Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 18:40   #3061
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Dinulka, nie ma za co

Cytat:
Napisane przez buba_zguba Pokaż wiadomość
Karkki! Mi się wydaje, że niekoniecznie zależy to od mocy rażenia zapachu.
Ekstrakty z wydzielin zwierząt też szybko się psują.
Tu nie o moc rażenia chodzi tylko o chemię
Wszystko prędzej czy później się psuje, ale nie mówimy tu o dekadach tylko roku czy dwóch.
Chociaż ja niedawno odkryłam w szafce mojej Mamy Opium, które straciło ważność jakieś 20 lat temu i nic mu nie jest. Mam też resztkę mojej ukochanej Chapeau Bleu, której termin ważności minął w 1999 roku a zapach nadal mają ten sam. Oba pachnidła, jedyne co utraciły, to znaczną część alkoholu. Co zresztą wyszło im na dobre
Ale za to Champs Elysees EDP kupione w 2004 roku - w 2010 nie nadawało się już do użycia, a Armani Code EDP "padł" równo po 3 latach

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:11   #3062
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez buba_zguba Pokaż wiadomość
Hahaha! też się z tego śmiałam! oni chyba ściągają sobie szablony szat graficznych z jednego darmowego źródła! Po za tym coś takiego budzi wątpliwości, czy to poważna firma.
Ten temat poruszany był już w tym temacie, nie chodzi niestety o szablon, tylko to klony jednej i tej samej firmy, żeby zająć pierwsze miejsca w wyszukiwarkach cen... rekordziści mają do 6-7 klonów, przynajmniej ja tyle znalazłam...
post post
To taki nieuczciwy trick żeby zdobyć klientów, pozbyć się konkurencji, dyktować ceny... moim zdaniem powinno być to zakazane. Gdyby to były inne firmy, to nazywało by sie to zmowa cenowa i byłoby zakazane, a tak wykorzystali pewnie lukę w prawie. Ja omijam szerokim łukiem takie "perfumerie". Czasem to jedna firma, czasem inne firmy należące do tej samej osoby, a te same teksty, zdjęcia , asortyment identyczny, te same promocje, a ceny identyczne, lub rózniące się o 1 złotówkę w jedną i drugą stronę...

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez freestate Pokaż wiadomość
No nie wytrzymam. To dopiero wiarygodna perfumeria:
http://www.wycieraczkidoszyb.pl/prod...cc5409ec77d42f
Ahahahahahaha!
dobre

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:16
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:23   #3063
Melka88
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy któraś kupowała tutaj ? http://kobako.pl/
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:43   #3064
prowokatorka
Zadomowienie

Polecam E-Glamour .Towar zamówiłam 3.05 ,otrzymałam 5.03 .
Wszystko idealnie zapakowane,dostałam próbkę i lusterko.Polecam

Dafi {*} 22.06.2011 godz 20.
Na zawsze zostaniesz w moim sercu
Jodzi {*} 31.08.2013
Skarbeczku jesteś już w ptasim raju
prowokatorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 19:28   #3065
Dinulka
Zakorzenienie

a ja dziś odebrałam z merlina tusz armaniego i perfumy givenchy. Bardzo szybka realizacja Sprawdziłam właśnie kody i tusz świeży (sprzed roku), ale perfumom data mija za 4 miesiące z dekodera. A najśmieszniejsze jest to, ze są z jednego rzutu (identyczny kod) jak te, które kupiłam u nich na jesieni

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

a i dostalam jeszcze 2 próbki szamponu, w małym szoku byłam, bo robiłam u nich zakupy wiele razy, a nigdy żadnych gratisów nie było...
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 20:14   #3066
Karkki
Zakorzenienie

Merlina polecam z czystym sumieniem. Kupuję u nich od 2003 roku, gdy mieli tylko książki. A później okazał się dla mnie rajem
Właśnie czekam na kilka zapachów, których chwilowo nie ma, ale mają być wkrótce.
Dobre jest u nich to, że gdy zamówi się produkt, przyślą informacje, że zamówienie jest w trakcie realizacji, a później przysyłają mail z informacją, że przepraszają, ale produktu nie ma, to dają duży upust przy następnych zakupach. No i pamiętają o pierwszym zamówieniu i na rocznicę dają 10% zniżki na dowolny produkt.
Faktycznie ostatnio dodają próbki szamponu. Ale kiedyś, kilka razy, dostałam próbki balsamu do ciała i kawę
Ale ponoć ten raj może się skończyć, bo jak wieść gminna niesie, ma ich kupić EMPiK, i obawiam się, że ceny wtedy wzrosną

Dinulka, napiszesz recenzję jaki jest ten tusz Armaniego? Bo ja czekam na Diorshow, ale chyba się nie doczekam

Edit: 10% zniżki na dowolny produkt a nie 10 zł jak napisałam poprzednio. Sorki.

- Terry Pratchett

Edytowane przez Karkki
Czas edycji: 2011-05-06 o 16:29
Stary 2011-05-06, 08:20   #3067
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Merlina polecam z czystym sumieniem. Kupuję u nich od 2003 roku, gdy mieli tylko książki. A później okazał się dla mnie rajem
Właśnie czekam na kilka zapachów, których chwilowo nie ma, ale mają być wkrótce.
Dobre jest u nich to, że gdy zamówi się produkt, przyślą informacje, że zamówienie jest w trakcie realizacji, a później przysyłają mail z informacją, że przepraszają, ale produktu nie ma, to dają duży upust przy następnych zakupach. No i pamiętają o pierwszym zamówieniu i na rocznicę dają 10 zł zniżki na dowolny produkt.
Faktycznie ostatnio dodają próbki szamponu. Ale kiedyś, kilka razy, dostałam próbki balsamu do ciała i kawę
Ale ponoć ten raj może się skończyć, bo jak wieść gminna niesie, ma ich kupić EMPiK, i obawiam się, że ceny wtedy wzrosną

Dinulka, napiszesz recenzję jaki jest ten tusz Armaniego? Bo ja czekam na Diorshow, ale chyba się nie doczekam
A nie 10%?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 15:42   #3068
lenka990
Zaszynszylowana

Witam,

wiem, że mogę się potarzać, za co bardzo przepraszam. Chciałam zamówić perfumy na iperfumy.pl, ale zaczęłam czytać o nich opinie na opineo.pl
http://www.opineo.pl/opinie/iperfumy-pl i po przeczytaniu negatywnych i neutralnych z lekka się zdygałam przed kupnem tam. Widzę, że tutaj ta perfumeria jest na liście polecanych i nie wiem co robić Ceny mają bardzo konkurencyjne, szczególnie testerów i nie wiem co mam o tym myśleć Help...
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:18   #3069
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
A nie 10%?
Masz absolutną rację. 10%. Złotówki z % mi się pomieszały

- Terry Pratchett
Stary 2011-05-06, 17:37   #3070
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

dziewczyny ,czy któraś kupowała w nstp. perfumeriach internetowych?:
www.perfumis.pl
www.perfumesco.pl
www.moczapachu.pl

chcę kupić I love Love Moschino, a ceny są baardzo atrakcyjne

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2011-05-06 o 17:41
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 19:17   #3071
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
dziewczyny ,czy któraś kupowała w nstp. perfumeriach internetowych?:
www.perfumis.pl
www.perfumesco.pl
www.moczapachu.pl

chcę kupić I love Love Moschino, a ceny są baardzo atrakcyjne
O matko, przeczytalam "mocz apachu" i mysle, ona chce kupic w perfumerii mocz!

Golgie, ja kupowalam w perfumis...i juz wiecej tam nie kupie. Po prostu wydaje mi sie, ze moje Moschino Friends nie byly swieze pachnialy inaczej niz te z miniaturki (miniaturke kupilam w pedecie). Nawet kod sprawdzalam i chyba byly 3 letnie.
O ile wiem, ktos jeszcze mial podobne odczucia do moich.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 19:30   #3072
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
O matko, przeczytalam "mocz apachu" i mysle, ona chce kupic w perfumerii mocz!

Golgie, ja kupowalam w perfumis...i juz wiecej tam nie kupie. Po prostu wydaje mi sie, ze moje Moschino Friends nie byly swieze pachnialy inaczej niz te z miniaturki (miniaturke kupilam w pedecie). Nawet kod sprawdzalam i chyba byly 3 letnie.
O ile wiem, ktos jeszcze mial podobne odczucia do moich.
Ja też tak przeczytałam
Ja bym nie ryzykowała Na All u sprawdzonych sprzedawców też kupisz tanio
Stary 2011-05-07, 10:35   #3073
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:

Edit: 10% zniżki na dowolny produkt a nie 10 zł jak napisałam poprzednio. Sorki.
Narazie się wstrzymuję z recenzją, bo tylko raz się nim umalowałam i mnie rozczarował baaaardzo mocno... Liczę, że w ciągu kilku dni stanie się trochę lepszy, jak to już mi się zdarzało z tuszami. Szczoteczka mnie zaskoczyła Na tą chwilę mogę powiedzieć, ze wydłuza to fakt - ale podobnie mnie wonder lash wydłużał, i w sumie to nie jest zły efekt, ale.... W życiu nie miałam takich pajęczych nóżek, sprawia, że wyglądam jakbym miała kilka rzęsy na krzyż i to taaaaaakie cieniuteńkie... Liczyłam na ładną firankę rzęs...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Witam,

wiem, że mogę się potarzać, za co bardzo przepraszam. Chciałam zamówić perfumy na iperfumy.pl, ale zaczęłam czytać o nich opinie na opineo.pl
http://www.opineo.pl/opinie/iperfumy-pl i po przeczytaniu negatywnych i neutralnych z lekka się zdygałam przed kupnem tam. Widzę, że tutaj ta perfumeria jest na liście polecanych i nie wiem co robić Ceny mają bardzo konkurencyjne, szczególnie testerów i nie wiem co mam o tym myśleć Help...
ja na iperfumy kupowałam wiele razy, moi znajomi również. Nie zdarzyła się żadna wpadka, albo ja o niej nic nie wiem jedyny mój zarzut - zdarza się, że sprzedają zapachy, które szybko mają stracić ważność (wg dekalkulatora). Ale jeszcze z żadnym (odpukać) nic mi się nie stało.
A ceny promocyjne u nich to różnica ok. 5 zł od ceny stałej, więc nie warto się tym sugerować Widziałam kiedyś promocję na 2 zł u nich To jest trochę mylące, tym bardziej, że stare ceny są na dole strony niewielkimi literami.
Ale to takie moje doczepki bardziej. Generalnie polecam, obsługa miła, uważnie oddają zamówienie, żadnych pomyłek itp. Wszystko dobrze zapakowane, nic nie zniszczone, z towaru zawsze byłam zadowolona, dodają wybraną próbkę gratis, ale to już chyba standard w większości Raz zdarzyło mi się dostać próbke D&G The One, (których wcale nie było do wyboru) zamiast L'eau the one, ale tak naprawdę to żaden problem
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 14:39   #3074
201610111032
Konto usunięte

Zapytam raz jeszcze bo nie dostałam odpowiedzi. Na liście polecanych perfumerii jest monaperfumy Czy ktoś ostatnio robił tam zakupy? Nigdy u nich nie kupowałam i mam pewne obawy.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 15:40   #3075
lucysad
Raczkowanie

A co powiecie o www.perfumyitp.pl , można tam bezpiecznie kupować?
lucysad jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 23:02   #3076
Karkki
Zakorzenienie

Dinulka, dzięki wielkie. Kochana jesteś
W takim razie poczekam na D.

Lenka990, ja odnoszę wrażenie, że bardzo często te bardzo złe opinie o tej perfumerii pisze konkurencja. Co prawda ja u nich nigdy nie kupowałam, ale moja kumpela często tam kupuje i jest zadowolona, chociaż na daty ważności psioczy czasami.

A ja przeczytałam "mocz apacza"...

- Terry Pratchett
Stary 2011-05-08, 17:30   #3077
Elfia4
DOMator

Cytat:
Witam,

Zauważ, że na ceneo opinie negatywne piszą głównie osoby, które w tej perfumerii nic nie kupiły.
Jeśli obok opinii pojawia się informacja o kupionym zapachu to oznacza, że ktoś po transakcji dostał maila z linkiem do wystawienia anonimowej opinii na porównywarce. I tymi opiniami bym się sugerowała. Negatywy pisane na pęczki to pewnie od konkurencji.
Moim zdaniem iperfumy były kiedyś tańsze. Nawet jeśli ceny były porównywalne z innymi perfumeriami, to wygrywali darmową przesyłką. Teraz ceny mają coraz mniej konkurencyjne, a przesyłkę droższą niż e-glamour czy pedet. Jedynie testery da się znaleźć w okazyjnych cenach.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:45   #3078
buba_zguba
Przyczajenie

Cytat:
Tu nie o moc rażenia chodzi tylko o chemię
Wszystko prędzej czy później się psuje, ale nie mówimy tu o dekadach tylko roku czy dwóch.
W sumie fakt, masz rację. Piżmaki i inne "zapachowe" zwierzęca są pod ochroną, z tego co wiem, bo ludzie je wymordowali na perfumy m.in., więc teraz te wszystkie zapachy wydzielin piżma i saren muszą być robione chemicznie, więc pewnie trwałe są, ale nie wieczne.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Zauważ, że na ceneo opinie negatywne piszą głównie osoby, które w tej perfumerii nic nie kupiły.
Jeśli obok opinii pojawia się informacja o kupionym zapachu to oznacza, że ktoś po transakcji dostał maila z linkiem do wystawienia anonimowej opinii na porównywarce. I tymi opiniami bym się sugerowała. Negatywy pisane na pęczki to pewnie od konkurencji.
Poza tym dopiero jak się ktoś wkurzy na sklep, znajduje czas i energię, żeby go szukać na opineo i obsmarować za wszystko.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Zapytam raz jeszcze bo nie dostałam odpowiedzi. Na liście polecanych perfumerii jest monaperfumy Czy ktoś ostatnio robił tam zakupy? Nigdy u nich nie kupowałam i mam pewne obawy.
Miszona, ja tam nie robiłam zakupów, ale rzuciłam okiem na ich stronkę. Od razu rzuciło mi się w oczy to, że sprzedają CK one summer w edycji z 2006. Czy to przypadkiem nie powinno być już przeterminowane?! W innych renomowanych perfumeriach nikt już tego nie sprzedaje! Oficjalnie wg CK była to limited edition, choć i tak ją produkowali w kolejnych latach, bo do zeszłego roku czy do 2 lata temu pełno tego było w sklepach. Ale teraz mamy rok 2011!
Z pobieżnego oglądu stronki tej perfumerii widać, że ktoś założył sobie sklep w domu - skąd możesz mieć pewność, czy przechowywane są w odpowiedniej temperaturze? Może trzymane są w zwykłej szafie koło rury z ciepłą wodą?
Sądząc po fotkach ta perfumeria sprzedaje raczej orginalne perfumy, ale sądząc po tym CK, co do daty ich ważności chyba można mieć wątpliwości...
Lepiej wybierać jakieś wielkie perfumerie, bo tam mają magazyn i kontrolują warunki przechowywania.
buba_zguba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 19:48   #3079
Mloda_13
Raczkowanie

Cytat:
Witam,

Ja, tak samo jak Ty, miałam takie obawy. Szczerze mówiąc nie wiem w co wierzyć. Z jednej strony dziewczyny tutaj polecają tą perfumerię a z drugiej moi znajomi, którzy byli stałymi jej Klientami od pewnego czasu już tam nie kupują, gdyż jak twierdzą czasami dostali oryginał a czasami podróbkę. Ponadto tego typu komentarzy jest więcej, dlatego wolę nie ryzykować i kupować gdzieś indziej. W końcu jest mnóstwo innych sklepów oferujących perfumy w podobnych cenach.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Dinulka, dzięki wielkie. Kochana jesteś
W takim razie poczekam na D.

Lenka990, ja odnoszę wrażenie, że bardzo często te bardzo złe opinie o tej perfumerii pisze konkurencja. Co prawda ja u nich nigdy nie kupowałam, ale moja kumpela często tam kupuje i jest zadowolona, chociaż na daty ważności psioczy czasami.

A ja przeczytałam "mocz apacza"...
Ja zawsze staram się analizować negatywne komentarze na temat sklepów. Dla mnie jeśli ktoś napisze "sprzedają podróby" i nic więcej, to nie traktuję tego poważnie i traktuję jako komentarz od konkurencji. Według mnie należy napisać jakiego produktu to dotyczy i dlaczego się tak uważa, aby inny potencjalny kupujący mógł to zweryfikować. Bardzo często zdarza się, że osoby, które w ogóle nie znają się na perfumach wystawiają negatywy i podają śmieszne powody, np. Hugo Boss Zielony nie posiadał folii.
Mloda_13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 07:43   #3080
Vanilla
Zakorzenienie

czy ktoś może potwierdzić wiarygodność perfumerii FLIXX? http://www.flixx.pl/ Wyszukiwarka co prawda pokazała kilka postów, ale tam głównie Anka_res twierdziła, że to nieopłacona reklama tej perfumerii. Zauważyłam, też ze jedna czy dwie osoby jednak coś tam kupiły, więc...?
Stary 2011-05-10, 08:15   #3081
jessica855
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla Pokaż wiadomość
czy ktoś może potwierdzić wiarygodność perfumerii FLIXX? http://www.flixx.pl/ Wyszukiwarka co prawda pokazała kilka postów, ale tam głównie Anka_res twierdziła, że to nieopłacona reklama tej perfumerii. Zauważyłam, też ze jedna czy dwie osoby jednak coś tam kupiły, więc...?
Vanilla perfumeria ok tylko długo czekałam na perfumy...
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 08:52   #3082
Vanilla
Zakorzenienie

a jak długo?
Stary 2011-05-10, 09:35   #3083
jessica855
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla Pokaż wiadomość
a jak długo?
po 10 dniach jak dobrze pamiętam wysłali
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 09:38   #3084
Vanilla
Zakorzenienie

aha

EDIT: aja do tej pory uważałam, że jak w ciągu 5 dni przechodzi paczka to już jest długo ( kurier)

Edytowane przez Vanilla
Czas edycji: 2011-05-10 o 09:40
Vanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 19:11   #3085
xxxklaudii
Raczkowanie

Te dziewczyny które pytaly o moje 'amerykańskie zakupy www' i mega oszustwo to akurat nie żadna drogeria czy perfumeria, to sklep z butami bucikowo.pl
Napisalam to dlatego że wlasnie przez takie oszustwo internetowe więcej nie zamowie nigdy nic za przedplatą.

A co do pachniemy.pl to tak, teraz sobie życzą 5zł za odbiór osobisty, kiedys tego nie bylo-normalny za free odbiór osobisty- no i odbieralam na ul.wysłouchów a teraz jest chyba na dietla.

W dolce.pl zamawiałam - przesylka szybka.

Teraz szukam jakiejś dobrej drogerii ...

xxxklaudii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:50   #3086
TAaricia
Przyczajenie

Witam,
Nie wiem czy w odpowiednim wątku piszę, jeśli nie w tym co powinnam, to proszę poprawcie mnie Mam pytanie dotyczące nie perfumerii internetowej co prawda, ale serwisu internetowego, gdzie sprzedawane są produkty tzw. "exclusive brands", w tym perfumy.
Kupowałyście może kiedyś perfumy na bao.pl? Często są tam zniżki wielu perfum, ale nie jestem przekonana do tego typu portali. Chodzi mi głównie o to czy perfumy są na pewno oryginalne. Ma ktoś może jakieś doświadczenia związane z bao.pl?
TAaricia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 18:02   #3087
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TAaricia Pokaż wiadomość
Witam,
Nie wiem czy w odpowiednim wątku piszę, jeśli nie w tym co powinnam, to proszę poprawcie mnie Mam pytanie dotyczące nie perfumerii internetowej co prawda, ale serwisu internetowego, gdzie sprzedawane są produkty tzw. "exclusive brands", w tym perfumy.
Kupowałyście może kiedyś perfumy na bao.pl? Często są tam zniżki wielu perfum, ale nie jestem przekonana do tego typu portali. Chodzi mi głównie o to czy perfumy są na pewno oryginalne. Ma ktoś może jakieś doświadczenia związane z bao.pl?
tak. ja kupowałam kilka razy i wszystko było ok.
Stary 2011-05-16, 18:43   #3088
xxxklaudii
Raczkowanie

A kto ma konto na bao.pl ?
"Bao.pl jest serwisem zamkniętym. Można się w nim zarejestrować tylko dzięki zaproszeniu od osoby z wewnątrz."
Help dziewczyny

xxxklaudii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:18   #3089
rena63
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxklaudii Pokaż wiadomość
A kto ma konto na bao.pl ?
"Bao.pl jest serwisem zamkniętym. Można się w nim zarejestrować tylko dzięki zaproszeniu od osoby z wewnątrz."
Help dziewczyny
Można się zarejestrować TU
rena63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:28   #3090
ilkas
BAN stały

ja chciałam się pochwalić, bo wczoraj przyszły do mnie perfumy, które zamówiłam w iperfumeria.pl . Z perfum jestem bardzo zadowolona, zresztą to już był sprawdzony zapach, bo używam go jakoś od 1,5 roku
Ale sklep był dla mnie pozytywnym odkryciem. Wszystko sprawnie, wysyłka szybko, kontakt ze sklepem bardzo dobry, także spokojnie mogę polecić innym
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości