|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Hej Dziewczyny! Chciałabym kupić perfumy Lanvin i nie mogę się zdecydować czy na iperfumy.pl czy dolce.pl - obie właściwie polecacie, ceny mają podobne, ale która jest bardziej wiarygodna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3995 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Matka buldoga
|
Polecam...50-cio procentowy Absolut Pear
![]() ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2012-01-16 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź i nie rozumiem czemu musicie być tak zawistne i złośliwe.
Jeśli chodzi Wam o zniechęcenie nowych osób do pisania na tym forum to GRATULUJĘ, udało się ![]() ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() Jeżeli nowa osoba ma jakieś uzasadnione wątpliwości - np. wie o czymś nt. perfumerii z listy, co mogłoby podważyć jej wiarygodność - powinna o tym napisać w swoim poście, w którym pyta o wiarygodność danej perfumerii i tym uzasadnić pytanie. A takie powtarzanie w kółko że sklep X jest dobry, mija się z celem, bo na podstawie takich informacji, od czasu powstania tego wątku, te sklepy były umieszczane na wspomnianej liście. O nie nie trzeba pytać, chyba że się wie o czymś co mogłoby je zdyskredytować, a jeżeli nie to można kupować ![]()
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
a czy ktoś ostatnio kupował w perfumerii Belmea? Na liście jest, więc o oryginalność się nie boję..ale ani nie mogę konta tam założyć, ani maile nie dochodzą, a telefonicznie też mi się nie udało skontaktować. Istnieje to to jeszcze czy może zostało zlikwidowane i wisi w sieci? Ktoś coś wie?
![]()
#4004 |
Wtajemniczenie
|
póki co korzystałam tylko z dwóch polecanych, mimo to się wypowiem na ich temat
![]() kokai plusy: zamówienie zostało zrealizowane perfumy nowe, ORYGINALNE - to dla mnie najważniejsze atrakcyjna cena minusy: realizacja zamówienia się wydłużyła chyba do ok. tygodnia (zamawiałam wersje limitowaną która nie była dostępna od zaraz), próbek nie dostałam mimo prośby. crystaline plusy: świetny kontakt poprzez e-mail zamówienie zrealizowane natychmiast - odebrałam je następnego dnia perfumy nowe, ORYGINALNE atrakcyjna cena darmowa próbka (poprosiłam) minusy: póki co brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Wtajemniczenie
|
Witam piękne Panie!
nie znalazłam w postach wcześniej... być może bom gapa, a może nie było ![]() co sądzicie o www.aleperfumeria.pl ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Dostałam maila od perfumerii internetowej iperfumy.pl z ofertą promocyjną o następującej treści:
"Tylko do piątku 27.1.2012 możesz skorzystać z unikalnej oferty - 50 PLN na zakup perfum, kosmetyków oraz produktów do pielęgnacji włosów. Jak to zrobić? Wystarczy wybrać dowolne produkty z naszej oferty perfum, kosmetyków oraz produktów do pielęgnacji włosów tak, by ich wartość przekroczyła 150 PLN lub 350 PLN, a następnie, zgodnie z wartością zamówienia, wykorzystaj jeden z kuponów.
Jak wykorzystać kupon? Po włożeniu do koszyka produktów, których wartość przekroczyła XXX PLN i uprawnia do wykorzyatania kuponu, kliknij w koszyku w link „ Zrealizuj kupon rabatowy bądź podarunkowy”, w puste pole wpisz odpowiedni kod kuponu i kliknij OK. Kuponami również możesz się podzielić z rodziną i znajomymi." ![]()
![]() |
#4007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Matka buldoga
|
Przyszly moje male 25 ml Amorki. Kupowalam je w perfumerii luxe24.pl
Oczywiscie sa oryginalne i bez zarzutu. To chyba jest ta sama perfumeria co henri.pl, przynajmniej telefon w kontakcie taki sam. Tyle, ze w luxe24 taniej. Teraz siedze i pachne ![]()
#4009 |
Raczkowanie
|
Ja chciałabym się zapytać czy ktoś kupował niedawno perfumy Yves Saint Laurent Baby Doll EDT 50 ml ze strony iperfuma.pl, ponieważ w podglądzie zdjęcia jest Baby Doll Magic, a nie klasyczna i teraz się zastanawiam czy to tylko jakiś błąd czy też dostanę wersję Magic ? Później sprawdziłam konto tej perfumerii na allegro i tam mają tylko YSL Baby Doll Magic ale z opisem takim jak przy klasyku. I teraz już nic nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może lepiej napisz do nich lub zadzwoń, wszystko wyjaśnij, bo jak przyjdzie Ci nie to co zamówiłaś, to czeka Cię odsyłanie i znów oczekiwanie na Laleczkę.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pefumerie int. tu mamy sprawdzone, także ryzyko nie dużo. Ja bardzo lubię www.iperfumy.pl i www.mojezapachy.pl zajrzyj sobie, polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Zakorzenienie
|
W perfumerii internetowej DOUGLAS 20zł rabatu z kodem WALENTYNKI
![]()
![]() |
#4014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4015 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
BAN stały
|
dolce.pl też jest dobra, ja polecam iperfumy.pl, mają najtaniej chyba, nigdy się nie zawiodłam, TŻt też nie, oboje tam zamawiamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytałam bo chciałam sobie zmaówić z iperfumy, ale widzę, że na dolce jest lepsza oferta więc drugi raz zamówię z dolce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie jakby była opłacona to by nie dzwonił, a tak to musiał biedaczek... Raz mi opłaconą przesyłkę u sąsiada zostawili.. sąsiad zapomniał... ale ja nie. Zrobiłam dochodzenie... Okazało się, że sąsiad nie ma zielonego pojęcia o co cho.. Perfumeria zwrociła mi kaskę na szczęscie, ale nauczkę mam do dziś - żadnych opłaconych przesyłek kurierskich, ewentualnie pocztowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.