![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Dinulka, nie ma za co
![]() Cytat:
![]() Wszystko prędzej czy później się psuje, ale nie mówimy tu o dekadach tylko roku czy dwóch. Chociaż ja niedawno odkryłam w szafce mojej Mamy Opium, które straciło ważność jakieś 20 lat temu i nic mu nie jest. Mam też resztkę mojej ukochanej Chapeau Bleu, której termin ważności minął w 1999 roku a zapach nadal mają ten sam. Oba pachnidła, jedyne co utraciły, to znaczną część alkoholu. Co zresztą wyszło im na dobre ![]() Ale za to Champs Elysees EDP kupione w 2004 roku - w 2010 nie nadawało się już do użycia, a Armani Code EDP "padł" równo po 3 latach ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | ||
BAN stały
|
Cytat:
post post To taki nieuczciwy trick żeby zdobyć klientów, pozbyć się konkurencji, dyktować ceny... moim zdaniem powinno być to zakazane. ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-05-05 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy któraś kupowała tutaj ? http://kobako.pl/
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zadomowienie
|
Polecam E-Glamour .Towar zamówiłam 3.05 ,otrzymałam 5.03 .
Wszystko idealnie zapakowane,dostałam próbkę i lusterko.Polecam
#3065 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś odebrałam z merlina tusz armaniego i perfumy givenchy. Bardzo szybka realizacja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- a i dostalam jeszcze 2 próbki szamponu, w małym szoku byłam, bo robiłam u nich zakupy wiele razy, a nigdy żadnych gratisów nie było... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
Merlina polecam z czystym sumieniem. Kupuję u nich od 2003 roku, gdy mieli tylko książki. A później okazał się dla mnie rajem
![]() Właśnie czekam na kilka zapachów, których chwilowo nie ma, ale mają być wkrótce. Dobre jest u nich to, że gdy zamówi się produkt, przyślą informacje, że zamówienie jest w trakcie realizacji, a później przysyłają mail z informacją, że przepraszają, ale produktu nie ma, to dają duży upust przy następnych zakupach. No i pamiętają o pierwszym zamówieniu i na rocznicę dają 10% zniżki na dowolny produkt. Faktycznie ostatnio dodają próbki szamponu. Ale kiedyś, kilka razy, dostałam próbki balsamu do ciała i kawę ![]() Ale ponoć ten raj może się skończyć, bo jak wieść gminna niesie, ma ich kupić EMPiK, i obawiam się, że ceny wtedy wzrosną ![]() Dinulka, napiszesz recenzję jaki jest ten tusz Armaniego? Bo ja czekam na Diorshow, ale chyba się nie doczekam ![]() Edit: 10% zniżki na dowolny produkt a nie 10 zł jak napisałam poprzednio. Sorki.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-05-06 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3068 |
Zaszynszylowana
|
Witam,
wiem, że mogę się potarzać, za co bardzo przepraszam. Chciałam zamówić perfumy na iperfumy.pl, ale zaczęłam czytać o nich opinie na opineo.pl http://www.opineo.pl/opinie/iperfumy-pl i po przeczytaniu negatywnych i neutralnych z lekka się zdygałam przed kupnem tam. Widzę, że tutaj ta perfumeria jest na liście polecanych i nie wiem co robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ,czy któraś kupowała w nstp. perfumeriach internetowych?:
www.perfumis.pl www.perfumesco.pl www.moczapachu.pl chcę kupić I love Love Moschino, a ceny są baardzo atrakcyjne ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2011-05-06 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Golgie, ja kupowalam w perfumis...i juz wiecej tam nie kupie. Po prostu wydaje mi sie, ze moje Moschino Friends nie byly swieze ![]() O ile wiem, ktos jeszcze mial podobne odczucia do moich.
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie ryzykowała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() A ceny promocyjne u nich to różnica ok. 5 zł od ceny stałej, więc nie warto się tym sugerować ![]() ![]() Ale to takie moje doczepki bardziej. Generalnie polecam, obsługa miła, uważnie oddają zamówienie, żadnych pomyłek itp. Wszystko dobrze zapakowane, nic nie zniszczone, z towaru zawsze byłam zadowolona, dodają wybraną próbkę gratis, ale to już chyba standard w większości ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Konto usunięte
|
Zapytam raz jeszcze bo nie dostałam odpowiedzi. Na liście polecanych perfumerii jest monaperfumy Czy ktoś ostatnio robił tam zakupy? Nigdy u nich nie kupowałam i mam pewne obawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Raczkowanie
|
A co powiecie o www.perfumyitp.pl , można tam bezpiecznie kupować?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Dinulka, dzięki wielkie. Kochana jesteś
![]() W takim razie poczekam na D. Lenka990, ja odnoszę wrażenie, że bardzo często te bardzo złe opinie o tej perfumerii pisze konkurencja. Co prawda ja u nich nigdy nie kupowałam, ale moja kumpela często tam kupuje i jest zadowolona, chociaż na daty ważności psioczy czasami. A ja przeczytałam "mocz apacza"... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
DOMator
|
Cytat:
Jeśli obok opinii pojawia się informacja o kupionym zapachu to oznacza, że ktoś po transakcji dostał maila z linkiem do wystawienia anonimowej opinii na porównywarce. I tymi opiniami bym się sugerowała. Negatywy pisane na pęczki to pewnie od konkurencji. Moim zdaniem iperfumy były kiedyś tańsze. Nawet jeśli ceny były porównywalne z innymi perfumeriami, to wygrywali darmową przesyłką. Teraz ceny mają coraz mniej konkurencyjne, a przesyłkę droższą niż e-glamour czy pedet. Jedynie testery da się znaleźć w okazyjnych cenach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Z pobieżnego oglądu stronki tej perfumerii widać, że ktoś założył sobie sklep w domu - skąd możesz mieć pewność, czy przechowywane są w odpowiedniej temperaturze? Może trzymane są w zwykłej szafie koło rury z ciepłą wodą? Sądząc po fotkach ta perfumeria sprzedaje raczej orginalne perfumy, ale sądząc po tym CK, co do daty ich ważności chyba można mieć wątpliwości... Lepiej wybierać jakieś wielkie perfumerie, bo tam mają magazyn i kontrolują warunki przechowywania. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś może potwierdzić wiarygodność perfumerii FLIXX? http://www.flixx.pl/ Wyszukiwarka co prawda pokazała kilka postów, ale tam głównie Anka_res twierdziła, że to nieopłacona reklama tej perfumerii. Zauważyłam, też ze jedna czy dwie osoby jednak coś tam kupiły, więc...?
![]()
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
a jak długo?
![]()
#3083 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() ![]() EDIT: aja do tej pory uważałam, że jak w ciągu 5 dni przechodzi paczka to już jest długo ( kurier) ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2011-05-10 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
Te dziewczyny które pytaly o moje 'amerykańskie zakupy www' i mega oszustwo to akurat nie żadna drogeria czy perfumeria, to sklep z butami bucikowo.pl
![]() Napisalam to dlatego że wlasnie przez takie oszustwo internetowe więcej nie zamowie nigdy nic za przedplatą. A co do pachniemy.pl to tak, teraz sobie życzą 5zł za odbiór osobisty, kiedys tego nie bylo-normalny za free odbiór osobisty- no i odbieralam na ul.wysłouchów a teraz jest chyba na dietla. ![]() W dolce.pl zamawiałam - przesylka szybka. ![]() Teraz szukam jakiejś dobrej drogerii ... ![]()
![]() |
#3086 |
Przyczajenie
|
Witam,
Nie wiem czy w odpowiednim wątku piszę, jeśli nie w tym co powinnam, to proszę poprawcie mnie ![]() Kupowałyście może kiedyś perfumy na bao.pl? Często są tam zniżki wielu perfum, ale nie jestem przekonana do tego typu portali. Chodzi mi głównie o to czy perfumy są na pewno oryginalne. Ma ktoś może jakieś doświadczenia związane z bao.pl? |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3088 |
Raczkowanie
|
A kto ma konto na bao.pl ?
"Bao.pl jest serwisem zamkniętym. Można się w nim zarejestrować tylko dzięki zaproszeniu od osoby z wewnątrz." Help dziewczyny ![]()
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
BAN stały
|
ja chciałam się pochwalić, bo wczoraj przyszły do mnie perfumy, które zamówiłam w iperfumeria.pl . Z perfum jestem bardzo zadowolona, zresztą to już był sprawdzony zapach, bo używam go jakoś od 1,5 roku
![]() Ale sklep był dla mnie pozytywnym odkryciem. Wszystko sprawnie, wysyłka szybko, kontakt ze sklepem bardzo dobry, także spokojnie mogę polecić innym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.