaczysz, że w dniu ślubu będziesz wyglądać i czuć się jak księżniczka A teraz pora na moją relację ![]() W czwartek już nie mogłam spać, bo mi się różne rzeczy związane z weselem śniły, w piątek jak wstałam lało niemiłosiernie, ale musiałam pobiec na zrobienie pazurków, do tej pory jakoś się nie stresowałam, ale jak dziewczyny w salonie zaczęły gadać o sukniach, ślubie i weselu, to troszkę mnie stresik dopadł… Na szczęście zrobiły mi meliski i było troszkę lepiej, chociaż TŻ mówił, ze ciągle się na niego wydzieram za nic…Po pazurkach poszłam na salę, która już była pięknie ustrojona, więc trochę mnie to uspokoiło Cały piątek aż do nocy padało, a gdy obudziłam się w sobotę rano zza okna powitało mnie piękne słoneczko Poszłam do fryzjerki, która zrobiła mi piękną fryzurkę W międzyczasie porozmawiałam jeszcze parę razy z TŻtem przez telefon ![]() Jak wróciłam od fryzjerki, to moja rodzinka wybierała się właśnie na fryzury, więc miałam spokój i mogłam się powoli szykować. Umalowałam się, coś zjadłam, wróciła mama i okazało się… że już jest dość późno, bo za pół godziny będzie TŻ z rodziną ….. Szybko wskoczyłam w kiecę, ale zanim mama zasznurowała mi ją, to akurat było na styk i mój Narzeczony zajechał Dech mi zaparło na jego widok, jak podchodził do mnie z kwiatami… A w jego oczach widziałam iskierki, nie mogliśmy oderwać od siebie wzroku……….![]() Później było błogosławieństwo, rodzice się wzruszyli, zwłaszcza TŻta ojciec ![]() Wyszliśmy przed dom, a tam podwórze pięknie udekorowane i sąsiedzi czekający z bramą ![]() Przecięliśmy wstęgę, wypiliśmy wodę (dobrze, że nie wlali wódki) i pojechaliśmy do kościoła.Tam byliśmy pól godziny przed czasem, więc zrobiliśmy już z fotografem małą sesyjkę Ksiądz wyszedł po nas i wytłumaczył wszystko, żebyśmy się nie denerwowali, ze on będzie podpowiadał co kiedy robić. Msza była piękna, kazanie takie, ze rodzice prawie się popłakali, a przysięgi nie zapomnę do końca życia… Spojrzenie TŻta jak ślubował mi i zakładał obrączkę … A później to już wszystko szybko się potoczyło… Życzenia pod kościołem, później powitanie na Sali, toasty i pierwszy taniec… Zaczęło się dobrze, ale w salonie trochę za długą suknię mi baby zostawiły i zaczęliśmy się deptać, ja sama stawałam sobie na suknię od spodu, więc szybko nasz piękny układ z walca angielskiego, nie wiem jakim cudem zmienił się w krok podstawowy z walca wiedeńskiego (jakoś tak naturalnie to nam wyszło) i wirowaliśmy tak w rytm muzyki, a goście stworzyli dwa kółka wokół nas… Wszystkim się nasz taniec bardzo podobał ….Później wyszliśmy przed salę, która leży nad samym jeziorem i popstrykaliśmy kilka zdjęć, a reszta to już sama zabawa… Było wspaniale, naśmiałam się co nie miara w czasie oczepin i wybawiłam za wszystkie czasy, a goście bawili się do piątej na weselu, a później w drodze powrotnej tańczyli jeszcze w autobusie Było cudownie…… |
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia zazdraszczam gor
my chcemy sie wyrwac w listopadzie ale co jakis weekend ktory by wiekszej ilosci osob pasowal to ja mam zajecia na uczelni akurat![]() Kasia a nie obrazisz sie jak napisze ze mi sie nie bardzo podoba . znaczy sam kroj sukienki. i faktycznie w biuscie za obcisla. ja bym nie potrafila w takiej chodzic pisze to osoba ktora nie ma wygladu modelki,wrecz przeciwnie. tez mam faldki faldki i jeszcze raz faldki.
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
kasienka Twoja suknia sama w sobie jest bardzo łądna i nie przejmuj sie tym,że teraz Ci się nie podoba,bo ja też miałam taki okres,ze nienawidziłam swojeja,ale przeszło i wiem,ze to jest jednak miłość...A co do wygody to powiem ci,że moja jak w niej stoję to jest wygodna,ale jak zaczynam iść to mam wrażenie,ze zaraz sie wywalę(ostatnio na przymiarce szłam i podpierałam sie o ścianę
.Wczoraj zaczełam sie zastanawiać jak ja się wysikam na weselu-chyba będę musiała miec ze sobą jakieś dwie asystentki,ktore będą mi trzymały kieckę,a ja bedę siedziec na tronie i robić swoje ja też poprosiłam panie wsalonie,żeby mi dorobiły szelkę na szyję,bo choć może moje pchełki nie są zbyt okazałe,to jednak szelka mi je podniesie i będą lepiej układać... jedynie zatrzeżenie,ktore mam nie tyle do twojej sukienki,ile ogólnie do sukienek rybek to to,że u pań o okazałych biodrach jeszcze bardziej je uwydatniają i może nawet sprawiają wrażenie kaczych nózek.Chyba takie sukienki powinny nosic kobiety i figurze batona,czyli bez wciacia w talii i bez bioder,wtedy taka sukienka nadaje im te kształty... Jednakże podstawowym moim zarzutem jakie mam w szczególności do pierwszego zdjęcia jest ta paskudna,skwaszona mina-coś okropnego-a feeeee Proszę mi sie tu ładnie usmiechać,bo jak dojdzie fryzik i konkretny makijażyk to będziesz najpiękniejszą syrenką na świecie!!!!!
|
#2117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po drugie mi cos w tej kiecy tez nie pasi... moze to ze jest za ciasna przy biuscie??? co do bioder - wg mnie sa ok w rybkach tak jest i wg mnie to dobrze ze masz wciecie w talii bo to tak ma wygladac dla porownania wyobrazcie sobie mnie w takiej kiecy (moge nawet fote wkleic) po prostu tragedia!! Jak wieszak na ubrania... do rybek trzeba miec cialko!!! a suknie subne maja to o siebie ze sa niewygodne... moja byla przekichanie ciezka i mi zjezdzala ze musialam ja podciagac... na sali ludzie tanczacy zachacali mi obcasami o koronke bo sie tazala przez to ze zjechala i mi ja targali... w rybkach est dodatkowo o ze trzeba robic maciupeńkie kroczki bo inaczej lapanie zajaca bedzie ![]() Twoja suknia kasienko supersnie podkresla Twoja figurke i ten zaczepisty biuscior ktorym molabys sie podzielic ![]() ma supersany wzorek ktory z bolerkiem powala na ziemie a w kosciele i tak bedziesz miala bolerko wiec boczki cycuchowate schowane a na wesele lepiej zeby tak zostala zeby sie nie ruszala podczas tanczenia jak mi np i podczas tanca nie bedzie tego widac ![]() ale radze sprobuj sobie w sukni usiasc... i zobacz wtedy jak sie uklada... ja mialam mega problem bo sie chylic nie moglam taki mialam sztywny gorset ![]() poza tym nie chcemy wiecej takich fotek na ktorych masz taka mine i to przedewszystkim psuje suknie!!! wiec juz wiesz jakich min nie robic na slubie???
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sie mowi przy powitaniu chlebem (co rodzice a co mloda odpowiada)?
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mina też mi się nie podoba a cała reszta super. Suknia pięknie podkreśla Twoje kształty i proszę mi tu nie wyjeżdżać z kompleksami bo moim zdaniem lepiuej wyglądasz niż modelka w tej kiecce, wyglądasz jak prawdziwa seksowna kobieta, którą zresztą jesteś Kochana powalisz wszystkich na kolana swoim wyglądem. Co do niewygody to raczej większość sukni ślubnych tak ma ale pamiętaj że w TEN dzień, nic ale to naprawdę nic nie będzie w stanie popsuć Ci humoru. Nawet jeśli będziesz musiała stać przez całe wesele bo kiecka nie da Ci usiąść. Oczywiście żartuje
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
juz znalazlam,wlasnie o to chodzilo
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2123 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
Cytat:
trzeba będzie małe śledztwo przeprowadzić ![]() Kakusia trzymam kciuki za powodzenie na rozmowie ![]() kina2807 cudowna relacja zauważyłam kolejny raz motyw z szybkim ubieraniem sukni - bo juz jadą hihi u mnie też tak było i burza dzień przed, wzruszeni rodzice, tańce w autobusie... ech no jednym słowem przypomniał mi się nasz dzień sprzed 3 tygodni prawie już ![]() Cytat:
no u nas jednak wyszło spontanicznie bez formułek - całowaliśmy chlebek z mężem i dzielilismy się i koniec ![]() Co do sukni Kasieńki to widzę, że ile nas tu jest tyle opinii ja mogę dodac tylko, że także przechodziłm odpodobanie się sukni min rownież za sprawą sukni Kasieńki i innych - jak się człowiek naogląda to potem się tak robi a ostatecznie okazało się, że nie zamieniłabym sukni - bo ją wybrałam i pasowała do mnie pomijając fakt totalnej niewygody, ściskania, ciężaru i tego że była za długa a podczas sesji plenerowej wylazło mi koło z halki i stała się powłuczysta totalnie już to jest super ta moja suknia zwłaszcza jak wisi ;> i jeszcze Kasieńko co do wygody to mam takie zdanie, że zupełnie co innego jest mierzyć suknie i skupiać się na odczuciu wygodnia/nie wygodna a co innego w wirze zdarzeń - ja niewygodę sukni odczułam na koniec jak usiadłam
|
||
|
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rodzice - co wybierasz? Chleb, sól czy Pana Młodego? Panna Młoda - Pana Młodego a chleba i soli dorobimy się powoli. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę już Wam truła, ale naprawdę myślę o sobie w tym momencie fatalnie.
Bardzo Wam dziękuję za słowa pocieszenia. Na nikogo absolutnie się nie obrażam i proszę więcej o to nie pytać! ![]() Obrażę się jeśli ktoś będzie wobec mnie nieszczery! Bardzo cenię sobie Wasze zdanie. Nie wiem jak dożyję z tym przygnębieniem do środy... ![]() W środę kolejna przymiarka. Aż nie chce mi się tam jechać. W sumie to już sama nie wiem czy nie jest mi to wszystko takie obojętne! Oprócz Pana Młodego wszystko mi obojętnieje! Echhh... wybaczcie mi moje drogie , ale muszę się komuś wygadać z moich smutków. Tak poza tym to wczoraj <razem z moim podłamaniem> pojechalismy na koncert naszej orkiestry <znaczy się próbę> , grali dla nas chyba z 2 godziny. Nie zmieniłam zdania i uważam, że są rewelacyjni!! Mimo iż grają tylko dla znajomych, a sami pracują gdzie indziej i tylko grają po weselach jak im się chce. Aż mnie nosiło jak tam siedziałam!!! Nauczyli się dla nas FEELA- <wiem wiem beznadziejne mają piosenki, ale dobrze się przy tym bawi> i stwierdziłam że nasz <perkusista a zarazem wokalista> Grzesiu śpiewa to lepiej niż w oryginale!!! Chociaż ta myśl mnie podtrzymuje przy życiu... że zespół będzie fajowski!
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uśmiech poproszę
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaproszenie na n-k przyjęłam Twoje zdjęcia na n-k no cudo po prostu ![]() sanetka mama panny młodej pyta się: "Co wybierasz chleb, sól czy pana młodego?" panna młoda odpowiada: "Chleb, sól i pana młodego, by zarabiał na niego" kina2807 kolejna przecudowna relacja ![]() Idę się jakoś ogarnąć przed pracą. Dopiero wstałam i co jest pierwsze Wizaż, a później śniadanko
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
Dobra znów się muszę odezwać....
Kasieńka biodra masz szerokości ramion czyli jesteś proporcjonalna i o to chodzi kiedy mamy doczenienia z suknią rybką, figura klapsydry sprawdza się tu w 100% Sama marzyłam o takim kroju sukni, ale mam 177cm i taka suknia jeszcze bardziej mnie wydluza i wysmukla( co nei jest wskazane) Kolejna sprawa o której wspomniały dziewczyny to biuścik, fałdeczki muszą być ujarzmione ![]() Ostatnia bolerko, wygląda jakbyś miała go po starszej siostrze, masz takie grube ręcę w nim, strasznie długi rękaw (dochodzi do kości palców)... i jakoś (moze to wina zdjecia) duzo jest materialu miedzy biustem a pacha.Porównaj zdjecia w bolerku i bez ![]() Mierzyłam podobne bolerko do Twojego i było one dopasowane. Zobacz na foto. Tak to suknia mi się bardzo podoba ![]() Koniec, bużka dla was
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

Wy też tak macie 
Wlazłam na Sarnią Skałę
Widoki niesamowite !!!!!
Tam widzisz tą magie
dawaj te fociaki dawaj 

Przecież wyglądasz w niej świetnie

o
), fajnie dobrany welon i to bolerko... jeszcze fryzik itp i ten piękny bukiet i będzie ekstra
to ze wzruszenia, jak to sobie wyobraziłam
)

bo mąż oczywiście w Polsce 

rozmowa........
daj znać co i jak