|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
rude jest piękne:)
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Dziewczyny ,ktore kupowały w perfumerii Perfumesco.pl bardzo prosze o informacje
![]() 1 jak dlugo czekałyscie na przesylke przy płatnosci przelewem na konto.(przelew w poniedz, na koncie we wtorek ,sparwdzone w banku ) 2.jak wyglądal kontakt ? czy tylko cheć nawiązania kontaktu lezy po jednej stronie (kupującego)?
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-11-10 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Jeżeli chodzi o kontakt z perfumerią nigdy nie miałam z tym problemu, zawsze szybko odpisywali na zadawane pytania. Minusem jest brak informacji dotyczących postępu zamówienia, można śledzić tylko na ich stronie.
![]() |
#3753 | |
|
Cytat:
![]() czyli gdzies cos po drodze zgrzytneło akurat w tym zamówieniu ....@ ja pisze ,dzwonie ja . Własnie poprosilam swój bank o dostarczenie mi dokumentu ,kiedy przelew (tz o ktorej godz we wtorek znalazł sie na koncie perfumerii) Pewnie wyjasnie dopiero w poniedziałek ,bo jutro wolne ![]() ![]() ![]() sprawa wyjasniona ,przyczyna opóznienia nie leży po stronie Perfumerii. Pisze ,żeby bylo wiadomo ,że Perfumeria jest jak najbardziej w porządku ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-11-14 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, potrzebuje małej pomocy z amazon.com
![]() ![]() Chcę zamówić Nirmalę ale tyle tych butli tam jest że nie wiem która właściwa, czym się różnią na Wasze wprawione oko? Bo dla mnie tylko ceną http://www.amazon.com/mn/search/?ref...a&x=0&y=0&rd=1 Przepraszam jeśli nie trafiłam w wątek odpowiedni ![]()
#3755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butelki różnią się wersją - nowa jest w bezbarwnej butelce z czerwoną naklejką - i co najważniejsze, różnią się sprzedającymi. Niestety, w tym wypadku tylko jeden sprzedający (TrendToGo) wysyła ją do Polski, na szczęście ma 100% pozytywów, ale obecna cena to 39,95$ (było taniej, ale chyba promocja się skończyła) + 12$ za przesyłkę w ciągu 10-20 dni. Reszta sprzedających, w tym "sam Amazon", nie wysyła tych perfum do Europy. edit: Wiem, bo sama się do nich przymierzałam, ale w końcu zrezygnowałam, po komentarzu mojego Lubego, który stwierdził "Pachnie jak podróba Angela". ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-11-14 o 01:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi tam Nirmala nie pachnie Angelem wcale a wcale ![]() ![]()
![]() |
#3757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3758 |
Przyczajenie
|
hejka czy mojezapachy.pl to bezpieczny sklep ? czy perfumy oryginalne ? wiem ze jest na liscie ale chce sie upewnic....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Perfume Lover
|
I słusznie, ja nie mogę, dziewczyny odwalają skrupulatnie ciężką robotę po prostu na nic, gdybym ja stworzyła tą listę poczułabym się co najmniej dotknięta indolencją takich osobników.
#3761 |
Przyczajenie
|
Sorry ze chce sie upewnic ale nie chce stracic pieniedzy albo otrzymac podrobiony perfum pierwszy raz chce kupic przez internet a cena euphori bardzo atrakcyjna dlatego pytam a wy odrazu krzyczycie .Czytalam tu o perfumerii ktora byla na liscie a ludzie sie skarzyli i chyba usunieto perfumerie.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No szkoda i tak pewnie zostało mi All ![]() A wiecie może dlaczego nie wysyłają do PL? i chodzi tylko o perfumy czy wszystko inne też? ![]()
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta perfumeria chyba nie została usunięta? ![]() Bierz śmiało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z resztą jest różnie. Jak wejdziesz na stronę sprzedającego to zawsze jest link do opłat. I jeśli nie występuje osobny link "Europe", to znaczy, że nie wysyłają.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny,
Zacznę od tego, że wpisałam w wyszukiwarkę wizażu interesującą mnie perfumerię, ale nie znalazłam nic rozstrzygającego. A mianowicie znalazłam na topzapachy.pl tester Tresora Midnight Rose po okazyjnej cenie http://www.topzapachy.pl/index.php?p...emart&Itemid=4 z podanym symbolem, który wpisałam do checkcosmetics (nie wiem, czy to ten numer, który się wpisuje, ale wyskoczył mi błąd) i zastanawiam się, czy produkt jest oryginalny, czy lepiej nie ryzykować. Jak myślicie? Serdecznie dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
nie kupowałam tam nigdy, ale ten symbol niekoniecznie musi być kodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie podają kodów, to jakiś tam ich nr produktu czy jakiś katalogowy, czy jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Raczkowanie
|
w pierwszym poscie podajecie iperfumy.pl jako wiarygodny sklep internetowy a mnie tu cos nie pasi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Raczkowanie
|
Asiuuuuulachyba jednak im nie wierze, czytalam opinie o tej perfumerii i ludzie pisza, ze jednak maja podroby, zreszta sam fakt ze CK Beauty 100ml kosztuje u nich 195zl co nie ma miejsca w zadnym innym sklepie internetowym juz jest podejrzane
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak im nie wierzysz, to kup w Douglasie, przecież to Twoja decyzja ![]()
![]() |
#3775 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
Podjąć możesz jasne, tylko zwróć uwagę na to, że tutaj są dziesiątki osób, które kupowały w tej perfumerii, były zadowolone z zakupów i otrzymały produkt oryginalny. Sama kupowałam tam kilkakrotnie i nie mam żadnych zastrzeżeń, więc ciężko sugerować mi się anonimowymi opiniami na ceneo czy innych porównywarkach cen, gdzie konkurencja nie śpi i spamuje ile się da.
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie komentarzy - pojawiają się na portalu ze zleceniami programistycznymi itp zlecenia typu "zlecę dodawanie opinii do ceneo". I niestety, przez tego typu zabiegi, opinie o sklepie nie są zbyt miarodajne...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapytałaś o jedną z polecanych perfumerii, bo zaniepokoił Cię kartonik inny niż na półce w D. Wyjaśniłam Ci, dlaczego kartonik na stronie perfumerii jest inny - chcąc rozwiac Twoje wątpliwości w tej kwestii i odpowiadając na Twoje pytanie. Jeśli z jakichś powodów nie masz zaufania do listy wiarygodnych perfumerii, to Twoja sprawa i Twoje zakupy.
![]() |
#3779 | |
|
Cytat:
![]() ale ta lista to dobra wola wielu,wielu osob ,perfumerie ,ktore sie na tej liscie znalazly byly setki razy sprawdzane ,zakupy robione i testowane rózne sposoby platności ![]() Lista jest po to aby ułatwic zakupy w sieci ![]() Trudno omawiac ceny w kazdej perfumerii ,a sa one baaardzo rozne na ten sam zapach ![]() ![]() Naprawde trudno juz odpowiadac po raz n-ty na te same pytania . Przeciez skoro masz watpliwosci co do zdjęcia ,to prosta sprawa ,napisac do perfumeri i spytac? czy zdjecie przedstawia produkt ,ktory chcesz kupic ,bądz wyrazic swoje watpliwości. Zwyczajnie nie chce sie prowadzic dyskusji dlaczego w tym sklepie produkt kosztuje tyle ,dlaczego opinie na caneo sa takie , a nie inne? bo rozni ludzie je pisza i nie zawsze sa to opinie wiarygodne. W tym watku znalazly sie sklepy sprawdzone przez Wizażanki i min własnie iperfumy ![]()
![]() |
#3780 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Ehhh....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.