![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Kasieńko, Dageciku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na butki się napatrzyłam ale na razie nie kupuję ![]() kasienka1985 trzymam kciuki oczywiście za przymiarkę ![]() A co do sytuacji z bratem to brak słów... ja nie rozumiem takich bab! u mnie w rodzinie jedna zabrała cioci syna ;/ a taki dobry chłopak był... ech... szkoda gadać, nasze teściowe to mają farta nie ![]() daget ahahahaha uśmiałam się z tej pogoni na 15... 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
ale sie za Wami stęskniłam... zdjęcia na nk zdążyłam wstawić, ale relację dla Was zostawiłam sobie na deserek... Pomieszkujemy z (heh...z przyzwyczajenie chciałam napisać z TŻ-tem... ![]() ![]() Pozdrawiam moje wszystkie Kobitki kochane...no strasznie bez Was mi sie nudziło... dla tych z 30.08.2008 buziaczki , tzw współpracy(bo w tym dniu razem sie stresowałyśmy i cieszyłyśmy jednocześnie ![]() dla tych, które miały ślub po mnie dużo przyjemności w życiu, radości i przede wszystkim miłości... 30.08.2008 7:00 Wstałam...patrze przez okno, a tam niebo czyściutkie zero chmureczki, a w piątek przecież tak lało ... ![]() Zjadłam z bratową śniadanko, zaczęłyśmy sie szykować do wyjścia... 8:00 Makijer (wiem wiem...powinnam odwrotnie, ale nie dało sie inaczej) o 9:00 siedziałam u fryzjerki ![]() Najpierw wałki, potem suszyła...bla bla...i zeszło 2 godziny ![]() o 11:05 wyszłyśmy od fryzjerki ![]() Weszłam szybciusio luknąć na butki(na poprawiny) i oczywiście kupiłam...heh ![]() a moja bratowa jeszcze weszła i wypatrzyła bolerko...bo troszku wietrzyk był...czyli o 11:20 wyjechałyśmy... a o 12:00 miał być już (wtedy jeszcze) Tż, bo o 12:30 sesja.. Ubrałam bieliznę, brat ubrał mi pończoszki, bo mama i bratowa mały tipsiki, wiec ktoś musiał... ![]() Potem raz dwa suknia, a tu coś mi zjeżdżać zaczyna... ![]() A ja wtedy to taki luzik miałam, że szok...nic stresu..aż sie martwic zaczęłam heh... Uszykowana wypachniona, wypindrowana ...stoję w pokoju i czekam...... Są... (patrzę przez okno jak wjeżdża auto) ![]() ![]() NA sesji wyrobiliśmy sie świetnie, ale co sie ufajdałam, to masakra, od drzewa ubrudziłam sie korą, była delikatna rosa po piątku, wiec jakieś plamki, a u fotografa w aucie jak nas podwoził troszku dalej na ruiny od smaru... ![]() ![]() ![]() Wyczyścił co trzeba, wróciliśmy(w aucie jechało sie bajecznie-przyciemnione szyby...) każdy patrzył, ale nic nie widział.. ..potem kamerzysta wpadł, Błogosławieństwo ...mama sie wzruszyła, jak i pozostali, ale nikt nie płakał...a mało brakowało... Potem do autka i dokościoła... I tu położeni wszyscy byli, bo K. sie tak wzruszył, że nie mógł w pewnym momencie wydobyć słowa...ja łezki w oku, mama K. szlochała, az moja ja podszturchnęła...heh, nawet koledzy nasi łzy w oczach, ksiądz sie zapomniał i przestał na chwilę mówić, jak było Ja, I... i cisza, potem otrzeźwiał i mówił mi dalej... Tak pięknie do nas mówił, że nie mogłam sie nadziwić.. bratowa ślicznie przeczytała czytanie... ![]() Przed kościołem stał wielki karton( z balonikami) ![]() Potem życzenia i ryż i pieniążki rzucali... ...do aut... były 3 Scanie, o których wcześniej wiedzieliśmy..., które jak tylko nas zobaczyli po wyjeździe z drogi kościoła zaczęły mega trąbić... Mieliśmy po drodze 15 bramek, z czego na kilku stolik z szampanem, na jednej grał znajomy na organach elektrycznych ...tańczyliśmy na ulicy..ludzie powychodzili z domów , bo taki hałas robili trąbkami od ciężarówek... Potem sala...jedzenie super, muzyka sie podobała, Pierwszy taniec sie strasznie podobał, każdy pytał czy na kurs chodziliśmy, a my nie chodziliśmy przecież...heh....ale pomyliłam sie przy końcu...eh...no nic... tanczylismy prawie z wszystkimi, piliśmy(można tak napisać, bo z kieliszeczkami na sznurku obeszliśmy wszystkich, fakt, ze po łyczku, ale liczy sie...) Około 4:30 porwali mnie dwaj mężczyźni..heh, znajomy przywiózł bryczkę... ![]() Było tak pięknie, ze nawet nie marzyłam o tak pięknych chwilach... teraz wspominany, oglądamy zdjęcia... ![]() I nie żałuję, że to już po, bo warto było przeżyć coś tak pięknego, żeby teraz móc wspominać, mówić o tym, oglądać ślubne zdjęcia... Przepraszam za opowieść, ale komu jak nie Wam mogłabym to napisać... ![]() No i fotki może jakieś Wam wstawię, bo zapomniałam... ![]() wes1.jpg wes2.jpg wes3.jpg wes6.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Iza no piękna relacja, rozmarzyłam się
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę Wam jeszcze raz wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Izuś ale za co Ty przepraszasz? Przecież my się tego nie mogłyśmy doczekać
![]() ![]()
#2347 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A najlepszy był moment jak mąż rano wstał, ja wracam z łazienki i patrzę a on siedzi w majtolach na fotelu i zdjęcia ogląda ze ślubu...piękny widok... Aha..bo zdjecia ślubne fotograf nam przywiózł na slub o 24:, a o 1:00 zaczęły sie poprawiny...wiec na prezent juz mieliśmy fotki nasze w ramkach mega duże.., do tego takie serducho z podziękowaniami...coś w stylu tej ksiażki...i kosz z kwiatkami.. pozdrawiam aguś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Staram się cieszyć
![]() Dodatkowo odezwała się do mnie dziewczyna mojego brata, a jest póki co za granicą. Wkręciliśmy ją w organizatorkę rzucania ryżem i płatkami kwiatów. Ucieszyła się ogromnie, mówi że to dla niej zaszczyt i jakby mogła mi jeszcze jakoś pomóc to mam pisać. I pisze że już nie może doczekać się ślubu i wesela. I od razu mi się tak cieplutko na serduszku zrobiło i humorek poprawił ![]()
#2351 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Wtajemniczenie
|
Izulek przepiękna relacja-ciary mnie przeszły i łezki poleciały a wyglądacie przecudacznie
![]() ![]() ![]() WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE SŁONECZKO ![]() Kasieńko ![]() ![]() i współczuję Ci z powodu bratowej ![]() ![]() ![]() co do swatowej to ona łaski nie robi bo Twojej Mamie należy się prawnie dzień wolny na Twój śłub-tylko ta atmosfera w pracy pewnie jest dobijająca. a brata to przez kolano i ![]() Daget wiem, że ten remont to ostatnie co byś chciała mieć teraz na główce, ale jak piszę Agunia i Monai robicie to dla siebie ![]() ![]() ![]() Monai tak to jest placek ziemniaczany taki duży złożony w pół z pysznym sosikiem ![]() i gdzie Ty jesteś brzydka i gruba???????????????????? ????????????????????????? ?????????się pytam???????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??????????wystarczy że hakę schowam i się trollki lęgną a kysz Aguniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Ach dziewczyny dzis juz mi lepiej, ale wczorajsze agromadzenie zlych wiesci poprostu przydusilo mnie. Mamy juz wizje mieszkania, wybrane kolorki i pierwsze plany dzialania na najblizszy czas, tylko wlasnie ten czas nam sie przedluzy na mozliwosc zamieszkania tamze.
![]() Izus swietna relacja, a zdjecia miodzio. Mnie caly czas jakies nowe wyarzenia przychodza na mysl. Sytuacje o ktorych nie pisalam wam, ale to juz moje wspomienia ![]() A to ,ze jak sie cos wali i nagle zjawia sie pomoc i ktos swoim optymizmem nas zarazi to siweta racja, wiec wszystkim PM przed tym dniem zycze jak najwiecej takich Aniolow ![]() A teraz napisze wam o pewnym wydarzeniu w ktore zostalam wmieszana, i nie wiem czy juz Wam o nim pisalam. Wiecie ze jestem liderka zespolu muzycznego, ktory spiewa na slubach w kosciele. I otoz 16 sierpnia spiewalismy na slubie dziewczyny (pseudo mojej znajomej), ktora przed tymze slubem stala sie bardzo wylewna wzgledem mnie. I zaczelam czuc taka niezdrowa rywalizacje slubna.... Jak wrzucilam zaproszenie slubne na NK, to ona po niespela dniu wrzucila swoje. Potem okazalo sie ze chodzimy do tej samej szkoly tanca i nasza instruktorka nas pomylila (jesli chodzi o date slubu). Dziewczyna w kosciele w ogole sie nie udziela a jej matka (pani kurator) wymyslila sobie zeby na slubie zaspiewal nasz zespol + chor+ skrzypce + aria Ave Maria ze wskazaniem na wykonawczynie..... Bo ma takie widzi mi sie. I oswiadczyla o tym na 2 dni kiedy wszyscy wyjezdzali na miesieczy urlop i nie byla w stanie pojac ze tak sie nie da, aby zgrac 50 osob na jedej probe przed ich slubem. Stanelo wiec na tym, ze piewalismy tylko my i zalatwilam im skrzypaczke i wokal do Ave. Oczywiscie w miedzyczasie cwiczyli podchodzenie do oltarza i podpytywali mnie jak u nas z przygotowaniami i repertuarem. Nie wspomne o tym, ze ich goscie wjechali samochodami pod same drzwi kosciola na plac koscielny (gdize tenze plac od 20 lat nie widzial auta) i ksiadz z ambony zarzadal aby auta wyjechaly z placu a podejscie do oltarza skaszanili na samym poczatku wlasnym roztrzepaniem. W zwiazku z tym, ze mlodzi wyjechali a Rodos w podroz poslubna na naszym slubie pani kurator stala sama na koncu kosciola...... I po zakoczonej ceremonii byla wsciekla, az piane miala na ustach... Gdyz to my mielismy zespol + chor+ trabke + bongosy + skrzypce + operowe spiewanie. A jak przy wyjsciu z kosciola z choru opuszczano nam kosz pele kwiatow ona krzyczala w nieboglosy ze SPADA!!!!!! Ku mojemu zdziwieniu w pniedzialek po slubie chcielismy obejrzec zdjecia mlodych z Rodos, wiec wchodze na NK i szukam jej w znajomych, szukam i szukam, i... szukam.... a jej nie ma..... Wiecie co? Usunela mnie..... Czujecie bluesa? To sie nazywa miec tupet..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
daget za mój komentarz do tej całej sytuacji niech posłużą te minki:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No co za ludzie...
#2356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pytania to -> tu i tu i tu... ;p daget no są na ziemi takie trole ![]() ![]() ogarnę się trcohę bo mąż za godzinkę wróci z pracy ![]() ![]() ![]() edit: a nie jeszcze nie idę podgrzać zupki bo wystygnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Wtajemniczenie
|
Daget na chorobliwą zazdrość nic się nie poradzi
![]() Ty jesteś Mężatka z klasą a jej tego brak.nie gryzsie pazury. swoją drogą chore to jakieś ![]() Monai a cio będziesz robić??? ![]() i ![]() ![]() też uwielbiam ziemniaczersy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Wtajemniczenie
|
zmykam do domku
![]() do wieczorka ![]() Kinuś wstawaj-czas do Męza ![]() monai zupka podgrzana???? ![]() zmieniłam avek bo mi się odechciało przez tą dziurkę przeciskać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
podgrzewam zupke
![]() ale skucha - woda się skończyła na herbatke a mi tak mięta by się przydała ![]() Liluś przyznaj się, że jak odeszły stresy przedślubne nie dajesz już rady się przecisnąć przez dziurkę i dlatego zmieniłaś ![]() Ja wróciłam do starego avka bo wczoraj nie miałam ochoty (PMS ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe jak tam przymiarka Kasieńki? ![]() Znalazłam broń na PMSowego stolca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
noooo niektore to maja tupet nie powiem,
![]() Izus dziekuje za komplementa, moj Ty Szerloku Holmesie :P Ja tez czekam na mezusia i fruuuuu do remociku.... Ale juz glodna jestem.... porazka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||
Wtajemniczenie
|
czy ktoś zauważył, że mnie nie było, czooo??
![]() super sprawa, opłata to w przeliczeniu na PLN-y to ponad 50 zł, plus przesyłka ![]() a fuuuujjjjjjj......... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. jajecznice z cebulką też lubię ![]() 3. że kto gruby i brzydki????????????? masz za gadanie głupot ----> ![]() ![]() 4. z tym wiekiem to ![]() ![]() izka ![]() ![]() ![]() ![]() Kasienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja pojechałam sobie dziś do miasta na zakupki ![]() ![]() ![]() aaaaa... i najważniejsze będę miała męża za pare godzinek w domciu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio to mrygało mi przed oczyskami i wkurzało ![]() podziel się linkaczem ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę powrotu Męża ![]() i zauważam jak Cię nie ma łŁobuziaro ![]() Kasieńko ![]() ![]() idę pobuszować na allegro-kierunek Płaszcze ![]() p.s a mleko jest super z miodkiem i czosnkiem-piję jak jestem sama, albo jak B choruje-oboje wtedy woniamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zadomowienie
|
Iza piękny opis i zdjęcia, a ja w kóncu dzisiaj zrobiłam album ślubny, zajeło nam to z siostrą prawie pół dnia bo tyle zdjęć było ale efekt końcowy super, mogłabym go oglądać non stop
![]() ![]()
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Rozeznanie
|
Nonono mezatki, ale relacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz mam fotki ![]() ![]() ![]() sanetka pytalas co sie swieci do domu: my od mojej mamy dostalismy obraz (Swieta Rodzina) taki ryngraf (czy jak to sie pisze-w srebrze z drewniana otoczka) a sami kupilismy sobie jeszcze modlitewniki i rozance i to wszystko poswiecil nam ksiadz! a my juz za tdzien wyjezdzamy ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Obiecałam zdać relacje z prób halkowych więc proszę bardzo. Poszło nadzwyczaj dobrze
![]() ![]() Czyli po prostu ![]()
#2369 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i oczywiście czekam na fotki ![]() Cytat:
![]() to teraz wygrzewanko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Oj to chyba później, mój skarb zafascynowany od jakiegoś czasu militariami ogląda jakiś dokument o wojnie w Afganistanie. Wygrzewanko poczeka, ale co się odwlecze, to nie uciecze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.