|
|
#2461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Cytat:
ależ z Ciebie lasencja jest ![]() Cytat:
Cytat:
aleś mi smaka narobiła![]() ja już ja co dzień popijam kawkę, ale dziś zamiast bułki mam serek z brzoskwiniami ![]() buziaki i miłego dnia |
||||
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() u mnie pochmurno i duszno a u Was? mój Mąż nie przyjedzie w ten weekend i musze odwołać i przełożyć plener na inny weekend a już się cieszyłam że założę kiece jeszcze raz co się odwlecze to nie uciecze![]() Kasieńko czekam na foty z makijera ![]() miłego dzionka |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
wyjasnilo sie wczoraj wszystko. TZ powiedzial ze jak ostatnio byl po odpis chrztu to siostra wpisala z tej jego karteczki do akt to bierzmowanie (ja o tym nei wiedzialam). poszlismy jeszcze raz, TZ przedstawil sytuacje, zapytal dlaczego jak bylam rano to nikt nawet nie raczyl tego w dokumentach sprawdzic tylko od razu splawiaja przeprosili, dopisali co trzeba i dzis juz bylam w naszym Kosciele.poprosilam ksiedza zeby nam slubu udzielil. i zgodzil sie wiec powiedzialam ze ja juz pojde bo to wszystko ael chyba nawet nei zauwazyl/a teraz mam durne mysli ze moze nie dopisal potem do konca czy cos. i ze inny nam slubu udzieli a bardzo jego chcielismy.paranoja normalnie ![]() jade dzis na druga przymiarke i na spotkanie z dekoratorami.
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słonko oddychaj głeboko! Ważne , że już jest wszystko ok! Poprosimy o fotecki z przymiareczki!
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Liluś - przykro mi z powodu gniazdka, ale na pewno znajdziesz lepsze i piękniesze i w ogóle takie wasze (wiesz o co mi chodzi mam nadzieję) Milibili - kolejna przecudna PM, jak wszsytkie tutaj czekoladka79- ja też trolla nie widzę, a nawet dla lepszego widzenia włożyłam okularki na nosek, trollów brak kasieńka - oczywiście, że ślicznie monai - dzięki za wczorajsze dzień dobry, a ze szpilek wczoraj znów nici, bo jak wróciłam z treningu to już na szpilki nie było siły, bo padałam na nosek ava80 - wynika, ze jesteśmy przykładami, że nawet jak się zawali nba maksa to potem się prostuje i i jest piękniej niż mogłybyśmy sobie wyobrazić jak tak oglądam Wasze zdjątka to już czekam pierwszych przymiarek, w celach poprawek, bo suknia czeka na razie na krawcową, która chwilowo nieobecna jest a tymczasem wracam do pracy, bo dzisiaj to od rana kipię ze złości i muszę jakieś straszne głupoty i zaniedbania innych odkręcać ![]() życzę Wam dobrego dnia
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotek nie obiecuje bo nie zabieram aparatu (boje sie w pociagu i w ogole ). jak mama bedzie umiala zrobic telefonem to beda
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
Sanetko policz do 10 i uśmiechnij się-też miałam czarne myśli i się dręczyłam i przy okazji bliskich
![]() Katarzinka wiem o co chodzi dziękuję.gniazdko już mamy-kłopot w tym że moja przeprowadzka się opóźni bo dopóki nie sprzedam domu to się nie przeprowadzę.ale nie będę Was zanudzać
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
Liluś - sorki właśnie załapałam, że źle Cię zrozumiałam - ale i tak wiem, że będzie dobrze
tak mnie podkurzyli w pracy, że chyba jakoś uciekła mi zdolność kojarzenia ale i tak im wszsytkim jeszcze pokaże !!!
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak będziesz po przymarce to wklej fotki ![]() ja w sobotę rano odbieram moją z czyszczenia
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Misiunie
dziewczynki malinki potrzebuje pomocy w ułożeniu maila do ludzi (rodzina męża), którzy nie byli na ślubie, ale przysłali kartkę i pieniążki, więc wypada im podziękować, ale jakoś nic mi do głowy mądrego nie przychodzi pomożecie??
|
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chwilkę pomyślę, może coś mi wpadnie sensownego do główki
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ja wiedziałam, że zawsze i w każdej sprawie można na Was liczyć
|
|
#2473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć robaczki moje
Cytat:
A potem zaczęły do mnie spływać pozytywne opinie co do niej, paru znajomych bawiło się tam na weselach i mówili że fajnie było, sala ok i jedzenie smaczne.Co do właściciela, to nas kucharki trochę postraszyły, że zdziera na wszystkim, że ponoć za samo wypożyczenie stanowiska na wiejski stół 200zł bierze, że 100zł za chłodziarkę itp. O niczym takim u nas nie było mowy, jedyny dodatkowy koszt to 100zł szkodowego. I tyle, nawet ceny nam nie podniósł a ponoć wszystkim podnosił w tym roku o 10% ze względu na podwyżki ostatnie wszędzie. Myślę po prostu, że jak widzi przed sobą jakąś ciapę z której można zedrzeć to dopiero wtedy próbuje. Jeśli chodzi o dekoracje, to mówię od razu, że tutaj nad dekoracją z żywych kwiatów pieczę trzyma teściowa. Oni nie będą w stanie nam zrobić tej wiązanki która leży przed młodymi, więc robi ją teściowa (za kwiatki my już nie płacimy nic dodatkowo, on płaci z tej kasy co dostał od nas) i facet, żeby te dekoracje w bukietach się nie pogryzły (oni już je sami zrobią) umówił się z nami na giełdę i sami wybierzemy kwiaty jakie chcemy. Póki co jedyny minus o jakim słyszałam, to taki, że trzeba pilnować kelnerek bo potrafią ukraść jedzenie. I tyle. Cytat:
Lepiej wszystkiego dopilnować niż zauważyć za późno ![]() A co do stresa, to ja go miałam wcześniej, a teraz o dziwo pełen luz Humorek dopisuje, przestałam się wydzierać na wszystkich naokoło i chodzić zła jak osa. Aż się mnie mój TŻ spytał, czy ja czegoś chce że taka miła jestem bo aż uwierzyć nie może Cytat:
Sama widzisz, że z bierzmowaniem się wyjaśniło, to i tu będzie ok. Bądź dobrej myśli!
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastuś szukam czegoś, ale nie wiem jak mi pójdzie bo mam w pracy kołowrotek
![]() cześć Aguniu |
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jest u mnie burza
|
|
#2477 |
|
Przyczajenie
|
hej mam pytanko! Czy był ktoś na weselu w HOTELU BARON - Nadarzyn ?
))))
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranka......
uppps to juz prawie poludnie..... ale sobie pozwolilam dzis pospac i nikt mnie nie budzil nawet.... ![]() Pogoda paskudna, zimno i pada deszcz.... az nic sie nie chce Zaczne od tego ze dzewczynki sukienki przymiarkowe superasne!!!! Kasienko w koncu sie usmiechasz no i jestem w Kasienka bedzie miec kfiatuchy !!!! Wprawdzie nie na kiecce ale sa hihihi. Wygladasz jak SYRENA i powiem szczerze ze dasz rade siedziec. W mojej sukience byl mocno wiazany tyl i tez myslalam ze nie dam rady wysiedziec, oddychac i jesc ale ciezko bylo mi ja sciagnac po weselu tak dobrze sie w niej czulam. A przy tej szeleczce to nie wiem czy cos na szujce jest w ogole potrzebne, jak juz to bardzo delikatne. No i bardzo dobrze ze poprawiaja to bolerko bo jak dla mnie bylo ono nijakie i za duzo tego szcztucznego zlota mialas..... Czekoladko no no no nie pogadasz lasencja z ciebie i ta karnacja..... Super dobor kolorystyczny i ten ogonek z tylu, to podpiecie moze takie jakies dziwnawe ale moze mi sie tylko wydaje. No i ten biuscik, jak ja zadroszcze jak kobitka ma czym oddychac. Upppssss jakby to moj Skarb uslyszal to by sie obrazil na smierc, gdyz on woli te moje wypierdki hihihi.Katarzinka policz do 10 wez gleboki oddech i pomalutku...... Ava super ze jestes.... opowiadaj
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta - tak myślę o tych podziękowaniach
po pierwsze to nie wiem czy wolisz jakiś gotowy wierszyk czy chcesz tak od siebie napisać - ja nigdy staram sie nie korzystać z gotowych wierszyków. I myślę, że jakbyś wolała napisać od siebie to oczywiście wymień wszsytkich imiennie, potem napisz, że rozumiesz, że nie mogli być z Tobą (w zasadzie z Wami) w tym ważnym dniu, ale wierzysz, że byli z Wami myślami i podziękuj serdecznie i od serca za prezent - możesz też jakąś fotkę Waszą ślubną dołączyć. A myślę, że inne dziewczyny też coś wymyślą i coś wybierzesz w sam raz Daget dzięki, ale jak się kipi wsciekłością , za to że ktoś partaczy swoją robotę za którą karze sobie słono płacić,a Ciebie za to opierniczają to głębokie wdechy nie pomagają raczej ale już trochę odkręciłam więc już lepiej
|
|
#2480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakaś jesienna handra czy co?? ![]() Kakusia czy Ty masz dziś urodzinki?? ![]() daget ale sobie pospałaś
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
A owszem!
Kakusia nasza dziś ma urodzinaski! Aguniu- dzięki króliczku za tą stroneczkę! Na jednej w cholercię szukania, bo pojedynczo trzeba każdą fotkę otwierać <nie ma miniaturek>, a na drugiej wczoraj szukałam. Nie ma mojego storczunia!!! Mamuśku, ale będę unikalna! Niedługo na makijera!! Trzeba wywalić 80 zł z lekka , no ale cóż ...
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie:
Karolinko!!!!! STO LAT!!! Dużo szczęścia i miłości!!!
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Kakusiu skoro dziś urodzinkujesz to STO LAT STO LAT
Niech Tw życie będzie pasmem nieustającego szczęscia , radości i miłości
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusiu nasza najsłodsza, żyj nam sto latek albo i dłużej. Dużo uśmiechów, miłości, radości i przede wszystkim- życzliwości innych osób. I buziaków moc dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusiu Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo szczęścia!!!!
|
|
|
|
#2486 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za te wstepne informacje
troche sie uspokoiłam bo jade dzis zamówić wstepnie termin .... życzę wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Kakusiu wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek:cmok
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
100 lat!!!! 100 lat !!!! Niech zyje zyje nam....... A kto? Kakusia !!!! Niech spelniaja sie Twoje najskrytsze marzenia i idz droga serca......
|
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyneczki
![]() Kakusiu: Z okazji narodzin Twoich rocznicy Izazusia z serca Ci życzy; Usmiechu na codzień oraz od święta nawet gdy buzi mocno napięta Mądrości szczyptę która ukoi lęk przed decyzją, której się boisz Wiele radości i zrozumienia oraz miłości co świat odmienia Pamiętaj także , ze cie wspieramy I mocno kciuki za Was trzymamy ![]() Kasieńka ślicznie wyglądasz!!!!! Już wiem czemu syreny działały tak na facetów ![]() Czekoladka miałaś rację- jesteś kłamczuchem!!!!! Tylko kłamczuk mógł ściemniać że jesteś nieładna/za grupa itp!!! Swietna panna z Ciebie ( słowo Prawdomówcy)
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

, może troszku się zmyje...>![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

powiem tylko - otwieram mężowiu drzwi a on z rozbłyskiem euforii w oku "to u nas tak pachnie!"
a jak nakładałam, to się pytał czy drzwi dobrze zamknęłam bo się sąsiedzi zbiegną hihihi a tak poza tym to już nie mam przygotowań do ślubu 
aleś mi smaka narobiła

przeprosili, dopisali co trzeba i dzis juz bylam w naszym Kosciele.
(boje sie w pociagu i w ogole
). jak mama bedzie umiala zrobic telefonem to beda

- gdy będę ją odbierać> zobaczymy jak to zrobią i ewentualnie poprawimy>. 

hand-made: urodzinowo na 40tkę