|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Matka buldoga
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() Perfumy-perumeria=e-glamour, fakt, tylko sprawdz sobie, w ktorej perfumerii jest taniej. Bo niby to jedno i to samo, a zawsze jedna z nich ma lepsza oferte ![]() I jak Asiuuuula napisala, nie bojaj sie ![]() ![]()
![]() |
#4052 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Udało mi się kilka perfumerii przegrzebać , i okazało się , że iPerfumy też czeskie. Mimo wszystko dopiero Wasze odpowiedzi pozwoliły ujść ze mnie złemu powietrzu ( ![]() ![]() Jeszcze jak o gratisach usłyszałam ... zmartwienia prysły! nigdy mi nic za darmochę nie przysłali, no chyba , że za 1 grosz ![]() Dziękuję Dzięwczynki ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Killing me softly
|
Dziewczyny, pomóżcie
![]() ![]() ![]() ![]()
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2012-02-11 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4055 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() I wszystko jasne: po lewej stronie jest banner, a tam "zobacz nasze komentarze na allegro", wchodze i wyswietla sie uzytkownik sprzedawca refree (perfumeria marysienka). Refree jest w polecanych sprzedawcach, wiec te odlewki musza byc jak najbardziej w porzadku ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2012-02-12 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Killing me softly
|
Dziękuję Wam stokrotnie
![]() ![]() ![]()
#4057 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() A teraz odnosnie perfumerii iperfumy czy zdazylo sie Wam trafic na podróbkę dzis sie doczytalam, ze mozna tam trafic na flaszki o lżejszym stężeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
ja czekałam ok 2-3 dni.
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tam akurat nie kupowałam ale wiele osób brało i dostawało oryginały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o iPerfumy to absolutnie będę bronić ich honoru! ![]() Mają 100% oryginały. Od dawna tam kupuję i nigdy nie miałam zastrzeżeń. I dbają o stałych klientów [ czego nie robi na przykład mojezapachy.pl.] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 |
Konto usunięte
|
Czy http://www.perfumeria.pl/ nadal cieszy się dobrą sławą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4064 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Przyczajenie
|
poda mi ktoś numer rabatu do strony tagomago.pl?
może być pw |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Muszę pochwalić e-glamour. Zrobiłam wczoraj moje drugie zamówienie u nich i już dzisiaj perfumy były u mnie (tak samo jak za pierwszym razem), do tego balsamik, który można było sobie zaznaczyć na ich stronie jako gratis i próbka perfum LB Laura Rose.
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2012-02-14 o 19:18 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
![]() ![]() Chwalę również i ja e-glamour, dwa razy w ciągu 14 dni zamówiłam perfumy, za każdym razem błyskawiczna wysyłka, powiadomienie mailem o statusie zamówienia, perfekcyjnie opakowany flakon + gratis - za każdym razem próbka perfum ![]() ![]() Chociażbym chciała to nie mam się czego czepić ![]() ![]() I nie wiem, czy któraś z Was Kochane zamawiała w perfumeria-24h .... nie ma jej na pierwszej stronie ![]() Otóż ja zamawiałam parę razy, za pierwszym razem z drżącym serduchem , potem drugi, trzeci.... jest OK pod każdym względem ( błyskawiczność, powiadomienie w spr. statusu zamówienia, dobre zabezpieczenie flakonu, oryginalność, sympatyczna obsługa) - z mojej strony - polecam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2012-02-16 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Robił z Was ktoś może zakupy w perfumerii Pachnidełko? www.pachnidelko.pl Otrzymaliście oryginalne produkty? |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Przyczajenie
|
Przeszukałam ten wątek ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
Znalazłam stronę patryko.pl gdzie oferowane są perfumy w horrendalnie niskich cenach - chodzi mi o wersje 20ml w sprayu. Czy jest ktoś, kto może próbował tego typu 'perfum'? Tzn. czy bardzo 'czuć spirytusem' i czy zapach utrzymuje się choć przez godzinke? No i przede wszystkim - jak bardzo odstaje od oryginału? Nie ukrywam, że jestem ostrożna, zanim kupie dużą wersje perfum, nie wystarczy mi 'degustacja' w perfumerii zeby sie zdecydować, a 17 zł za 'próbkę' to nie majątek (pozwoliłaby mi akurat na decyzję). Bardzo proszę o odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Przyczajenie
|
Dobrze, może wyraziłam się dość nieprecyzyjnie. Słyszałam o praktykach rozlewania większych pojemników na mniejsze (najczęściej są nieco rozcieńczane w tym procesie przez to zapach się krócej trzyma) - zatem pytam się, czy to jest coś w tym rodzaju? Nie chodzi tu o perfidne podróbki.
Byłabym wdzięczna za odpowiedzi osób, które faktycznie próbowały? |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Przyczajenie
|
Może wyraziłam się nieco nieprecyzyjnie - mój błąd. Słyszałam o praktykach rozlewania perfum do mniejszych pojemników z większych (tu zakładam, że pewnie są nieco rozcieńczane w tym procesie, ale powoduje to tylko krótszy żywot zapachu, tak?) i chciałam się zapytać co o tym sądzicie - czy oferta na tej stronie przedstawia coś w tym rodzaju? Czy są to właśnie perfidne podróbki?
Dobbinko zauważam różnice, jestem po prostu ostrożna a ponieważ wcześniej takich rzeczy NIE praktykowałam (czyt. kupowałam rzeczy sprawdzone w sklepach, ale jak sama pewnie zdajesz sobie z tego sprawę - przynajmniej dla mnie - nie są to rzeczy najtańsze, więc jeśli mogłabym wypróbować w mniejszych ilościach zapachy - why not?) - wole spytać najpierw Was. Nie musisz mi współczuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciła już w wyszukiwarkę, ale nic nie wyskoczyło. Kupował ktoś może w www.multiperfumeria.pl ?
Chciałam tam nabyć flaszeczkę zapachu, którego nigdy jeszcze nie miałam, flachy nie widziałam, więc nawet po otrzymaniu ciężko by stwierdzić, czy to oryginał ![]()
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma czegoś trakiego ak rozlewanie perfum i sprzedawanie mniejszych pojemności w sklepach, przy okazji lekko rozcieńczając je. To o czym piszesz, to perfidne podroby. Nawet nie ma co włazić do tego sklepu . Jak chcesz wyprobowac zapachy w mniejszych ilościach zdobądz próbki. A jednak ciekawośc zwyciężyła ![]() Jakbyś przejrzala formu odrobinę dokladniej, nie musialabyś pytać co myślimy o tych oslawionych penach ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-02-20 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przychylam się do rady Anastazjiii, sama tak zaczynałam, od zakupu firmowych próbek zapachów na all, a teraz podpinam się pod rozbiórki tego, co wydaje mi się z opisu ciekawe, albo jest nieśmiertelnym klasykiem. Wiem, nie jest to najtańsza zabawa, ale dzięki temu poznałam już jakieś 70 zapachów w cenie jednej flaszki na przestrzeni pół roku i bardziej wiem, co lubię, a co nie sprawia mi przyjemności i na co zbierać pieniądze (niestety, okazało się, że wolę niszaki niektóre niż popularne świeżaki, kfiatki i takie tam do 200zł, co i tak nie jest dla mnie niską sumą) Podsumowując, jeśli chcesz baaardzo ogólnie poznać zarys zapachu, to możesz wąchać, ale często coś, co wąchamy na kimś innym, albo na bloterku inaczej na nas pachnie, albo nie wytrzymujemy po jakimś czasie noszenia próbki wyśnionego zapachu powąchanego z testera. W przypadku podróbek z rozlewni może być tak samo, bo to nie jest ten sam zapach, a te legendy o rozlewaniu z dużych pojemników też kiedyś słyszałam i wcale im nie wierzę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Przyczajenie
|
Dzięki za rady
![]() Co do próbek to zainwestuje w takim razie w wersje lotniskowych miniatur - widziałam nieraz np. 5 x 4 ml różnych perfum CK albo Lempickiej, najtańsze nie są ale to chyba też jakiś sposób na poznanie kilku zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
Czasem zwykłe 1,5ml za 4-5 zł wystarczy, żeby się kilka razy "ubrać" (kilkanaście psiknięć tam na pewno jest), a jak się trafi na "zawodowego" sprzedawce próbek, to można jedną przesyłką dostać wiele zapachów i za jednym zamachem poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Raczkowanie
|
Witajcie. Chciałam prosić o pomoc w ocenie perfumerii internetowej. W jednej z nich znalazłam klasyczne Envy 30 ml za niecałe 120 zł a 50 ml za ok. 150 zł. W porównaniu z większością obecnych cen tej wody te są szczególnie atrakcyjne. No i tu mam wątpliwości - czy nie jest to cena zbyt atrakcyjna i czy na pewno dotyczy oryginalnego produktu. Co Wy o tym myślicie, warto zaryzykować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o jaką konkretnie perfumerię internetową chodzi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.