|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
rude jest piękne:)
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Juz nie chce pisac i wdawac sie w szczegóły działania firmy od środka ![]() Na temat wykupywania towaru promocyjnego nie napisze chociaz ,wiem co nie co i zapewniam ,że zwykli wąchacze perfum raczej nie wielkie mieli szanse na zakup...ten towar pojawial sie na allegro ![]() ![]()
![]() |
#3632 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3633 |
kosmita jakiś normalnie
|
hmmm, mi się wydaje, że to dwie skwestie, które akurat nam się zbiegły
![]() - obniżona jakość usług i/lub zmiany w regulaminie i praktyce traktowania klientów - niemiła sprawa z wizażanką, która występowała jako niezadowolona detalistka, co teraz budzi wątpliwość ![]() Myślę, że to dwie osobne sprawy, a że trafiły na siebie ... no cusz ..., nie chcę snuć teorii spiskowych ![]() ![]()
![]() |
#3634 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Nie zrozum mnie zle ,bo nie pisze teraz akurat o Twoich znajomych ..ale jestes na forum czytasz czasem posty wiesz,ze nie raz zbyt pochopnie niektore osoby szukaja dziury w calym ,posądzaja sprzedawców o podróbki ,a w reaultacie okazuje sie ,że nie maja racji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama zobacz jakos wiele negatywów ma perfumeria iperfumy i jakos tak nikomu nie przyszlo napisac ,że sa niewiarygodni tylko w trakcie weryfikacji uzyskuja pozytywne opinie ,bo co? bo akurat w tym przypadku obiektywnie podchodzimy ![]() Ja juz teraz nie odnosze sie do e-glamur tylko ogólnie może warto czasem pomyśleć ,bo wiele ,wiele opini jest pisanych pod wpływem hm...zlości chęci dowalenia ,bo na zasadzie mi sie wydaje,bo ja płace to jestem pan i wladca i moge wszystko...bo napisac mozna wszystko przeciez nikt tego nie sprawdzi.Teraz tez wszystko by sie rozeszlo ,posty Marsigli bylyby usuniete ,a eglamur zyskalo by dodatkowe punkty w plebiscycie na najbardziej niewiarygodną ,ktos kto wszedłby po czasie to tylko przeczytałby o tym ,że znowu zawiedli i potraktowali klienta żle ![]() ![]()
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
dla mnie wlasnie ten watek (i po czesci forum) utracil wiarygodnosc.
zwlaszcza, gdy przeczytalam wiadomosc: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=24 wyedytowana 4 miesiace po napisaniu i to co widac w poscie bedacym ponizej, w ktorym, zacytowano pierwotna wypowiedz: Marsiglia:https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=25 Cytat:
I tez jestem przeciwna usuwaniu postow i calych dyskusji, poniewaz, oprocz tego, ze jest to niszczenie zawartosci portalu, dla mnie jest to rowniez przejaw braku szacunku do Wizazanek udzielajacych sie w takich watkach. Na ewentualne pytanie, 'co mi do tego', odpowiem z gory, ze to Forum opiera sie na naszej wiedzy i uprzejmosci w dzieleniu sie nia, zupelnie za darmo, z zyczliwosci i , przynajmniej ja, jesli wkladam energie w napisanie postow, to chcialabym przeczytac klarowna wiadomosc z wyjasnieniem, dlaczego zostaly one usuniete, jesli nie naruszaly regulaminu, (bo takich wiadomosci nie pisuje- tzn. naruszajacych regulamin). ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2011-10-13 o 11:57 Powód: dopiski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-13 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3639 | ||||
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jasne że część posów jes tpisana pod wpływem "emocji", podszytych chęcią "zemsty" za niesprawiedliwe w mniemaniu autora traktowanie...coraz częściej biore na to poprawkę ![]() A to co piszesz o "promocjach" potem odsprzedawanych na all czy we własnym sklepie chyba też sama zacznę sprawdzać ![]() Z tym że tak jak już dziewczyny tu wspomniały, skoro oferują produkt za konkretną cenę to chyba chodzi o to by go sprzedać a nie zastanawiać się co nabywca zamierza z nim zrobić. Wiem że to trochę bezwzględne, ale też, tak jak ktoś już wspomniał, jeżeli mają info o tym że prowadzą tylko sprzedaż detaliczną, a firma kupuje większą ilość, podaje dane firmowe do wystawienia faktury to przecież widzą co się"święci" i wtedy owszem uzasadniona jest odmowa sprzedazy. Z kolei w przypadku odkrycia, że konkretna osoba handluje towarem kupionym u nich jako nabywca prywatny, w swoim sklepie mozna zawiadomić odpowiednie służyby...Nie zrozum mnie źle daleka jestem od donoszenia, ale z taką konkurencją można walczyć tylko jej metodami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() rzeczywiści nieco rozjaśnia braki ![]()
![]() |
#3640 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() Firma może zmieniła politykę, bo ma jakieś powody. Mogą. Klienci są niezadowoleni. Też mogą. Ale Marsigla jakos się wstrzeliła w te narzekania, a że jej wiarygodność została mocno nadszarpnięta, to warto się też zastanowić, czy wobec tego wszystkie narzekania na e-glamour są "spiskiem" konkurencji, czy to dwie osobne sprawy, być może wykorzystany zbieg okoliczności przez Marsiglę. Bo w tym momencie mam wrażenie, że już bliskie jest przeginanie w drugą stronę - wszelkie zarzuty czy zwykłe narzekania na perfumerię X czy Y będą podejrzliwie traktowane, razem z ich autorkami. Chodzi o to, aby nie wylewać dziecka z kąpielą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Piers do przodu
|
Tego się nigdy nie dowiemy a niesmak pozostaje
![]()
#3642 |
Zakorzenienie
|
Misianko, a ja mysle, ze w tej chwili to nie jest 'przeginaniem w druga strone', ale wyrazem oburzenia, zawodu i zarazem bezsilnosci.
Dla mnie sytuacja jest patowa ![]() Sama dzielilam sie w tym watku swoimi doswiadczeniami i- co jest dla mnie niezrozumiale- pomimo istnienia gotowej listy wiarygodnych perfumerii, wiekszosc osob zadajacych pytanie i tak domagala sie dodatkowych opinii o poszczegolnych sklepach, pomimo, iz byly one juz niejednokrotnie wyrazane. Dlatego az boje sie pomyslec, co teraz sie stanie ![]() Ja stracilam zaufanie do Wizazanek, jako ogolu ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2011-10-13 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokladnie ![]() i tak jak pisalam gdzieś powyżej...nie ma tak,ze zawsze wszyscy będą zadowoleni. Nie ma sklepu, sprzedawcy, czy człowieka ktory nie ma nic na sumieniu. Zawsze mkoże znaleźć się ktoś, kto zrobi aferę żeby dokopać, spróbuje wykorzystac niekorzystną sytuację, ale też nie można od razu zakladać, że wszyscy sa bei kopią doly pod koimś/pod sklepem. I nie pisze tu już o tej konkretnej perfumerii, tylko ogolnie. Warto sie zastanowic zawsze jak to wyglada z drugiej strony. Zwlaszcza, kiedy możem,y poznać tylko zdanie jednej ze stron. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-13 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
a ja w tzw. międzyczasie zrobiłam zakupy na www.pachnij.pl , które kilka stron wstecz zabiegało o umieszczenie na liście wiarygodnych perfumerii i spieszę donieść, ze nie mam uwag do transakcji.
Zamówienie złożyłam w poniedzialkowy wieczór, a w środę powitałam kuriera, byłam informowana na bieżąco o statusie zamówienia. Nie mam żadnych zastrzeżeń do flaszki - kupowałam mamie setkę La Perla J'aime, która była w bardzo konkurencyjnej cenie (148 + przesyłka), paczka zapakowana ok (nie tylko kartonik w bablach, ale też poduszki powietrzne po bokach), gratis dlugopis. Ode mnie - duży plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak naprawde to w ostatnim czasie wyszly te dwie grube afery(ja nie znam innnych az tak głośnych).....mnie tam wszystko jedno czy będa w polecanych czy nie ... raczej o to ,że kazdy medal ma dwie strony ![]()
![]() |
#3646 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sytuacja jest żenująca, ale takie rzeczy zdarzają się i w realu, że nas ludzie zawodzą i to naprawdę znienacka i boleśnie. Ja wolę widzieć świat ze szklankami do połowy pełnymi niż pustymi, choćby i dlatego, że to dla mnie po prostu zdrowiej ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Misianko- zgadzam sie z Toba i chce wyjasnic, ze celowo uzylam okreslenia "Wizazanek, jako ogolu"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale żeby nie było, że jakieś bajki opowiadam co do ilości ostatnich zakupów, a tam kupić można tylko 2 sztuki, bo jak więcej, to już niet. Albo, że jak kupuje się więcej, to od razu zachodzi przypuszczenie, że na handel. Dowód w załączniku. Wszystko moje. ![]() ![]() ![]() Kolory szminek dodaję, bo może komuś się przydadzą. Mam tylko nadzieję, że do użytku prywatnego. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaz stanal na glowie, perfumy stanely na glowie i pewnie kilka afer mnie ominelo ![]() ![]() ![]() A jednostki tego typu trza tropic coby nie paskudzily ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
|
To ja jeszcze tylko napisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sieci jeszcze mozna znalesc stary regulamin , na stronie jest nowy wiec mozna porównac .nie trzeba mi wierzyć na słowo ![]()
#3651 |
Przyczajenie
|
O matko! co tu się działo jak mnie nie było
![]() ja tylko chciałam poinformować że zamówiłam w e-glamour ten kremik shiseido bio-performance pod oczy i przyszedł świeżutki ( sprawdzałam kod- prod.10.10 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Przyczajenie
|
bellatrix a moj post czemu skasowalas, jesli w nim pytalem sie o perfumerie: alezapach.pl ? Przeciez to nie OT chyba ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
gamma Orionis
|
Cytat:
Takie pytania proszę na przyszłość zadawać via PW. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy możecie coś powiedzieć o perfumerii twojafanaberia.pl? Znalazłam tam FdB w śmiesznej cenie (teraz niedostępny, czekam na info od perfumerii) http://www.twojafanaberia.pl/serge-l...ml-p-4253.html Chciałabym wiedzieć, co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fanaberia_2009 z allegro ![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=13130298 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno klon, ale bez przestrzenności shiseido - miałam 1ml próbki shiseido, więc trudno mi ocenić. Ale ten od Lutensa - coraz bardziej mnie pociąga, i nawet mój nos się zaadoptował - nie jest ogoniasty, ale coraz lepiej go od siebie czuję...i kombinuję, jak go zdobyć taniej niż w missali:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.