![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
W czwartek wieczorem zamowilam perfumy w perfumy-perfumeria i zastanawiam sie kiedy przyjda. Dostalam tylko maila, ze przyjeli zamowienie i mam czekac 4-5 dni. No zobaczymy co to bedzie, bo to moj pierwszy zakup w perfumerii internetowej, a status wciaz jest taki: "w kolejce".
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
A ja ostatnio zrobiłam zakupy pierwszy raz na zakupy.female.pl.Znalazła m tam Organzę Indecence 15 ml za 128,40 z przesyłką.Wybrałam opcję płatności przelewem.Przelałam pieniążki od razu i zaczęłam oczekiwać na przesylkę.Czekałam tydzień w końcu napisałam maila z pytaniem co się dzieje z zamówieniem.Odpisali,że wysłali.Paczka przyszła w poniedziałek(czyli po 10 dniach-niby priorytet
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
czy ktoś z Was kupował w sklepie www.fragnet.pl? ps. przepraszam, własnie zauważyłam, że to to samo co www.e-perfumy.pl ![]()
#334 |
Raczkowanie
|
A ja do www.amour.pl nie mam zastrzezeń. Bardzo szybka dostawa i miła obsługa. Mieszkam w Trojmieście i z tego co wiem u nich mozna odebrac osobiscie perfumy, wiec jak ktos mialby watpliwosci to moze sprawdzic co i jak. Minusem tej perfumerii jest to, ze maja mały wybor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak jak się spodziewałam, nie otrzymałam od Female żadnej odpowiedzi ani pieniądze nie wróciły na moje konto.A minął tydzień czasu ![]() Napisałam dziś do nich maila.Oto treść: Witam ponownie Minął tydzień i nie doczekałam sie od Państwa odpowiedzi.Gwoli przypomnienia:zamówiłam u Państwa Organzę Indecence 15 ml edp.Pieniądze przelałam od razu na Państwa konto.Zawartość przesyłki, którą otrzymałam nie zgadzała się z tym co zamówiłam( wysłali mi Państwo podstawową Organzę-tą złotą).Przesyłkę odesłałam od razu na Państwa adres poleconym-priorytetem w oryginalnym opakowaniu i nie zdejmując folii(wysyłka dokładnie w poniedziałek: 18.09.2006).W ten sam dzień napisałam do Państwa e-mail z prośbą o wyjaśnienie pomyłki.Nie rozumiem naprawdę dlaczego do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.Czy zawsze Państwo w ten sposób traktują swoje klientki?Ja wywiązałam się z zobowiązań.Czy Państwa to nie dotyczy? W mailu sprzed tygodnia prosiłam, o ile to mozliwe o wymianę perfum na właściwe.Brak odpowiedzi z Państwa strony każe mi podejrzewać, że wysłanie innych perfum było z Państwa strony celowe.W tym mailu oficjalnie żądam odesłania pieniędzy(razem z kosztami przesyłki: 128,40 zł) za perfumy na moje konto: ......................... ......................... .... Informuję również że nie jestem już zainteresowana wymianą.Jeśli podjęli Państwo w międzyczasie środki mające na celu taką wymianę to w związku z brakiem informacji dla mnie o tym z góry informuję ,że nie odbiorę od Państwa żadnej przesyłki. Oczekuję na kontakt z Państwa strony.K....... B....... Naprawdę jestem wściekła..do granic możliwości.Nienawidzę być robiona w balona a tu najwyraźniej ma to miejsce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
ETERNITY słoneczko obiecuję, że w kwesti OI pierwsza się dowiesz, bo po takich przeżyciach po prostu ci się należy pocieszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;2797878]ETERNITY słoneczko obiecuję, że w kwesti OI pierwsza się dowiesz, bo po takich przeżyciach po prostu ci się należy pocieszenie
![]() Oj przyda się pocieszenie...przyda ![]() ![]() A z moją sprawą to jest tak: dziś otrzymałam niespodziewanie telefon z femme.pl.Zadzwonił pan,żeby spytać czemu odesłałam przesyłkę.Odpowiedziałam, że napisałam o tym w dwóch mailach wysłanych w odstępie tygodnia.Stwierdził,że maile nie dotarły bo serwer wymieniali..Ale co tam.Wyjaśniłam więc, że odesłałam bo przysłali coś innego, niż zamówiłam..Przeprosił mnie za to.Jednak okazało się że OI jest u nich i tak niedostępna.Obiecał zwrócić pieniądze na moje konto.No zobaczymy kiedy wpłyną.Nie będe spokojna dopóki nie zobaczę ich na koncie.Nieco mnie udobruchali tym telefonem jednak niesmak pozostał..No cóż.. |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
![]()
Kochani, może juz było, ale nie znalazłam
![]() Dzięki wielkie za zaiteresowanie i pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Było ,było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
No i dziś zakończyła się moja trauma-pieniążki wróciły na konto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ETERNITYdobrze,że wszystko pomyślnie się zakończyło i pieniązki wróciły do Ciebie. ![]()
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
I tak to jest jak się wystawia ofertę na zapach którego już dawno nie ma w produkcji.
Czyżby nie chciało się nikomu porządków na stronce robić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() PS:dziękuję Wam wszystkim za wsparcie kochane Wizażanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Ja z calym sercem moge polecic znana nam perfumerie internetowa Pedet.
Moja siostra bardzo lubi "Sunflowers" E. Arden, jednak ma pecha bo zawsze trafiala na podroby. Nawet jak jej kolezanka przywiozla z Niemiec. W zeszlym tygodniu zamowila na Pedecie, za smiesznie niska cene 83 zl, dzis paczka przyszla i "sloneczniki" sa oryginalne ![]()
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Na początek - Witam wszystkie Wizażystki i Wizażystów(?)!
Ze swej strony mogę polecić perfumerię - www.perfumy-perfumeria.pl (inaczej el ninio ) kupowałem tam parę razy i wszystko było ok., a ceny są konkurencyjne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W "Dolce" kupowałam już parę razy i jest w porządku, polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
też kupowałem w dolce i nie miałem zastrzeżeń - więc raczej powinno być ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
![]() Chciałem dodać coś nt. perfumerii Tagomago.pl - omijać z daleka! Kupiłem sobie tam Allure Homme Sport - zapach mnie po prostu odrzucił... ... poszedłem do perfumerii sprawdzić jak pachnie - nooo fakt, tam też nie było lepiej, pomyślałem - widocznie nie mój zapach. Ale: Mysle sobie dalej, ok - kupie wiec mojego ukochanego Kenzo .. I co? ... zapachu nie czuć po 15 minutach, jest jakis taki ... mmm, po prostu zabrali mu duszę ... ![]() (może mam coś nie tak z węchem - ale na mój nos dostałem podróbki) Wszystkiego Dobrego, Aloha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
golgie spokojnie, kupilam juz u nich kilka flakonow i napewno nie rozprowadzaja podrobek.Poza tym to najzwyczajniejsza w swiecie hurtownia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Evee,dzieki, juz mi zaczelo serducho mocniej bic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
![]() Golgie nie chciałem Cie martwić ![]() ... Evee mmm, ale ja naprawdę chyba dostałem podróbki : ( Rozumiem, ze testery mogą być jakoś podrasowane - ale jak sobie zrobiłem psik psik na nadgarstek w perfumerii to zapach otulał mnie przez ładnych pare godzin - a tutaj mógłbym sobie wylać pół flakonika na siebie, a po 2h i tak bym ich nie czuł - jeszcze zaprzyjazniony nos je sprawdzał i uwaza tak samo .. Pozatym zapach w perfumerii byl naprawde inny, głębszy - a z tym co mam efekt jest taki jakby zabrakło poprostu jakiegos składnika ... Nie chciałbym odrazu skreślać tagomago.pl, bo fakt - ogromny plus dla nich za przesyłke - zamówienie w poniedziałek wieczorem - w środe była paczka.. ... ale chyba mnie nie lubią bo to Kenzo to na 99% podróbka. Serdeczne pzdr. Aloha! P.S: Po wypłacie chyba kupie identyczne w perfumerii i sprawdzę dokładniej - ale juz teraz jestem prawie przekonany, ze sie nie mylę ... Hej ![]() Edit: Acha, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Szukając pewnego zapachu trafiłam tu:
http://perfumy.les.piekielko.pl/index.php?cPath=21 Najpierw zaskoczyły mnie ceny (30tki w cenach jak na allegro, w okolicach 100zł), potem strona główna, a potem zeszłam na zawał zaglądając na forum... ![]() ![]() Pomijam tematykę strony samej w sobie, bo nie moja to rzecz, ale czy ktoś wie co to za perfumeria i czy naprawdę jest to perfumeria z prawdziwego zdarzenia sprzedająca oryginalny towar? Bo jakoś mieszane uczucia mam... |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwróć uwagę, że to nic innego jak tagomago (napis umieszczony pod głownym nie pozostawia wątpliwości) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
No i doszla wczoraj paczka z tago-mago-Eclat D'Arpege+balsam (wciaz czekam na balsam Addicta)Przesylka nie nalezala do tych blyskawicznych
![]() 1.Towar oryginalny 2.Towar w oryginalnym opakowaniu 3.Wszystko swietnie zabezpieczone = nie mam zadnych zastrzezen ![]() Uffff, ulzylo mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
![]() Czyli jest okey - a ja sam już nie wiem co sądzić o tym sklepie i moich fumkach... Aach, a swoją drogą marzy mi sie jakiś cudny zapach, ale nic mi sie nie podoba ![]() Mmmm - moze istnieje coś, co pachnie tak fajnie, lekko kwaśnie i korzennie jak Jil Sander For Men, burzowo jak Kenzo i tak głęboko jak ten fajny unisex Gaultiera ![]() Czy dla facetów nie robią zapachów z duszą - tylko same swiezaki??? : ((( Oki, wiem - nie ten temat ;-) Wszystkiego Dobrego, Zdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio TŻ pachnący Tumulte bardzo na mnie działa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.