![]() |
#2521 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Czekoladko Ty jesteś slodko niemożliwa Diabelku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak apropo murzynów to co sądzicie jakbym sobie takie mini afro zrobiła (dzasti nie komentuj - tatko jest dziwnym murzynem z prostymi włosami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
czekoladko, no po prostu leżę ze śmiechu z tego rowerka Ty wariatunciu
![]()
#2525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Wtajemniczenie
|
też leżę
![]() i teraz kto mnie podniesie? ![]() Czekoladko spróbuj fryzkę i koniecznie pokaż zdjątka -moja Ty Córko Czarnego o postych lokach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() niby śmiech to zdrowie, ale dlaczego potem boli brzuch i poliki ![]() ![]() a fryzurka afro to może i dobry pomysł ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 |
Wtajemniczenie
|
ech jak zawsze zeżarło literkę miało być o PRostych oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
haha, a ja nawet nie zauważyłam że tej literki tam brakuje
![]() ![]()
#2530 |
Wtajemniczenie
|
nawet nie zauważyłam tej literówki
![]() ![]()
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
uff, to jednak nie tak źle ze mną
![]() robaczki moje ja zmykam spać, do jutra ![]()
![]() |
#2532 |
Wtajemniczenie
|
w moich postach często roi się od literówek tylko dziwnym trafem zauważam je dopiero po wysłaniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Aguniu
![]() Ty dzastunia też śpij słodko ![]() dobranoc ja uciekam bo to godzina duchów i zaraz zacznę straszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Wtajemniczenie
|
ja też już chyba pójdę lulać
![]() dobranoc ![]()
![]() |
#2536 |
Rozeznanie
|
Wyrobiłam się późno. Ale dobrze, że w ogóle :P
polecam takie wakacje po ślubie i taką "jajową" sesję ![]() http://picasaweb.google.pl/marek.zyw...y=HK9DBiIQq6M# karta pamięci - 50 zł. suknia slubna - 2000 zł. aparat - 4500 zł. wspomnienia z sesji - BEZCENNE!! ![]() ![]() ![]() ![]() ps. dla Wszystkich pozostałych buźka i miłego oglądania już dziś.. ![]() relacja ze ślubu jutro ee..pewnie dziś... ![]()
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna ![]() Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2008-09-11 o 23:51 Powód: bo pisze się kurna aparat a nie pararat... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
co za dzien byl wczoraj
suknie nadal bardzo mi sie podoba ale... miala byc wczoraj skonczona a nie byla ![]() ![]() bolerko to kawalek materialu na szybko zlapanego a welonu nie uswiadczylam. mierzylam jakis ecru z tekstem ze bedzie taki sam tylko z bialej koronki a zdobienia takie jak na sukni... nawet nie bylo sensu zdjec robic potem spotkanie z dekoratorka. tak jak przeczuwalam przez to ze tak pozno sie z nia spotykam nie mialam wyboru w kolorze ![]() ![]() juz mialam zdecydowac sie na rozowo- biala (nawet nawet chociaz to nie bylo to idealne) i babeczka widzac moja smutna mine podumala, pogadala z mezem....i powiedziala ze zrobia mi pomarancz ![]() tyle ze przez to moje chciejstwo cena troszke wzrosla ![]()
#2538 |
Zadomowienie
|
Liluś ja Cię słonko podniosę (a tak serio to nie uważacie, że to jest bardzo ciekawe wizażowe zjawisko bez grama alkoholu przewracać się ze śmiechu)
![]() ![]() Moje loki nie są tak do końca PROSTE .... ![]() I proszę pogońcie mnie, bo zawieszki leżą rozgrzebane, wizytówki też rozgrzebane, z albumów dla rodziców zrobiłam ...... okładki ![]() ![]() Wszystko mnie boli po wczorajszych lekcjach indywidualnych tańca .... buuuuu , oki zmykam bo ja mnie namiezry bankowe oko wielkiego brata to będę się musiała tłumaczyć z klikania na forum podczas pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() izazusia - trzymam kciuki za studia !! czekoladka79 powodzenia na rozmowie - dasz radę i mówi Ci to osoba, która już na doktoracie siedzi 4 roczek a my dziś idziemy obrączki zamawiać - i jak zwykle mam emocje i to wielkie ![]() a mój TŻ to sie nie stresuje ślubem tylko najbardziej się przejmuje trzaskaniem, dzień przed ślubem - pewnie dlatego ja się przejmuje wszsytkim ![]() a mi krawcowa (zresztą moja ciocia, ale za to świetna wiem ze nic nie zawali) powiedziała, ze przymiarki i poprawki to 3 tygodnie przed ślubem i ja oczywiście panika, że nie zdążymy i w efekcie śniło mi się, że do ślubu szłam w dżinsach ![]() buziaki dla wszsytkich ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u was też dzisiaj tak mgliście i pochmurno? ava piękne zdjęcia ![]() sanetka mam nadzieję, że Twoja sukienka będzie wyglądać tak jak sobie wymarzyłaś ![]() czekoladko masz rację tylko tutaj można się turlać ze śmiechu bez procentów ![]() ![]() ![]() ![]() katarzinka pochwal się obrączkami ![]() ![]() Kasieńko Cudaczku jak tam????? ![]() Izazusia ![]() a gdzie to się podziewają nasze ranne Pisareczki? ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem ![]() ![]() u mnie też ponuro i na dodatek mnie dopadły wczoraj wieczorkiem jakieś ponuraki i siedzą w tej mojej głowie i nie chcą wyjść ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
Witam słoneczka
![]() ![]() ava zdjęcia cudaczne ![]() czekoladko, do roboty, bo jak sama widzisz haczka Liluś już poszła w ruch a z tym nie ma żartów! A u nas za oknem też szaro i buro, brrrr ![]()
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Widze ze fajofsi wieczorek mnie ominal.... Prosze prosze co niektore tu ze smiechu sie po podlodze turlaly. Mam nadzieje ze zadna nieopatrznie nie sturlala sie ze schodow
![]() A ja oglaszam wszem i wobec ze wczoraj uroczyscie zesmy z Mezusiem zeskrobali farbe z 2 scian aszej wneki sypialnianej.... Wygladalismy jak dwa stworki potworki ale fajnie bylo, do dzis nie moge sie pozbyc farby i tynku z dziurek w nosie ![]() Dzis natomiast od rana juz stalam w kolejce do labolatorium analitycznego i czekalam na badanie. Takze dzionek zaczelam wczesnie rano, zaraz biore sie za sprzatanko i przygotowanie rzeczy do wywiezienia na remontowane mieszkanko, bo co by sie tam nam nie przydalo... (reczniki kapielowe, radio, zegar, drabina, plyn do kapieli, zarowka, krzeslo, czajnik, szklanki, kawa, herbata, srubokret itd).... Dobrze ze jakas szafa tam stoi to pomiesci nasze szpargaly heheheh. A w ogole to jestem pod wielkim wrazeniem... doktorantki ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-12 o 09:54 Powód: 500 post |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
daget tak troszkę zazdroszczę tego remonciku. Też już bym chciała mieć swoje 4 kąty i się remontować
![]()
#2545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ponuraki przepędzam ![]() ![]() oooo proszę Agunia i Dagecik ![]() ![]() to jeszcze kilku brakuje ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-12 o 09:51 Powód: bo się pokazały Laseczki:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Wtajemniczenie
|
daget ja sie doktoryzuje z dziedziny .... energetyka
![]() czekoladka co do karty kredytowej - ja musiałam wyrobić, żebyśmy mogli zarazerwować nolegi na podróż poślubową, a że żadne z nas nie miało to ja miałam korzystniejsze warunki w banku wiec padło na mnie, ale przynajmiej nie musiałam mieć konkrtnego limitu.
![]() |
#2547 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() ava zdjątka cudo ![]() ![]() sanetka będzie dobrze, zobaczysz ![]() ![]() czekoladka widzę, źe dziewczyny juź Cię pogoniły do roboty, więc ja już sobie daruje baciki, bo jeszcze ktoś pomyśli, że tu jakaś przemoc panuje ![]() ![]() daget ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
cześć Kochane moje
![]() ja nawet nie miałam jak napisać rano ![]() ![]() buziaki Skarby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() uśmiałam się z tej murzyńskiej wioski ![]() ![]() a ja dzisiaj miałam sen że jestem w ciąży... ![]() tak no jakbym się obudziła dzisiaj i była w ciąży... tak realnie ![]() najśmieszniejsze, że we śnie Wam pisałam na wizażu że zostaniecie ciociami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kinuś Ty się tam nie przepracuj ![]() Dzasta jak tam Ci się spało? ![]() Daget a jak Twoje zdrówko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.