|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
OK, mam odpowiedz i mnie akurat ona przekonuje. Natomiast szkoda , że cała historia została usunięta, bo skoro już sprawa została poruszona na forum, to powinna być wyjaśniona w całości - chociaż ostateczne stanowiska obu stron. Edytowane przez megi.3 Czas edycji: 2011-08-10 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
"Oficjalne" stanowiska w sprawie zajmuje się w sądzie. Forum nie jest przeznaczone do komunikacji PR-owej, prawniczej ani CRM-owej dla firm.
EOT. |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
a ja tyle perfum w e-glamour kupiłam i ( odpukać ) wszystko było ok, ale teraz będę się bała u nich kupować
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w sumie nieważne, kto ma rację - perfumeria ma bardzo zły PR, nawet, jeśli mają rację. Dodam, że zawodowo mam kontakt z klientami - i zdarza się, że klient nie ma racji - ale raczej nie staram mu się tego na siłę udowodnić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
gamma Orionis
|
Powtórzę to, co pisałam wczoraj [niestety potem usunęłam...]:
Nie widzę ani nie widziałam wczoraj w tym wątku żadnego postu, zgłoszonego do moderacji czy czekającego na zatwierdzenie. Nie widzę, żeby ktokolwiek próbował coś napisać, co by "nie przeszło" przez system.
![]() |
#3340 |
Zaszynszylowana
|
nie było mnie na forum przez miesiąc i teraz zaczęłam czytać zaległe posty. Nie wiem do konca o co chodzi z e-glamour ale jestem w szoku bo zamawiałam u nich perfumy i nigdy nie było problemu. ceny konkurencyjne, wysyłka ekspresowa kontakt bardzo dobry. Jeśli ktoś byłby tak miły i na PW napisał mi w skrócie o co poszło z ta perfumerią to będę wdzięczna, bo zawsze byłam zadowolona z ich usług.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
Też bym chciała wiedzieć , pisałam ostatnio w wątku o Lolicie L , że kupiłam w galmour i strasznie krótko pachnie , ja wiem że trwałość zapacu to sprawa indywidualna , ale bez przesady aby znikał po 15 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Zaszynszylowana
|
Cytat:
mnie już życie nauczyło trzymać wszelkie paragony i faktury przez dwa lata, zgodnie z obowiązującą ustawą. A i jak mam paragony na kijowym, "znikającym" papierze to od razu skanuję i trzymam na dysku :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
dostałam pv od e-glamour i wcale nie czuję się przekonana, wierzę Białej Damie, zwłaszcza po tym co napisała Bellatrix, ze niby coś tu próbowali napisać, nie przeszło itp, a ona nic takiego nie widziała. Nie polecę nikomu tej perfumerii, chociaż wcześniej to robiłam, ale nie chcę w razie takiej sytuacji "świecić oczami" przed znajomymi! Biała Damo, trzymaj się!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Czy i ja mogłabym prosić o przesłanie tej wiadomości?
Ostatnio robiłam zakupy (na prezent) w e-glamour i równie dobrze mnie mogłaby spotkać taka sytuacja. W dodatku zastanawiałam się nad zakupem kilku zapachów w tej perfumerii i teraz nie wiem, co robić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Szef ds. Wymianek
|
przyznam, ze uwazam za troche kuriozalne wysylanie tej wiadomosci od perfumerii "drugim obiegiem". i wg mnie, to nie tak, ze na forum nie powinny tego typu oswiadczenia sie znajdowac. po 1 - watek jest stosowny, bowiem mowa o wiarygodnych (pewnych) perfumeriach internetowych, a wszak perfumeria e. byla dotad w czolowce owych pewniakow. po 2 - skoro jedna strona sie miala prawo wypowiedziec, gwoli sprawiedliwosci, i druga winna miec mozliwosc zajecia glosu w sprawie.
dlatego nie rozumiem decyzji o zbanowaniu uzytkownika.
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
mnie przeraża coś innego - równie dobrze ktoś mógł kupić perfumy na rozbiórkę i najzwyczajniej nie zauważyć, że coś jest nie tak. Butelka rozebrana, odlewki u nowych właścicieli i wielka akcja, że organizatorka to oszustka i rozcieńcza odlewki
![]() ![]()
#3347 | |
Zakorzenienie
|
nie to miałam na myśli...
dla mnie temat został zakończony, proszę też nie sugerować się moim zdaniem, chociaż ja i tak nie będę robiła już zakupów internetowych (w stacjonarnym sklepie jest przynajmniej książka skarg i zażaleń, a w sklepach netowych, niestety pisanie swoich opinii w internecie, jest traktowane jako pomówienie)... mam też prośbę o to, by nie powtarzać swoimi słowami mojej historii, lub jej streszczać, bo przez to robią się niepotrzebne domysły, przekłamania (wystarczy przecież użyć innego wyrażenia, lub wyrwać słowo z kontekstu i robi się już z tego inna historia), a ja nie zamierzam niczego prostować ani poprawiać... ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2011-08-11 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zaszynszylowana
|
Cytat:
To dopiero byłby zonk... Kurcze, sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim... Z jednej strony gdyby przyszło co do czego i wynikłaby reklamacja to mogłoby być różnie ale z drugiej byłam zadowolona z tej perfumerii. Szczerze powiedziawszy za pierwszym razem zastanawiałam się właśnie między e -glam. a iperfumy. Jednak po poczytaniu opinii na ceneo i opineo stwierdziłam, że bezpieczniej będzie zamówić z tej pierwszej. We wrześniu chciałabym znów dokonać zakupu 3-4 zapachów dla siebie i nie wiem co robić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
rude jest piękne:)
|
znalazlam swoj stary rachunek z zakupów w e-glamur ,i jest na nim kod dokumentu magazynowego ,jak wejdzie sie w ten kod to sa zapisane dwa kody kod ean + kod produktu ,jak nastepuje zwrot to mozna odczytac jaki produkt byl wyslany ścisle określając ,ze to właśnie ta butelka.
Dziewczyny jako osoba prowadzaca działalnosc wiem jak to działa ,bo my tez stosujemy takie zabezpieczenia na wypadek zwrotów ,reklamacji . Zdarzalo sie ,ze klienci kupowali gdzie indziej ,a pózniej próbowali zwracac ten towar u nas ,po zeskanowaniu okazywalo sie ,ze zakup nie byl robiony u nas ![]() Tak podejrzewalam ,ze musza istniec jakies zabezpieczenia i jak znalazłam starą fakture ,to potwierdzilo sie moje podejrzenie...mysle ,ze te osoby ,ktore kupowaly i mają takie faktur więc sobie zobaczą. Ja tylko wyjasniam co i jak, nie zajmuje stanowiska i nadal uważam tak jak Siarka ,ze żle sie stalo ,ze druga strona nie miala prawa glosu ,tym bardziej,ze perfumeria byla wysoko w polecanych i często gościła w Perełkach.
#3350 |
Szef ds. Wymianek
|
Biała Damo, sprawdzalas czy kod z flakonu jest taki sam jak kod z pudelka? jezeli jest inny, wowczas masz czarne na bialym, ze otrzymalas po reklamacji inny flakon...
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja zrobiłam w tej perfumerii kilkadziesiąt zakupów dla siebie, znajomych, rodziny, znajomych znajomych ... Nigdy nic mi się nie przydarzyło. Teraz tez mam 1 zamówienie w drodze i naprawdę zmroziła mnie trochę. Może ktoś napisac mi cos więcej na PW???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ja chciałabym zapytać o perfumerię mojezapachy. pl : http://mojezapachy.pl/ Po przejrzeniu ofert większości polecanych tu perfumerii stwierdziłam, że produkty z tej strony są najbardziej atrakcyjne cenowo.
Co prawda w wątku pojawiały się już wzmianki o wyżej wymienionym sklepie jednak niezbyt ich wiele. Ponadto skoro każdy tu piszący ( chyba, że coś przeoczyłam) wypowiadał się pochlebnie o perfumerii to dlaczego wciąż nie ma jej na liście wiarygodnych? Sklep funkcjonuje nie od dzisiaj... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was zamawiała na http://perfumette.pl/6244--.html ?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.